kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Manchester United – West Ham vihje ja kertoimet

Manchester United – West Ham
Old Trafford
22/07/2020 – 20.00

Vastaveto vihje – Yli 3 maalia – Kerroin 1.72 –  @Unibet

Siirry Unibetille

Kertoimet vedettiin 20/07 klo. 20

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Manchester United pelaa vielä paikoista Mestarien liigaan ja on ollut hienossa pelivireessä
  • Manchester United hävisi FA Cupissa Chelsealle, mutta isänniltä on löytynyt hyvin ratkaisuvoimaa
  • West Ham on ehtinyt säilyttää sarjapaikkansa ja on ollut lähiaikoina hyvinkin runsasmaalinen nippu
  • Yli 3 maalia nähdään noin 60 prosentin todennäköisyydellä

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,26 6,75 12,00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 20/07 klo. 20

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta viidenneltä sijalta ja pelaa viimeisillä kierroksilla paikoista Mestarien liigaan. Isännät ovat olleet hienossa pelivireessä, vaikka punapaidat kärsivät viikonloppuna tappion FA Cupissa kahdella maalilla Chelseaa vastaan. Manchesterilaiset ovat saaneet ratkaisuvoimaa hienolla tavalla, mutta alakerran kanssa on ollut yllättävän suuria ongelmia. Vierasjoukkue on ehtinyt säilyttää sarjapaikkansa ja on pelannut hyvinkin avoimia, maalirikkaita ja vauhdikkaita otteluita. Kahteen edelliseen otteluun itse on tehty seitsemän osumaa.

Motivoituneet punapaidat haluavat Mestarien liigaan

Manchester United on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Crystal Palacea vastaan ja vauhdikkaan tasapelin merkeissä Southamptonia vastaan. Manchester United on pelannut keskeytyksen jälkeen Valioliigassa seitsemän ottelua ja kuudesti onnistunut maalinteossa itse vähintään kahdesti. Punapaidat ovat ehtineet tässä kuussa tehdä esimerkiksi Bournemouthille viisi maalia ja Aston Villalle kolme osumaa. Alakerrassa on ollut yllättävän suuria haasteita. Chelseaa vastaan ensimmäisen puoliajan loppu ja toisen jakson alku olivat vaikeaa aikaa. Viimeisin kotona pelattu ottelu päättyi ikävästi, kun Southampton osui lopussa toistamiseen.

West Ham pelaa maalirikkaasti. Jatkuuko sama trendi?

West Ham on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella seitsemän maalia. Vierasjoukkue on esiintynyt hienosti ja aiemmista paineista huolimatta vapautuneesti, sillä Hammers on ehtinyt varmistaa sarjapaikkansa. Lähiaikojen onnistumiset ovat tarkoittaneet sitä, että lontoolaiset ovat hoitaneet tärkeimmän tehtävänsä hyvin. West Ham on tehnyt viidellä edellisellä kierroksella neljästi vähintään kaksi maalia. Vierasjoukkue on löytänyt ratkaisuvoimaa hyvin. Toki kahdessa edellisessä ottelussa on päästy pelaamaan esimerkiksi Norwichia vastaan, mutta viimeksi vastassa oli vahvempi Watford ja ensimmäisellä jaksolla oltiin osuttu kolmesti. Tappiollisessa ottelussa Burnleyta vastaan oli myös hyvä mahdollisuus tehdä jopa parikin maalia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus