kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Mark Selby – Barry Hawkins vihje ja kertoimet

Mark Selby – Barry Hawkins
Marshall Arena
02/12/2020 – 21.00

Vastaveto vihje – Yli 9,5 freimiä – Kerroin 2.05 –  @ComeOn

Siirry ComeOn

Kertoimet vedettiin 01/12 klo. 20.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Mark Selby oli avauksessa yllättävän isoissa ongelmissa, mutta sen jälkeen meno on ollut taas vahvaa
  • Mark Selby on äärettömän kova kilpailija, joka kestää paineita ja vaikeita tilanteita loistavalla tavalla
  • Barry Hawkins on nostanut pelaamisensa tasoa ja UK Championshipissä on tullut hyvin onnistumisia
  • Barry Hawkins on ollut Mark Selbylle vaikea vastustaja ja monesti ratkaisut ovat olleet pienestä kiinni
  • Tiedossa on hyvin tiukka ottelu, jossa marginaalit ovat pienet. Yli 9,5 freimiä osuu noin 51 prosentilla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2

1,50

2,60
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 02/12 klo. 9.30

Snookerin UK Championshipissä Mark Selby pelaa hyvää ystäväänsä Barry Hawkinsia vastaan. Mark Selby lähtee otteluun ehdottomana voittajasuosikkina, mutta tiedossa on suurella todennäköisyydellä hyvin tasainen, tiukka ja pienten marginaalien kohtaaminen. Kahden loistavan englantilaisen pelaajan taistossa Selby on lähellä mennä jatkoon, mutta on vaikea nähdä, että hyvässä pelivireessä oleva Hawkins taipuisi useiden freimien erolla. Kaksikon lukuisat kohtaamiset ovat olleet vuosien varrella hyvin tiukkoja ja esimerkiksi kahdessa edellisessä vähintään paras yhdeksästä -ottelussa ratkaisuja on saatu pitkällä kaavalla.

Mark Selby takaisin iskussa ja valtavan vahva kilpailija

Mark Selby on voittanut kuluvalla kaudella yhden turnauksen, kun kolminkertainen maailmanmestari pääsi juhlimaan syksyllä European Mastersin voittoa. Leicesteriläinen on esiintynyt tällä kaudella myös muuten hyvin, sillä matkaan on tarttunut paikat English Openin ja Champion of Championsin semifinaaleissa. Molemmilla kerroilla tuli hyvin niukka putoaminen Neil Robertsonille. Jester from Leicester on äärettömän hyvä kilpailija, jonka pelaaminen on ollut myös tällä kaudella muutamista tappioista huolimatta korkealla tasolla. German Mastersin karsinnoissa ja Northern Ireland Openissa urakka ehti päättyä oudon nopeasti.

Selby oli UK Championshipin alussa yllättävän isoissa vaikeuksissa, mutta voitot Liam Highfieldistä ja Hossein Vafaeista tulivat hyvällä pelaamisella. Selby teki toisella kierroksella kolme vähintään 69 pisteen breikkiä ja viime kierroksella kolme vähintään viisikymppistä. Leicesteriläinen on monien papereissa yhä maailman paras safetyssa eli turvapelaamisessa ja siitä tuli hyviä osoituksia myös viimeksi Hossein Vafaeita vastaan. Ottelun ratkaisi seitsemäs freimi, jossa Selby teki viimeisen mustan. 37-vuotias supertähti voittaa kiitettävästi freimejä loistavalla break buildingilla, upealla taktisella osaamisella ja henkisellä kestävyydellä.

Barry Hawkins ollut hyvä ja kyseessä yhä mainio pelaaja

Barry Hawkins on ollut pitkään korkean profiilin pelaaja, joka on pystynyt taistelemaan kauan minkä tahansa turnauksen korkeista sijoituksista. Hawk ei ole ollut Selbyn veroinen kilpailija tai menestyjä, mutta esimerkiksi MM-kisojen finaalissa esiintynyt Eagle Eyed on ollut syksyllä ajoittain aivan loistavassa iskussa. Hawkins on voittanut UK Championshipissä Riley Parsonsin, Robbie Williamsin ja Robert Milkinsin. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastustajat saivat vain freimin. Hawkinsin break building on ollut UK Champseissa loistavaa. Hän oli English Openissa 16:n sakissa ja German Mastersin karsinnat menivät hyvin.

Hawkins tuntee Selbyn mainiosti ja Hawk tietää myös hyvin sen, miten ottelut leicesteriläistä vastaan pidetään hyvin tasaisina. Kentiläinen voitti pelaajien edellisen kohtaamisen ja myös toiseksi edellisessä ottelussa ratkaisut tulivat pitkällä kaavalla. Hawkins on eittämättä altavastaajan roolissa, mutta se sopii hänelle. Hawkinsin taidoilla on hyvä mahdollisuus pärjätä edelleen ketä tahansa maailman parasta pelaajaa vastaan. Hawkinsin itseluottamus on korkealla ja erityisesti breikeissä on tullut paljon tulosta. Esimerkiksi viime ottelussa 41-vuotias snookeristi teki peräti kuusi vähintään 66 pisteen lyöntisarjaa. Paras oli upea 122.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu