kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Marseille – Lens vihje ja kertoimet

Marseille – Lens
Stade Vélodrome
20/01/2021 – 22.00

Vastaveto vihje – Marseille voittaa – Kerroin 1.99 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 18/01 klo. 13.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Marseille on yksi kauden pettymyksistä ja kotijoukkueen peliesitykset ovat olleet oudon hengettömiä.
  • Marseillen taidoilla pitäisi pystyä oleellisesti parempaan ja sen teki selväksi myös seuran johtoporras.
  • Lens on pelannut hyvän kauden ja voisi olla vielä ylempänä, mutta vieraiden suunta on ollut laskussa.
  • Lens on voittanut viidellä viime kierroksella kerran ja viime aikoina otteissa on ollut selvästi haasteita.
  • Isäntien tulee ryhdistäytyä ja saatava itsestään enemmän irti. Marseille voittaa arviolla 53 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,90 3,60 4,05
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 18/01 klo. 13.00

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Marseille kohtaa Lensin. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla yhdeksän voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat operoineet taitoihinsa nähden vaisusti ja valkopaidat ovat alisuorittaneet. Les Phocéens on voittanut 12. joulukuuta jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien kerran ja otteissa on riittänyt parannettavaa. Marseillen tulisi pystyä selvästi parempaan, sillä miehistö on kaikesta huolimatta yksi Ranskan suurista. Vierasjoukkue on ollut onnistuja ja saanut kahdeksan voittoa, neljä tasuria ja seitsemän tappiota. Punakeltaiset voisivat olla vielä ylempänä, mutta vuosi on alkanut miehistöltä heikosti.

Isäntien pitää pystyä parempaan – alla tappio Nimesille

Marseille tunnetaan yhtenä Ranskan suurimpana miehistönä, jonka tavoitteet ovat aina korkealla. Kotijoukkue taistelee myös tällä kaudella sijoituksista heti kärjen alapuolella, mutta isäntien otteet ovat olleet monesti yllättävän vaisuja. Siitä tuli uusin osoitus viimeksi, kun Nimes yllätti Les Phocéensin. Marseillen johtoporras on tehnyt selväksi, että kotijoukkueen on pystyttävä parempaan. Puheenjohtaja on sanonut, että nykyiset peliesitykset eivät riitä. Tosin maaliodottamat ovat menneet sarjassa viimeisen kuukauden aikana omaksi eduksi. Isäntien sijoitus on silti pelillisesti vähän yläkanttiin, mutta taustalla on myös päivän lepoetu.

Sang et Or hyvä onnistuja – ryhmän suunta silti laskussa

Lens on pelannut hyvän kauden ja taistelee paikoista kympin lähellä. Vierasjoukkue on ollut pelillisesti sen verran vahva, että punakeltaisten pitäisi olla lähellä Marseillen sijoitusta. Lensille on onnistuttu maalinteossa 29 kertaa, mutta omiin olisi pitänyt mennä useita osumia vähemmän. Lensin suunta on kuitenkin laskussa ja vuosi on alkanut vierailta heikosti. Sang et Or aloitti vuotensa tappiolla Lyonille ja Strasbourgille. Punakeltaiset pelasivat viimeksi ansaitun tasapelin Nantesin kanssa. Tappio Strasbourgille kuvasi myös ottelua hyvin. Lens on ollut kokonaisuutena hyvä, mutta ryhmän suunta on vaisu ja taitotaso isäntiä jäljessä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus