kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Moreirense – Vitoria Guimaraes vihje ja kertoimet

Moreirense – Vitoria Guimaraes
Parque Joaquim de Almeida Freitas
09/01/2021 – 19.00

Vastaveto vihje – Moreirense tasapeli ei vetoa – Kerroin 2.49 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 00.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Moreirense on esiintynyt sijoituksensa mukaisella tasolla ja vuosi päätettiin voittoon Santa Clarasta.
  • Moreirense hävisi toki FC Portolle, mutta joulukuussa maaliodottamat menivät kerran vastustajalle.
  • Vitoria Guimaraes on komeasti viidentenä, mutta vierasjoukkueen pitäisi majailla selvästi alempana.
  • Vitoria Guimaraes on tehnyt maaliodottamissa liikaa maaleja ja puolustuksessa on ollut hyvää onnea.
  • Vierasjoukkue on alustavasti minisuosikki. Moreirense tasapeli ei vedolle annetaan noin 45 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,30 3,15 2,23
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 00.30

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa yhteen iskevät Moreirense ja Vitoria Guimaraes. Kotijoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, neljä tasapeliä ja viisi tappiota. Vihreävalkoiset ovat esiintyneet sijoituksensa mukaisella tasolla ja paikka kympin lähellä kuvastaa hyvin miehistön tekemistä. Moreirense on pelannut viime aikoina voitollisesti Santa Clarasta ja pisteittä FC Portoa vastaan. Vierasjoukkue on yksi kauden onnistujista ja kerännyt kuusi voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Mustavalkoiset päättivät vuotensa ansaittuun tappioon FC Portolle. Vitoria Guimaraesin tulisi olla otteidensa valossa selvästi nähtyä alempana.

Moreirense esiintynyt tasollaan – vuosi päätettiin hyvin

Moreirense majailee kympin tuntumassa ja on pelannut sijoituksensa mukaisella tasolla. Kotijoukkue aloitti vuotensa tappiolla FC Portoa vastaan ja ottelussa ei ollut kahta sanaa paremmuudesta, mutta isännät olivat joulukuussa etenkin puolustuksensa osalta iskussa. Miehistö päätti joulukuun ansaitulla voitolla Santa Clarasta. Ottelua edelsi maaliton Tondelan kanssa, mutta maaliodottamat menivät omaksi eduksi ja reipas puoli tuntia oltiin ylivoimalla. Moreirense hävisi joulukuun aikana maaliodottamat kerran. Vihreävalkoisten olisi pitänyt tehdä yksi maali nähtyä enemmän, mutta myös omiin olisi pitänyt mennä pari palloa enemmän.

Vitoria Guimaraesin tulisi majailla oleellisesti alempana

Vitoria Guimaraes on pelannut tuloksellisesti hyvin, mutta vierasjoukkue on kerännyt otteisiinsa nähden selvästi liikaa pisteitä. Mustavalkoisten ei pitäisi olla näin korkealla. Miehistö on luonut maaliodottamaa saman verran kuin Moreirense ja omiin olisi pitänyt mennä enemmän maaleja. Kasassa on ottelu vähemmän. Vitoria Guimaraes päätti vuotensa selvään voittoon Santa Clarasta ja tappiollisesti FC Portoa vastaan. Santa Claraa vastaan numerot olivat rajusti yläkanttiin. Tappio FC Portolle oli myös ansaittu. Vieraat eivät ole pelanneet koronan takia tammikuussa, joten lepoa on tullut hyvin, mutta pelituntuma ei ole isäntien tasoa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus