kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

MyPa – AC Kajaani vihje ja kertoimet

MyPa – AC Kajaani
Kymenlaakson Sähkö Stadion
01/08/2020 – 17.00

Vastaveto vihje – MyPa +0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 1.92 –  @Guts

Siirry Gutsille

Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 10.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • MyPa on hävinnyt ottelunsa ja tehnyt vain yhden osuman, mutta alakerta on antanut mahdollisuudet tavoitella parempaa menestystä. Tosin alakerta on ollut myös onnekas. Vastustajat ovat olleet vahvoja.
  • MyPan tulee saada onnistumisia kotonaan, sillä punavalkoiset ovat yksi Ykkösen heikoimmista miehistöistä. AC Kajaani on parempi nippu, mutta vieraat ovat voittaneet kerran. Alakerta ei ole hyvä.
  • MyPa saa ottelusta vähintään tasapelin noin 53 prosentin todennäköisyydellä

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,70 3,85 1,80
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 20

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Kajaani matkustaa MyPan vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kolmella ensimmäisellä kierroksella yhtä monta tappiollista kamppailua. Punavalkoiset ovat pelanneet ensimmäisten viikkojen aikana tappiollisesti maalilla AC Oulua, VPS:ää ja FF Jaroa vastaan. MyPa on materiaaliltaan yksi Ykkösen heikoimmista miehistöistä ja ratkaisuvoiman löytäminen on ollut kotijoukkueelle vaikeaa, mutta alakerta on antanut mahdollisuudet menestyä. Vierasjoukkue on voittanut kerran, pelannut pistejakoja kahdesti ja hävinnyt kahdesti. Voitto tuli MuSasta. Alla on kahdesta ottelusta tappiot MP:tä ja EIF:iä vastaan.

Saako MyPa ensimmäisen onnistumisen?

MyPan ensimmäiset viikot ovat menneet pisteittä ja varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Punavalkoiset pelasivat aluksi tappiollisesti maalilla AC Oululle, vaikka ottelussa oltiin toisen puoliajan alussa maalin johdossa. Kamppailussa oli myös huonoa onnea. Kotijoukkue on pelannut kolmella kierroksella hyviä miehistöjä vastaan. VPS ja FF Jaro jätettiin yhteen maaliin ja se oli hyvä osoitus alakerran kestävyydestä, mutta toiseen päätyyn on pakko saada tulivoimaa. Tosin viimeksi ensimmäinen jakso sisälsi paljon ongelmia. MyPan materiaali ei ole häävi, mutta nyt avautuu aidosti hyvä mahdollisuus avata pistetili.

AC Kajaanilla pakka taas uudessa uskossa

AC Kajaani on pelannut viidellä ensimmäisellä kierroksella voitollisesti MuSaa vastaan, pistejakoja FF Jaron ja Gnistanin kanssa ja tappiollisesti MP:tä ja EIF:iä vastaan. Vierasjoukkue teki kahteen ensimmäiseen otteluunsa neljä osumaa ja nousi ensimmäisellä kierroksella pistejakoon lisäajan lopussa, mutta niiden jälkeen on ollut vaikeaa. Mikkelissä oltiin ennakkosuosikin asemassa ja sama tilanne oli lievästi myös viime ottelussa. AC Kajaani on muuttunut viime kaudesta taas isosti. Vierasjoukkue on varmasti MyPaa parempi miehistö, mutta ryhmä on mennyt aika lailla uusiksi ja etenkin alussa otteet ovat vielä epävarmalla pohjalla.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus