kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

NHL ennakko 2016-2017

NHL ennakko 2016-2017

Alustus

Jääkiekon World Cup on paketissa ja on aika siirtää katseet täysin NHL:n pariin, jossa onkin harjoitusleirit ja pelit jo hyvässä vauhdissa. Kauden alku ja sen odottaminen on aina mielenkiintoista aikaa, mutta kuten tiedämme kesän varaustilaisuuden jäljiltä, niin nyt meillä on erityisen kiinnostavia nuoria hakemassa paikkaa ylhäältä ja jopa ratkaisevasta roolista.

Tässä NHL ennakko 2016-2017 -alustuksessa mainitsemme joitain tärkeimpiä päivämääriä ja sääntöuudistuksia alkavalle kaudelle. Olemme koonneet kaikista neljästä divisioonasta pienet ennakot, jotka julkaisemme tulevien päivien aikana.

 • NHL:n järjestyksessään 99:ttä kertaa pelattava runkosarja alkaa 12:s lokakuuta ja päättyy huhtikuun yhdeksäs päivä.
 • Pudotuspeleihin pääsevät molemmista konferensseista kahdeksan parasta. Nämä muodostuvat divisioonien (neljä divisioonaa) kolmesta parhaasta joukkueesta ja näiden lisäksi paikka kevään peleihin aukeaa kahdelle parhaalle joukkueelle molemmista konferensseista, jotka eivät yltäneet divisioonassaan kolmen joukkoon.
 • Palkkakatto on jälleen kasvamaan päin ollen nyt 74 500 000 dollaria joukkuetta kohti.
 • Palkkalattia on puolestaan on tällä hetkellä noin 54 000 000 dollaria.
 • All-Star -ottelu pelataan tammikuun viimeisenä viikoloppuna, sunnuntaina 29:s päivä Los Angelesissa.
 • Sääntöuudistukset eivät ole yhtä merkittäviä kuin vuosi takaperin. Huomionarvoisin niistä lienee maalivahdin varusteiden pienennys, jolla pyritään saada laskemaan päin olleet maalimäärät nousuun ja näin maalivahtien välillä nähtäneen myös suurempia tasoeroja. Tällä hetkellä lähinnä housut saivat pienennystä, mutta myös muihin varusteisiin puututtaneen myöhemmin.
 • Edellisen All-Star -viikonlopun aikana testattiin pelaajien ja kiekon liikehdintää siruilla ja niin kutsutulla älykiekolla. Tässä otettaneen askel eteenpäin ja kohta katsojat saavat jäältä pikkuisen erilaista dataa.

Ulkoilmaottelut

Kauden ensimmäinen ulkoilmaottelu käydään hyvinkin pian, 23:s päivä lokakuuta. Ottelussa ovat vastakkain Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers. Tämä tapahtuma on saanutkin valtavan huomion myös Suomen mediassa, sillä ensinnäkin joukkueista löytyvät mahdollisesti Suomen superlupaukset Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi, mutta myös historian valossa mielenkiintoisia pelaajia. Ottelua ennen nimittäin myös legendat astuvat jäälle ja näin näemme Jari Kurrin, Esa Tikkasen, Teppo Nummisen ja Teemu Selänteekin enemmän tai vähemmän tosissaan kentällä. Kanadalaisista Oilersia edustaa tietysti myös esimerkiksi itse Wayne Gretzky, Mark Messier ja Paul Coffey.

Ulkoilmaottelut ovat kovassa suosiossa muutenkin ja tämän jälkeen niitä pelataan kauden mittaan vielä kolme kappaletta.

 • Toronto Maple Leafs juhlistaa sadatta kauttaan jo perinteisessä Uudenvuodenpäivän ottelussa Detroit Red Wingsia vastaan.
 • Tästä seuraavana päivänä St. Louis Blues isännöi Chicago Blackhawksia kuka ties Central-divisioonan kärkikamppailussa Winter Classicissa.
 • Kevään jo sarastessa helmikuun 25:ntena päivänä ovat Pennsylvanian viholliset Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers vastakkain Stadium Series-ottelussa Pittsburghin Heinz Fieldilla.

Linkkejä:

Otteluohjelma – NHL.com

Palkkakulut – HockeyBuzz

Palkkakulut – General Fanager

Siirrot, sopimukset ja farmiin siirretyt – CBSSports

Loukkaantumiset – CBSSports

Aloittavat maalivahdit ja ketju / ylivoimakoostumuksia – Dailyfaceoff.com

Spoiler Free NHL Highlights – DTMTS.com

Joukkueiden tiedoista ja teksteistä:

 • Ensimmäinen divisioona-ennakko tulee löytymään Vastaveto.com -etusivulta saman vuorokauden aikana, kun tämä on julkaistu.
 • Lähteinä käytetty nhl.com,- tsn.ca,- eliteprospects.com ja en.wikipedia.org -sivustoja.
 • Suluissa olevat tilastot ovat järjestyksessä: voitot, tappiot, jatkoaikatappiot.
 • Kaikille joukkueille ei ole merkitty kapteenia siitä ymmärrettävästä syystä, että jokainen joukkue ei ole sellaista nimennyt tai seuralla on käytössä muunlainen systeemi.
 • Suomalaispelaajat nimetty sen mukaan, joilla yksisuuntainen sopimus ja / tai, jotka ovat oletettavasti NHL:n puolella terveenä ollessaan. Suluissa olevat ovat sellaisia, joilla mahdollisuus saada paikka tai visiitti ylhäältä heti kauden alussa – ei siis kaikki farmipelaajat.
 • Valtaosa tekstistä kirjoitettu ennen lokakuuta, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, joten joku pelaaja on voinut vaihtaa jo siinä ajassa maisemaa. Joukkuearviot ovat lähinnä yhden henkilön mielipiteitä.
 • Nimissä käytetty translitterointia. Esimerkki: Evgeni -> Jevgeni. Ovechkin -> Ovetškin.

NHL ennakko 2016-2017:

Ennakko: Atlantic

Ennakko: Metropolitan

Ennakko: Central

Ennakko: Pacific

 

NHL vihjeet ja palkintoveikkaukset

Totta kai NHL-vihjeet kuuluvat tekstiin, kun vedonlyöntisivustolla ollaan. Divisioona-teksteistä löytyy lopusta yhden kirjoittajamme arviot divisioonan loppusijoituksista, joista voi hakea jotain osviittaa, tai sitten olla vaikka täysin eri mieltä. NHL-vihjeitä tulee löytymään läpi kauden myös Vastavedon foorumilta.

Lähdetään Stanley Cup -vedoista liikkeelle. Kertoimissa hallitseva mestari Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä selvä ykkönen. Tämä tuntuu luontevalta. Penguins ei välttämättä vedä runkosarjassa kuin viimeistä päivää, mutta selvästi kevään joukkue. Penguinsia seuraa kolme joukkuetta idästä: Runkosarjassa vahva, mutta vielä kevään menestystä odottava Washington Capitals ja viime vuonna suosikkina kauteen lähtenyt Tampa Bay Lightning, jolta voidaan odottaa kovaa tulosta lokakuulta, vaikka sinne kesäkuuhun saakka.

Näiden kolmen jälkeen seuraavaksi suurimmat suosikit ovat seitsemän suurta lännestä, jonka jälkeen ei kannatakaan miettiä kuin korkeintaan joitain yksittäisiä mahdollisia yllättäjiä.

Stanley Cup -vedot aukeavat vedonlyöntiyhtiöillä aukeavat aikaisin kesällä, joten kertoimet ovat kerenneet elämään jo suuntaan jos toiseenkin. Idästä valitsemme Penguinsin ja Lightningin ja lännestä rohkeammin Bluesin ja Predatorsin.

Palkintojen osalta emme tähän kirjoita enempää, sillä teimme aiheesta jo näkemyksemme pari viikkoa sitten omaan artikkeliinsa. Tässä ajassa mielipiteet eivät ole muuttuneet vielä suuntaan taikka toiseen. NHL – Palkintoveikkaukset 2017

nhl kertoimet

NHL ennakko 2016-2017

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu