kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Novak Djokovic – Aslan Karatsev vihje ja kertoimet

Novak Djokovic – Aslan Karatsev
Melbourne Park
18/02/2021 – 10.30

Vastaveto vihje – Novak Djokovic -2,5 erää – Kerroin 2.14 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 16/02 klo. 16.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Novak Djokovic on kärsinyt terveysmurheista, mutta serbialainen on päässyt siitä huolimatta välieriin.
  • Novak Djokovicin fysiikka ei ole parhaassa kunnossa, mutta supertähti on äärettömän vahva kilpailija.
  • Aslan Karatsev on pelannut upean turnauksen ja yllättänyt kaikki, mutta nyt urakka tulee loppumaan.
  • Aslan Karatsev on selvästi turnauksen komein onnistuja, mutta mahdollisuudet välierässä ovat heikot.
  • Pelivalinta tehdään Novak Djokovicin voitolle kolmessa erässä, jonka arvioksi tulee noin 58 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,08 9,00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 17/02 klo. 16.00

Tenniksen Australian avointen ensimmäisessä välierässä maailman ykkönen Novak Djokovic pelaa todellista yllättäjää, karsintojen kautta pääsarjaan tullutta Aslan Karatsevia vastaan. Kyseessä on Aslan Karatseville ylivoimaisesti uran suurin ottelu, sillä venäläinen on pelannut uransa käytännössä vain pienemmän tason otteluissa. Novak Djokovic on kärsinyt vammoista ja terveyshuolista, mutta serbialainen on pelannut itsensä silti neljän sakkiin. Maailman kärkinimi on henkisesti äärettömän kova kilpailija, ja ottelu Alexander Zvereviä vastaan oli myös fyysisesti hyvää tekemistä. Nolen pitäisi marssia ilman isoa uhkaa loppuotteluun.

Novak Djokovic vaikeuksista huolimatta loppuotteluun

Novak Djokovic lähti Australian avoimiin odotetusti suurimpana mestarisuosikkina ja serbialainen on loukkaantumisistaan huolimatta vahvasti menossa kohti kauden ensimmäisen Grand Slamin mestaruutta. Novak Djokovicin terveyshuolet alkoivat Taylor Fritziä vastaan, mutta Nole selvitti sen viidessä erässä. Serbialainen olisi jo jättänyt leikin kesken, jos kyseessä ei olisi Grand Slam. Uusin ottelu Alexander Zvereviä vastaan oli myös fyysisesti hyvää tekemistä ja Nole olisi voinut hyvin voittaa myös ensimmäisen erän. Supertähti on erittäin vaikeasti voitettavissa ja tiukoissa tilanteissa Nolen nujertaminen on hyvin hankalaa.

Aslan Karatsevin upealle turnaukselle tulee nyt päätös

Aslan Karatsev on pelannut upean turnauksen ja venäläinen on yllättänyt jokaisen tenniksen ystävän. Aslan Karatsev on ollut turnauksen paras onnistuja ja yksi upeimmista kasvutarinoista moneen vuoteen. Kukaan ei voinut edes kuvitella, että karsinnoista joku voisi selvittää tiensä välieriin. Aslan Karatsev on noussut muun muassa kahden erän takaa voittoon kierroksella Felix Auger-Aliassimea vastaan, mutta uusin voitto Grigor Dimitrovista irtosi lopulta helpolla. Vastustaja oli selvästi loukkaantunut ja kamppailu ratkesi jo ennen neljättä erää. Välierissä superyllättäjän mahdollisuudet ovat pienet ja tappiota odotetaan kolmessa erässä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus