kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Onko Rangersista Lightningin pysäyttäjäksi?

New York Rangers  (A) 9-7-4 – Tampa Bay Lightning (H) 14-6-2

 

Lightning saa vanhalle Times Forumille – nykyiselle Amalie Arenalle vieraakseen Metropolitan divisioonan kärkijoukkueista, New York Rangersin, joka on marssinut viime otteluissa sekä Montreal Canadiensin, että Philadelphia Flyersin ylitse pitäen samalla oman maalinsa koskemattomana molempien maalivahtiensa johdolla.

 Kotijoukkue Lightningia on koetellut sitten edellisen Rangers-ottelun vaikeammat ajat. Puolustuksesta Steven Stamkosiin saakka on esiintynyt epävarmuutta ja huonoja ratkaisuja. Bolts on sarjan maalitilaston kärjessä, joten potentiaalia sieltä löytyy – parhaimmillekin sattuu huonoja aikoja. Puolustuspään pelaamista on kuitenkin petrattava ja tultava siellä suunnalla toimeen edelleen ilman Victor Hedmania.

 Vastaan asettuva Rangers on ollut vakuuttava parissa viime ottelussaan, mutta jos vähän otetaan pois tästä Canadiens -voitosta, niin olihan Canadiens täysin haluton ja huonolla pelipäällä tuossa parin päivän takaisessa ottelussa.

 Rangersin vierassaldo ei kuitenkaan juuri mairittele. Turpaan on tullut neljästi edellisen viiden reissupelin aikana ja ainoa voitto tuli Devilsia vastaan varsinaisen peliajan jälkeen.

 Lightningin kotisaldo sen sijaan ei kovin monelle kalpene. Kymmenestä edellisestä Amaliella pelatusta ottelusta on haaviin tarttunut seitsemän voittoa ja kesimäärin 3,8 maalia / ottelu, joka on myös NHL:n hulppein lukema.

 Aloittavat maalivahdit ovat näillä näkymin Henrik Lundqvist ja Ben Bishop. Molemmat sarjan parhaimmistoa, mutta ehkä Bishop on tällä kaudella ollut vähän pimennossa viime kauteen verrattaessa, johtuuko se sitten puolustuksen ajoittaisesta epävarmuudesta?

 Loukkaantumiset eivät järin koettele kumpaakaan joukkueista. Pitkäaikaispotilaiden: Rangers-kapteeni Ryan McDonaghin ja Lightningin Victor Hedmanin lisäksi ei näillä näkymin sivussa ole kuin vierailijoiden Lee Stempniak.

 Muuta: Tekeekö Steven Stamkos maalin? 24-vuotias kanadalainen on jälleen menossa kohti yli viidenkymmenen maalin kautta. Tällä hetkellä maalipörssin ja ylivoimamaalien jaettua toista sijaa pitävä Stamkos on tehnyt uskomattoman hienon paluun erittäin vaikean loukkaantumisen jälkeen. Stamkos onkin NHL:ssä eniten maaleja tehnyt pelaaja viimeisen viiden kauden ajalta mitattuna – Alexander Ovechkinista huolimatta.

Kolmen maalia kaukana 250. maalin rajapyykistä oleva Stamkos teki NHL-uransa 200:nnen runkosarja maalinsa historian neljänneksi nuorimpana pelaajana – ainoastaan 23 vuoden ja 41 päivän iässä. Tätä nuorempana kyseisen rajan ovat ylittäneet vain Wayne Gretzky, Mario Lemieux ja Dale Hawerchuk. Esimerkiksi Teemu Selänne oli samassa iässä aloitellessaan toista kauttaan Jets-paidassa.

Jälleen voidaan myös verrata ja seurata, että kumpi vetää pidemmän korren: Martin St. Louis vai New Yorkista Tampaan siirtyneet Ryan Callahan, Anton Strålman ja Brian Boyle?

Martin St. Louis on muuten itse asiassa vain kahden pisteen päässä 1000. runkosarjapisteestään.

Valinta:  Tässä vaiheessa unohdetaan siis edellinen teksti ja arvotaan merkki ottelulle.

Over 5,5 / 2.130 / Pinnacle. Sis. jatkoajan ja rl-kilpailun.   Lightningin lähihistorian epävarmuus, mutta kuitenkin kova maalintekopotentiaali ja vahva kotihistoria eivät saa pelaamaan kotijoukkuetta reilun kahden kertoimilla varsinaisen peliajan voitosta. Lightningin hyvät puolet painavat kuitenkin samalla niin paljon vaakakupissa, että myöskään parin viime ottelun hyvä vire ei anna syytä pelata edes Rangersin puolesta. Näitä yhteen sumplimalla on helppo päätyä over -vetoon, jota puoltaa kaiken jälkeen myös tilastot. Uskotaan, että Lightningin juna saa sen verran palaset loksahtelemaan, että maaleja syntyy ja Lundqvistkin on lopulta tavallinen kuolevainen. Sellainen huomio pelikohteesta, että on koko yön kierroksen korkein tarjolla oleva kohde kertoimien puolesta (over/under vedoissa).

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu