kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vedonlyöntivihjeet

Kirjoittaja

Vedonlyöntivihjeet tuovat vedonlyöntiin parhaimmillaan uusia ulottuvuuksia, parantavat mahdollisuuksia menestyä vedonlyönnissä ja sisältävät rahanarvoista tietoa. Parhaat vedonlyöntivihjeet ovat erittäin suosittuja, sillä vedonlyönnin ystävät voivat saada vetovihjeistä hyvää materiaalia omien pelipäätösten tueksi.

Täältä löydät Vastavedon omien tipsterien vedonlyöntivihjeitä. Kirjoitamme veikkausvihjeitä Valioliigan, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja monien muiden liigojen suosituimpiin otteluihin.

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Päivän vihjeet vedonlyöntiin

Ilves-Kissat – VJS vihje ja kertoimet

Ilves-Kissat - VJS Kauppi 3 TN 01/10/2022 - 14.00 Vastaveto vihje - VJS voittaa - Kerroin 3.73* Pinnacle (Kertoimet vedettiin ...
Lue vihjeet

PIF – SJK Akatemia vihje ja kertoimet

PIF - SJK Akatemia Pajbacka 01/10/2022 - 15.00 Vastaveto vihje - PIF 1X - Kerroin 2.31* STS Bet (Kertoimet vedettiin ...
Lue vihjeet

SaiPa – HIFK vihje ja kertoimet

SaiPa - HIFK Kisapuiston jäähalli 23/09/2022 - 18.30 Vastaveto vihje -  SaiPa voittaa varsinaisella peliajalla - Kerroin 3.35* Mr Green ...
Lue vihjeet

Lukko – Pelicans vihje ja kertoimet

Lukko - Pelicans Kivikylän Areena 23/09/2022 - 18.30 Vastaveto vihje -  Lukko voittaa varsinaisella peliajalla - Kerroin 1.90* 888 Sport ...
Lue vihjeet

Yleistä vedonlyöntivihjeistä

Vedonlyönti on suosionsa huipulla ja myös Suomessa kovassa huudossa. Vedonlyöntivihjeet kuuluvat keskeiseksi osaksi suurta vedonlyöntikenttää, sillä monet vedonlyönnin ystävät haluavat löytää hyvää pelattavaa hyödyntämällä muiden kanssapelaajien tietotaitoa.

Vedonlyöntivihjeet ovat myös Vastavedon kulmakiviä, sillä tarjoamme suomalaisille vedonlyöjille lukea ilmaisia veikkausvinkkejä viikoittain. Vastavedon veikkausvihjeet kulkevat nimellä päivän vihjeet.

Vedonlyöntivihjeet vuosien kokemuksella

Vastaveto on toiminut jo vuosia yhtenä vedonlyöntialan parhaana nettisivustona ja tuottanut korkealuokkaisia veikkausvinkkejä muun muassa toisten käyttäjien johdolla. Vastavedolla on tarjolla nykyään omien tipsaajien veikkausvinkkejä, jotka koostuvat jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä ja useista muista urheilulajeista ja -sarjoista.

Vastavedon veikkausvihjeet tuotetaan aina huolellisesti sisältäen luotettavat ja keskeiset tiedot vihjattavan vetokohteen ympäriltä, kuten todennäköisyysarviot ja parhaat kertoimet. Kaikki päivän vihjeet rakennetaan vuosien kokemuksella ja tietotaidolla. 

Hyödynnä ylikertoimet

Vastavedon veikkausvihjeet on syytä pelata aina parhailla kertoimilla. Pyrimme löytämään vedonlyönnin ystäville aitoja ylikertoimia ja vetokohteita, joissa asiakkaat voivat saada positiivista odotusarvoa. Mitkään vedonlyöntivihjeet eivät ole kuitenkaan mikään oikotie menestykseen.

Vastavedon päivän vihjeet tuotetaan keskimäärin kahdesti viikossa, mutta suomalaiset vedonlyöjät voivat saada veikkausvinkkejä myös muualta. Niitä on hyvä lukea monista lähteistä ja tehdä vetopäätöksiä oman harkinnan mukaan.

Kannattaa myös tutustua vetovihjeissä nettisivustojen yleisilmeeseen ja luotettavuuteen. Sen avulla voi päästä hyvin kärryille siitä, ovatko pelivihjeet myös jatkossa lukemisen arvoisia.

Yksi vierailun arvoinen sivusto on esimerkiksi Vihjemedia, josta voi lukea viikottaiset vakiovihjeet sekä selailla kattavaa vedonlyöntisivustojen tarjontaa. Vihjeiden suma on suurin aina arvokisojen aikaan.

Vakiovihjeet

Jaamme myös asiantuntevat vakiovihjeet kaksi kertaa viikossa. Pääasiallisesti vihjeet ovat jalkapalloon, mutta mukana on satunnaisesti myös snookeria, jääkiekkoa ja muita lajeja.

Vakioveikkaus on pitkien perinteiden vedonlyöntimuoto, jossa asiakkaat veikkaavat monen ottelun lopputulosta. Vakioveikkauksessa asiakkaat veikkaavat kierroksen jokaisesta ottelusta lopputuloksen vaihtoehdoilla kotivoitto, tasapeli tai vierasvoitto.

Vakioveikkauksessa otteluiden tai vetokohteiden varsinaisen peliajan lopputulokset määrittävät kulloinkin oikeat merkit. Vakioveikkauksessa yksi kierros sisältää usein 10-13 ottelua, mutta Veikkauksella on myös kerran viikossa 18 kohteen vakio.

Vakioveikkauksen juuret jalkapallossa

Vakioveikkaus on keskittynyt koko historiansa ajan jalkapalloon, mutta vakioveikkausta tarjotaan nykyään myös muihin urheilulajeihin. Jalkapallo on silti edelleen ylivoimaisesti eniten vakioveikkauksessa pelattava urheilulaji.

Vakioveikkauksella on vahvat perinteet englantilaisen jalkapallon parista, joka on edelleen vedonlyöntimuodon kivijalka. Vakioveikkaus koostuu kesäisin paljolti Suomen jalkapallosta.

Vastaveto tarjoaa ilmaiset vakiovihjeet keskimäärin kerran viikossa. Vastavedon vakiovihjeet julkaistaan yhdestä kahteen vuorokautta ennen kierrosten alkua. Kirjoittamamme vakiovihjeet sisältävät kaikista kohteista ennustamamme lopputulokset ja pienet perustelut valituille merkeille.

Vakioveikkaus on edelleen upea vedonlyöntimuoto, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tavoitella suuria voittoja pienellä rahalla ja jännittää otteluita pitkään. Vakioveikkaus on vaikea vedonlyöntimuoto ja suurten voittojen saaminen voi kestää kauan, mutta vakioveikkaus on loistava tapa jännittää urheilua ilman riskiä suurten rahojen menettämisestä. Vastavedon vakiovihjeet kannattaa lukea myös jo tästä syystä huolella.

Veikkausvihjeet avuksi betsaamiseen

Vedonlyönti on nykyään hieno ja hyvin suosittu tapa saada lisää jännitystä, mielenkiintoa ja kiinnostusta urheilun tai tapahtumien seuraamiseen. Vedonlyönti katsomisen lomassa tuo kiistatta lisää mielenkiintoa ja tekee myös vähemmän hyvistä tai kiinnostavista otteluista tai tapahtumista pykälän jännittävämpiä.

Urheilun ja tapahtumien kattaus on nykyään käytännössä rajaton, joten kaikille vedonlyönnin ystäville löytyy varmasti paljon mielekästä betsattavaa.

Nettisivustoilta voi löytää nykyään hurjasti veikkausvinkkejä lähes kaikkiin mahdollisiin otteluihin ja tapahtumiin, joten veikkausvihjeet kannattaa ottaa tueksi betsaamiseen ja hyödyntää kanssapelaajien tietotaitoa vedonlyönnissä.

Veikkausvinkkejä jaetaan runsaasti varsinkin suuriin urheilusarjoihin ja tapahtumiin, mutta niitä löytyy yhä enemmän myös pienempiin urheilusarjoihin ja tapahtumiin, joista voi poimia komeita ylikertoimia. Niissä on hieman isompi sauma löytää ylikertoimia.

Vedonlyönti onnistuu nykyään hyvin laajasti ja monipuolisesti myös live-vedonlyönnissä, mikä tarkoittaa käytännössä reaaliaikaisesti tapahtuvaa betsaamista. Live-vedonlyönti mahdollistaa otteluiden tai tapahtumien betsaamisen niiden ollessa käynnissä.

Veikkausvinkkejä voi löytää myös live-vedonlyöntiin, mutta silloin niitä on pelattava hyvin nopeasti, koska live-vedossa tilanteet ja kuviot muuttuvat luonnollisesti todella nopeasti.

Parhaat vedonlyöntivihjeet

Veikkausvinkkejä jaetaan nykyään netissä runsaasti, joten vihjeitä vedonlyöntiin on tarjolla laidasta laitaan. Parhaat vedonlyöntivihjeet tarjoavat lukijoille paljon hyviä asioita. Ne mm. mahdollistavat loistavia vetokohteita sekä todellisia ylikertoimia, mutta läheskään kaikki veikkausvinkit eivät täytä korkeita kriteerejä. Pieni harkinta on aina paikallaan ennen kuin menee pelaamaan käytännössä mitään vihjettä.

Parhaat veikkausvihjeet sisältävät vähintään kaikki perusasiat:

 • urheilulaji tai -sarja
 • joukkueet tai osallistujat
 • ottelun tai tapahtuman ajankohta
 • paras kerroin
 • linkki pelisivustolle

Lisäksi lukijoille on esitelty selkeästi varsinainen vihje ja perustelut sille. Pidempi teksti ottelusta tai tapahtumasta tuo vetovihjeille yleensä lisää uskottavuutta, kunhan teksti on täynnä asiaa. Parhaat veikkausvihjeet sisältävät myös arvioita todennäköisyyksistä. Niiden merkitys menestyksellisessä vedonlyönnissä on aina hyvin tärkeä

Huomioi nämä lyödessäsi vetoa

Vedonlyönti on pitkässä juoksussa hyvin vaativa ja haastava rahapelimuoto, jossa menestyminen vaatii suuren määrän tinkimätöntä työtä ja tahtoa kehittää itseään entistä paremmaksi vedonlyöjäksi.

Veikkausvihjeet tuovat vedonlyöntiin hienosti lisää mielenkiintoa ja monesti myös arvokkaita vetokohteita, mutta kannattaa olla aina huolellinen siinä, että hyödyntää myös muita hyväksi havaittuja ohjeita ja panostaa veikkausvinkeissäkin korkeaan laatuun.

Vedonlyönnissä menestyvät usein ne asiakkaat, jotka:

 • pelaavat aina parhailla kertoimilla
 • pelaavat mahdollisuuksien mukaan todellisilla ylikertoimilla
 • pelaavat vain yksittäisiä vetokohteita
 • vertailevat kertoimia
 • pitävät kirjaa vetokohteista

Kirjanpito kannattaa rakentaa valmiiksi heti ensimmäisistä vetokohteista lähtien.

Vedonlyönnissä ei kannata ikinä pelata samalla vetokupongilla useita otteluita tai tapahtumia, eikä muita kuin parhaita kertoimia. Muutoin vedonlyönnissä menestyminen on käytännössä mahdotonta.

Kenelläkään ei ole varmoja vetokohteita. On vain odotusarvoltaan positiivisia tai negatiivisia eli heikkoja betsikohteita. Muista myös lyödä vetoa vain sellaisilla rahoilla, joiden mahdollinen menettäminen ei vaikuta elämiseen. Vedonlyöntiin ei saa koskaan ottaa lainaa tai pelata velaksi.

Miksi vedonlyöntivihjeet kannattaa hyödyntää?

Vedonlyöntivihjeet kannattaa lukea huolellisesti, sillä parhaat veikkausvinkit sisältävät vedonlyönnin ystäville loistavia vetokohteita ja mainioita valintoja betsikupongeille.

Vedonlyöntivihjeet tuovat uutta näkökulmaa otteluihin tai tapahtumiin ja tarjoavat arvokasta materiaalia joukkueiden tai osallistujien voimasuhteista ja muista ottelua tai tapahtumaa koskevista tärkeistä asioista. Vihjeissä voi olla hyviä pointteja tai asioita, vaikka lukija ei olisi muuten samaa mieltä.

Vedonlyönti on tunnetusti vaikea rahapelimuoto ja vain harvat pystyvät menestymään siinä pitkällä aikavälillä. Tästä syystä kannattaa hyödyntää toisten kanssapelaajien tietotaitoa aina mahdollisuuksien mukaan.

Laadukkaat ja huolella rakennetut vedonlyöntivihjeet mahdollistavat sen, että lukijat voivat saada kyseiseltä nettisivustolta tai kirjoittajalta tietoa, joita heillä ei välttämättä ole itsellään. Samalla vetovihjeiden kirjoittaja on poiminut valmiiksi niiden parhaat kertoimet.

Netissä on nykyään myös vedonlyönnin ympärillä kaikenlaisia sankareita, joten mitä tahansa vedonlyöntiin jaettavia vinkkejä ei pidä pelata. Kannattaa olla huolellinen sen suhteen, että veikkausvihjeet ovat luotettavia ja niitä on tehty hyvässä tarkoituksessa.

Kaikki veikkausvihjeet eivät ole hyviä ja voivat jopa johtaa harhaan. Sellaiset veikkausvihjeet ovat usein parhaita, joista löytyy myös arvioita todennäköisyyksistä ja päätöskertoimet ovat pienempiä kuin vihjeissä.

Veikkausvinkkejä kannattaa lukea myös siitä syytä, että monesti niiden ohessa on ilmoitettu mahdollisesti saatavilla olevat erikoistarjoukset, joita voivat olla muun muassa:

 • vedonlyöntibonukset
 • korotetut kertoimet
 • ilmaisvedot
 • muut pelaajaedut

Veikkausvinkit kannattaa pelata aina mahdollisuuksien mukaan laadukkailla pelaajaeduilla, jotka tekevät vedonlyönnistä entistä kannattavampaa ja tuottavat asiakkaille usein positiivista odotusarvoa. Niissä on myös hyvä pelata ylikertoimia.

Missä päivän vihjeet kannattaa pelata?

Vedonlyöntivihjeet kannattaa pelata aina parhailla kertoimilla. Päivän vihjeet on syytä jättää vedot väliin pudonneilla kertoimilla. Vedonlyönnissä ei koskaan kannata pelata negatiivisen odotusarvon vetovinkkejä eli selvästi pudonneita tai alikertoimia, vaikka vetovihjeet olisivat muuten hyviä.

Vedonlyönnissä suurin asia onkin se, että asiakkaat pyrkivät löytämään niin hyviä kertoimia kuin mahdollista. Pitkässä juoksussa on suuri vaikutus sillä, onko jokainen pelattu vetokuponki tehty vain parhailla kertoimilla.

Veikkaus vai nettikasino?

Veikkaus on edelleen suomalaisille asiakkaille tutuin vaihtoehto vedonlyöntiin. Huono vaihtoehto se ei ole nytkään, mutta Veikkauksen kertoimet eivät ole monesti markkinoiden kärkitasoa.

Kotimaisen monopolin kertoimet ovat kuitenkin parantuneet ja peliehdot menneet pelaajaystävällisempään suuntaan. Veikkauksella on myös tarjolla yhä enemmän jopa markkinoiden parhaita kertoimia. Asiakkaille ei ole merkitystä sillä, onko korkein kerroin tarjolla Veikkauksella vai muualla.

Vedonlyöntisivustoja vertaillessa kannattaa tutkia erityisesti näitä seikkoja:

 • käytettävyyttä
 • kohdevalikoimaa korkeilla kertoimilla
 • suomalaisille asiakkaille myös muuten hyvin sopivilla ominaisuuksilla
 • luotettavuutta
 • sivuston on toimittava Euroopan unionissa, jotta suomalaiset betsaajat voivat nauttia verovapaista kotiutuksista
 • käyttäjäehtojen ja bonussääntöjen on syytä olla pelaajaystävällisiä

Vastavedon vedonlyöntisivustojen arvostelut keskittyvät näiden lisäksi myös uuden pelaajan bonukseen. Listojemme ja arvostelujemme avulla valitset itseäsi kiinnostavan sivuston helposti, ja pääset nopeasti betsaamaan.

Suomalaisten suosimat vedonlyöntikohteet

Suomi on urheiluhullua kansaa ja meillä seurataan laajasti urheilua. Suomessa urheilu ja vedonlyönti ovat entistä enemmän monien kotimaisten vedonlyönnin ystävien mielenkiinnon kohteena, ja kotimaassa erityisesti jääkiekko, jalkapallo, tennis ja uudempana virtuaaliurheilu ovat kovassa suosiossa.

Yleisurheilu ja hiihto ovat Suomessa olleet perinteisesti myös aina tarkassa seurannassa. Kiinnostus penkkiurheilun näkökulmasta on laaja-alaista, joten myös vedonlyönnin kulta-aikana vedonlyöntivihjeet keräävät paljon lukijoita.

Siinä missä urheilu ja vedonlyönti ovat erottamaton kaksikko, niin vedonlyöntikohteet eivät rajoitu vain sen ympärille. Nykyisin myös monet musiikki- ja viihdetapahtumat ovat suosittuja.

Euroviisut, presidentinvaalit ja vastaavat tapahtumat kuuluvat myös osaksi monen vedonlyöntisivuston kohdevalikoimaa. Lisäksi jotkut tv-ohjelmat kuten uutta paluuta tekevä Big Brother saavat osansa vedonlyöjien huomiosta.

Hyödynnä bonukset ja vedonlyöntivihjeet

Vedonlyöntibonukset tuovat vedonlyöntiin runsaasti uusia ulottuvuuksia ja parantavat mahdollisuuksia tehdä vedonlyönnistä tuottoisampaa. Vedonlyöntibonukset tarjoavat asiakkaille lisää pelirahaa ja positiivista odotusarvoa.

Vedonlyöntibonukset kasvattavat pelikassaa ja pidentävät pelaamista, joten asiakkaiden kannattaa hyödyntää vedonlyöntivihjeet veikkausbonusten avulla. Asiakkaat voivat saada ylimääräistä pelirahaa jopa sadoilla euroilla.

Lue veikkausvihjeet ja lunasta bonukset

Vedonlyöntibonukset ovat myös suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa hyvin suosittuja ja tarjoavat parhaimmillaan hyvin merkittäviä summia lisää pelattavaa. Vedonlyöntibonukset ovat kuitenkin nimensä mukaisesti bonusrahaa, joissa tulee noudattaa vedonlyöntibonuksia koskevia bonussääntöjä ja -ehtoja.

Suosittelemme lukemaan bonussäännöt ja -ehdot aina huolella ja ymmärtämään ne tarpeeksi hyvin. Vedonlyöntibonusten sääntökattausta ei pidä pelästyä, sillä pelaajaetujen tulee toimia molempiin suuntiin asiaan kuuluvalla tavalla.

Vedonlyöntibonukset ja parhaat vedonlyöntivihjeet voivat olla yhdessä erittäin toimiva ja tuottoisa yhdistelmä, johon jokaisen vedonlyöjän on hyvä myös pyrkiä.

Kannattaa lunastaa kaikki parhaat ja eniten pidetyt vedonlyöntibonukset ja muut pelaajaedu. Sellaisia vedonlyöntibonuksia ei kuitenkaan kannata hankkia, joissa ei ole käytännössä saumoja päästä kotiutukseen saakka. Tarkista siis esimerkiksi kierrätysvaatimukset ennen bonuksen lunastamista.

Ilmaiset vedonlyöntivihjeet chatissa

Vastavedon chatissa julkaistaan toisinaan ne aivan parhaat vedonlyöntivihjeet, jotka ovat kultaakin arvokkaampia. Nopeasti putoavia kertoimia, surevetoja, vedonlyöntitietoa ja keskustelua. Lisäksi chatista tavoittaa lähes aina asiantuntijoita, jotka voivat auttaa jos on kysyttävää. Pohdinta, keskustelu ja yhdessä voittaminen on hauskaa ja kannattavaa. Voittavaa vedonlyöntiä, järkevää kassanhallintaa ja parhaita kohteita vedonlyöntiin.

Kuten kaikki Vastavedon vedonlyöntivihjeet, myös chatissa olevat vihjeet ovat ilmaisia. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä jäseneksi – ilmaiseksi. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.


FAQ

Mistä löytyy parhaat vedonlyöntivihjeet?

Parhaat veikkausvihjeet voi löytää monelta nettisivustolta, jotka tuottavat korkeatasoisia veikkausvinkkejä ja osaavat perustella pelikohteet huolella. Parhaat vedonlyöntivihjeet ovat todella suosittuja. Vastavedon lisäksi voit testata mm. Vihjemediaa.

Mihin päivän vihjeet perustuvat?

Päivän vihjeet perustuvat varsinkin tasokkaissa veikkausvinkeissä laajasti lukuisiin asioihin, joiden perusteella pyritään löytämään hyviä vetokohteita. Tärkein yksittäinen tekijä on aina positiivinen odotusarvo.

Onko veikkausvihjeistä hyötyä?

Kaikki laadukkaat veikkausvihjeet ovat monesti hyödyllisiä ja tarjoavat tärkeitä tietoja vetokohteista. Parhaat veikkausvihjeet herättävät nimensä mukaisesti eniten kiinnostusta, ja sellaisia on syytä lukea usein.

Onko vedonlyöntivihjeet luotettavia?

Monet vedonlyöntivihjeet ovat luotettavia ja niissä on tarkoitus tuottaa hyviä vetovinkkejä, mutta kaikki vedonlyöntivihjeet eivät ole luotettavia. Kannattaa tutustua aina huolella pelivinkkien laatuun ja yleisilmeeseen.

vastaveto logo


Parhaat vedonlyöntivihjeet ilmaiseksi 2014–2022 | Vastaveto.com

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö