kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Pelaa Coolbetilla ja voit päästä katsomaan Valioliigaa

Coolbet – Valioliigamatka

Vuoden paras uusi vedonlyöntisivusto Coolbet antaa sinulle mahdollisuuden päästä katsomaan haluamaasi Valioliiga-ottelua pienellä panostuksella. Matkan arvo on 1500 € ja voittaja saa ottaa kaverinsa tai kenet tahansa henkilön mukaan. Lisäksi 24 muutakin kilpailuun osallistunutta palkitaan pienemmillä palkinnoilla. Arvonnassa on mukana tällä hetkellä vain reilut sata osallistujaa, joten mahdollisuudet ovat vielä hyvät ja pääpalkinto loistava.

Säännöt

1. Asiakkaat, jotka ovat vahvistaneet osallistumisensa kampanjaan (Coolbetin kampanjat-sivulla) 02.-28.08. ja sen jälkeen lyöneet vähintään viisi eri vetoa, jotka sisältävät vähintään yhden eri Valioliigaottelun per kuponki – ovat mukana arvonnassa. Kyseiset viisi vetoa tulee lyödä Valioliigan kolmen ensimmäisen kierroksen otteluista. Vedot tulee lyödä vähintään viiden euron (5) panoksella per kuponki. Vedot voivat olla lyötynä ennen ottelun alkua (prematch) tai live-vetoja.

2. Vain vedot, jotka lyödään kisaan osallistumisen vahvistamisen jälkeen, lasketaan mukaan kampanjaan.

3. Voidaksemme maksaa voitot pelaajille, tulee voittajien pelitilien olla avoinna (ei suljettu) elokuun 29. päivä.

4. Kisa/kampanja on avoinna Coolbetin suomalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille asiakkaille.

5. Kahden hengen vapaavalintainen Valioliigamatka sisältää kahden yön hotellimajoituksen, lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä, sekä kaksi ottelulippua. Palkinnon arvo jopa 1500 €.

6. Lisäpalkintoina olevat vedonlyöntibonukset siirretään voittajien pelitileille päivän kuluessa kisan päättymisestä. Vedonlyöntibonus tulee käyttää 30 päivän sisällä. Bonus tulee kierrättää 6x minimikertoimella 1,50. Katso myös Coolbetin bonussäännöt.

7. Lisäpalkintoina olevat ilmaiskierrokset siirretään voittajien pelitileille päivän kuluessa kisan päättymisestä. Ilmaiskierrokset ovat voimassa seitsemän päivää. Ilmaiskierrosten voittoihin ei sisälly kierrätysvaatimuksia.

button

coolbetvalju2

Valioliiga näkyy vahvasti myös Vastavedon sivustolla pitkin vuoden. Foorumilta löydät Valioliiga-vihjeet ja etusivulta viikonlopun alla ja sen aikana uudet otteluennakot.

 

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu