kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Pelicans – Jukurit vihje ja kertoimet

Pelicans – Jukurit
Isku Areena
20/10/2021 – 18.30

Vastaveto vihje – Pelicans voittaa – Kerroin 1.57 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 17/10 klo. 19.50

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Pelicans on pelannut loistavan syksyn ja esiintynyt hienosti edukseen. Turkoosit ovat olleet mainioita.
  • Pelicans on ollut myös maaliodottamien valossa vahvassa iskussa ja saanut lähiaikoina useita voittoja.
  • Pelicans hävisi äsken pitkästä aikaa Tapparalle, mutta illan maaliodottamat olivat lievästi lahtelaisille.
  • Pelicansin selkeät vahvuudet ovat löytyneet käytännössä läpi alkukauden kiitettävästä puolustuksesta.
  • Jukureiden syksy on mennyt odotetun kurjasti, ja vierasjoukkue on ollut myös datan valossa onneton.
  • Jukurit on kärsinyt viime viikkoina myös lievästä epäonnesta, mutta sinipaitojen perustaso on huono.
  • Jukurit on kaikilla mittareilla SM-liigan heikoin ryhmä ja joutuu myös Lahdessa vaikean paikan eteen.
  • Pelicansille tarjotaan varmasti hyviä ylikertoimia. Pelicans on vähän yli 68 prosentin ennakkosuosikki.
  • Pelicansille löytyy myös lisää ylikertoimia. Pelicans -1,5 maalin erolla on Marathonbetillä komea 2,06.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1.45 5.30 5.30
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 17/10 klo. 20.30

Jääkiekon SM-liigassa Pelicans isännöi Jukureita. Lahtelaiset ovat pelanneet mainion alkukauden ja esiintyneet edukseen. Kotijoukkue on ollut komeassa pelivireessä ja saanut menestystä laajalla rintamalla. Pussinokat on saanut lähiaikoina useita voittoja ja olisi ansainnut päästä pisteille myös lauantaina Tapparaa vastaan. Turkoosipaidat ovat pelanneet myös maaliodottamien valossa vahvasti ja jatkavat urakkaansa hyvästä tilanteesta. Isännät voittivat lievästi maaliodottamat myös Tampereella. Vierasjoukkueen syksy on ollut odotetun vaikea. Mikkeliläisten perustaso on heikko, sinipaidat ovat kärsineet lukuisista ongelmista ja olleet myös datan näkökulmasta huonoja. Heimojengi on kärsinyt viime viikkoina myös hieman epäonnesta.

Loistavat lahtelaiset alkukauden parhaita onnistujia

Pelicans on pelannut loistavan alkukauden ja ollut pelillisesti ja tuloksellisesti syksyn parhaita onnistujia. Lahtelaiset ovat esiintyneet mainosti edukseen ja saaneet runsaasti onnistumisia. Kotijoukkue on ansainnut majailla lähellä kärkipäätä, sillä turkoosipaidat ovat olleet myös maaliodottamien valossa vahvassa pelivireessä ja keränneet ansaitusti hyvin menestystä. Pelicans on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa ja olisi ansainnut pisteitä myös viimeksi Tapparaa vastaan. Lahtelaiset voittivat lievästi illan maaliodottamat, mutta turkoosipaitojen kiri jäi vähän kesken. Isännät pelasivat sitä ennen voitollisesti Ilveksestä ja saivat kaikki pisteet ansaitusti. Sama asia oli pelillisesti vahvassa voitollisessa illassa KooKoosta.

Heikot sinipaidat tappioputkessa ja isoissa ongelmissa

Jukurit starttasi sesongille yhtenä SM-liigan eniten mielenkiintoa herättäneenä miehistönä, mutta vierasjoukkue on kärsinyt samaan aikaan odotetusti ja ansaitusti suurista ongelmista ja kokenut runsaasti tappioita. Mikkeliläiset aloittivat urakkansa parilla onnekkaalla voitolla, mutta sinipaidat ovat saaneet niiden jälkeen lähes vain tappioita ja ovat kuuden ottelun tappioputkessa. Heimojengi on kokenut viime viikkoina myös vähän epäonnea, mutta vieraiden perustaso on heikko ja pelillinen anti liian monessa ottelussa vaatimaton. Jukurit on pelannut lähiaikoina selvästi pisteittä Ilvestä ja HIFK:ta vastaan. Mikkeliläisille on tehty taas liikaa turhia maaleja. Isännät pelasivat tosin viimeksi laadukkaasti ja olisivat ansainneet pisteitä.

Isännille tiedossa hyviä ylikertoimia – pelaa nopeasti!

Pelicans lähtee otteluun ansaitusti suurena ennakkosuosikkina ja omaa mainiot puitteet palata nopeasti voittojen pariin. Lahtelaiset ovat olleet käytännössä kaikilla eri osa-alueilla Jukureita paremmassa iskussa ja esiintyneet kiistatta odotuksia paremmin. Kotijoukkue lähti syksyyn keskikastista, mutta pussinokat on nostanut itsensä monien papereissa realistisesti jo yhdeksi kärkipään parhaaksi haastajaksi. Mikkeliläisten tilanne on täysin toinen, sillä vierasjoukkueella on riittänyt vaikeuksia ja suuria ongelmia saada edes pientä menestystä. Heimojengi olisi ansainnut voitot kahdesti JYPiä vastaan, mutta sinipaitojen on saatava varsinkin alakertansa nopeasti parempaan kuntoon. Pelicansin hyvät kertoimet otetaan ilolla vetokupongille.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu