kasinosankarit

Kohteita 33009

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  PK-35 Vantaa N – TiPS N vihje ja kertoimet

  PK-35 Vantaa N – TiPS N
  Myyrmäen jalkapallostadion
  12/05/2021 – 19.00

  Vastaveto vihje – PK-35 Vantaa N voittaa – Kerroin 4.75 –  @Marathonbet

  Siirry Marathonbet

  Kertoimet vedettiin 11/05 klo. 15.30

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • PK-35 Vantaa N kuuluu kärkipään haastajien joukkoon, ja viime kaudesta tulee vahvasti parannusta.
  • PK-35 Vantaa N on ehtinyt saada ensimmäisillä kierroksilla pisteitä HJK N:ltä ja Åland United N:ltä.
  • TiPS N:n kausi on alkanut hyvin, mutta vierasjoukkue ei ole oleellisesti kaksikosta vahvempi porukka.
  • TiPS N oli edellisellä kaudella Kansallisen Liigan kakkonen, mutta nyt pitäisi olla tiedossa pudotusta.
  • PK-35 Vantaa N:lle tarjotaan jälleen hienoja ylikertoimia. PK-35 Vantaa N voittaa noin 30 prosentilla.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  3,353,451,88
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 12/05 klo. 17.00

  Jalkapallon Kansallisen Liigan paikallisessa PK-35 Vantaa N kohtaa TiPS N:n. Kotijoukkue on esiintynyt neljällä kierroksella voiton, kahden pistejaon ja yhden tappion merkeissä. Punamustien edellinen kausi oli vaikea, mutta se johtui pitkälti kapeasta materiaalista. Ryhmän tilanne on tällä kaudella toinen, ja seuralla on kaikki edellytykset taistella paikoista jopa mitalisijojen lähellä. PK-35 Vantaa N on saanut alussa pisteitä tasokkaita HJK N:ää ja Åland United N:ää vastaan. Vierasjoukkue oli viime kaudella sarjan toinen, mutta nyt seuralle pitäisi olla luvassa laskua. Vihreäpaidat ovat olleet silti alussa hyvässä iskussa ja voittaneet kolmesti.

  PK-35 Vantaa N:lle tarjotaan jälleen selviä ylikertoimia

  PK-35 Vantaa N:n viime kausi oli vaikea, mutta kotijoukkue oli tekemässä vasta paluuta Kansalliseen Liigaan. Punamustat pelasivat kapealla materiaalilla, mutta seuralla on nyt käytössä laajempi kokoonpano ja hyvät ainekset pelata paikoista parhaiden ryhmien alla. PK-35 Vantaa N ei ole suinkaan yksi sarjan parhaista seuroista, mutta kotijoukkue parantaa varmasti viime kaudesta. Punamustat ovat jo ehtineet todistaa iskukykynsä menestymällä kahta Kansallisen Liigan kärkipään seuraa vastaan. PK-35 Vantaa N on pelannut kolme hyvää ottelua, ja vain taisto KuPS N:ää vastaan oli huono. Se johtui myös vastustajan kovasta tasosta.

  TiPS N:n kausi alkanut hienosti – suunta silti laskussa

  TiPS N on aloittanut kautensa hyvin saamalla neljällä kierroksella kolme voittoa. Vierasjoukkue oli viime kaudella Kansallisen Liigan kakkonen, mutta vihreäpaitojen suunta on monissa arvioissa laskussa. Tikkurilaiset kuuluvat edelleen sarjan parempaan puoliskoon, mutta tasoeroa PK-35 Vantaa N:ään löytyy selvästi kertoimia vähemmän. TiPS N:n haasteet löytyvät puolustuksesta, vaikka vierasjoukkueen alku on ollut myös alakerrassa vahva. Seuran puolustus koki viime kauden jälkeen oleellista heikennystä. TiPS N on ollut silti sarjan alussa positiivinen yllätys, ja varsinkin voitto Åland United N:stä oli eittämättä hieno juttu.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus