kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Pokeri

Pokeri

Olet vanhentuneilla sivuilla. Siirry sivuille pokeri freerollit.

 

 

Pokeri on hauska lisä vedonlyönnin kaveriksi ja siksi pelaammekin vakavan leikkimielisesti pokeria vastakkain. Vastaveto järjestää ilmaisia pokeriturnauksia joihin kaikki jäsenet voivat osallistua ilmaiseksi. Palkinnot jaetaan parhaille eikä jossitella tarvitse. Pokeripeli jota pelaamme on Texas hold’em.

 

Viimeisimmät pokeriartikkelit

Lue: Pokeri freerollit

 

Pokeribonukset

vastaveto pokeri

Kuvassa Vastavedon jäsenet taistelevat pokerikuninkuudesta Unibetin pokerissa.

Pokerin säännöt | Texas hold’em

Pokeri on yksinkertainen ja helppo peli kun sen osaa. Ainakin säännöiltään, mutta taktiikka ja tilannetaju ovat haastavia. Siinä onkin pokerin suola. Pokeri jota pelaamme on Texas hold’em. Mikäli säännöt eivät ole sinulle tuttuja niin usein pelaamalla oppii. Kuitenkin perusasiat on hyvä lukea ensin ja säännöt löydät mm. Wikipedian artikkelista Texas hold’em.

Pokerikäsien paremmuusjärjestys

Pokerikäsien paremmuusjärjestys

Freerollit

Pokeri on peli, jota voi pelata loputtomiin ilmaiseksi. Ilmaisturnauksia eli freerolleja järjestää mm. tutut ja turvalliset peliyhtiöt kuten UnibetPokerihuone ja Betsson.

Freerollit voivat kuitenkin tuntua pidemmän päälle raskailta. Pelaajia on runsaasti ja tuurin osuus useisiin muihin turnauksiin verrattuna liian merkittävät. Lisäksi mahdolliset voitot ovat pieniä, joten vaikka ilmaiseksi voikin jatkuvasti voittaa ei tuntipalkka ilmaisilla kovinkaan helposti nouse tarpeeksi suuriksi. Freerollit ovat tietenkin houkutin, jota pelitalot tarjoavat jotta pelaisit joskus oikeallakin rahalla. Vastavedon ilmainen pokeriturnaus on kuitenkin iloinen poikkeus ja tarjoaa todella hyvät palkinnot verrattuna osallistujamääriin. Palkinnot ei kuitenkaan ole suurin syy miksi me pelaamme vaan hauskanpito yhdessä ja ennen kaikkea kunnia. Kuka on Vastavedon pokerikuningas? Pokeri on viihdyttävää ja mukavaa. Kannattaa kokeilla myös livenä! Mikäli nettipelaaminen ei ole tuttua on esimerkiksi Vastavedon pokeriturnaus hyvä paikka aloittaa. Neuvomme mielellämme myös kesken pelin chatissa. Alku voi tuntua hankalalta, joten jos innostut niin aloittaminen on järkevää juuri freerollilla kun riskejä ei ole. Pokeriammattilaiseksi ei kukaan synny vaan töitä on tehtävä. Pokeri on mielenkiintoista ja haastavaa, mutta myös erittäin paljon mieltä raastavaa. Kun omasta mielestä peli kulkee ja kortit ovat hyviä, mutta kaveri saa aina ratkaisevan kortin omaksi edukseen niin se syö miestä ja naista. Toisaalta kun esimerkiksi loistava bluffi onnistuu tuntuu se hyvältä. Pokeri on hieno peli ja toivomme, että tulet mukaan pelaaman meidän kanssa. Tervetuloa!