kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Robert Helenius palaa kehään lauantaina

Robert Helenius – Konstantin Airich

Suomen ja Ahvenanmaan Robert Helenius palaa kehään sitten keväällä koetun ammattilaisuran ensimmäisen, joskin samalla toivottavasti viimeisen tappion ja tyrmäyksen.

Robbe sai kotisohvien asiantuntijoilta paljon kritiikkiä jo ennen tätä ottelua, mutta varsinkin ottelun jälkeen. Oli se aiheellista tai ei, niin nyt kohta jo vuosikymmenen ylivoimaisesti parhaana raskaan sarjan nyrkkeilijämme tunnettu Helenius on panostanut ankarasti siihen, että kaikki kortit eivät ole hurjan lyöntivoiman varassa vaan myös jalka liikkuu kevyemmin. Tätä tarvitaankin, mikäli ja kun Helenius tavoittelee vielä pääsyä MM-titteliotteluun.

Vastaansa Helenius tulee saamaan Kazakstanilaisen, mutta sittemmin saksalaistuneen 185-senttisen Konstantin Alrichin, jonka tilastot näyttävät ammattilaisuralta saldoa 23 / 17 / 2.  Airichin vastustajia ja tuloksia voit katsoa BoxRecin sivuilta. Listalta löytyy muun muassa David Price, Anthony Joshua ja Mariusz Wach. Lauantain vastus ei tule olemaan Heleniuksen uran helpoin, mutta selvästi huonoimmasta päästä. Mutta miten yksinkertaista on palata kevään ottelun jälkeen, niin se on toinen juttu. Pääasia, että tauko ei venynyt tätä pidemmäksi ja paikat ovat kunnossa.

Live stream ja muut ottelut

Robert Helenius – Konstantin Airich stream tulee virallisessa muodossa löytymään Pafin sivuilta toisin kuin aluksi infottiin. Riittää, että sinulla on tili Pafilla. Ottelun esittää myös Katsomo, mutta kohtalaisen suolaista hintaa vastaan.

Illan aikana tullaan näkemään useita muitakin otteluita, joissa totta kai suomalaisedustusta mukana. Ottelutarjonta ei ole parhaasta päästä, mutta varsinkin paikalla oleville lisäviihdettä. Katseet kohdistuvat kuitenkin Heleniuksen suuntaan ja mielenkiintoiseen paluuseen. Voitto on enemmän kuin otettavissa, sen täytyy tulla ja vielä mieluiten hyvän, terävän esityksen jälkeen, jossa ei käsiä roikotella. Pidetään sekin mielessä, että nyt näyttäisi käyvän niin, että Robbe saa Derek Chisoran vastaansa toistamiseen, joten tässä hyvää valmistautumista siihen.

robbe2

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu