kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui vihje ja kertoimet

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui
Marshall Arena
13/01/2021 – 15.00

Vastaveto vihje – Yli 9,5 freimiä – Kerroin 2.10 –  @LeoVegas

Siirry LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/01 klo. 12.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ronnie O’Sullivan on Mastersin jaettu ykkössuosikki, mutta The Rocket on välittömästi isossa testissä.
  • Ronnie O’Sullivan ei ole voittanut tällä kaudella vielä turnausta, mutta alla on esiintymisiä finaaleissa.
  • Ding Junhuin kausi ei ole ollut häävi, mutta kiinalainen on edelleen yksi Main Tourin isoista tekijöistä.
  • Snookerin supertähdet pelasivat vuoden 2020 jälkimmäisellä puoliskolla kaksi hyvin tasaista koitosta.
  • Peli-idea otetaan odotetun ottelun freimien määrästä. Yli 9,5 freimin arvioksi tulee noin 50 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,42 2,80
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/01 klo. 12.30

Snookerin Mastersin ensimmäisen kierroksen parhaassa ottelussa Ronnie O’Sullivan pelaa Ding Junhuita vastaan. Tiedossa on erittäin odotettu ja korkean profiilin ottelu, jossa yhteen iskevät snookerin kaksi supertähteä. Ronnie O’Sullivan lähtee koitokseen luonnollisesti ennakkosuosikkina, mutta Ding Junhui omaa kaikki eväät taistella tosissaan jatkopaikasta ja laittaa lajin ykkösnimi kovaan testiin. Odotusarvo ottelua kohtaan on korkealla ja saamme nauttia upeasta snookerista läpi keskiviikko-iltapäivän. O’Sullivan ja Ding kohtasivat vuoden 2020 jälkimmäisellä puoliskolla kolme kertaa. Viimeisin meni Raketille katkaisussa.

Raketti metsästää kauden ensimmäistä turnausvoittoa

Ronnie O’Sullivan on yhä kaikissa pelaamissaan turnauksissa yksi mestarisuosikeista. The Rocketin mahdollisuudet Mastersissa parantuivat selvästi, kun Judd Trump joutui jäämään sivuun koronan takia. Raketti on päässyt tällä kaudella kahteen finaaliin, mutta turnausvoitto on vielä tulematta. O’Sullivan pystyy esiintymään edelleen tasolla, johon voi vastata vain yksi tai kaksi muuta pelaajaa, mutta The Rocketin todellinen iskukyky on aina turnausten alla kysymysmerkki. Masters on supertähden lempikisoja, mutta joulukuun murskatappiot Mark Selbylle ja Trumpille ovat voineet vaikuttaa negatiivisesti valmistautumiseen.

Aasian ykkönen pitää ottelun legendaa vastaan tiukkana

Ding Junhui on Aasian paras snookeristi, jolta on odotettu vuosia MM-titteliä. Siihen kiinalainen ei ole pystynyt, mutta Mastersin voitto ja 14 kappaletta ranking-kisojen voittoja sisältäen UK-titteleitä ovat kovaa valuuttaa. Ding Junhuin suurin ongelma on ollut pitkään se, että kiinalainen pelaa yksittäisissä turnauksissa jopa fantastista snookeria, mutta otteet eivät pysy sellaisina pitkään ja paikat turnausten ratkaisuvaiheilla jäävät saamatta. Enter the Dragon on silti edelleen yksi Main Tourin parhaista pelaajista ja voi taitojensa puolesta päästä pitkälle missä tahansa turnauksessa. Ding on esiintynyt tällä kaudella neljästi puolivälierissä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus