kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Sassuolo – Inter vihje ja kertoimet

Sassuolo – Inter
Città del Tricolore
28/11/2020 – 16.00

Vastaveto vihje – Alle 3,5 maalia – Kerroin 1.79 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 24/11 klo. 16.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Sassuolo on pelannut hienon syksyn, mutta isännät ovat ylisuorittaneet ja olleet eittämättä onnekkaita
  • Sassuolo on saanut alakertansa entistä paremmaksi ja marraskuun aikana omiin ei ole mennyt palloja
  • Inter oli vielä hetki sitten heikkovireinen, mutta takana on Torino-voitto. Mestarien liiga tuo rasitusta.
  • Monet tahot odottavat maalirikkautta, mutta arviomme mukaan alle 3,5 maalille tulee lähes 59 pinnaa

Kertoimet ottelulle

1 x 2
4,50 4,00 1,72
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 24/11 klo. 16.30

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Inter matkustaa Sassuolon vieraaksi. Kotijoukkue on sarjataulukossa toisena ja kerännyt otteluistaan viisi voittoa ja kolme tasapeliä. Isännät ovat pelanneet hienon syksyn, mutta vihreämustat ovat ylisuorittaneet ja olleet onnekkaita, sillä sijoituksen pitäisi olla useita pykäliä alempana. Neroverdi on saanut marraskuussa voiton Napolista, maalittoman pistejaon Udineseä vastaan ja voiton Veronasta. Kolmessa edellisessä ottelussa omiin ei ole mennyt palloja. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla neljä voittoa, kolme tasapeliä ja tappio. Milanolaisten vaisu pelivire katkesi parin maalin voittoon Torinosta.

Sassuolo menestyksestään huolimatta vahvasti onnekas

Sassuolo pelasi syksyllä ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin ja on saanut sen jälkeen lähes pelkkiä voittoja. Isännät ovat esiintyneet toki hienosti, mutta kotijoukkueen ei kuuluisi olla toisena. Vihreämustat ovat saaneet selvästi hyvää onnea ja ylisuorittamista, sillä esimerkiksi marraskuun voitot Napolista ja Veronasta olivat sellaisia, joissa voitottomuus olisi kuvannut otteluita parhaiten. Hetkeä aiemmin tuli maaliton Udineseä vastaan ja tuolloin maaliodottamaa luotiin vähän. Sassuololle ei ole tehty marraskuun aikana osumia. Isäntien loppuvuosi enteilee myös muuten sitä, että maalimäärät ovat laskussa.

Inter kaatoi Torinon – edessä suuri Mestarien liigan ilta

Inter aloitti kautensa hyvin kahdella voitolla, mutta vierasjoukkueella oli sittemmin vaisumpi ajanjakso, jolloin sarjassa tuli viidellä kierroksella yksi voitto. Sinimustat pääsivät takaisin voittojen pariin kaatamalla Torinon. Maalinteossa onnistuttiin neljästi, mutta voitto ratkaistiin lopussa. Inter pelaa viikolla Real Madridia vastaan. Vieraiden tulee panostaa siihen hurjasti. Milanolaisten kuuluisi olla sarjassa pari pykälää ylempänä. Inter on ansaitusti ennakkosuosikki ja fiilikselle ansaittu voitto Torinosta oli tärkeä juttu. Nerazzurri on tulivoimainen miehistö, mutta milanolaiset tuskin lähtevät rasittuneina maalinteon kilpailuun.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu