kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Simon Lichtenberg – Adam Duffy vihje ja kertoimet

Simon Lichtenberg – Adam Duffy
English Institute of Sport
22/07/2020 – 21.00

Vastaveto vihje – Yli 9,5 freimiä – Kerroin 2.09 –  @Speedybet

Siirry Speedybetille

Kertoimet vedettiin 20/07 klo. 21.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Simon Lichtenbergille kausi on ollut tuskaa, mutta nuorukainen väläyttelee ja on sijoitustaan parempi
  • Saksalainen on viimeiseen vuoteen pelannut useamman kerran hyvin kovan luokan vastustajia vastaan
  • Adam Duffy on ollut Challenge Tourilla hyvä ja on kaksikosta edellä, mutta ei ole näin selvästi parempi
  • Yli 9,5 freimille annetaan noin 50 prosentin todennäköisyys

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,40 1,53
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 20/07 klo. 21.30

Snookerin MM-kisojen karsintojen ensimmäisellä kierroksella pelataan saksalaisen Simon Lichtenbergin ja Englannin Adam Duffyn kohtaaminen. Kaksikko on pelannut vastakkain kerran aikaisemmin, kun toissa vuonna European Mastersin karsinnoissa pelattu ottelu päättyi englantilaisen selvään voittoon. Simon Lichtenberg pelaa tällä kaudella Main Tourilla, kun taas Adam Duffy ei ole siellä nyt, mutta englantilainen on kaksikosta vahvempi pelaaja ja lähtee iltaan ansaitusti ennakkosuosikkina. Kertoimissa Adam Duffy on asetettu kuitenkin liian isoksi ennakkosuosikiksi, joten lähdemme ottamaan vetokohteen freimien määrästä.

Simon Lichtenberg

Simon Lichtenbergille kausi on ollut vaikea ja voittoja ei ole juuri tullut. Saksalainen on sadan heikommalla puolella, joten nuorukaisen tilanne on myös rankingissa kurja. Berliiniläinen on pelannut silti hyviä otteluita ja laittanut hyvin kampoihin myös isoille nimille. Koko uran paras voitto oli keväällä Ryan Daysta. Lichtenberg on hävinnyt tällä kaudella freimin erolla esimerkiksi Ding Junhuille ja Joe Perrylle. Voittaminen on ollut miehelle tuskaa ja matka on viemässä pois Main Tourilta, mutta hän ei ole näin surkea tapaus. Oppirahoja on tullut maksettua, mutta kykyjä on ehdottomasti parempaan ja siitä on nähty myös osoituksia.

Adam Duffy

Adam Duffy on kahdeksan vuotta Simon Lichtenbergia vanhempi ja on entinen Main Tourin pelaaja. Englantilainen on ollut Main Tourilla viimeksi kausilla 2016-2018. Hän on menestynyt Challenge Tourilla hyvällä tavalla. Uusimmassa sheffieldiläinen pelasi itsensä finaaliin. Duffy kuuluu taitojensa puolesta Main Tourille, mutta siellä pysyminen on hänellekin vaikeaa. Pelituntuma on viikolla käytyjen otteluiden takia hyvä. Duffy on keskiviikkona toki ennakkosuosikki, mutta sitä on ehditty liioitella. Duffy mennee jatkoon, mutta ei hän ole sellainen pelaaja, joka voi ratkaista freimejä säännöllisesti yhdellä tai kahdella vierailulla.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus