kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Snookerin Masters käynnissä – lunasta itsellesi 10 euron ilmaisveto Coolbetillä!

Peliyhtiö Coolbetillä on käynnissä kampanja, jossa snookerin Masters-turnaukseen on lunastettavissa 10 euron ilmaisveto. Masters on yksi snookervuoden merkittävimmistä turnauksista, jossa pelaa rankingin 16 parasta pelaajaa. Tälläkin kerralla mukana ovat kaikki suurimmat tähdet Ronnie O’Sullivanin johdolla. Turnaus lähti käyntiin sunnuntaina, jolloin jo hallitseva mestari Mark Allen hävisi Luca Breceliä vastaan.

Ilmaisvedon nappaaminen on simppeliä. Kirjaudu vain omalle pelitilillesi, tee minimissään 20 euron talletus bonuskoodilla MASTERS ja voit hyödyntää heti ilmaisvetosi. Sen voi käyttää mihin tahansa Mastersin otteluun. Ilmaisveto pitää hyödyntää viimeistään tulevana sunnuntaina, jolloin pelataan turnauksen finaali. Ilmaisvedon voi käyttää ennen ottelun alkua. Se pitää käyttää kokonaisuudessaan yhteen vetoon, joten sitä ei voi jakaa useammalle vedolle. Mikäli tarjousta ei hyödynnetä kampanjan ollessa käynnissä, se menetetään.

Ilmaisvedon summaa koskee kuusinkertainen kierrätysehto. Lisäksi oma talletus on kierrätettävä yhden kerran. Vain yksi ilmaisveto pelaajaa kohden. Asiakkaalla voi olla kerrallaan yksi bonus tai muu tarjous.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu