kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Södertalje – Almtuna vihje ja kertoimet

  Södertalje – Almtuna
  Scaniarinken
  15/10/2021 – 20.00

  Vastaveto vihje – Almtuna X2 – Kerroin 2.61 –  @StsBet

  Siirry StsBet

  Kertoimet vedettiin 13/10 klo. 22.15

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Södertaljen alkukausi on sisältänyt monia hyviä asioita, ja isännillä on takana kolme voitollista ottelua.
  • Almtuna on pelannut Södertaljen tavoin onnistuneesti, vaikka vierailla on takana tappiollisia otteluita.
  • Almtuna aloitti urakkansa kolmella voitolla, mutta vierasjoukkueella on ollut sen jälkeen vaikeampaa.
  • Södertalje voitti äsken juuri Almtunan, mutta ottelu oli äärettömän tiukka ja käytännössä tasabuukki.
  • Södertalje on vain aavistuksen Almtunaa parempi porukka, ja ryhmien välillä ei ole todellista tasoeroa.
  • Södertalje on laitettu liian suureksi ennakkosuosikiksi, sillä Almtunalla on hyvät saumat yltää pisteille.
  • Almtunalle tarjotaan laadukasta pelattavaa. Almtuna venyy illassa pisteille arviolla noin 45 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  1.784.403.65
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 14/10 klo. 11.30

  Jääkiekon Ruotsin HockeyAllsvenskanissa yhteen iskevät Södertalje ja Almtuna. Kotijoukkue on pelannut alkukaudella saldolla kaksi voittoa varsinaisella peliajalla, kaksi voittoa jatkoilla, yksi tappio jatkoilla ja kaksi tappiota varsinaisella peliajalla. Isännät ovat olleet lähiaikoina hyvässä pelivireessä ja voittaneet kolmella edellisellä kierroksella. Niistä uusin tapahtui juuri viimeksi samaa miehistöä vastaan. Sinikeltaiset kuuluvat taidoiltaan sarjan ylempään keskikastiin. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut myös onnistunut ja lähti liikkeelle mainiolla voittoputkella. Punakeltaisilla on ollut sen jälkeen vaikeampaa, vaikka uppsalaiset ovat esiintyneet yhä laadukkaasti. Vieraiden rosteri on hyvin lähellä isäntiä, ja ryhmillä ei ole todellista tasoeroa.

  Isännillä alla kolme voittoa ja vieraiden kukistaminen

  Södertalje lähti sesongille pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa, ja kotijoukkueen syksy on edennyt kaikilla mittareilla hyvin odotetulla tavalla. Isännät ovat esiintyneet laadukkaasti ja voittaneet kolmella edellisellä kierroksella. Södertalje on pelannut lähiaikoina Västeråsia ja mainittua samaa Almtunaa vastaan. Kotijoukkue teki Västeråsille viisi maalia ja sai varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla useita onnistumisia, mutta taisto oli numeroita tasaisempi. Isännät voittivat viimeksi uppsalaiset jatkoilla, ja ottelu oli odotetusti äärettömän tasainen. Taistoon lähdettiin käytännössä tasabuukista. Södertaljen ensimmäinen ottelu sisälsi omiin hurjasti 10 osumaa, mutta isännät ovat olleet sen jälkeen rosterinsa mukaisessa iskussa.

  Uppsalaiset aloittivat vahvasti – vieraiden ote laskussa

  Almtuna starttasi alkukauteen hyvin pitkälti Södertaljen kaltaisesta tilanteesta, sillä vierasjoukkue on rosterinsa puolesta vain aavistuksen isäntiä heikompi miehistö. Uppsalaiset aloittivat urakkansa loistavasti saamalla kolmella ensimmäisellä kierroksella kolme voittoa. Vierailla on ollut sen jälkeen tuloksellisesti vaikeampaa, vaikka punakeltaiset ovat esiintyneet yhä laadukkaasti. Almtuna hävisi viimeksi Södertaljelle valtavan tasaisen ottelun päätteeksi, vaikka myös uppsalaisilla olisi ollut kaikki saumat saada voitto jatkoilla. Vastustaja pääsi tasoihin kolmannen erän lopussa. Almtuna on asetettu heti toisessa kohtaamisessa erikoisen suureksi altavastaajaksi, vaikka laadukkailla punakeltaisilla on kiistatta hieno paikka yltää taistossa pisteille.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus