kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Southampton – Manchester United vihje ja kertoimet

Southampton – Manchester United
St. Mary’s Stadium
29/11/2020 – 16.00

Vastaveto vihje – Yli 2,5 maalia – Kerroin 1.95 –  @ComeOn

Siirry ComeOn

Kertoimet vedettiin 24/11 klo. 22.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Southampton on pelannut hienosti ja menestynyt vahvalla tavalla. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin.
  • Saints on voittanut neljään viime otteluun kolmesti ja syyskuun jälkeen jäänyt kerran enintään maaliin
  • Manchester United on ollut odotettua vaisumpi, mutta vieraiden suunta on parantunut ja alla voittoja
  • Manchester United osui viikolla neljästi ja Red Devilsillä on eittämättä hienosti maalinteon osaamista
  • Näemme ottelun maalimäärän markkinaa viihdyttävämmäksi. Yli 2,5 maalia tulee noin 54 prosentilla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3.85 3,45 2,06
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 24/11 klo. 22.30

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton pelaa Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkue on saanut yhdeksällä kierroksella viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet hienon syksyn ja menestyneet komealla tavalla. Saints on saanut neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Raitapaidat ovat jääneet syyskuun jälkeen vain kerran enintään maaliin. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla neljä voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Red Devilsillä on alla voitot Evertonista ja West Bromwichista. Lisäksi viikolla tuli selvä voitto Istanbulista.

Southampton ollut mainio ja tulivoimaa löytynyt hyvin

Southampton on pelannut hienon syksyn ja menestynyt vahvasti, sillä kotijoukkue pitää majaansa viidentenä. Saints hävisi alussa kahdesti, mutta niiden jälkeen tulosta on tullut laajasti. Raitapaidat ovat saaneet tulivoimaa vahvasti ja kuudella viime kierroksella maalinteossa on onnistuttu viidesti vähintään kahdesti. Southamptonilla on alla pistejako Wolverhamptonia vastaan ja sitä edelsi kolme voittoa. Saints on ollut myös onnekas. Esimerkkinä marraskuun alussa tuli voitto ja neljä maalia Aston Villalle, vaikka tappio olisi ollut oikein. Lisäksi puolustus on ajoittain vuotanut. Pelitapa on kuitenkin hyvin ryhmän selkärangassa.

Red Devilsillä suunta kunnossa – viikolla kaatui Istanbul

Manchester United on pelannut hyvin kaksijakoisesti. Vierasjoukkue on esiintynyt ajoittain materiaalinsa edellyttämällä tasolla, mutta ennen maajoukkuetaukoa matkassa oli myös selvästi vaisumpaa tekemistä. Manchesterilaiset ovat olleet kuitenkin huilin jälkeen iskussa ja taustalla on kolmesta edellisestä kilpailullisesta ottelusta kolme voittoa. Punaiset voittivat ensin Evertonin osumalla kolmesti, perään kaatui West Bromwich ja viikolla Istanbul sai kyytiä siten, että maalinteossa onnistuttiin neljästi. Valioliigassa uusin voitto olisi hyvin voinut tulla kahdella osumalla. Viime aikoina hyökkäyksessä on saatu jo muutenkin tulosta.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu