kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Susijengin harjoitusottelut Unibetilta

Unibet näyttää Susijengin EM-kisoihin valmistavat ottelut

Koripallon EM-kisat ovat aivan oven takana ja Suomen koripallojoukkue, eli näin meidän kesken Susijengi pelaa viimeisiä otteluitaan ennen kuin lohkopelit alkavat. Susijengin tähän saakka nähdyt esitykset eivät ole totuuden nimissä olleet kovinkaan lupaavia, vaikka toki ainakin Petteri Koposen puuttumisen verran voidaankin selitellä.

Seuraavan kerran koripallomaajoukkueemme astuu parketille elokuun 11:s päivä ja pelipaikkakuntana toimii Sardinian saarelta löytyvä Cagliarin kaupunki. Suomi kohtaa perjantain ja lauantain otteluissa niin harjoitusotteluiden isäntämaan Italian kuin myös Turkin ja Unibet näyttää nämä ottelut yksinoikeudella sekä tietenkin suomeksi selostettuna.

Unibetin live streamit ovat paremmin tuttuja suomalaisten eurokentillä pelanneiden futisjoukkueiden kohdalta, mutta kun se tie päättyi lyhyeen, niin on hyvä siirtyä koriksen pariin. Ehdot ovat tutut. Sinulla täytyy olla Unibetin pelitilillä rahaa tai veto lyötynä 24 tunnin sisällä live streamin alkamisesta. Näin olet oikeutettu katsomaan Unibetin tarjontaa, joka kattaa tietenkin muutakin kuin nämä pelit.

Tarjouksia Unibetilta

Tämän lisäksi Unibet tarjoaa hieman ekstraa niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille. Kaikki Unibetin vanhat asiakkaat saavat lauantaina 10 euron riskittömän vedon. Tämä siis voimassa elokuun 12:s.

Mikäli olet uusi asiakas, eli sinulla ei vielä ole tiliä Unibetilla, niin nyt kannattaa liittyä jäseneksi. Uusille pelaajille on voimassa normaalit tarjoukset koko viikonlopun ajan, mutta tämän lisäksi kaikille viikonloppuna vähintään 10 eurolla vetoa lyönneille tarjotaan maanantaina 3 x 10 € ilmaisvedot.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu