kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Talon säännöt

Kirjoittaja

Talon säännöt

käyttäjien viesteille ja kommenteille vastaveto.comissa

 

Haluamme varmistaa, että sivustollamme olevat viestit ja kommentit ovat hyvän maun mukaisia, asiallisia ja laillisia. Siksi olemme laatineet nämä säännöt, jotta saisit käsityksen asioista, joita sinun tulisi välttää mainitsemasta viesteissäsi. Lue nämä säännöt huolellisesti, ennen kuin lähetät viestejä ja kommentteja. Verkkosivustomme ylläpitäjät moderoivat viestejä ja kommentteja sekä voivat poistaa niitä, jotka rikkovat näitä sääntöjä. Tilisi voidaan myös ottaa myös määräajaksi pois käytöstä, jos sääntöjä rikotaan vakavasti tai toistuvasti. Kaikki verkkosivustomme ylläpitäjien päätökset ovat lopullisia. Erittäin poikkeuksellisissa tapauksissa voimme olla laillisesti pakotettuja paljastamaan tilisi tiedot viranomaisille.

 

Nyt sääntöjen pariin…

 

 1. Ei kiroilua tai loukkaavaa kieltä. Haluamme pitää sivustomme kiinnostavana kaikille käyttäjillemme, ja tällainen kielenkäyttö voi saada ihmiset luopumaan foorumin ja kommenttiosioiden käytöstä.
 2. Ei viestejä tai kommentteja, jotka ovat laittomia, loukkaavia, uhkaavia, vahingollisia, säädyttömiä, seksuaalisesti suuntautuneita, homofobisia tai rasistisesti loukkaavia
 3. Ei viestejä ja kommentteja, jotka edistävät tai kannustavat uhkapelaamiseen. Varmista, ettet mainosta mitään rahapelaamisen brändejä, niiden tarjouksia tai bonuksia kommenteissasi. 
 4. Älä mainosta tai linkitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja (mukaan lukien vedonlyöntisivustot). Varmista, ettet sisällytä linkkejä kommentteihisi.
 5. Ei roskapostitusta. Älä lähetä uudelleen kommenttia, joka on sama tai samankaltainen kuin jo lähettämäsi kommentti.
 6. Ei herjaavia sanamuotoja. Tämä tarkoittaa, että älä lähetä viestejä ja kommentteja, jotka eivät ole totta ja jotka todennäköisesti vahingoittavat toisen henkilön tai organisaation mainetta. Saatat joutua oikeustoimiin sen henkilön tai organisaation taholta, jota olet mustamaalannut, emmekä halua sitä.
 7. Ei henkilökohtaisia tietoja. Älä koskaan julkaise omia tai kenenkään muun henkilötietoja, kuten koko nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja niin edelleen. Tämä sääntö on oman turvallisuutesi ja kaikkien sivustoa käyttävien turvallisuuden vuoksi.
 8. Pidä viestit ja kommentit asiallisina. Pidä viestisi ja kommenttisi merkityksellisinä sen uutisartikkelin kannalta, josta kirjoitat. Jos kirjoitat jotain epäolennaista, saatamme poistaa sen.
 9. Älä kopioi muita. Varmista, että kaikki julkaisemasi viestit ja kommentit on kirjoitettu omin sanoin, eivätkä ne riko tekijänoikeuslakeja.
 10. Kommentit vain asiaankuuluvalla kielellä. Sivustomme on tarjolla suomen- ja englanninkielisinä versioina, joten jotta käyttäjämme ymmärtäisivät toisiaan, pyydämme, että kaikki kommentit kirjoitetaan joko suomeksi tai englanniksi riippuen siitä, mitä sivustomme versiota käytät.
 11. EI CAPS LOCKIA. JOS KIRJOITAT CAPS LOCK -ASETUS ELI ISOT KIRJAIMET PÄÄLLÄ, SE NÄYTTÄÄ SILTÄ KUIN KOROTTAISIT ÄÄNTÄSI. Kuulemme sinut hyvin ilman caps lockiakin, joten ota asetus pois käytöstä, kun kirjoitat kommenttejasi.
18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö