kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens vihje ja kertoimet

Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens
Amalie Arena
29/12/2021 – 02.00

Vastaveto vihje – Tampa Bay Lightning voittaa – Kerroin 1.63 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 26/12 klo. 22.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Tampa Bay Lightning on pelannut ansaitusti upean sesongin ja tehnyt laajalla rintamalla vahvaa työtä.
  • Tampa Bay Lightning on saanut joulukuun alun jälkeen lähes pelkkiä voittoja ja pelannut kiitettävästi.
  • Tampa Bay Lightningilla on komea kyky voittaa myös heikommilla otteilla, joista osoitus tuli viimeksi.
  • Tampa Bay Lightning juhli viimeksi Stanley Cupin voittoa ja on jälleen NHL:n isoja mestarisuosikkeja.
  • Montreal Canadiens on pelannut surkean alkukauden ja esiintynyt vaisusti. Vieraiden asema on kurja.
  • Montreal Canadiens ei ole onnistunut alkukaudella lainkaan ja jättänyt itsestään kovin kehnon kuvan.
  • Montreal Canadiens sai koronatauon alla yhden voiton, mutta vieraiden otteet ovat olleet yhä huonoja.
  • Montreal Canadiens on tuloksiaan parempi miehistö, mutta punaisille on luvassa todella vaikea ottelu.
  • Molemmilla miehistöillä riittää terveysmurheita, ja varsinkin Montreal Canadiensilla on niitä hurjasti.
  • Tampa Bay Lightning on lähellä uutta voittoa. Tampa Bay Lightning voittaa noin 65 prosentin arviolla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1.60 5.00 4.40
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 27/12 klo. 20.30

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens. Kotijoukkue on pelannut komean alkukauden ja esiintynyt hienosti edukseen. Isännät ovat menestyneet laajalla rintamalla ja saaneet runsaasti onnistumisia kaukalon molemmissa päissä. Hallitseva mestari starttasi sesongille pelaamaan vahvasti NHL:n kärkipäässä ja todistanut kuuluvansa sinne taas heittämällä. Salamat osaa voittaa otteluita runsaasti myös heikommilla otteilla, vaikka sinivalkoisten pelaaminen on ollut myös maaliodottamissa suureksi osaksi hienoa. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut surkea. Punapaidat eivät ole onnistuneet lähes missään ja esiintyneet onnettomasti. Vieraiden tilanne on tukala ja ilonaiheita on ollut hyvin vaikea löytää.

Salamat tehnyt taas upeaa jälkeä ja lähellä uutta voittoa

Tampa Bay Lightning voitti viime kaudella Stanley Cupin ja kuuluu jälleen NHL:n parhaiden mestarisuosikkien joukkoon. Kotijoukkue on pelannut loistavan alkukauden ja tehnyt mainiota jälkeä kaukalon molemmissa päissä. Salamat on esiintynyt vakuuttavasti ja saanut joulukuun alun jälkeen käytännössä vain voittoja. Sinivalkoiset ovat materiaaliltaan timanttia ja pystyvät taistelemaan rosterinsa puolesta menestyksellisesti tutusti mitä tahansa toista kärkipään ryhmää vastaan. Tampa Bay Lightning pelasi ennen koronataukoa voitollisesti Ottawa Senatorsia ja Vegas Golden Knightsia vastaan. Kotijoukkue on voittanut monesti myös vaisummilla otteilla. Toisaalta isäntien pelaaminen on ollut myös datassa hienoa.

Punaiset suurissa vaikeuksissa ja esiintyneet surkeasti

Montreal Canadiens selvitti tiensä viime kaudella peräti NHL:n finaalisarjaan, mutta vierasjoukkue on ollut syksyllä ja loppuvuodesta surkeassa pelivireessä. Punapaidat eivät ole onnistuneet lähes missään ja majailevat monien mielestä varmasti ansaitusti konferenssin pohjalla. Vieraat ovat pelanneet hieman tuloksiaan paremmin, mutta kriisiseuran olisi saatava laajasti ajateltuna paljon uutta potkua ja virtaa pelaamiseensa. Montreal Canadiensilla on osaamista valtavasti parempiin suorituksiin ja esiintymään selvästi nähtyä paremmin, mutta vierasjoukkue on ollut myös maaliodottamissa onneton ja löytänyt ratkaisuvoimaa aivan liian vähän. Punaisten puolustus on ollut myös huono ja taustalla hurjasti poissaoloja.

Vieraille jälleen tuskaa – isäntien tulisi marssia voittoon

Tampa Bay Lightning lähtee otteluun ansaitusti vahvana voittajasuosikkina, sillä kotijoukkue on pelannut loistavasti ja saanut paljon onnistumisia myös viime aikoina. Isännät ovat kulkeneet käytännössä voitosta voittoon ja tehneet kovaa jälkeä myös pelaamalla normaalia heikommin. Salamat on NHL:n parhaita mestarisuosikkeja ja pelaa timanttisella rosterilla, jolla tehdään myös jatkossa upeaa jälkeä. Montreal Canadiens on ollut varjo viime kaudesta ja pelannut surullisen heikosti. Vierasjoukkue voitti koronatauon alla sentään jatkoilla Philadelphia Flyersin, mutta punapaitojen tilanne jatkuu muuten synkkänä. Kriisiseura on ollut myös maaliodottamissa onneton, kärsii monista poissaoloista ja joutuu ottelussa tukalaan paikkaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus