kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Tian Pengfei – Jamie O’Neill vihje ja kertoimet

Tian Pengfei – Jamie O’Neill
Marshall Arena
26/11/2020 – 11.00

Vastaveto vihje – Jamie O’Neill +2,5 freimin tasoituksella – Kerroin 1.81 –  @LeoVegas

Siirry LeoVegas

Kertoimet vedettiin 23/11 klo. 21.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Tian Pengfei on ollut jo pidempään vaisu ja kiinalainen on ollut marraskuussa sivussa koronan vuoksi
  • Tian Pengfei on voittanut tällä kaudella kerran ja tekemisestä näkee, että itseluottamus ei ole korkealla
  • Jamie O’Neill on monien papereissa sijoitustaan parempi pelaaja ja viime ajat antavat sille vahvistusta
  • Tian Pengfeitä eittämättä yliarvostetaan. Jamie O’Neillin hyvälle tasoitukselle tulee noin 58 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,29 3,40
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 23/11 klo. 21.30

Snookerin UK Championshipissä Kiinan Tian Pengfei pelaa Englannin Jamie O’Neillia vastaan. Tiedossa on kertoimia tasaisempi ottelu, sillä Tian Pengfein selvä ennakkosuosikin asema on helppo kyseenalaistaa. Kiinalainen on ollut kuluvalla kaudella vaisu ja hän on voittanut vain Mestarien liigassa Noppon Saengkhamia vastaan. Tian on laadukas ja hyvä pelaaja, jolla on aitoa osaamista nähtyä parempaan, mutta nyt tilanne on ollut toinen. Huolta on tuonut myös mieheen iskenyt korona. Jamie O’Neill on rankingissa kiinalaista selvästi perässä, mutta suunta on kohti parempaa ja siitä on saatu merkkejä lähiaikojen otteluissa.

Tianin tilanne epäselvä – marraskuussa kaksi luovutusta

Tian Pengfei on pelannut Main tourilla yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 alkaen ja parhaat saavutukset ovat neljästi puolivälierissä. Kiinalainen oli viime vuonna English Openissa ja Gibraltar Openissa puolivälierissä. Tian ei ole ollut koskaan yksi Aasian parhaista pelaajista, mutta kyseessä on kelvollisen uran tehnyt Big Bird -lempinimeä totteleva kaveri. Tianin viime kausi sisälsi yhden paikan kahdeksan joukossa. Lisäksi syksy ja loppuvuosi ovat olleet vaisuja. Tulosta on tullut niukasti ja esimerkiksi European Masters ja English Open päättyivät saman tien. Tian ei esiintynyt German Mastersissa tai Northern Ireland Openissa koronan takia.

O’Neill omaa kertoimia paremmat asetelmat menestyä

Jamie O’Neill on nyt neljättä kertaa mukana Main tourilla. Hänen ensimmäiset ajanjaksonsa Main tourilla olivat 2007-2008, 2010-2011 ja 2012-2014. Englantilainen on ollut rankingissa korkeimmillaan sijalla 80 ja nykyinen sijoitus on lähes samassa paikassa. Wellingboroughilainen on päässyt urallaan kerran neljännesvälieriin, mutta siitä on aikaa noin kuusi vuotta. O’Neill on monien papereissa sijoitustaan parempi pelaaja ja siitä on tullut osoituksia viime aikojen voitoissa. German Mastersissa tuli kaksi mainiota voittoa, kun ensin kaatui Daniel Wells ja perään Zhao Xintong. Voitot pitivät sisällään muun muassa breikit 131 ja 91.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu