kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

UFC Lontoo 27.2.2016

Makwan Amirkhani vs Mike Wilkinson 27.2.2016

Ammattilaisena 2010 alkaen, 12/14 matseista voittoon. UFC debyytti 2015 tammikuussa Tukholman UFC-illassa, josta tuli ikimuistoinen monella tapaa. Debyyttiottelu ei olisi voinut näyttävämmin tapahtua, kun “Mr.Finland” tuli hyppypotkun ja muutaman iskun kautta voittajaksi vain alle kahdeksan sekunnin suorituksella. Vastustajana oli Andy Ogle UFC debyytissä. Suoritus on virallisesti UFC-historian viidenneksi nopein tyrmäys. Näyttävä sisääntulo tulokkaalta noteerattiin Tukholman illan  bonuspalkintona 50 000 dollaria. Ihan hyvä startti rahallisestikin siis. Sekuntipalkkaa vaatimattomat + 7 000 euroa! Voit muistella debyyttiottelua alla olevalta videolta.

Seuraava ottelu Makwan Amirkhanilla oli kesäkuussa 2015 Berliinissä, jossa lopputulos oli erinomainen. Ensimmäisen erän kuristusotteella suoritettu tekninen tyrmäys Meksikosta lähtöisin olevasta Masio Fullenista takasi sen, että Amirkhanista tuli yksi suomen urheilumedian seuratuimpia urhelijoita 2015 aikana. Aivan erinomainen startti UFC-uralle urheilijalta, joka omaa unelmavävyn käytöstavat, Mr.Finland tason ulkonäön ja todella agressiivisen ja voitonnälkäisen tavan otella. Amirkhani nousi uudestaan parrasvaloihin kotimaan mediassa syksyn aikana, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö kutsui Makwan Amirkhanin tapaamiseen. Tapahtuma sai alkunsa, kun Amirkhani otti kantaa maahanmuutto- ja pakolaiskeskusteluun keskusteluohjelmassa ja tämän myötä presidentti halusi jatkaa keskusteluja Amirkhanin kanssa. Iranissa syntynyt, Irakin pakolaisleirillä lapsena ollut ja alle kouluikäisenä suomeen muuttanut omaa varmasti vahvan näkökulman asiasta.

Edessä uran tärkein ja suurin matsi

Tulevana viikonloppuna eletään varmasti Makwan Amirkhanin osalta uran tärkeimpiä hetkiä, kun UFC Lontoo kutsuu ja areenalla vastaan astuu kotikehässä otteleva kahden voiton ja yhden tappion historialla Mike Wilkinson . Wilkinsonin UFC-ottelut ovat aiemmin olleet vuosina 2012-2014, joten mistään aivan kokeneesta ottelijasta ei voida missään nimessä puhua. Kokonaisuudessaan Mike Wilkinsonin ammattilaisuraan on 2009 alun jälkeen mahtunut yhdeksän voittoa ja yksi tappio. Ilmoitettu virallinen paino on ottelijoilla tarkalleen sama (65 kg), ulottuvuudeltaan ja pituudeltaan etu kääntyy Amirkhanille. Pituudessa Amirkhani voittaa seitsemällä senttimetrillä ja ulottuvuutta löytyy noin kymmenen senttimetriä enemmän. Näistä senteistä voi tulla uran kannalta erittäin tärkeitä, sillä Mike Wilkinson on ilmoittanut nyrkkeilyn omaksi vahvuusalueeksi.

Alla videota valmistautumisesta. Näillä eväin voittajana ulos kehästä!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu