kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Unibet-TV

Unibet-TV näyttää runsaasti huippu-urheilua

Unibet-TV kuuluu osana Unibet peliyhtiön tarjontaa. Ideana on lisätä mielenkiintoa livevedonyöntiin, mutta samalla se on työkalu jonka avulla livevedonyönnistä on helpompi löytää pelikelpoisia kohteita. Kaikille ei Unibet-TV ole kuitenkaan vain vedonlyöntiä vaan osalle se on lähinnä urheilusta nauttimista. Mitä urheilua näytetäänkään ja miten palvelu toimii käytännössä?

Unibet-TV:n urheilutarjonta

Tarjonta on erittäin laaja. Mukana on lajeista suurimmat jalkapallosta koripalloon, mutta myös pienempiä lajeja ja kaikkea siltä väliltä. Tässä listataan osa lajeista ja sarjoista, mutta rekisteröidy Unibetille ja näet ajankohtaisen Unibet-TV oppaan, meneillään olevat ja tulevat lähetykset.

Jalkapallo: Espanjan La Liga, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Englannin Championship, Hollannin Eredivisie, Skotlannin mestaruussarja, Eurojalkapalloa, maaotteluita ja paljon muuta.

Jääkiekko: CHL, Ruotsin SHL ja joitakin muita lähetyksiä.

Muuta kiinnostavaa: MLB, NBA, tennis ja paljon muuta kuten lentopalloa, pingistä, dartsia, rantalentopalloa ym.

Livevedonlyönti

Unibet-TV helpottaa varmasti livevedonyöntiä, mutta tekee siitä myös hauskempaa. Uudelle asiakkaalle on tarjolla 100% 100€ bonus vedonlyöntiin eli talletus tuplataan aina 100€ asti. Kun talletat 100€, saat 200€ pelitilille sekä 10€ riskittömän mobiilivedon. Lisätietoja sivulla vedonlyöntibonukset.

Unibet-TV käytännössä

Palvelu on käytännössä osa Unibet vedonlyöntiä ja se toimii aina kun tili on aktiivinen. Tili on aktiivinen kun saldo on suurempi kuin 0€. Näin ollen tilille kannattaa aina jättää vähintään sentti pelirahaa. Urheilua voi katsoa kuinka paljon vain haluaa eikä katsominen koskaan veloita tililtä, eli palvelun avulla voi urheilua katsoa ilmaiseksi.

Unibet-TV rekisteröidy