kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vakioveikkaus | Vakiovihjeet

VAKIOVEIKKAUS

Vakioveikkaus Vastavedolla on yksi tapa kilpailla jäsenten kesken. Palkinnoista ja lisätietoja vakioveikkaus -kilpailuista kerromme artikkeleissa ja foorumin puolella. Osallistuminen on ilmaista. Rivin voi jättää vain rekisteröityneet jäsenet ja rivejä tullaan julkaisemaan pelattavaksi satunnaisesti. Rivit eivät tietenkään ole vakiovihjeitä. Vakiovihjeet ja oikeasta vakiosta keskustelu foorumin puolella myöskin.

Kierros

KohdeOtteluMerkki
Ei avoimia rivejä

Virhe! Valitse merkki kaikkiin kohteisiin.Vakioveikkaus | Vakiovihjeet | Vastaveto.com

Vakiovihjeet

Vaikka tämän sivun aiheena on vakioveikkaus eivät näitä voida pitää vihjeinä. Vakiovihjeet ja keskustelu vakiosta löytyy forumilta ja chatista, joka näkyy vain jäsenille. Rekisteröityminen on kuitenkin ilmaista ja kaikki ovat tervetulleita. Aivan kuten osallistuminen myös vakio -kilpailuihimme jäsenyys vaaditaan. Näin tiedämme kuka on jättänyt rivin ja palkinnot on helpompi jakaa. Lisätietoja vakioveikkaus -kilpailusta ja palkinnoista ylempää. Lisäksi foorumin puolella voi aina kysyä ylläpidolta asiasta kun asiasta niin vastaamme parhaamme mukaan.

Vakiovihjeet ovat ainakin osittain vaikeampi taiteen laji verrattuna normaaliin vedonlyöntiin. Vedonlyönnissä ilmoitetaan vihjeissä valinnan lisäksi kerroin jolla on pelattu. Parhaissa tapauksissa myös rajakerroin, jolloin vihjeen hyödyntävä tietää että sitä alempaa kerrointa ei kannata peliin ottaa. Markkinat ovat kuitenkin vedonlyönnissä haastavat, joten useimmiten ei merkittävästi laskeneita kertoimia kannata hyödyntää. Vakiossa on tilanne erilainen ja jopa hankala.

Vakiossa ei ole kiinteitä kertoimia vaan peliprosentit. Siksi onkin mahdollista, että kun pelaa vakion on rivi vielä “ylikerroin”, mutta kun muut hyödyntävät saman idean tai samat vakiovihjeet nousee kohteen peliprosentti ja sen arvo laskee. Vakiovihjeitä ei olekaan helppo jakaa, mutta jos rajakerroin on selvillä auttaa se merkittävästi vihjeitä hyödyntävää vedonlyöjää. Vakiossa on parempi mitä myöhemmin jättää rivinsä, jotta voi paremmin arvioida ne lopulliset peliprosentit.

Vakioveikkaus on kuitenkin suurimmalle osalle viihdettä ja sen yhden kerran ison osuman hakemista. Vakioveikkaajaa ei pakosti kiinnostakaan tarkat rajakertoimet vaan hän etsii itselleen mielekkäät pelivalinnat ja toivoo jättipottia. Eikä siinä mitään väärää ole, jos vedonlyönti on mukavaa viihdettä. Varianssi on kuitenkin vakiossa niin älytön, että myös alikertoimia on toisinaan pelattava jotta rivi ei olisi pelkkää hakuammuntaa.

Ehkä onkin paras pelata vakio Vastavedon ilmaisessa kilpailussa, jonka odotusarvo on aina voitollinen. Voitolliset vihjeet vedonlyöntiin, jolla pyritään tasaisempaan tuottoon löytyykin vedonlyöntivihjeistä ja livevedonlyönnin osalta chatista.

Vakioveikkauksen palautusprosentti

Vakioveikkauksen palautusprosentti on Veikkauksella 65%. Unibet, jolla on tarjolla vastaava peli nimeltään SuperToto palauttaa pelaajille enemmän eli 80%. Rivihinta on Unibet SuperTotossa 0,10€.