kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Valioliiga-ennakko: Manchester City-Sunderland

Huominen on merkittävä päivä Manchester Cityn historiassa. Joukkue pelaa ensimmäisen virallisen ottelunsa uudella logolla sekä Pep Guardiola saa tulikasteensa Valioliigassa Etihadilla. Ei myöskään sovi unohtaa David Moyesin paluuottelua Valioliigamanagerina hänen korvattuaan Englannin maajoukkueen peräsimeen siirtyneen Sam Allardycen Sunderlandin käskyttäjänä.

Kun City vahvisti Guardiolan siirtymisen taivaansinisten manageriksi, alkoivat spekulaatiot siitä, kenet hän ostaa ja miten espanjalaisen pelityyli sopii Englannin kentille. Guardiola on tuonut toistaiseksi mukanaan Ilkay Gündoganin, Noliton, Leroy Sanen, Oleksandr Zinchenkon, Gabriel Jesuksen, Marlos Morenon sekä John Stonesin, joista huomenna on käytettävissä Nolito, Zinchenko sekä Stones. Gündogan sekä Sane missaavat ottelun loukkaantumisten vuoksi ja Jesus sekä Moreno pelaavat lainalla. Toiseen kysymykseen vastaus saadaan 24 tunnin kuluttua.

Kapteeni Vincent Kompany aloittaa kauden sairaslistalta sekä Eliaquim Mangalan ja Nicolas Otamendin pelaaminen on hieman epävarmaa. Guardiola kokeili harjoitusotteluissa monesti kolmen puolustajan linjaa, joka ei Arsenalia vastaan toiminut. Onkin todennäköistä, että huomenna City nähdään 4-2-3-1-systeemissä.

Mahdollinen avauskokoonpano:

Hart, Sagna, Stones, Otamendi, Clichy, Toure, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sterling, Agüero

David Moyes ei ole säästellyt aikaa haaliessaan peräti kolme Manchester Unitedin pelaajaa riveihinsä. Eilen julkistettiin Paddy McNairin sekä Donald Loven siirrot ja tänään Adnan Januzaj siirtyi lainalla Sunderlandiin. Myös Papi Djilobodjin hankkiminen vahvisti joukkueen takalinjoja, etenkin kun Lamina Kone ilmoitti tänään aikovansa jättää seuran. Hyökkäyspäässä ei ole kuitenkaan nähty yhtään vahvistuksia Januzajta lukuunottamatta, joten Moyes luottaa Defoen ja kumppaneiden tulivoimaan.

Joukkueella on ollut valitettavan paljon loukkaantumishuolia ennen kauden alkua. Jan Kirchoff, Lee Cattermole, Billy Jones sekä Sebastian Larsson missaavat kaikki avausottelun loukkaantumisten vuoksi. Liikaa loukkaantumisia ei Sunderlandin tasoinen ryhmä kestä. Joukkue on kuin ihmeen kaupalla sinnitellyt jo muutaman viime kauden ajan juuri ja juuri Valioliigassa. David Moyesilla on todella suuri urakka niin huomenna, kuin koko kaudellakin, mikäli joukkue aikoo vielä ensi kaudella Valioliigaa pelata.

Mahdollinen avauskokoonpano:

Mannone, Love, Kaboul, Djilobodji, Van Aanholt, O’Shea, McNair, Rodwell, Borini, Khazri, Defoe

Omat betsit: Agüero tekee avausmaalin kerroin 3.30 – Unibet

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu