kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vastaveto päivittyy

Päivitys lähestyy jälleen. Pieniä muutoksia ja korjauksia teemme jatkuvasti, mutta kohta on kuitenkin suuremman päivityspaketin vuoro. Tämä on päivityspaketti numero 3. Päivitys käynnistyy arviolta 25.9.2014 kello 18. Tällöin olemme poissa linjoilta. Toivomme, että palaamme linjoille illan aikana. Mikäli viivästyksiä tapahtuu informoimme asiasta etusivulla, Twitterissä ja Facebookissa. Parhaassa tapauksessa on kaikki jo toiminnassa kello 19.00.

Mitä päivitys sisältää?

Tapatalk tuki on vihdoin käytössä

Tapatalk on nyt toiminnassa. Tapatalk on sovellus joka nopeuttaa ja selkeyttää foorumien käyttöä matkapuhelimella. He ketkä sitä käyttävät, sitä tarvitsevat. Mikäli taas selailet forumeita puhelimen selaimella, niin se onnistuu entisellä tavallaan jatkossakin.

Vastavedolla on nyt uutiskirje

Vastavedon uutiskirje sisältää mm. ajankohtaista tietoa erikoistarjouksista ja kilpailuista. Uutiskirjeen voi tilata etusivultamme. Jäsenet ovat automaattisesti tilaajia. Emme lähetä viestejä usein emmekä missään nimessä roskapostia, mutta jos et viestejä halua jostain kumman syystä, on tilauksen peruminen helppoa.

Foorumi päivittyy

Ulkoasu päivittyy talviaikaan. Myös muita pieniä muutoksia voit havaita. Jatkossa lähetyt yksityisviestit tallentuvat oletuksena kuten käyttäjät ovat toivoneet. Pieniä käyttöä parantavia muutoksia siis.

Eikä tämä ollut tässä

Tarkkaavaiset silmät saattavat bongata uusia toimintoja päivityksen jälkeen. Tästä lisää kunhan päivitys suoritettu ja kaikki linjoilla normaaliin tapaan!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu