kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jääkiekkoon 6.3.

Perjantaina jääkiekkoa on tiedossa muun muassa Liigassa ja Mestiksessä. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 7:selle saa pelata itselle sopivalla tavalla.

HIFK – HPK

Jääkiekon Liigassa HIFK isännöi HPK:ta. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti jatkoilla Jukureita vastaan ja koko pistepotin arvoisesti KalPaa vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli aivan ansaittu, vaikka lähiaikoina muutamassa ottelussa on ollut jopa yllättävän vahvaa tuskailua. Viimeksi ottelu ratkaistiin toisen erän kolmella osumalla. Punapaidat ovat voittaneet kotonaan kolmella edellisellä kerralla. Jeremy Dehner loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussaan, kun taas Joonas Lyytisen tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Ville Leskisen pitäisi olla lähellä paluuta. Vierasjoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella tappiollisesti Lukolle, vaikka hämeenlinnalaiset olivat varsinkin toisessa erässä hyvällä jalalla. Ottelua seurasi viimeksi ansaitusti koko pistepotti SaiPaa vastaan. Ottelu oli Kerhon hallintaa ja voitto oli oikeutettu. Viime aikoina ainoa selvästi heikompi taisto on pelattu vieraissa Kärppiä vastaan. Kolmen pisteen voitolla HIFK saisi olla varmasti kuuden joukossa. HPK:lla on voitolla vielä pienet saumat päästä kuuden sakkiin. Ottelussa riittää panoksia. Isännät voittavat karvan alle 55 prosentilla. Ykköstä ja ristiä on pelattu vähän liikaa ja kakkosta vain noin 15 prosenttia. Mennään iltaan ykköskakkosella.

Pelicans – Ilves

Jääkiekon Liigassa yhteen iskevät Pelicans ja Ilves. Lahtelaisten uusin tappio tuli edellisellä kierroksella Sportia vastaan. Kotijoukkue taisteli viimeksi Vaasassa erittäin vajavaisella kokoonpanolla jopa yllättävän hyvin, sillä ottelusta saatiin kuitenkin piste Lahteen. Turkoosipaitojen kokoonpano oli Sportia vastaan lievästi sanottuna kurjassa kunnossa, mutta hyvänä juttuna Atte Tolvanen pelasi jälleen mainion ottelun. Ilman Tolvasta numerot olisivat olleet rajut. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut selvä tappio HPK:lle. Kotona on pelattu viimeksi tappiollisesti Jukureille. A-junioreilla ei ole nyt tiedossa samaan aikaan omaa ottelua, joten kaukaloon saadaan Vaasan reissua edes vähän parempi nippu. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella pisteen arvoisesti TPS:ää vastaan. Se oli ehdottomasti pettymys. Pelitilanteiden valossa kaukalossa oltiin turkulaisia edellä. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut voitto ja vastustajan nollat KalPaa vastaan. Lassi Thomson on sairastumisen takia sivussa, mutta Tupsukorvilla ei ole muuten poissaoloja. Tasoero on tamperelaisille kaikilla tavoilla julma. Kakkonen tulee vähän alle 80 prosentilla. Hieman ylipelattu kakkonen otetaan varmaksi. Ottelussa on luvassa suureksi osaksi taas vain yhtä päätyä.

Jukurit – JYP

Jukurit pelaa JYPiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jääkiekon Liigassa. Mikkeliläiset olivat hetken kahden ottelun voittoputkessa, mutta se päättyi viimeksi ennakkoon selvästi Kärppiä vastaan. Kotijoukkue on saanut kuitenkin kolmella edellisellä kierroksella voitot Pelicansista ja HIFK:sta. Voitto Pelicansista ei ollut mikään häikäisevä juttu, mutta HIFK:ta vastaan tullut voitto oli aidosti mainio onnistuminen. Ottelussa oltiin myös kotona suuria altavastaajia. Isännät pelaavat torstaina Tapparaa vastaan, joten perjantaille ei lepoa paljoa ehdi jäädä. Kotona on saatu voittoja varsinaisella peliajalla 13. joulukuuta jälkeen tasan kerran. Viimeksi tehtiin tosin aivan hyvät kolme maalia Kärppien verkkoon. Perjantain ottelu on nipulle kolmas neljään päivään. Vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti kahdella maalilla Oulussa. Toiseksi edellisessä kamppailussa oltiin pelattu kahden pisteen arvoisesti kotona HPK:sta. Jyväskyläläisillä on vielä pienet mahdollisuudet nousta sarjataulukossa ohi juuri Kerhosta. Panokset ottelussa ovat silti pienet. Ottelu on vieraille viikon ensimmäinen. Miska Siikonen ja Jani Tuppurainen loukkaantuivat pelissä Kärppiä vastaan. Jukurit on ollut varsinkin lähiaikoina vähämaalinen ryhmä. JYP saa olla alustavasti noin 55 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu selvästi liian vähän, joten otetaan kakkosen rinnalle rohkea ykkönen.

Sport – KooKoo

Jääkiekon Liigassa Sport pyrkii yllätykseen KooKoota vastaan. Vaasalaiset saivat hallita viimeksi ottelua Pelicansia vastaan hyvinkin vahvalla tavalla, mutta kotijoukkue onnistui voittamaan vasta jatkojen kautta. Isännät kärsivät hetki sitten ruman maalein 7-1 tulleen tappion juuri kouvolalaisia vastaan. Vierasjoukkue on ollut myös muuten hienossa pelivireessä. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kuusi kertaa, kun voitto irtosi kotona Lukkoa vastaan. Mustaoranssien pelaaminen on ollut läpi kauden hienoa seurattavaa. Onnistumisia tulee taas laajalla rintamalla ja pelaajiston itseluottamus on korkealla. Siitä hyvä esimerkki saatiin myös viimeksi Lukkoa vastaan. Moneen kierrokseen ainoa heikko ottelu on tullut Helsingissä HIFK:ta vastaan. Kotkapaidat ovat olleet jälleen heikossa pelivireessä, sillä esimerkiksi toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty tappio Lappeenrannassa. Kolmen pisteen voittoja on tullut 17. tammikuuta jälkeen vain yhdellä kierroksella. Viimeksi Pelicansia vastaan oli kummallista nähdä, että ratkaisua piti hakea vasta jatkoilta. Varmasti se kuvasti osittain koko kuluvaa kautta. Molemmat miehistöt pelasivat viimeksi toissa päivänä. Sportin leirissä nähtäneen jotain revanssin makua, mutta illasta on tulossa heille varmasti vaikea. Tasokas KooKoo lähtee otteluun noin 65 prosentin ennakkosuosikkina. Lähes oikein pelattu kakkonen tulee piikiksi.

TPS – SaiPa

Jääkiekon Liigassa toisensa kohtaavat TPS ja SaiPa. Turkulaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella viidellä maalilla tappiollisesti Tapparaa vastaan ja jatkoilla voitollisesti Ilvestä vastaan. Edellisessä kamppailussa vastustaja oli pelitilanteiden valossa parempi, joten voitottomuus ei olisi tullut vääryytenä. Kotijoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta pudotuspeleihin on vielä pienet mahdollisuudet. Sijaan kymmenen on matkaa yhdeksän pistettä. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli jo siksi erittäin tärkeässä roolissa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti HPK:ta vastaan. Siinä meni lappeenrantalaisten viimeinen pieni sauma päästä haaveilemaan paikasta kympin sakissa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kahdella maalilla Sportia vastaan. Keltamustien kokoonpanossa on merkittäviä heikennyksiä, ja motivaatio on varmasti mustavalkoisten puolella. Tosin viimeksi vieraissa napattiin mainio voitto Tapparaa vastaan. Sputnikien peliesitykset ovat yhä ajoittain aivan hyviä, mutta on myös selvästi heikompia otteita. Kotijoukkueelta puuttui edellisellä kierroksella esimerkiksi Lauri Pajuniemi ja Joel Janatuinen, mutta heistä molemmat lienevät perjantaina taas jäällä. TPS voittaa ottelun kotonaan noin 60 prosentilla. Kohde on rastittu lähes oikein. Mennään kamppailuun ykkösristillä.

Jokipojat – TUTO

Jääkiekon Mestiksessä Jokipojat pelaa TUTO:a vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Ketterää ja K-Vantaata vastaan. Isäntien kausi on mennyt kokonaisuutena hienosti, mutta pudotuspelien alla varsinkin alakerran kanssa on ollut huolia. Edellisellä kierroksella ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi saman tien edelle. Ketterää vastaan ensimmäiset minuutit olivat niin ikään haastavia. Otteet ailahtelevat, mutta on lähiaikojen pelaamisessa ollut myös hyviä asioita. Viimeksi ottelua hallittiin jopa vahvasti. Toiseksi edellisessä kotona pelatussa ottelussa maalinteossa onnistuttiin seitsemän kertaa. Taistelua käydään jatkoon kotiedusta. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti K-Vantaata ja IPK:ta vastaan. Edellisessä ottelussa vastustaja sai kaikki maalinsa toisessa erässä. Turkulaiset ovat menossa toki myös pudotuspeleihin, mutta pelattavaa yhä löytyy. Mahdollisuudet on joensuulaisten tavoin pelata kotiedusta. Nippu vahvistui hetki sitten Jasper Rannistolla, Dmitry Megalinskiyllä ja Alexander Nikulinilla. Otteluun tullaan hyvin levänneenä. Ilta on lähes tasabuukki, mutta Jokipojat on minitason ennakkosuosikki. Isoa vääristymää pinnoissa ei ole. Mennään iltaan ykköskakkosella.

Peliitat – SaPKo

Jääkiekon Mestiksessä yhteen iskevät Peliitat ja SaPKo. Isännät nappasivat toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotin Ketterää vastaan ja se oli monella mittarilla hieno onnistuminen. Edellisessä ottelussa homma meni pahasti pieleen, sillä taisto KeuPaa vastaan sisälsi vastustajalle kahdeksan maalia. KeuPaa vastaan varsinkin toisen erän ensimmäinen kymppi oli vaikeaa aikaa. Heinolalaisten tilanne sarjataulukossa on heikko, mutta miehistöllä on vielä mahdollisuus päästä pois karsintojen sijoituksilta. Piste-eroa seuraavana olevaan RoKiin on kahden voiton verran. Kotijoukkueella alakerran pelaaminen on kovin epävarmaa ja haastavaa, mutta ryhmällä on siis yhä panoksia. Vierasjoukkue on esiintynyt edellisellä kahdella kierroksella rajusti yhdeksän maalin tappiossa Ketterälle ja maalilla voitollisesti jatkoilla Jokipoikia vastaan. Ottelu Ketterää vastaan oli varmasti kauden huonoin ilta, mutta viimeksi päästiin voittojen pariin. Tien päällä viimeisin voitto on tullut varsinaisella peliajalla 22. tammikuuta. Taistelua käydään pudotuspelien kotiedusta. Edellisellä kierroksella oli jo pudotuspelejä ajatellen tärkeä juttu, että alakerran toimintaa saatiin parempaan jamaan. Miehistöt ovat pelanneet alkuvuonna vastakkain kaksi kertaa. Kummatkin ryhmät voittivat taistot kotonaan. Taidoiltaan SaPKo on sen verran edellä, että savonlinnalaiset voittavat alle 50 prosentilla. Otetaan oikein pelattu kakkonen piikiksi, vaikka vieraillakin on ollut haastavaa.

IPK – RoKi

IPK pelaa RoKia vastaan, kun ottelut jatkuvat jääkiekon Mestiksessä. Kotijoukkue on pelannut hienon runkosarjan ja on menossa vahvasti kohti pudotuspelien kotietua. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Hokkia vastaan ja tappiollisesti K-Vantaata vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kuusi kertaa, mutta K-Vantaata vastaan pelaaminen oli kaukana hyvästä. Edellisessä kamppailussa oltiin toki selvästi parempia, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. Kotona viimeisin ottelu on 26. helmikuuta, jolloin kamppailu Hokkia vastaan päättyi voittoon peräti maalein 10-0. IPK:n kokoonpanoon ei tule juuri muutoksia. Niki Koskinen ja Jere-Matias Alanen ovat vain yhä sivussa. Juuso Nevalaisen pelaamista ei vielä ole tiedossa. Vierasjoukkue on napannut kahdella edellisellä kierroksella voiton KooVeetä ja Hokkia vastaan. Rovaniemeläiset eivät voi päästä enää mukaan pudotuspeleihin, mutta viimeiset viikot ovat menneet miehistöltä hyvin. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt viides maali tehtiin noin kaksi minuuttia ennen taiston päätöstä. Vierailla otteet ovat monen muun seuran tavoin ailahdelleet ja olleet vaikeasti ennustettavissa, mutta nippu saa lähteä Iisalmeen hyvällä fiiliksellä. Tasoeroa toki riittää. Ykkönen tulee noin 60 pinnalla. Oikein pelattu ykkönen on aivan hyvä piikki.

K-Vantaa – KeuPa

Jääkiekon Mestiksessä toisensa kohtaavat K-Vantaa ja KeuPa. Isännillä on vielä pieni mahdollisuus päästä mukaan pudotuspeleihin, mutta kotijoukkueen on aluksi saatava ottelusta koko pistepotti. Vantaalaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti IPK:ta ja Jokipoikia vastaan. Lohipaidat nappasivat hieman aiemmin voiton myös TUTO:a ja Peliittoja vastaan. Miehistö on neljän ottelun voittoputkessa ja pelaajiston itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Tilanne pudotuspelien kannalta on heikko, mutta vielä sinne on mahdollista päästä. Lähiaikoina varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Peliittoja ja Hermestä vastaan. Kahdessa edellisessä kamppailussa maalinteossa on onnistuttu 14 kertaa. Keuruulaisten kausi jatkuu varmasti pudotuspeleissä, mutta myös lähiaikoina otteissa on ollut ailahtelua. Hieman aiemmin tien päällä omiin meni ottelussa Jokipoikia vastaan seitsemän maalia. Mahdollisuudet ovat vielä pudotuspelien kotietuun. Miehistö on tehnyt tällä kaudella kolmanneksi parhaiten maaleja, mutta omiin on mennyt myös eniten maaleja heti kahden muun ryhmän jälkeen. Hyvinkin viihdyttävää iltaa on lupa odottaa. K-Vantaa saa olla kotonaan marginaalinen ennakkosuosikki. Ottelu on rastittu oikein. Lähdetään taistoon ykköskakkosella.

KooVee – Hokki

Jääkiekon Mestiksessä yhteen iskevät KooVee ja Hokki. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion voiton Ketterää vastaan. Isännät ovat olleet pitkään heikossa pelivireessä, mutta viimeksi tullut voitto oli itseluottamukselle hieno juttu. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli monella tavalla miehistölle tärkeä asia. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut tappio RoKia vastaan ja tuolloin omiin oli mennyt viisi maalia. Tamperelaisten runkosarja on mennyt muuten hyvin, mutta lähiaikoina ilonaiheet ovat olleet aika nollissa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on saatu paljon onnistumisia, sillä maalinteossa on onnistuttu melkein 190 kertaa. Vierasjoukkueen tilanne jatkuu kurjana, sillä sarjataulukossa ollaan viimeisenä ja menestystä tulee myös nyt onnettomasti. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta tappio RoKille ja IPK:lle. Tien päällä viimeisin ottelu on mennyt tappiolla maalein 10-0 samaa IPK:ta vastaan. Kajaanilaisten pelaamisesta on vaikea löytää juuri mitään hyvää sanottavaa. Vaikeuksia ja tuskaa riittää. Tappioita tulee ovista ja ikkunoista. Sentään helmikuun alussa tuli yksi pieni valonpilkahdus. Tasoero on pudotuspelien kotietua tavoittelevan KooVeen eduksi niin hurja, että ykkönen tulee vajaalla 80 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen tulee varmaksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus