kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 1.4.

Loppuviikosta jalkapalloa pelataan Valko-Venäjällä ja Nicaraguassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 3:selle saa hyödyntää itselle hyvällä tavalla.

Chinandega – Juventus

Jalkapallon Nicaraguan liigassa yhteen iskevät Chinandega ja Juventus. Kotijoukkueelle edelliset kierrokset ovat menneet pahasti pieleen, josta uusin osoitus tuli viimeksi seitsemän maalin tappiossa WalterFerrettille. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty niukka tappio kotona Managuaa vastaan. Punavalkoiset ovat voittaneet kauden aikana kolmesti ja niistä viimeisin on tullut maaliskuun puolessa välissä Real Madrizia vastaan. Sen jälkeen matkalle on tarttunut vain yksi pistejako. Managuaa vastaan vastustaja sai maalinsa lopussa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteko on ollut tahmeaa ja heikkoa. Tosin viimeksi alakerran toiminta oli onnetonta, joskin toinen puoliaika mentiin miehen vajaalla. Taisto ratkesi pian toisella jaksolla. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti WalterFerrettiä vastaan ja tappiollisesti kahdella osumalla Jalapalle. Lähiaikoina on pelattu myös vieraissa pettymyksen merkeissä Managuaa vastaan. Viimeksi vastustajan voitto oli lievä yllätys, sillä keltamustat saivat olla pikkuisia voittajasuosikkeja. Los Pibesiltä on löytynyt kaksikosta paremmin ratkaisuvoimaa, mutta tien päällä ei ole tullut vielä ensimmäistä voittoa. Siellä on saatu vain muutamia pistejakoja. Vieraat ovat vähän alle 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Merkataan viitisen prosenttia alipelattu kakkonen peräti piikiksi.

Las Sabanas – Real Madriz

Jalkapallon Nicaraguan liigassa toisensa kohtaavat Las Sabanas ja Real Madriz. Isäntien kausi on ollut kurja, sillä kotijoukkue on onnistunut voittamaan vain kerran. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Esteliä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Diriangenia vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja oli jättimäinen ennakkosuosikki, joten siihen nähden vain maalin tappio oli jopa yllättävän hyvä suoritus. Ottelussa ainokainen tehtiin noin 25 minuuttia ennen täyttä aikaa. Nippu on voittanut kuluvalla kaudella vain toisella kierroksella. Varsinkin maalinteon kanssa on jatkuvasti vaikeuksia. Tulivoimaa ei oikein meinaa löytyä. Kolmella edellisellä kierroksella alakerta on ollut voittavalla tasolla, mutta muuten sielläkin on riittänyt ongelmia. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Art Jalapasta ja Ocotalista. Tien päällä viimeisin ottelu on mennyt selvästi tappiollisesti Esteliä vastaan. Los Somoteñosin kausi on ollut silti kaksikosta selvästi parempi, mutta tien päällä on pelattu juuri ilman tulosta. Reissussa on ehtinyt tulla yksi voitto ja neljä tappiota. Taistelua käydään pääsystä kuuden sakkiin. Nyt ollaan tasoissa yllä sanotun Juventuksen kanssa. Perustasoltaan vieraat ovat noin luokkaa edellä, joten sarjajumbo on minitason ennakkosuosikki. Ykkönen on viitisen pinnaa ylipelattu, joten ristikakkonen pääsee kupongille.

Ocotal – Art Jalapa

Ocotal pelaa Art Jalapaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Nicaraguan liigassa. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta tappiollista kamppailua. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä Esteliä ja Real Madrizia vastaan. Edellisessä ottelussa homma alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi aikaisin maalin edelle. Kamppailussa oltiin lähes tasabuukin asemassa, sillä vastustaja sai olla vain minitason voittajasuosikki. Los Guerreros de las Segovias on voittanut viimeksi 19. maaliskuuta, kun koko pistepotti irtosi Chinandegasta. Piste-eroa kuudenteen sijaan on neljä pistettä. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Real Madrizia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Juventus Managuasta. Kausi on mennyt kaksikosta myös muuten paremmin. Kotona menestystä on tullut hienosti, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Reissussa ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Siellä on saatu pari pistejakoa. Tulivoimaa ei ole kummoisesti. Luvassa on erittäin tasainen ja oletettavasti vähämaalinen paikallinen, johon sinivalkoiset saavat lähteä minitason ennakkosuosikkeina. Vakiossa perustasoltaan vähän paremmista keltavihreistä on tehty päälle 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Suoraa ykköstä ei uskalla pelata, vaikka sitä on rastittu noin 15 prosenttia liian vähän. Merkataan ykkösristi.

Diriangen – WalterFerretti

Jalkapallon Nicaraguan liigassa Diriangen pelaa WalterFerrettiä vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Las Sabanasin kanssa ja tappiollisesti maalilla Managuata vastaan. Edellisellä kierroksella pisteittä jääminen ei ollut mikään yllätys, sillä vastassa oli sarjan paras miehistö ja hienosti esiintynyt nippu. Ottelussa voittoon vienyt maali tehtiin aivan lopussa. Toiseksi edellisellä kierroksella tilanne oli ihan toinen, sillä silloin menestystä piti olla tiedossa. Voitottomuus oli varmasti yllätys. Mustavalkoisten kausi on mennyt muuten hyvin, sillä taistelua käydään paikoista kahden joukossa. Kotona on tullut viimeksi voitto Ocotalia vastaan. Miehistö on yksi sarjan vähämaalisimmista ryhmistä. Alakerta on lähes jatkuvasti mainio. Vierasjoukkue pelaa samoista sijoituksista ja on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti yllä esille tuotua Juventusta vastaan ja peräti seitsemällä maalilla voitollisesti Chinandegasta. Otteissa on alkanut olla merkittävää ailahtelua, mutta kausi on ollut siis muuten hyvä. Ratkaisuvoimaa löytyy kaksikosta paremmin, mutta alakerran osalta tilanne ei ole yhtä vahva. Tien päällä menestystä on tullut kahdesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Varsinkin vieraille on syytä puhua erittäin tärkeästä ottelusta. Caciques on taidoiltaan parempi miehistö ja on kotonaan noin 55 prosentin voittajasuosikin asemassa. Ykköstä on pelattu yli 70 pinnaa, joten ohituksen pitäisi olla selvä juttu.

Managua – Esteli

Jalkapallon Nicaraguan liigassa pisteistä taistelevat Managua ja Esteli. Kotijoukkue on pelannut mainiosti ja löytyy sarjataulukon kärkipaikalta. Isännät ovat keränneet otteluistaan 28 pistettä ja voittaneet 12 kierroksella komeat yhdeksän kertaa. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Chinandegaa ja Diriangenia vastaan. Edellisellä kierroksella ottelu oli menossa vähämaalisena pistejakona, mutta maalinteossa onnistuttiin itse viimeisillä hetkillä. Menestystä on tullut hyvin kotona ja vieraissa. Maaliskuun alun jälkeen on pelattu ilman tappioita. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hyvä ja on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Ocotalia ja Las Sabanasia vastaan. Viimeksi ottelun ainokainen tehtiin noin 25 minuuttia ennen taiston päätöstä. Tien päällä menestystä on tullut kolmesta voitosta ja yhdestä pistejaosta. Alakerta on toiminut hienosti, sillä omiin on mennyt vähiten maaleja heti Diriangenin jälkeen. Miehistöt kohtasivat joulukuussa Aperturan finaaleissa, jolloin vieraat saivat juhlia mestaruutta. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Molemmissa leireissä itseluottamuksen pitäisi olla hyvä. Onnistumisia tulee vahvalla tavalla. La Maquinaria Azul on noin 45 prosentin voittajasuosikki. Sinikeltaiset ovat keränneet peliä noin viisi prosenttia liian niukasti. Merkataan ykkösestä kelvollinen piikki.

Belshyna – Gorodeja

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa Belshyna pelaa Gorodejaa vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla FC Minskiä vastaan ja maalilla tappiollisesti Zhodinolle. Edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin, mutta FC Minskiä vastaan varsinkin alakerran toiminta jätti itsestään epävarman vaikutelman. Ensimmäisessä ottelussa kentällä oltiin muuten kelvollisia, mutta tappio ei ollut vääryys. Avauksessa oltiin myös ennakkoon heikompi miehistö. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella niukasti ilman pisteitä Vitebskiä vastaan. Viimeksi ottelu Shahtjor Soligorskia vastaan meni vastustajalle kahdella maalilla. Edellisellä kierroksella tappio oli ansaittu. Ensimmäiset kierrokset ovat olleet kokonaisuutena vaikeita. Peliesitykset ovat olleet vaisuja ja ponnettomia. Viimeksi vastustajalla olisi ollut hyvä paikka mennä jo tauolle johdossa. Vihreävalkoisilla maalinteossa ei ole vielä onnistuttu. Kauteen lähdettiin viimeisten ystävyysotteluiden kannalta hyvin, sillä niissä onnistumisia tuli vahvasti. Miehistöille on vaikea löytää isompaa tasoeroa. Punamustat ovat kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ykkösen kannatus on mennyt kymmenisen prosenttia yli, mutta isännät ovat tauluaan parempia. Lähdetään iltaan ykkösristillä.

Dinamo Minsk – Torpedo

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa Dinamo Minsk saa vastaansa Torpedon. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Ruh Brestiä vastaan, kun taas viimeksi taisto FC Minskiä vastaan meni vauhdikkaitten vaiheiden päätteeksi niin ikään vastustajalle. Isännät joutuivat pelaamaan viimeksi ensimmäisen jakson jälkeen kolme maalia takana, mutta miehistö tuli otteluun vielä hyvin mukaan. Ensimmäisellä kierroksella koettu tappio oli merkittävä yllätys. Aiemmin tässä kuussa oltiin ehditty pelata Valko-Venäjän Cupissa puolivälierissä tappiollisesti BATE Borisoville. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalilla Shahtjor Soligorskia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin taiston viimeisillä hetkillä. Viimeksi kotona napattiin niin ikään niukka voitto Belshinaa vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Alla on kuitenkin vahva aloitus uudelle kaudelle ja itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Matkassa on ollut silti reippaasti onnea. Maaliskuussa oli tullut ennen kauden alkua tappio Valko-Venäjän Cupissa Shahtjor Soligorskia vastaan. Taidoissa ollaan ehdottomasti kaksikosta perässä. Materiaaliltaan sinivalkoiset ovat sen verran edellä, että ykköselle kellotetaan vähintään 45 prosenttia. Kymmenisen prosenttia alipelattuna ykkönen napataan ilolla tolpaksi.

Shahtjor Soligorsk – Neman Grodno

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa Shahtjor Soligorsk pelaa Neman Grodnoa vastaan. Isännät ovat aloittaneet kautensa voitolla ja tappiolla. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella yllättäen tappiollisesti Zhodinolle, mutta toisella kierroksella tuli koko pistepotti Gorodejaa vastaan. Viimeksi taukoon mennessä ei oltu tehty maaleja, vaikka ottelussa oltiin myös tien päällä jopa vahvoja ennakkosuosikkeja. Ensimmäisellä jaksolla oli yksi missattu rankkari. Toisella puoliajalla maalinteossa onnistuttiin itse kaksi kertaa. Ensimmäisellä kierroksella vastustaja sai ainokaisensa ja samalla voiton viimeisillä sekunneilla. Aiemmin tässä kuussa on ehditty pelata tappiollisesti Valko-Venäjän Super Cupin finaalissa ja mennä toisessa oman maan kilpailussa neljän parhaan sakkiin. Valko-Venäjän liigassa puhutaan yhdestä kärjen parhaasta haastajasta. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Isloch Minskiä vastaan. Viimeksi ottelu Vitebskiä vastaan päättyi kahden maalin voittoon. Taistossa molemmat maalit tehtiin jälkimmäisellä jaksolla lyhyen ajan sisällä. Ensimmäisellä kierroksella ottelu oli menossa ilman osumia, mutta vastustaja sai lopussa maalin. Se oli oikeutettu osuma. Keltavihreät olivat toisen jakson miehen vajaalla. Vieraat kuuluvat taidoiltaan keskikastiin. Miners on kokonaisuutena sen verran edellä, että ykköselle kellotetaan hippasen alle 70 prosenttia. Käytännössä oikein pelattu ykkönen kelpuutetaan piikiksi.

BATE Borisov – Ruh Brest

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa toisensa kohtaavat BATE Borisov ja Ruh Brest. Kotijoukkueen ensimmäiset kierrokset ovat menneet heikosti, sillä isännät ovat kärsineet kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiot Energetik-BGU:lle ja Slavia Mozyrille. Keltasinisten perustaso on sarjan parhaasta päästä, eikä varsinkaan ensimmäisessä ottelussa venyminen pisteille olisi ollut vääryys. Edellisessä kamppailussa ottelulle saatiin vahva alku, mutta vastustaja osui kerran ennen taukoa ja heti tauon jälkeen. Jättiläinen saa esiintyä kahden vieraissa pelatun kierroksen jälkeen kotona. Ensimmäinen voitto on varmasti lähellä, sillä kyseessä on Valko-Venäjän mittapuulla niin hyvä nippu. Osaamista ja kykyjä on paljon. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella yllättäen maalilla voitollisesti Dinamo Minskiä vastaan. Edellisessä kamppailussa tuli maalin tappio Energetik-BGU:lle. Viimeksi ottelussa oltiin marginaalisia ennakkosuosikkeja. Tärkein tehtävä on sarjapaikan säilyttäminen, sillä viime kaudella operoitiin Pershaya Liigassa. Voitto Dinamo Minskistä oli hieno onnistuminen, mutta se oli myös onnekas. Perustaso ei ole kummoinen. Tasokkaat, vahvat ja varmasti ärsytetyt borisovilaiset voittavat vähän yli 70 prosentilla. Ottelu on rastittu heikosti, sillä ykköstä on kannatettu vain reippaat 50 prosenttia. Ykkönen on oikein hyvä varma.

Dinamo Brest – Slavija Mazyr

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa yhteen iskevät Dinamo Brest ja Slavija Mazyr. Kotijoukkue on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja pistejaolla. Isännät pelasivat ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Smolevichin kanssa, kun taas viimeksi tuli koko pistepotti Slutskia vastaan. Edellisellä kierroksella noin 20 minuutin kohdalla tullut maali riitti voittoon. Pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Viimeksi ottelussa oltiin tosin jopa vahvoja ennakkosuosikkeja. Sinipaidat ovat perustasoltaan yksi sarjan parhaista miehistöistä. Ensimmäisellä kierroksella jäätiin pettymykseen, mutta alle saatiin pian siis onnistuminen. Aiemmin tässä kuussa oli ehditty muun muassa voittaa Valko-Venäjän Super Cupin finaali ja edetä toisessa Valko-Venäjän Cupissa neljän parhaan joukkoon. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Slutskia vastaan ja perään yllättäen voitollisesti BATE Borisovista. Se oli hieno onnistuminen, vaikka matkalla oli myös onnea. Ottelulle saatiin heikko alku, mutta maalinteossa onnistuttiin itse ennen taukoa ja heti sen jälkeen. Ensimmäinen ottelu oli tapahtumiltaan outo. Siinä oli huonoa onnea. Punavalkoiset olivat viime kaudella keskikastissa ja vastaavaa on hyvä odotella myös tällä kaudella. Tasoeroa on sen verran paljon, että ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Useita pinnoja alipelattuna siitä otetaan varma.

Energetik-BGU – FC Minsk

Energetik-BGU ja FC Minsk pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa. Isäntien aloitus uudelle kaudelle on sujunut mainiosti, sillä kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella kaksi voitollista kamppailua. Miehistö esiintyi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti BATE Borisovia vastaan, kun taas edellisellä kierroksella tuli koko pistepotti Ruh Brestiä vastaan. Varsinkin voitto BATE Borisovia vastaan oli mainio onnistuminen, sillä ottelussa oltiin vahvoja altavastaajia. Voitto oli toki onnekas, sillä vastustaja olisi ansainnut päästä pisteille. Viimeksi ottelun ainokainen tehtiin juuri ennen taukoa. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Ilmassa on ollut vahvaa ylisuorittamista. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Belshynaa vastaan. Viimeksi ottelu Dinamo Minskiä vastaan meni niin ikään koko pistepotin arvoisesti. Kahdella ensimmäisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu komeat kuusi kertaa. Laskua hyökkäyspäässä on kyllä odotettavissa, sillä maaleja on tehty alussa turhan kovalla prosentilla. Lisäksi esimerkiksi viimeksi ottelu oli hyvin tasainen. Ottelussa pelataan Minskin paikallista. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee aika tasan 40 prosentilla. Ottelu on rastittu kohdilleen. Lähdetään taistoon ristikakkosella.

Vitebsk – Smolevitshi

Jalkapallon Valko-Venäjän Vysshaya Liigassa yhteen iskevät Vitebsk ja Smolevitshi. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Gorodejaa vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Neman Grodnoa vastaan. Ensimmäisellä kierroksella voitto oli onnekas, sillä kamppailun ainokainen tuli vastustajan omasta pelaajasta. Pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin, sillä ilta oli hyvin tasainen. Edellisellä kierroksella vastustaja sai molemmat maalinsa toisella jaksolla lyhyen ajan sisällä. Viimeksi tullut tappio oli ansaittu, sillä pelaaminen oli vaisua ja ponnetonta. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Dinamo Brestin kanssa. Viimeksi ottelu Isloch Minskiä vastaan meni niukasti vastustajalle. Ensimmäisellä kierroksella vastustajalla olisi ollut hyvä sauma voittaa, mutta taistosta saatiin onnekas pistejako. Materiaalitaan miehistöt ovat hyvin samaa luokkaa. Ottelusta on lupa odottaa hyvin tasaista, tiukkaa ja vähämaalista kohtaamista. Sinipaidat saavat olla kotonaan noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Selvästi ylipelattu ykkönen otetaan ilolla sivuun. Ykköstä on pelattu päälle 50 prosenttia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu