kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 1.7.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Veikkausliigassa, Afrikan Mestaruusturnauksessa ja Ruotsin Allsvenskanissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

SJK – FC Inter

Jalkapallon Veikkausliigassa SJK pelaa FC Interiä vastaan. Seinäjokelaiset pelasivat muutama viikko sitten tappiollisesti HIFK:ta vastaan, eikä huhtikuun jälkeen voittoihin ole venytty kuin kerran. Turkulaiset jäivät viimeksi vähämaaliseen tasapeliin VPS:n kanssa, mutta varsinkin sinimustien hyökkäyspelaaminen on ollut vahvaa. Kotijoukkue on pelannut edellisen kerran Seinäjoella toukokuun 18. päivänä, joten viimeisestä kotona pelatusta koitoksesta on aikaa. Isännät ovat kärsineet varsinkin maalinteon vaikeuksista. Miehistö on perustasoltaan laadukas, mutta peliesitykset kaipaavat kehitystä varsinkin hyökkäyspelaamisen osalta. HIFK-pelissä tuli huonoja uutisia, kun Mosa Yaghoubi ja Jude Arthur saivat korttitilinsä täyteen. Toisaalta terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan. Siinä missä vierasjoukkueen maalinteko on ollut kaksikosta parempaa, alakertaa tulisi saada tiiviimmäksi. Oikean tasapainon löytyminen on kesken. Tulivoimaa siis on ollut hyvin, mutta myös selviä kehityksen kohteita. Peli on ennakkoon todella tasainen. Iltaa lähestytään aika lailla tasabuukista. Ykkösen kannatus on jäänyt liian pieneksi. Ykköstä voi alkaa miettiä, mutta ristin kanssa.

BK Häcken – Hammarby

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa toisensa kohtaavat BK Häcken ja Hammarby. Isännät pelasivat kesäkuussa kerran, kun Elfsborgin kanssa käytiin maaliton tasapeli. Toukokuun lopussa napattiin Ruotsin cupin mestaruus, kun Eskilstuna kaatui vahvan koitoksen päätteeksi. Ensimmäiseen 12 otteluun etenkin puolustuspelaaminen on ollut laadukasta. Omiin on mennyt keskimäärin alle maali peliä kohden. Kotona kuuteen otteluun alla on neljä voittoa ja kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella keltamustat olisivat voineet hyvin voittaa. Vierasjoukkue pelasi kesäkuussa vain tappiollisesti AIK:ta vastaan. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli Norrköpingin kanssa. Toistaiseksi ratkaisuvoimaa on löytynyt vähän paremmin, mutta alakerta on ollut ajoittain liian virheherkkä. Viimeiseen kahteen koitokseen omiin on mennyt neljä maalia, mutta se on ollut myös vastustajien vahvuutta. Edelliseen seitsemään otteluun vähintään tasapeliin on venytty kuudesti. Perustasoltaan vastakkain on kaksi laadukasta nippua. Getingarna voittaa kotonaan noin 45 prosentilla, mutta kannatus on mennyt yli. Etenkin kakkosen kannatus on jäänyt matalaksi. Tehdään ykkösen tyly ohitus.

Djurgården – Kalmar

Djurgården pelaa Kalmaria vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Kotijoukkue on voittanut edellisellä neljällä kierroksella. Niistä viimeisin käytiin kesäkuun alussa Siriuksen kustannuksella. Kotona alla on täysi pistepotti Östersundsia vastaan. Tukholmalaisten tilanne näyttää kokonaisuutena hyvältä, mutta vain onnistumisten vyörystä ei ole voinut puhua. Matkalle on mahtunut myös heikompia jaksoja. Vierasjoukkue pelasi kesäkuussa maalittoman tasapelin Falkenbergsin kanssa. Pelitilanteiden valossa voittoonkin olisi ollut hyvä tilaisuus. Miehistö on ehtinyt voittaa vain kahdesti, mutta monilla kierroksilla enemmän olisi ollut hyvin saatavilla. Ratkaisuvoimaa kaivataan kuitenkin lisää. Alakerta on ollut oikeastaan hyvä. Omiin on mennyt kolmannen kierroksen jälkeen aina enintään osuma. Perustasoltaan Järnkaminerna on sen verran edellä, että ykkönen toteutuu päälle 50 pinnalla. Kannatus on mennyt laukalle, sillä se huitelee melkein 80 prosentissa. Muuta peli-ideaa on vaikea keksiä kuin mennä ohituskaistalle. Röda bröderille maalinteko on ollut siis vaikeaa, mutta ykkösen kannatus on vahvasti liikaa.

Sarpsborg – Strömsgodset

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä pisteistä kamppailevat Sarpsborg ja Strömsgodset. Kotijoukkueen alkukausi on ollut haastava, sillä nippu on onnistunut voittamaan pari kertaa. Edellisellä kierroksella tien päällä pelattiin vähämaalinen tasapeli Vålerengan kanssa. Pelitilanteiden valossa pistejako oli aika lailla oikeutettu. Kotona alla on täysi pistepotti Odd Grenlandin kustannuksella. Siinä välissä ehdittiin pelata cupissa tappiollisesti Tromsdalenia vastaan. Puolustuspelaaminen on ollut vähintään kelvollisella tasolla, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vahvasti tappiollisesti Moldea vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat neljästi. Toiseksi edellisellä kierroksella käytiin tappiollinen koitos Bodo/Glimtia vastaan. Siinä välissä cupissa käytiin häviämässä Framille. Vierailijoiden alkukausi on ollut vielä astetta vaikeampi. Heillä erityisesti alakerta on virheherkkä. Siitä esimerkki saatiin viimeksi. Perustasoltaan isännät ovat ehdottomasti edellä. Vaikeuksista huolimatta ykkönen toteutuu noin 60 pinnalla.

Etelä-Afrikka – Marokko

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnauksessa vastakkain asettuvat Etelä-Afrikka ja Marokko. Bafana Bafana hävisi ensimmäisellä kierroksella Norsunluurannikkoa vastaan, mutta viimeksi täysi pistepotti irtosi Namibiaa vastaan. Pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, mutta hyökkäyspelaaminen on jatkunut haasteellisena. Ensimmäisellä kierroksella maalinteossa ei itse onnistuttu. Mestaruusturnauksen alla maalinteon kanssa oli niin ikään vaikeuksia. Viimeksi ainokainen syntyi reilun tunnin jälkeen. Ensimmäisessä ottelussa hyökkäyspelaaminen oli vaatimatonta, eikä mukaan mahtunut kuin muutamia hyviä maalipaikkoja. Lions de l’Atlas on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella voitollisesti. Täydet pistepotit ovat irronneet Namibiaa ja Norsunluurannikkoa vastaan. Peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan hyviä. Omiin ei ole mennyt vielä yhtään osumaa. Vaikka jatkopaikka on varmistettu, lohkon kärkisija varmasti kiinnostaa. Hyvät maalipaikat eivät näyttele isoa roolia. Kokonaisuutena paremmat punapaidat voittavat päälle 40 pinnalla. Kannatus on pysynyt kohdillaan. Siitä voi lähteä liikkeelle, mutta ristin kanssa.

Namibia – Norsunluurannikko

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnauksessa yhteen iskevät Namibia ja Norsunluurannikko. Brave Warriors on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Marokkoa ja Etelä-Afrikkaa vastaan. Molemmissa koitoksissa itse jäätiin ilman osumia. Mestaruusturnauksen alla ehdittiin voittaa laadukas Ghana, mutta lohkossa menestyminen on jäänyt heikoksi. Hyökkäyspelaamiseen on ollut vaikea löytää ratkaisuvoimaa. Toisaalta alakerta ei ole ollut esteenä mahdolliselle menestykselle. Viimeksi tullut tappio oli ansaittu, mutta sekin oli siis vain maalin erolla. Les Éléphants pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Etelä-Afrikkaa vastaan, mutta viimeksi tuli tappio Marokkoa vastaan. Marokko-koitoksessa pistejako olisi ollut hyvin saatavilla. Perustasoltaan oranssipaidat ovat selvästi edellä. Heillä on kokonaisuutena enemmän laatua ja leveyttä. Mestaruusturnauksen alla tehtiin neljä maalia Sambian verkkoon. Pisteiden tarve on nyt tärkeä. Merkittävä ennakkosuosikki voittaa aika lailla 70 pinnalla. Sitä on ehditty pelata vain pienesti liikaa.

Kenia – Senegal

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnausta, Kenia pelaa Senegalia vastaan. Harambee Stars hävisi ensimmäisellä kierroksella Algeriaa vastaan, mutta sitä seurasi täysi pistepotti Tansanian kustannuksella. Viimeksi oltiin kaksi kertaa tappiolla, mutta varsinkin toinen puoliaika oli vahvaa suorittamista. Ratkaisu syntyi reilut 10 minuuttia ennen loppua. Tällä hetkellä ollaan vertailussa parhaiden lohkokolmosten kanssa, mutta myös kahden parhaan joukkoon on täysi mahdollisuus. Les Lions de la Téranga voitti ensimmäisessä ottelussaan Tansanian, mutta sen jälkeen pelattiin tappiollinen koitos Algeriaa vastaan. Pelitilanteiden valossa viimeksi pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Mestaruusturnauksen alla ehdittiin saada lukuisia onnistumisia, joten pelaajiston itseluottamus oli varmasti kunnossa. Tansaniaa vastaan paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Perustasoltaan miehistö on selvästi edellä. Heiltä löytyy kokonaisuutena enemmän laatua ja leveyttä. Panokset ovat isot. Kakkosen kannatus on jäänyt liian pieneksi. Siitä lähdetään liikkeelle.

Tansania – Algeria

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnausta, Tansania kohtaa Algerian. Taifa Stars on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Senegalia ja Keniaa vastaan. Miehistöllä puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Ensimmäiseen kahteen koitokseen omiin on mennyt viisi maalia. Nippu on perustasoltaan sen verran vaatimaton, että kummoista menestystä ennen Mestaruusturnausta oli vaikea alkaa odottaa. Toisaalta toista ottelua ehdittiin johtaa kahteen kertaan, mutta vastustaja tuli tasoihin ja myös ohi. Vihreävalkoiset ovat pelanneet ensimmäisellä kahdella kierroksella vahvasti, sillä alla on voitto sekä Keniaa että Senegalia vastaan. Ryhmä on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Tasoero heidän hyväksi on vahva, vaikka isoa tarvetta menestyä ei ole. Onnistumisia tuli hyvin myös ennen Mestaruusturnauksen alkua. Mali kaatui Mestaruusturnauksen alla. Lisäksi lohkon ykkössija varmasti kiinnostaa. Merkittäviä lepuutuksia tuskin on luvassa. Kakkosen kannatus on mennyt yli, mutta ohitus ei inspiroi. Iso altavastaaja on matkalla pian kotiin.

Klubi 04 – JäPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa Klubi 04 pyrkii kaatamaan JäPSin. Helsinkiläiset ovat pelanneet edellisellä neljällä kierroksella ilman voittoja. Viimeksi kotijoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin Reippaan kanssa. Ennakkoon täysi pistepotti olisi ollut hyvin saatavilla. Sitä edelsi maaliton tasapeli Susien kanssa. Isäntien alakerta on ollut lähiaikoina vahva, mutta maalinteon kanssa on ollut hankaluuksia. Miehistö on ehtinyt tehdä kuuteen viimeiseen kierrokseen viidesti enintään maalin. Alla on kuitenkin edelleen vain yksi tappio. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vahvan ottelun Susia vastaan. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin jopa kuudesti. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin hyvä onnistuminen, kun pisteet tasattiin MP:n kanssa. Järvenpääläisten alkukausi on ollut kokonaisuutena haastava, mutta varsinkin kaksi edellistä koitosta on tuonut nipulle lisää itseluottamusta. Susia vastaan ratkaisuvoimaa saatiin laajalle rintamalle. Alakertaa tulee vielä tiivistää. Yhä muutamia poissaoloja on taustalla. Isäntien ennakkosuosikin asema on noin 55 pinnaa. Kannatus on 70 pinnassa. Sen verran vierailijat ovat saaneet ilonaiheita, että mennään ykkösen ohituksella.

Vikingur – IA

Vikingur saa vastaansa IA:n, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Islannin Pepsideildissä. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäiseltä yhdeksältä kierrokselta kaksi voittoa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi kuitenkin Akureyria vastaan. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Kotona alla on koko pistepotti Kopavogurin kustannuksella. Vaikka alkukausi on ollut haastava, edelliset kierrokset ovat menneet paremmissa merkeissä. Tosin alakerta pitäisi olla varmempi. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut kokonaisuutena vahvempi. Yhdeksästä koitoksesta kasassa on viisi voittoa. Alla on kuitenkin neljä kilpailullista ottelua siten, että voittoihin ei ole venytty. Yksi niistä käytiin cupin merkeissä. Sarjassa alla on pettymys Kopavoguria vastaan. Sitä edelsi pisteittä jääminen KR:ää vastaan. Nyt vastustajan taso on selvästi heikompi. Alakerrassa kaivataan kuitenkin terävyyttä. Ennen kesäkuuta pelivire oli hyvällä mallilla. Silloin onnistumisia tuli vahvaan tahtiin. Perustasoltaan Skagamenn on edellä ja on vieraissakin marginaalinen ennakkosuosikki. Kakkosen kannatus on liian pieni, sillä se on alle 30 pinnaa. Risti on hyvä saada kaveriksi.

KR – Breidablik

Jalkapallon Islannin Pepsideildissä toisensa kohtaavat KR ja Breidablik. Molemmat miehistöt ovat pelanneet mainion alkukauden. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta kärjestä, mutta vierasjoukkue ei ole kuin pisteen perässä. Kumpikin nippu on omannut hyvin ratkaisuvoimaa ja laadukasta puolustuspelaamista. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin FH:ta vastaan. Blikar pelasi viimeksi voitollisesti Vestmannaeyjaria vastaan. Kotijoukkue voitti äskettäin myös cupissa Njardvikin, vierailijat Fylkirin. Reykjavikilaiset ovat pelanneet kotonaan viidesti voittaen neljästi ja pelaten kerran tasapelin. Vihreäpaidat ovat menestyneet reissussa hienosti. Viimeksi tien päällä voitettiin Stjarnan. Tosin siellä alakerta on ollut muutamilla kierroksilla pikkuisen ongelmissa. Molemmat ryhmät omaavat kuitenkin korkean itseluottamuksen ja onnistumiset ovatkin ruokkineet uusia onnistumisia. Viihdyttävää ja vauhdikasta koitosta on lupa odottaa. Vastakkain on kaksi rohkeaa ja pelaavaa nippua. Mustavalkoiset voittavat kotonaan noin 40 prosentilla, mutta kannatus on päälle 50 pinnassa. Varsinkin kakkosen kannatus on alhainen. Ohituskaistalle käy tie.

Grindavik – FH

Jalkapallon Islannin Pepsideildissä yhteen iskevät Grindavik ja FH. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Valuria ja Akureyria vastaan. Isännät eivät ole ehtineet voittaa kahta kertaa enempää, mutta miehistön alakerta on ollut oikeastaan jopa hyvä. Omiin on mennyt keskimäärin maali ottelua kohden. Monissa koitoksissa ratkaisuvoimaa on ollut liian vähän. Äskettäin cupissa pelattiin tosin raskaasti tappiollinen ottelu juuri FH:ta vastaan. Tuolloin Hafnarfjordur onnistui maalinteossa peräti seitsemästi. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut ehdottomasti pettymys. Kyseessä on kaudesta toiseen laadukas nippu. Viimeksi tuli niukka tappio KR:ää vastaan. Ennakkoon vähintään pistejako olisi ollut hyvin saatavilla. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli Stjarnanin kanssa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt paremmin, mutta alakerta kaipaa tasaisuutta. Sen kanssa on ollut paikoitellen selviäkin haasteita. Tasoeroa löytyy sen verran, että kakkonen tulee päälle 50 prosentilla. Vaikka hankaluutta on ollut, mennään sillä ilman toista merkkiä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu