kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 1.8.

Torstaina jalkapalloa pelataan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 6:seen voi käyttää itselle hyvällä tavalla.

KuPS – Legia

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa KuPS kohtaa Legian. Puolassa miehistöt pelasivat siten, että varsovalaiset onnistuivat voittamaan maalein 1-0. Koitoksen ainokainen syntyi ensimmäisen kympin lopussa. Pelitilanteiden valossa heidän voittonsa oli toki ansaittu, mutta kuopiolaiset pystyivät pelaamaan laadukkaasti. Keltamustat halusivat olla myös pallollisena rohkeita. Puolalaiset jäivät lopulta yllättävän vähille hyville maalipaikoille. On odotettavissa, että ensimmäinen jakso on hyvin tarkkaa ja varovaista peliä. Wojskowi lähtee varmasti varjelemaan maalin johtoaan. Miehistö teki ensimmäisessä koitoksessa ainokaisensa erikoistilanteesta. Kumpikin ryhmä pelasi viikonloppuna omissa sarjoissaan. Isännät kärsivät vähän yllättävän tappion Kokkolassa, vierailijat juhlivat voittoa Koronaa vastaan. Kukkojengin valmistautuminen Veikkausliigan otteluun ei mennyt suunnitelmien mukaisesti, sillä lento-ongelmien takia matkaan tuli viivästyksiä. Keskittyminen on ollut kuitenkin monta päivää vain tässä hetkessä. Kuopiossa pelaamisesta huolimatta kakkonen tulee noin 56 pinnalla. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän. Suomalaiset olivat Puolassa sen verran vahvoja, että suoraa kakkosta ei merkata. Mennään X2:lla.

BK Häcken – AZ

BK Häcken isännöi AZ:ta, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Ensimmäinen kohtaaminen ei nippujen välillä sisältänyt yhtään osumaa. Pelitilanteiden valossa hollantilaiset olisivat voineet saada koitoksesta paremman lopputuloksen. Ruotsalaiset lähtivät iltaan ehdottomina altavastaajina, joten heidän osaltaan viime viikko sujui hyvissä merkeissä. Isännät pelasivat viikonloppuna Ruotsin liigassa tappiollisesti Djurgårdenia vastaan. Tuolloin vastustajan molemmat maalit syntyivät viimeisen reilun kympin aikana. Kotona alla on kolmen maalin voitto Örebroa vastaan. Siinä välissä mentiin tien päällä voittoisasti Sundsvallia vastaan. Vierailijat eivät ole aloittaneet kauttaan Hollannin liigassa, joten tuntuma kovista otteluista on vähäinen. Myöskään Eurooppa-liigan karsintoja ei ole pelattu ennen tätä taistoa. Kyseessä on kuitenkin kokonaisuutena selvästi laadukkaampi nippu, jonka putoamista voisi pitää jopa merkittävänä yllätyksenä. Kyseessä on myös vieraissa vajaan 45 pinnan ennakkosuosikki. Kannatus on jäänyt noin 25 prosenttiin, joten pidemmittä puheitta kakkonen on oikein hyvä peli-idea. Kohde on rastittu aivan pieleen.

Malmö – NK Domzhale

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Malmö pelaa NK Domzhalea vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasapeliin siten, että kumpikin nippu onnistui tekemään kaksi maalia. Ruotsalaisten osumat syntyivät 42. ja 52. minuutilla, kun taas slovenialaiset onnistuivat maalinteossa myös hieman ennen puoliaikaa ja heti tauon jälkeen. Ravbarji oli ensimmäisessä koitoksessa positiivinen yllätys. Miehistö lähti iltaan ehdottomana altavastaajana, mutta peliesitys jätti itsestään hyvän vaikutelman. Taivaansiniset pelasivat äsken Ruotsin liigassa Östersundsin kanssa. Tuolloin kumpikaan nippu ei onnistunut maalinteossa. Se oli Himmelsblåttille ehdottomasti pettymys. Vierasjoukkue pelasi noin kymmenen päivää sitten Slovenian liigassa tappiollisesti Ljubljanaa vastaan. Kotimaan liigassa on ehditty saada tasapeli ja tappio. Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella jatkopaikka irtosi Balzania vastaan. Sky Blues mätti puolestaan 11 maalia Ballymenan verkkoon. Vaikka vierailijat olivat viimeksi edukseen, ykkönen tulee päälle 65 pinnalla. Kannatus on mennyt silti 15 pinnaa ylitse. Suoraa ohitusta ei uskalla tehdä, mutta arvokas risti tulee kylkeen.

FK Liepaja – IFK Norrköping

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat FK Liepaja ja IFK Norrköping. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi ruotsalaisten voittoon numeroin 2-0. Pelitilanteiden valossa voitto oli odotetusti ansaittu. Ensimmäinen osumista syntyi jo aivan alussa, jälkimmäinen puolestaan noin kymppi ennen loppua. Isännät nappasivat viikonloppuna Latvian liigassa voiton Metta/LU:ta vastaan. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Latvian liigassa sijoitus on keskikastissa. Kotona alla on viihdyttävä tasapeli Spartaksia vastaan, mutta siitä on aikaa jo melkein kuukausi. Tien päällä on pelattu viimeiset viisi kilpailullista koitosta. Eurooppa-liigan karsinnoissa ehdittiin aiemmin voittaa Dinamo Minsk. Se oli kyllä hyvä onnistuminen. Ruotsalaiset ovat olleet kotimaansa sarjassa vahvassa pelivireessä. Viimeksi tuli maaliton tasapeli IFK Göteborgin kanssa, mutta esimerkiksi kymmenestä edellisestä ottelusta alla on kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Eurooppa-liigan karsinnoissa voitettiin viimeksi irlantilainen St.Patricks lukemin 4-1. Vieraissa pelaamisesta huolimatta kakkoselle annetaan noin 54 prosenttia. Tasoeroa on sen verran reippaasti. Kakkonen on merkattu lähes oikein, joten siitä saadaan sopivaa varman ainesta.

Bröndby – Lechia Gdansk

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Bröndby saa vastaansa Lechia Gdanskin. Puolalaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen numeroin 2-1. Tuolloin ensimmäinen osumista nähtiin 26. minuutilla, toinen vähän ennen tuntia ja viimeinen hetkeä myöhemmin. Pelitilanteiden valossa voitto ei ollut vääryys, mutta monet maalipaikat viimeisteltiin heikosti. Ensimmäisessä koitoksessa Gdańskie Lwy oli vain minimaalinen ennakkosuosikki. Kööpenhaminalaiset ovat aloittaneet kautensa Tanskan liigassa hyvin. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Odensea vastaan. Itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kotona ensimmäisellä kierroksella tehtiin kolme maalia Silkeborgin verkkoon. Lisäksi aiemmin FC Interille kotona tehtiin neljä maalia. Vierailijat ovat ehtineet pelata Puolan liigassa kaksi tasapeliä. Viimeksi pistejakoon päädyttiin Wisla Krakovan kanssa. Se oli pieni pettymys. Perustasoltaan isännät ovat nipuista sen verran edellä, että ykköselle on mahdollista kellottaa vähän yli 50 prosenttia. Kannatus on viisi pinnaa yli. Keltapaidat ottavat Tanskassa ottelun hallintaansa, mutta hieman alipelattu risti on kiinnostava kaveri.

Esbjerg – Shahter

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät Esbjerg ja Shahter. Soligorsk nappasi viikko sitten voiton maalein 2-0. Tuolloin ensimmäinen osumista syntyi heti ensimmäisten hetkien aikana ja toinen vajaan tunnin kohdalla. Pelitilanteiden valossa tanskalaisilla olisi ollut mahdollisuus saada parempi onnistuminen. Ensimmäisessä koitoksessa valkovenäläiset olivat vain marginaalisia ennakkosuosikkeja. Isännillä urakka Tanskan liigassa ei ole alkanut hyvin, sillä alla on tasapeli ja kaksi tappiota. Viimeksi koettiin kahden maalin tappio Nordsjaellandille. Ottelu oli kuitenkin pitkään maaliton. Kotona alla on pistejako Hobron kanssa. Vastustaja tuli tasoihin lisäajalla. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata Valko-Venäjän liigassa 14 kierrosta ja siellä sijoitus on heti kärjen alla. Voittoja on kerätty kymmenen kappaletta, mutta esimerkiksi viimeksi voitto oli yllättävän vaikean työn takana. Sarjassa edellisestä kierroksesta on jo useampi viikko. Sinivalkoiset ovat kotonaan karvan alle 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Kannatus on noin 20 pinnaa liian pieni, joten ykkönen on väkisinkin kiinnostava ajatus. EfB:n pelivire ei ole tokikaan hyvä, mutta kotona nähdään varmasti ärsytetty ja vahvan tahtotilan omaava nippu. Hieman alipelattu risti tulee silti kaveriksi.

Sturm Graz – Haugesund

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Haugesund matkustaa Sturm Grazin vieraaksi. Norjalaiset nappasivat viimeksi voiton maalein 2-0. Tuolloin ensimmäinen osumista syntyi 51. minuutilla ja jälkimmäinen noin varttia myöhemmin. Araberne piti viimeksi enemmän palloa, mutta maalintekoyritykset menivät tasan. Miehistö lähti kotonaankin otteluun pienenä altavastaajana. Itävaltalaiset käynnistivät urakkansa kotimaan sarjassa voittamalla St. Poltenin maalein 3-0. Tuolloin koitos ratkesi tunnin kohdalla tulleeseen kolmanteen osumaan. Vastustaja joutui pelaamaan pitkän aikaa miehen vajaalla. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata Norjan liigassa viimeksi Tromsoa vastaan voittaen maalein 5-1. Siitä on kuitenkin aikaa parisen viikkoa. Edellisellä Eurooppa-liigan karsintojen kierroksella jatkopaikka napattiin Cliftonvilleä vastaan. Tuolloin kotona tehtiin niin ikään viisi maalia. Vuonomaalaisilla pelituntuma kovista otteluista on parempi, sillä nippu on pelannut siis sekä Norjan liigaa että Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella. Koitoksessa on silti yksi ennakkosuosikki. Isännät voittavat karvan päälle 60 pinnalla. Kannatus on jopa liian pieni. Vierailijat ovat olleet silti sen verran hyvässä iskussa, että arvokas risti napataan mukaan.

Maccabi Haifa – Strasbourg

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Maccabi Haifa pyrkii kaatamaan Strasbourgin. Ranskalaiset nappasivat viimeksi voiton maalein 3-1. Pelitilanteiden valossa voitto oli täysin ansaittu. Numerot olisivat voineet olla suuremmatkin. Israelilaiset tekivät koitoksessa ensimmäisen maalin, mutta vaikeudet alkoivat nopeasti. Lähes heti maalin jälkeen Ayad Habashi sai punaisen kortin. Le Racingin osumat syntyivät alle 20 minuutin sisään. Yksi osuma vieraissa tarkoittaa kuitenkin sitä, että isännillä on vielä realistinen mahdollisuus tavoitella jatkopaikkaa. Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella jatkopaikka napattiin Muraa vastaan. Vierailijat eivät ole pelanneet toisilla kierroksilla tai muutenkaan pelituntuma kovista otteluista ei ole kummoinen. Heinäkuussa ehdittiin pelata kuitenkin kolme harjoituspeliä. Kaikki niistä olivat voitollisia. The Greensin vieraana on aidosti vaikea pelata, mutta kyllä kakkoselle on mahdollista kellottaa päälle 40 prosenttia. Kannatus on hyvin kohdillaan. Toki ensimmäinen koitos tulee muuttumaan nyt huomattavasti tasaisemmaksi. Suoraa kakkosta ei uskalla merkata, joten ristikakkonen kelvannee hyvin.

Zrinjski – FC Utrecht

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa vastakkain asettuvat Zrinjski ja FC Utrecht. Nippujen ensimmäinen koitos päättyi yllättäen vähämaaliseen tasapeliin. Tuolloin hollantilaiset olivat odotetusti vahvoja ennakkosuosikkeja, mutta bosnialaiset saivat tehtyä yhden vierasosuman ja välttivät muutenkin paremman vastustajansa monet vaaralliset maalipaikat. Pelitilanteiden valossa ottelu olisi voinut päättyä hyvin silloisten punavalkoisten useamman maalin voittoon. Itse maalinteossa onnistuttiin kuitenkin vain tunnin kohdalla. Maalintekoyrityksiä saatiin silti yli 25 kappaletta. Kotijoukkue on ehtinyt pelata ensimmäisen koitoksen jälkeen Bosniassa Velez Mostaria vastaan. Tuolloin vastustajan oma maali riitti voittoon asti. Ensimmäisellä kierroksella oltiin hävitty Sarajevolle. Vierailijat eivät ole aloittaneet kauttaan Hollannin liigassa. Se on käynnistymässä kuitenkin jo tulevana viikonloppuna. Reissussakin syytä on puhua noin 60 prosentin ennakkosuosikista. Tasoeroa on sen verran reippaasti. Kannatus on jäänyt 20 pinnaa liian matalaksi. Tuntuma kilpailullisista otteluista on vielä vähäinen, mutta kakkonen on sopivaa tolpan ainesta.

Apollon – Shamrock

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät Apollon ja Shamrock. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi irlantilaisten voittoon lukemin 2-1. Ensimmäisessä koitoksessa molemmat niput tekivät maalin ensimmäisen 15 minuutin aikana. Rovers onnistui tekemään toisen maalinsa noin tunnin kohdalla. Pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut vääryys. Isännät voittivat edellisellä Eurooppa-liigan karsintojen kierroksella Zalgirisin yhteensä maalein 6-0, joten miehistön itseluottamus oli varmasti kunnossa. Esteban Sachetti on sivussa. Vierasjoukkue voitti Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella Brannin yhteensä numeroin 4-3. Se oli yllättävää ja osittain onnekasta. Molemmissa koitoksissa itse onnistuttiin tekemään kaksi osumaa. Viikonloppuna Irlannin liigassa ehdittiin pelata vähämaalinen tasapeli Corkin kanssa. Perustasoltaan kyproslaiset ovat edellä ja voittavat kotonaan noin 65 pinnalla. Limassolilaiset pääsevät iltaan paremmin valmistautuneina, eikä ykköselle ole tullut liikaa peliä. Otetaan siitä suora tolppa.

Progres – Rangers

Progres isännöi Rangersia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Nippujen ensimmäinen kohtaaminen päättyi skotlantilaisten voittoon numeroin 2-0. Ensimmäisessä koitoksessa voitto meni odotetusti oikealle miehistölle, eikä luxemburgilaisilla pitänytkään olla ennakkoon todellisia mahdollisuuksia saada menestystä. Viikko sitten ensimmäinen osumista syntyi 20. minuutilla ja toinen 54. minuutilla. Numerot olisivat voineet olla suuremmatkin, sillä esimerkiksi matkalle mahtui epäonnistunut rankkari. Tom Laterza sai lopussa punaisen kortin. Ensimmäisen koitoksen tasoero ja dominointi tulee muuttumaan nyt tasaisempaan suuntaan, mutta keltapaitojen taitotaso on kauttaaltaan liikaa vierailijoita perässä. Sinipaidat ovat kaikilla mittareilla aivan toisella tasolla. Isännät voittivat Eurooppa-liigan karsinnoissa Corkin ja se oli jo hyvä onnistuminen, mutta nyt matka on tulossa päätökseen. The Teddy Bears voittaa vieraissakin noin 75 prosentilla. Kannatus on karvan verran liikaa, mutta otetaan kakkosesta tolppa.

Ludogorets – Valur

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Valur matkustaa Ludogoretsin vieraaksi. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Tuolloin kummatkin niput onnistuivat maalinteossa kerran. Islantilaiset saivat koitokseen vahvan alun, mutta bulgarialaiset tulivat lopussa tasoihin. Pelitilanteiden valossa The Eagles olisi voinut hyvin voittaa, sillä miehistö onnistui muun muassa luomaan lähes 20 maalintekoyritystä. Reykjavikilaiset olivat kieltämättä onnekkaita. Vierailijat pelasivat äskettäin Islannin liigassa voittoisasti Akranesia vastaan, kun taas isännät voittivat Bulgarian liigassa Bistritsan. Kolmella ensimmäisellä kierroksella on ehditty saada yhtä monta voittoa. Perustasoltaan vihreäpaidat ovat odotetusti isosti edellä. Mestarien liigan karsinnoissa matka päättyi Ferencvarosia vastaan, mutta ainekset parempaan menestykseen olivat hyvinkin olemassa. Nyt isoa pettymystä tuskin tarvitsee pelätä. Ykkönen tulee noin 80 prosentilla. Karvan verran liikaa pelattunakin ykkönen tulee varmaksi saakka.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu