kasinosankarit

Kohteita 32843

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 10.3.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjassa, Englannissa ja Italiassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Chelsea – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea saa vastaansa Wolverhamptonin. Sinipaidat ovat voittaneet edelliseen viiteen kilpailulliseen kamppailuunsa neljästi, ja viimeksi viikolla Eurooppa-liigassa saatiin jatkoon vahvat asetelmat Dynamo Kiovaa vastaan. Sarjassa on alla voitot Fulhamista ja Tottenhamista. Miehistön kausi on ollut tietysti pettymys, mutta suunta on takaisin kohti parempaa. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut hyvin. Heille on tehty viimeiseen seitsemään kilpailulliseen otteluun kerran enemmän kuin maali. Sudet nappasivat viimeksi voiton Cardiffista, kun taas tien päällä on alla yllättävä tappio Huddersfieldille. Sarjanousija on pelannut Huddersfield-ottelua lukuun ottamatta pitkään tappioitta. Yhtä lailla vierailijoiden alakerta on ollut lähiaikoina iskussa. Toisaalta enemmän kuin maalin tekeminen on ollut usein vaikeaa. Viimeksi maalit saatiin jo aikaisin. Nyt alakerrassa on tärkeä poissaolo. Oranssimustat ovat menestyneet hyvin kärkipään nippuja vastaan. Nyt kotijoukkueella on vähemmän lepoaikaa. The Blues on hävinnyt sarjassa kotonaan vain kerran. Isännillä on tähtäimessään pääsy neljän parhaan joukkoon. Kotietu ja tasokkaampi materiaali nostavat lontoolaiset selväksi voittajaehdokkaaksi.

Arsenal – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal ja Manchester United iskevät yhteen. Tykkimiehet hävisivät torstaina Eurooppa-liigassa avaustaiston Rennesille, kun taas manchesterilaiset nappasivat Mestarien liigassa dramaattisesti jatkopaikan PSG:tä vastaan. Kotijoukkue on pelannut sarjassa viimeiseen seitsemään kierrokseen kuudesti vähintään pistejaon arvoisesti. Kotietu on ollut sarjan merkittävimpiä ja siellä on tappioita koettu vain kerran. Kotona on voitettu sarjassa edelliset kahdeksan ottelua. Red Devils on menestynyt vieraissa mainiosti, sillä alla on yhdeksän kilpailullista voitollista kamppailua. Matkalle on mahtunut onnea. Esimerkiksi Crystal Palacea vastaan saatiin voitto, vaikka pelitilanteiden valossa kamppailu oli tasainen. Alkuvuonna reissussa on jätetty kuitenkin PSG, Chelsea, Tottenham ja Arsenal aina korkeintaan maaliin. Vierasjoukkueella on yhä poissaoloja, mutta viikolla levänneitä pelaajia palaa myös tositoimiin. Myöskään lontoolaiset eivät ole terveyshuolitta. Ottelussa on jaossa tärkeät pisteet ajatellen neljän parhaan joukkoa. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Kumpikaan ryhmä ei halua missään tapauksessa nyt hävitä.

Girona – Valencia

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Valencia matkustaa Gironan vieraaksi. Isännät ovat pelanneet viimeiset kolme kierrosta tappioitta ja yksi otteluista tuotti täydet pisteet Real Madridilta. Erityisesti puolustuspelaaminen on mennyt parempaan suuntaan, sillä vielä hieman aiemmin alakerran kanssa oli ajoittain selviäkin vaikeuksia. Kotona ei ole voitettu sarjassa lokakuun lopun jälkeen, mutta viimeksi pistejaossa Real Sociedadia vastaan ei olisi ollut iso vääryys voittaa. Kotietu on kuitenkin liian heikko. Vierasjoukkue jatkaa hyvässä pelivireessä, kun Krasnodar kaadettiin Eurooppa-liigan ottelussa. Lepakoilla on alla 12 kilpailullista ottelua ilman tappioita. Sarjassa Athletic Bilbao voitettiin hyvällä peliesityksellä. Alakerta toimii heilläkin vahvasti. Toisaalta monien tasaisten pelien kääntäminen omaksi eduksi on usein vaikeaa. Maalinteossa ei ole onnistuttu keskimäärin kuin vähän yli kerran ottelua kohden. Alakerrassa on yhä pikkuisen terveyshuolia. Materiaaliltaan miehistö on toki tasokkaampi ja omaa selvän pisteiden tarpeen. Heillä sijat neljän ja kuuden välillä ovat näkökentässä. Toisaalta lepoaikaa on jäänyt rajallisesti. Kotijoukkueella pari tärkeää pelaaja lienee sivussa. Tasokkaammat vierailijat ovat vieraissa niskan päällä.

Levante – Villarreal

Naapurit Levante ja Villarreal taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue on hävinnyt viimeisestä neljästä kamppailustaan kolme, mutta viimeksi tullut tappio Leganesille olisi ollut vältettävissä. Toiseksi edellisessä matkaottelussa tehtiin neljä maalia Celta Vigolle, mutta muuten lähiaikoina ratkaisuvoimaa on löytynyt niukasti. Isossa kuvassa ongelma on selvä ailahtelevaisuus. Vierasjoukkueen kausi on ollut pettymys, mutta suunta on sittemmin vähän kohentunut. Eurooppa-liigassa voitettiin viikolla Zenit ja saatiin toiseen osaotteluun hyvät lähtökohdat. Materiaaliltaan keltapaidat ovat sijoitustaan parempi nippu. Sijoitus on yhä putoamisviivan tuntumassa, mutta pahimpiin kilpailijoihin nähden resurssit pelastumiseen ovat paljon paremmat. Maalinteossa on onnistuttu kuitenkin keskimäärin vain noin kerran ottelua kohden. Lisäksi reissussa on ollut vaikeaa. Toisaalta esimerkiksi tappiollinen kamppailu Atletico Madridille oli peliesityksen puolesta olosuhteet huomioiden aivan kelvollinen. Molemmilla nipuilla on muutamia poissaoloja. El Submarino Amarillolla on vähemmän valmistautumisaikaa, mutta kaikki onnistumiset myös viikolla ovat nyt itseluottamukselle tärkeitä. Aineksia löytyy yhteen viikonlopun tasaisimpaan koitokseen. Kamppailu ei sisällä juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Sevilla – Real Sociedad

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Sevilla pyrkii kaatamaan Real Sociedadin. Andalusialaisten vaikeudet jatkuivat Eurooppa-liigassa, kun Slavia Prahan kanssa jäätiin runsasmaaliseen tasapeliin. Sarjassa on alla tappio heikolle Huescalle, mutta se oli melko epäonnekas. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on viiteen viimeiseen otteluun yksi voitto. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu edelleen onnistumisia, mutta alakerta on ollut ongelmissa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Atletico Madridille, vaikka pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Vastustaja joutui pelaamaan puoli tuntia vajaalla. Baskimaalaiset ovat pelanneet muuten pitkään hyvin, sillä viimeksi tullut tappio oli ensimmäinen pisteetön peli sitten joulua edeltäneen kierroksen. Alakerta on toiminut vahvasti, mutta maalintekoon olisi syytä saada lisää ratkaisuvoimaa. Tien päällä alla on neljään kilpailulliseen otteluun kolmesti maaleitta jääminen. Toisaalta vastustajat on jätetty siellä yhtä kertaa lukuun ottamatta pitkään enintään maaliin. Kumpikin nippu kärsii loukkaantumisista. Vaikka valkopaitojen pelivire ei ole kummoinen, sarjassa kotona on hävitty vain kahdesti. Kotona on tehty kuuteen viimeiseen kilpailulliseen taistoon jokaisella kerralla vähintään kaksi osumaa. Lepoaikaa ei ole paljoa. Perustasoltaan Hispalenses on edellä, mutta heitä on vaikeaa arvostaa nyt selväksi ennakkosuosikiksi.

Valladolid – Real Madrid

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Real Madrid matkustaa Valladolidin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi viimeksi melko ansaitusti Espanyolille. Viiteen edelliseen otteluun kasassa on vain yksi piste. Voittoon on venytty joulukuun puolen välin jälkeen vain kerran. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan selviä haasteita, joskin ne ovat koskeneet pääasiassa reissuotteluita. Maalinteko jatkuu edelleen vaikeana. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut joulukuun jälkeen vain yhdessä pelissä. Vierasjoukkue alkaa olla jonkinlaisessa kriisissä, josta uusin näytös saatiin viikolla Mestarien liigassa. Avausosasta madridilaiset hakivat hyvät asetelmat, mutta kotona sorruttiin lopulta nähdyllä tavalla. Isoja muutoksia on monella osa-alueella odotettavissa. Toki materiaali ja osaaminen ovat edelleen kunnossa, mutta esimerkiksi viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun alla on neljä tappiota. Varsinkin alakerta on ollut yllättävänkin virhealtis. Äskettäin myös hävittiin Barcelonalle kahdesti niin, että itse ei tehty maaliakaan. Useampi poissaolo on lisäksi taustalla. Sama tilanne on sarjanousijalla. Kaikesta huolimatta tasoero Los Blancosille on niin valtava, että myös vaikeuksien ja erimielisyyksien keskellä miehistöstä saadaan vahva voittajasuosikki.

Sampdoria – Atalanta

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Sampdoria isännöi Atalantaa. Kotijoukkue on voittanut viimeiset kaksi kamppailuaan, mutta toinen niistä tuli heikosta SPALista. Puolustuspelaamista on saatu takaisin parempaan kuntoon. Vielä hieman aiemmin alakerrassa oli vaikeampaa. Lisäksi itseluottamusta on myös saatu kohennettua. Euroopan kenttien sijoitukset ovat edelleen tähtäimessä. Bergamolaiset voittivat viimeksi ansaitusti Fiorentinan. Sitä edelsi sarjassa pisteittä jääminen Torinoa vastaan, mutta tasapeli olisi ollut saatavilla. Vierasjoukkue on yksi sarjan viihdyttävimmistä nipuista. Maalinteossa on onnistuttu toiseksi eniten. Hyökkäyspelaamista tehdään silti välillä alakerran kustannuksella. Vierailijoilla on sarjataulukossa hyvin samanlainen tilanne kuin isännillä. Materiaaliltaan sinimustat ovat hieman edellä, mutta Blucerchiatin alakerta on toiminut sarjassa kotona hyvin. Heille on tehty siellä yhdeksän osumaa. Sarjassa viiteen edelliseen kotipeliin omiin on mennyt yksi maali. La Dea on kerännyt reissussa pisteitä neljänneksi parhaiten ja ollut sielläkin tulivoimainen. Pelivire on kuitenkin kokonaisuutena vähän laskussa. Miehistöillä on hieman terveyshuolia. Melko haastava ottelu on edessä. Nerazzurri on näillä tiedoilla vain pikkuisen niskan päällä.

Inter – SPAL

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Inter kohtaa SPALin. Milanolaiset pelasivat viikolla Eurooppa-liigassa maalittoman tasapelin Frankfurtin kanssa, mutta ensimmäisen hyvän jakson jälkeen toinen puoliaika oltiin vaikeuksissa. Sarjassa alla on epäonninen tappio Cagliarille. Vierasjoukkue jatkaa edelleen heikossa pelivireessä, sillä alla on kymmeneen viimeiseen taistoon yksi voitto. Niin hyökkäyspelaaminen kuin alakerta kaipaavat nopeasti parannusta, sillä nykyisellään sarjapaikan säilyttäminen voi olla vaikeaa. Alakerta on virhealtis, mutta ratkaisuvoimaakin on liian vähän. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Miehistö venyy yksittäisillä kerroilla itseluottamusta parantaviin suorituksiin, mutta pelivarmuus, taitotaso ja moni muukin tekijä on kapealla pohjalla. Tien päällä on voitettu lokakuun jälkeen kerran. Poissaoloja on ainakin alakerrassa. Kotijoukkueella on vähemmän lepoaikaa ja myös muutamia poissaoloja. Tasoero ja kotietu nostavat sinimustat silti suureksi ennakkosuosikiksi. Helmikuussa oltiin neljän ottelun voitollisessa putkessa, ja vaikka nyt alla on tuloksellisesti heikompi ajanjakso, näyttöhaluja kotona riittää ja monet tekijät puoltavat onnistumista. Selvässä Nerazzurrin komennossa iltaa edetään.

Frosinone – Torino

Frosinone saa vastaansa Torinon, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Isännät nappasivat viimeksi pistejaon Genoaa vastaan, mutta pelitilanteiden valossa tappio ei olisi ollut väärin. Kotijoukkueen tilanne putoamisviivan tuntumassa on edelleen vaikea. Pienenä puolustuksena voi sanoa, että viimeisten viikkojen otteluohjelma ei ole ollut suotuisa. Vierasjoukkue jatkaa edelleen hyvässä pelivireessä, sillä alla on vähintään pistejakoon päättyneitä otteluita kuusi kappaletta. Viimeksi miehistö nappasi selvän voiton Chievo Veronasta. Puolustuspelaaminen on ryhmän vahvuus, mutta nyt alla on myös kaksi peliä, joissa maalintekoon on pystytty kaikkiaan viidesti. Erittäin laadukas alakerta antaa hyvän pohjan lähes peliin kuin peliin. Vähän aikaa sitten nollattiin Napoli. Granata on materiaaliltaan tasokkaampi, omaa paremman itseluottamuksen ja on hävinnyt tien päällä kerran. Tasapelejä on tullut peräti kymmenen kappaletta. Euroopan kentille on edelleen hyvä mahdollisuus. Alakerrassa on vähän terveyshuolia, mutta isommat poissaolot löytynevät keltasinisiltä. Heidän kotietunsa on ollut surkea, sillä kotona ei ole voitettu kertaakaan.

Sassuolo – Napoli

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Napoli matkustaa Sassuolon vieraaksi. Kotijoukkueen voitottomat kamppailut jatkuivat viimeksi tappiollisesti AC Milania vastaan. Joulukuun 16. päivän jälkeen kasassa on vain yksi voitto. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Alakerran suurimmat vaikeudet ovat takana päin, mutta virhealtis se on edelleen. Viimeksi AC Milania vastaan peliesitys oli kuitenkin sen verran hyvä, että pistejako ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkue hävisi viimeksi huippuottelussa Juventukselle ja voitti perään selvästi Eurooppa-liigassa RB Salzburgin. Juventusta vastaan enemmänkin olisi ollut otettavissa, mutta toki aikainen punainen kortti oli hankaloittamassa tilannetta. Turkoosipaidat ovat yksi sarjan tulivoimaisimmista ja viihdyttävimmistä nipuista, joka haluaa voittaa myös reissussa tutuilla aseillaan. Lisäksi puolustuspelaaminen on sarjan parhaimmistoa, sillä omiin on mennyt toiseksi vähiten osumia Juventuksen jälkeen. Nytkään poissaoloitta ei olla liikenteessä, mutta poissaoloja löytyy myös vihreämustien puolelta. Isännät ovat voittaneet kotonaan sarjassa syyskuun jälkeen kerran. Partenopei on kokonaisuutena useamman pykälän parempi nippu ja ansaitsee olla myös rasittuneena vieraissakin selvä ennakkosuosikki.

Fiorentina – Lazio

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Fiorentina saa vastaansa Lazion. Isännät ovat voittaneet sarjassa viimeiseen viiteen kierrokseen kerran, mutta viimeksi tullut tappio Atalantalle oli ensimmäinen tappio sitten tapaninpäivän. Kotijoukkue on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, mutta alakerrassa on ollut haavoittuvaisuutta. Omiin on mennyt sarjassakin kahteen edelliseen taistoon kuusi maalia. Etenkin kotona alkuvuodesta hyökkäyspelaaminen on ollut raikasta. Vierailijat nappasivat viimeksi voiton AS Romasta, mutta loppulukemat olivat kovat suhteessa pelitilanteisiin. Se oli ensimmäinen kilpailullinen voitto helmikuun seitsemännen jälkeen. Etenkin hyökkäyspelaamiselle onnistumiset tulivat tarpeeseen. Muuten maalinteko on ollut haastavaa. Sarjassa siinä on onnistuttu vähintään kahdesti tapaninpäivän jälkeen kerran. Terveystilanne ei ole ihanteellinen. Otteluruuhka on sentään helpottamassa. Niput kamppailevat paikoista kuuden joukossa. Perustasoissa ei ole isoja eroja. Kyseessä on yksi kierroksen vaikeimmin ennakoitavista otteluista. Ehkä Gigliati on silti pikkuisen niskan päällä, sillä alakerran virhealttiudesta huolimatta tulivoimaa on löytynyt hyvin, kotietu on taustalla ja taivaansinisillä on ollut siis maalinteon suhteen vaikeaa.

Hannover – Leverkusen

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Hannover ja Leverkusen. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella murskalukemin Stuttgartille, kun taas vierasjoukkueella on alla odotettu voitto Freiburgista. Miehistö on ollut pidemmän aikaa yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Dortmundia vastaan jäätiin pisteittä, mutta muuten menestymistä on tullut hyvin. Eurooppa-liigasta pudottiin tosin yllättäen Krasnodaria vastaan, joten keskittyminen on vain sarjan tapahtumissa. Isäntien tilanne putoamisviivan tuntumassa jatkuu huonona, sillä niin alakerta kuin hyökkäyspelaaminen kaipaavat nopeasti muutosta. Omiin menee aivan liikaa maaleja, mutta toisaalta maalinteko sakkaa myös lähes ottelussa kuin ottelussa. Heille on tehty viimeiseen kolmeen kierrokseen toistakymmentä osumaa. Pelaajiston itseluottamus jatkuu synkkänä. Kotietu on sarjan heikoin. Lukuisat poissaolot eivät helpota tilannetta. Vierailijoilla tekeminen on ollut kaikilla mittareilla tasapainoisempaa, nykyisellä valmennuksella astetta aggressiivisempaa ja itseluottamus on kunnossa. Etenkin alakerta on toiminut Dortmund-ottelua lukuun ottamatta vahvasti.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu