kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 11.11.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Chelsea – Everton | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea saa vastaansa Evertonin. Kotijoukkue nappasi viikolla Eurooppa-liigassa voiton BATE Borisovin kustannuksella, kun taas sarjassa alla on voitto Crystal Palacea vastaan. Lontoolaiset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien kymmenestä edellisestä taistosta napattuna on kahdeksan voittoa. Miehistö on onnistunut sarjassa maalinteossa parhaimmalla tahdilla yhdessä Manchester Cityn kanssa, mutta toisaalta puolustuspelaaminenkin on ollut kiitettävällä tasolla. Vierasjoukkue voitti edellisessä kamppailussaan Brightonin, eikä Toffeesin pelivire ole muutenkaan lainkaan hassumpi. Manchester Unitedin vieraana pisteille ei venytty, mutta pelitilanteiden valossa tasapeli olisi ollut napattavissa. Sarjassa alla on neljästä edellisestä ottelusta kolme voittoa, mutta Manchester Unitedia lukuun ottamatta edellisten viikkojen vastustajat ovat olleet kaukana Lontoon ylpeyden antamasta vastuksesta. Molemmilla seuroilla on edelleen pieniä terveyshuolia, sillä ainakin David Luiz oli loukkaantumisen takia sivussa Valko-Venäjän reissulta. Liverpoolilaisten itseluottamus on varmasti kunnossa, mutta selvästi paremman perustasonsa ja hyökkäysvoimansa turvin isännät ovat lähellä voittoa. Valmistautumisaikaa ei ole jäänyt paljoa, mutta heidän materiaalillaan sen ei pitäisi olla suuri ongelma.

RB Leipzig – Leverkusen | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat RB Leipzig ja Leverkusen. Isännät hävisivät viikolla Eurooppa-liigassa Celticiä vastaan, mutta sarjassa alla on selvä voitto Hertha Berlinin kustannuksella. Kotonaan tölkkiseura on ollut erinomaisessa pelivireessä. Puolustuspelaaminen on ollut vahvuutena, sillä omissa verkot ovat soineet vasta yhdeksään otteeseen. Muutama poissaolo on rasitteena. Vierasjoukkue on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, mutta Eurooppa-liigassa voitettiin viimeksi sentään Zürich. Alakerran kanssa on ollut ajoittain suuria ongelmia. Esimerkiksi edellisessä sarjataistossaan miehistö hävisi rumin lukemin Hoffenheimia vastaan. Terveyshuolet eivät ole edelleenkään taakse jäänyttä elämää, joten poissaoloja löytynee. Peliesityksiin olisi saatava tasaisuutta, sillä suuri ailahtelevaisuus jatkuu entisestään. Materiaalista ollaan saatu irti selvästi odotettua vähemmän. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kummoinen, vaikka Eurooppa-liigassa Zürich kaadettiinkin. Luvassa on todennäköisesti viihdyttävä ja vauhdikas kohtaaminen, mutta näillä tiedoilla ennakkosuosikin asemasta ei pitäisi olla epäselvyyttä. Varsinkin puolustuspelaamisensa kanssa vierailijat ovat olleet kaukana The Bullsin alakerran toimivuudesta.

Barcelona – Betis | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa sarjakärki Barcelona isännöi Betisiä. Kotijoukkue pelasi viikolla Mestarien liigassa vähämaalisen tasapelin Interiä vastaan, mutta sarjassa katalonialaiset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on kuudesta edellisestä ottelusta viisi voittoa. Interiä vastaan Blaugrana oli pelitilanteiden valossa selvästi parempi osapuoli, sillä miehistö pystyi rakentamaan maalintekoyrityksiä lähes 30 kappaletta. Edellisessä kotiottelussaan sarjakärki latoi viisi maalia Real Madridin verkkoon. Supertähti Lionel Messi on ollut loukkaantuneena, mutta hän on tekemässä paluuta mahdollisesti jo viikonloppuna. Vierasjoukkue pelasi viikolla Eurooppa-liigassa vähämaalisen tasapelin AC Milania vastaan, eikä sarjassakaan alla ole neljään edelliseen kierrokseen voittoja. Materiaaliltaan andalucialaiset voivat taistella paikoista Euroopan kentille, mutta tasoero isäntien eduksi on siitä huolimatta suuri. Vihreävalkoiset varmasti vetäytyvät ja iskevät vastaan, mutta montaa hyvää maalintekopaikkaa tuskin on luvassa. Muutama poissaolo on rasitteena. Vierailijoiden hyökkäyspelaaminen kaipaa nopeasti lisää maalintekovoimaa, sillä maalinteossa ollaan onnistuttu vasta kahdeksan kertaa. Samassa ajassa jättiläinen on viimeistellyt yli 30 osumaa, ja vaikka Messi ei olisi vieläkään kokoonpanossa, kotivoitto on jälleen lähellä.

Heracles – Feyenoord | Live Stream

Heracles ja Feyenoord taistelevat paremmuudestaan jalkapallon Hollannin Eredivisiessa. Kotijoukkue on pelannut yllättävän hyvän alkukauden, mutta viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa isännät ovat saalistaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella miehistö hävisi heikolle NAC Bredalle, mutta toisaalta hieman vastoin pelitapahtumia. Kyseessä on laadukas kotijoukkue, sillä sarjassa alla on viiteen kotiotteluun yhtä monta voittoa. Materiaali ei ole kuitenkaan sitä mitä sarjataulukko näyttää, joten pudotusta omalle tasolle on odotettavissa. Edellisten viikkojen aikana suunta on ollut selvästi laskussa. Terveystilannekin lienee hankala, sillä pahimmillaan useampia tärkeitä pelaajia on loukkaantuneena. Vierasjoukkue on saalistanut kymmenestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan seitsemän voittoa, mutta viimeisin vierastaisto päättyi selvään tappioon Ajaxia vastaan. Rotterdamilaiset ovat huomattavasti kotiyleisön suosikeita laadukkaampi nippu, mutta pieniä poissaolomurheita on myös vierailijoilla. Ainakin Jerry St. Juste on kärsinyt pelikielto-ongelmista. Punavalkoiset ottanevat vieraissakin pelitapahtumien hallinnan itselleen ja ovat ennakkosuosikeita, mutta mustavalkoisten kotietu tekee lähtökohtia tasaisemmaksi. Tekeminen ei ole ollut kuitenkaan yhtä lentoa kuin joitain viikkoja sitten, ja kun taustalla on terveyshuolet ja epävarma alakerta, vierailijoilla on mainio mahdollisuus päästä sarjassakin takaisin voittojen makuun.

Marseille – Dijon | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa tasokas Marseille isännöi Dijonia. Kotijoukkue lähtee otteluun odotetusti suurena ennakkosuosikkina. Turkoosipaidat hävisivät viikolla Eurooppa-liigassa laadukasta Laziota vastaan, eikä sarjassakaan alla ole kahteen edelliseen kierrokseen onnistumisia. Materiaaliltaan miehistö on kuitenkin yksi Ranskan suurimmista ja hyökkäysvoimaisimmista ryhmistä, joten paluuta menestymiseen pariin on syytä odotella heti tässä kamppailussa. Materiaali on vahva. Alakerran suhteen kaivataan kuitenkin parannusta, sillä se on ollut virheherkkä. Nyt nähdään varmasti ärsytetty miehistö. Vierasjoukkue on ollut aika lailla jatkuvasti onnettomassa pelivireessä, vaikka yksi cupin taisto äsken voitettiinkin. Sarjassa onnistumisia ei ole tullut viikkokausiin, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti kunnossa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria vaikeuksia. Edellisellä kierroksella omissa verkot soivat neljään otteeseen. Punapaidat kärsivät lisäksi merkittävistä loukkaantumisongelmista, sillä edelleen pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on sivussa tositoimista. Terveystilanne kannattaa vielä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Tässä taisteluparissa kotiyleisön suosikit ovat olleet selvästi niskan päällä, ja vaikka heillä valmistautumisaikaa ei ole jäänyt paljoa, olisi kierroksen suurimpia yllätyksiä, mikäli voittoa ei irtoaisi.

Rennes – Nantes | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa yhteen iskevät Rennes ja Nantes. Tiedossa on todennäköisesti yksi kierroksen tasaisimmista välienselvittelyistä. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan vain yhden voiton. Viikolla Eurooppa-liigassa hävittiin ansaitusti Dynamo Kiovaa vastaan. Syyskuun 20. päivän jälkeen kotona ei ole voitettu kertaakaan. Vierasjoukkue on ollut sen sijaan erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on neljä voittoa putkeen. Yksi voitoista tuli cupin puolella. Hyökkäyspelaamisen kanssa on tullut runsaasti onnistumisia. Esimerkiksi edellisellä kierroksella Guingampia vastaan maalinteossa onnistuttiin viidesti. Punamustilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä ainakin muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Materiaaliltaan miehistöjen välille on vaikeaa löytää suurempaa tasoeroa, ja vaikka vierailijat ovat olleet kaksikosta selvästi paremmassa pelivireessä, kotietu on kuitenkin isäntien puolella. Heiltä lienee lupa odottaa tasonnostoa, mutta toisaalta pelaajiston itseluottamus tuskin on kunnossa. Tässä taisteluparissa vierasvoittoja on nähty yli kolmeen vuoteen vain kerran. Marginaalit muodostuvat pieniksi, eikä tasapeli ole näillä tiedoilla kaukana.

Manchester City – Manchester United | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa Manchester City saa vastaansa Manchester Unitedin. Kotijoukkue lähtee kamppailuun selvänä voittajasuosikkina, vaikka punapaidat ovat pelanneet edellisten viikkojen aikana enemmän omalla todellisella tasollaan. Keskiviikkona miehistö nappasi erinomaisen voiton Mestarien liigassa Juventusta vastaan. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat kieltämättä vääryys. Sarjassa alla on kaksi voittoa putkeen, mutta tilanne on siitä huolimatta haastava. Jose Mourinhon asemakaan päävalmentajan paikalla ei ole vahva. Pelaajiston itseluottamus on toki nousussa, ja parhaimmillaan Manchesterin kakkosseura pystyy antamaan Sky Bluesille hyvän vastuksen. Peliesityksissä on silti paljon parantamisen varaa. Taivaansiniset ovat olleet niin hurjassa pelivireessä, että pahimmillaan loppulukemat voivat muodostua suuriksi. Isännät murskasivat Mestarien liigassa viimeksi Shahtar Donetskin maalein 6-0, kun taas sarjassa Southampton kaatui viimeksi numeroin 6-1. Heidän kotietunsa on ollut hurja. Vierailijoilla tärkeän Romelu Lukakun terveys on arvoitus, sillä hän ei pelannut keskiviikkona. Mikäli Red Devils välttää tappion, se olisi nousuvireestä huolimatta kierroksen merkittävimpiä yllätyksiä.

Arsenal – Wolverhampton  | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa kohtaavat Arsenal ja Wolverhampton. Lontoolaiset pelasivat viikolla Eurooppa-liigassa maalittoman tasapelin Sportingia vastaan, eikä isäntien pelivire ole muutenkaan enää yhtä hurja kuin hieman aiemmin. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon alla on kaksi voittoa. Tykkimiehet olivat vielä äsken valtavassa voittoputkessa, mutta sittemmin pelivire on kokenut heikennystä. Sarjassa edellisen kierroksen ottelu päättyi vähämaaliseen tasapeliin Liverpoolia vastaan. Muutamia poissaoloja on edelleen. Sportingia vastaan pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Vierasjoukkue ei ole voittanut kolmeen viimeisimpään peliinsä, mutta puolustuspelaaminen on toiminut edelleen hyvin edellistä kierrosta lukuun ottamatta. Tuolloin Tottenhamia vastaan verkot soivat omissa kolmesti. Materiaaliltaan Sudet ovat toki kaukana Gunnersista, mutta kyseessä on kuitenkin sarjanousijaksi tasokas nippu. Potentiaalia on taistella sijoituksista kymmenen parhaan joukkoon. Ottelun voittajasuosikista ei ole epäselvyyttä, vaikka kotijoukkue on saanut kaksikosta vähemmän valmistautumisaikaa. Tasoero on selvä, mutta mikäli oranssimustien alakerta toimii jälleen vahvasti, niukankin kotivoiton kanssa on tekemistä.

Frankfurt – Schalke | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Schalke matkustaa Frankfurtin vieraaksi. Isännät pelasivat viikolla Eurooppa-liigassa voittoisasti Apollonia vastaan, ja kaikki kilpailut mukaan lukien alla on viidestä edellisestä ottelusta neljä voittoa. Edellisten viikkojen aikana kotijoukkueen suurena vahvuutena on ollut hyökkäyspelaaminen, sillä ratkaisuvoimaa on löytynyt kiitettävällä tavalla. Kotietu on ollut suuressa roolissa. Vierasjoukkue on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, mutta miehistö on menossa kohti parempaa. Alla on kolmesta edellisestä kilpailullisesta pelistä yhtä monta voittoa. Myös gelsenkircheniläiset pelasivat viikolla kansainvälisillä kentillä, kun Galatasaray kaadettiin kahden maalin erolla. Vieraissa sinipaitojen hyökkäyspelaaminen kaipaa lisää maalintekovoimaa, sillä nykyisellään tehottomuus on vahvasti esillä. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta kentän toisessa päässä ratkaisijat ovat olleet vähissä. Molemmilla seuroilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, joten kummankaan nipun lähtökohdat eivät ole ihanteelliset otteluruuhkan keskellä. Miehistöjen aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet lähes järjestäen hyvin vähämaalisia ja niukkoja, eikä näillä tiedoilla suurempaa muutosta ole odotettavissa. Kotkia on syytä pitää kotonaan lievänä voittajasuosikkina, sillä vaikka heillä edellinen kamppailu pelattiin torstaina, hyökkäyspelaamisensa ja pelivireensä kanssa mustapaidat ovat olleet vierailijoita edellä.

Sassuolo – Lazio | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ta, Sassuolo testaa Lazion päivän pelivireen. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen otteluunsa vain yhden voiton, mutta se tuli toisaalta edellisellä kierroksella Chievoa vastaan. Edellisten viikkojen aikana puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan hankaluuksia. Alkukausi on mennyt muuten hienosti, sillä sarjataulukossa ollaan kahdeksan parhaan joukossa. Suunta lienee kuitenkin alaspäin. Kahteen edelliseen kotikamppailuun omissa verkot ovat soineet kuudesti. Pienenä puolustuksena voinee sanoa, että edelliseen viiteen taistoon vastassa ovat olleet Napoli ja AC Milan. Otteluohjelma ei ole siis sopivammasta päästä. Mehdi Bourabia lienee loukkaantuneena. Vierasjoukkue pelasi viikolla Eurooppa-liigassa voitokkaasti Marseillea vastaan. Taivaansinisten pelivire on ollut muutenkin kohdillaan, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien kuudesta viimeisimmästä taistosta alla on viisi voittoa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on tullut paljon onnistumisia. Materiaaliltaan roomalaiset ovat luonnollisesti vihreämustia tasokkaampi kokonaisuus ja vieraissakin ennakkosuosikin asemassa, mutta valmistautumisaikaa ei ole jäänyt toivotulla tavalla. Niukassakin vierasvoitossa on siis tekemistä, mutta monella osa-alueella etu on heidän hyväksi.

Sevilla – Espanyol  | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Sevilla ja yllättävän hyvän alkukauden pelannut Espanyol. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa kolme voittoa. Kotijoukkue nappasi viikolla Eurooppa-liigassa voiton Akhisaria vastaan, kun taas vierasjoukkue voitti sarjassa Athletic Bilbaon. Andalucialaiset ovat olleet otteluruuhkassa, sillä edellisten viikkojen aikana ryhmä on pelannut sarjan ja Eurooppa-liigan ohella Copa del Reyssä. Valmistautumisaikaa on jäänyt vierailijoita vähemmän, mutta materiaaliltaan valkopaidat ovat huomattavasti katalonialaisia laadukkaampi nippu. Maalintekovoimaa pitäisi löytyä edelleen kiitettävästi. Los Rojiblancos tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, josta osoituksena syyskuun 16. päivän jälkeen alla on kaikista kilpailuista pelkkiä voittoja. Sinivalkoiset ovat alkukauden suurimpia onnistujia, mutta perustaso ei ole lainkaan sitä mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Edellisestä kaudesta materiaali ei ole ainakaan mennyt paremmaksi, joten sarjataulukossa selvää pudotusta lienee luvassa. Heillä kotietu on ollut todella hyvä, mutta vieraissa on ollut selvästi vaikeampaa. Molemmilla seuroilla on yhä pieniä terveyshuolia, sillä esimerkiksi Wissam Ben Yedder on ollut hetken sivussa kotiyleisön suosikkien vahvuudesta. Toisenlainen lopputulos kuin kotivoitto olisi kyllä yllätys.

AC Milan – Juventus | Live Stream

AC Milan isännöi Juventusta jalkapallon Italian Serie A:n huippuottelussa. Milanolaiset pelasivat viikolla Eurooppa-liigassa vähämaalisen tasapelin Betisiä vastaan, mutta sarjassa alla on kolme voittoa putkeen. Edellinen taisto sarjassa päättyi niukkaan voittoon Udinesestä. Vierasjoukkue on ollut sarjassa odotetun vakuuttava, mutta Mestarien liigassa Vanha Rouva joutui taipumaan Manchester Unitedin käsittelyssä. Sillä ei ollut kuitenkaan valtavaa merkitystä torinolaisten lähtökohtiin, sillä jatkopaikka on tulossa. Sarjassa on tullut pelkkiä voittoja yhtä tasapeliä lukuun ottamatta, ja kaikki kilpailut mukaan lukien alla on seitsemästä edellisestä vierasottelusta yhtä monta voittoa. Vaikka mustavalkoisilla on hyökkäyspelaamisessaan supertähti Cristiano Ronaldo ja valtavasti muutakin ratkaisuvoimaa, edelleen suurimpana vahvuutena on toiminut timanttinen puolustuspelaaminen. Reissussakin syyskuun ensimmäisen päivän jälkeen omiin on mennyt yhteensä yksi osuma. Edellisiin kausiin nähden miehistö on kuitenkin kokonaisvaltaisesti vielä entistäkin vaarallisempi. Punamustilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä esimerkiksi hyökkäyspään tärkeä pelaaja Gonzalo Higuain lienee sivussa. Isännät ovat olleet kotonaan vahvassa pelivireessä, mutta Torinon jättiläinen lähtee jokaiseen vierasotteluunsakin ansaitusti ennakkosuosikkina. Vaikka vierailijoilla on vastassaan tasokas nippu, monella osa-alueella etu on silti sarjakärjen hyväksi.

Celta Vigo – Real Madrid | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Real Madrid matkustaa Celta Vigon vieraaksi. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella runsasmaalisen tasapelin Betisin kanssa, kun taas vierasjoukkueella on alla Mestarien liigasta murskavoitto Viktoria Plzenistä ja sarjasta rutiinivoitto Valladolidista. Madridilaiset ovat voittaneet viidestä edellisestä kilpailullisesta taistostaan jokaisen Barcelonaa vastaan käytyä taistoa lukuun ottamatta. Valkopaitojen itseluottamus on palautumassa paremmaksi, mutta muutaman onnistumisen jälkeen on turhaa tehdä suuria johtopäätöksiä. Kauden ensimmäinen puolisko on pitänyt sisällään niin monta vastoinkäymistä. Kotijoukkue on voittanut syyskuun ensimmäisen päivän jälkeen kotonaan vain kertaalleen, mutta toisaalta tappioitakaan ei ole tullut kuin Alavesille. Molemmilla seuroilla on edelleen pieniä terveyshuolia. Miehistöjen edellinen kohtaaminen päättyi vierailijoiden kuuden maalin murskavoittoon. Materiaaliltaan ja yksilöosaamiseltaan Galician ylpeys on kaukana Los Blancosista, eikä reissussakaan ennakkosuosikista pitäisi olla epäselvyyttä. Nyt kun jättiläinen on pääsemässä takaisin omalle tasolleen entisen päävalmentajansa Julien Lopeteguin aikakauden jälkeen, selvä alisuorittaminen alkaa olla mennyttä.

Monaco – PSG | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa yhteen iskevät Monaco ja PSG. Kotijoukkueen pelivire on ollut kammottavan heikko. Isännät hävisivät viikolla Mestarien liigassa rumasti Club Brüggea vastaan, eikä sarjassakaan voittoihin ole pystytty yhtä kertaa enempää. Materiaaliltaan ruhtinaskunnalla olisi potentiaalia ja osaamista aivan toisenlaisiin suorituksiin. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kaukana hyvästä, eikä kotietukaan ole ollut oikein mistään kotoisin. Toukokuun jälkeen punavalkoiset ovat voittaneet kotonaan kerran. Terveystilannekin on surkea, sillä pahimmillaan moni avainpelaaja on edelleen loukkaantuneena. Vierasjoukkue on odotetusti sarjataulukon piikkipaikalla ilman ainuttakaan pistemenetystä, mutta Mestarien liigassa samanlaista dominointia ei ole ollut. Viimeksi siellä jäätiin vähämaaliseen tasapeliin Napolia vastaan. Pariisilaisten otteluohjelma on ollut sarjassa haastava, sillä edellisten viikkojen aikana vastassa ovat olleet Marseille ja Lille. Nykyisellään miehistöjen välinen tasoero on hurja, eikä isäntien huono terveystilanne muuta lähtökohtia ainakaan tasaisempaan suuntaan. Mikäli sarjakärki onnistuu tekemään nopean avausmaalin, kotiyleisön suosikit saanevat jälleen lunta tupaan.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu