kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 11.12.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa pelata itselle hyvällä tavalla.

Leverkusen – Juventus

Jalkapallon Mestarien liigassa Leverkusen haastaa Juventuksen. Kotijoukkue on lohkossa kolmantena ja jäämässä ulos pudotuspeleistä, mutta viimeiselle kierrokselle on Saksassa vielä paljon pelattavaa. Vierasjoukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä jo aiemmin, joten torinolaiset voivat lähteä viimeisen kierroksen kamppailuunsa vapautuneesti. Isäntien tilanne on se, että miehistö on pisteen Atletico Madridia perässä. Espanjalaiset luultavasti nappaavat voiton heikosta vastustajastaan. Jos niin ei käy, saksalaiset voivat taistella toisesta jatkopaikasta. Vähintään paikka tulee aukeamaan Eurooppa-liigan puolelle. Miehistö nappasi äskettäin Saksan Bundesliigassa mainion onnistumisen Bayern Münchenia vastaan. Sen jälkeen on ehditty saada voitto myös Schalkea vastaan. Alla on kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun viisi voittoa. Mestarien liigassa pelattiin edellisellä kierroksella kahden maalin voitollisesti Lokomotiv Moskovaa vastaan. Mustavalkoiset ovat olleet selvästi lohkon paras porukka. Nippu nappasi Mestarien liigassa viimeksi niukan voiton Atletico Madridia vastaan. Sen jälkeen on pelattu sarjassa kaksi voitotonta ottelua. Niistä viimeisin oli kahden maalin tappio Laziota vastaan. Lepuutuksia on varmasti tiedossa. Keskittyminen on enemmän tärkeissä otteluissa. Die Werkself on kotonaan lähes 50 pinnan voittajasuosikki. Ilta on rastittu pieleen, sillä vieraita on pelattu lähes 50 pinnaa. Ykkönen otetaan tolpaksi.

Atletico Madrid – Lokomotiv Moskova

Atletico Madrid kohtaa Lokomotiv Moskovan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigassa. Espanjalaiset ovat lohkossa toisena, mutta viimeiselle kierrokselle on vielä jatkopaikkojen kannalta paljon pelattavaa. Juventus menee varmasti lohkon ykkösenä kohti pudotuspelejä, mutta kotijoukkueella on vielä mahdollisuus pudota lohkossa kolmanneksi. Vierasjoukkueella ei ole enää mahdollisuutta päästä lohkossa kolmanneksi, mutta kylläkin samoille pisteille kolmantena olevan Leverkusenin kanssa. Los Colchoneros on pelannut Espanjan La Ligassa kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Villarrealin kanssa ja niukasti tappiollisesti Barcelonalle. Punavalkoisille maalinteko tuottaa merkittäviä haasteita, mutta alakerta on säilynyt vahvana. Kausi ei ole mennyt silti suinkaan odotetulla tavalla, sillä La Ligassakin ollaan kärjen tuntuman alapuolella. Isännät menevät voitolla varmasti jatkoon, mutta myös voitoton ilta saattaa riittää heille. Tilanne riippuu osittain siitä miten Leverkusen pelaa ottelunsa. Moskovalaisten pelivire on ollut heikko ja siitä uusin osoitus tuli äskettäin Venäjän Valioliigassa neljän maalin tappiollisesti Arsenal Tulalle. Mestarien liigassa kärsittiin viimeksi kahden maalin tappio Leverkusenille. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Ykkönen tulee noin 80 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on laadukas varma.

Club Brügge – Real Madrid

Jalkapallon Mestarien liigassa Club Brügge isännöi Real Madridia. Kotijoukkue on menettänyt jo aiemmin mahdollisuutensa päästä pudotuspeleihin, mutta isännät pitävät majaansa lohkossa kolmantena. Tällä hetkellä miehistö on menossa mukaan Eurooppa-liigaan. Vierasjoukkue ei tarvitse enää pisteitä, sillä espanjalaiset ovat ehtineet varmistaa jo aiemmin paikkansa pudotuspeleissä. Ryhmien ensimmäinen taisto päättyi viihdyttävään pistejakoon. Isännät ovat pelanneet lähiaikoina Belgian liigassa voitollisesti Mouscronista ja St. Truidenista, kun taas vierailla edelliset sarjassa menneet ottelut ovat olleet voitollisia Alavesia ja Espanyolia vastaan. Valkopaidat tulevat lepuuttamaan ainakin osaa tärkeistä pelaajistaan, kun taas belgialaisilla on vielä viimeiselle kierrokselle paljon pelattavaa. Madridilaisten valmennus on jo aiemmin ehtinyt antaa useammille pelaajille lepovuoroja ajatellen esimerkiksi taistoa Barcelonaa vastaan. Sinimustilla on ainakin muutamia pelikieltoja. Los Blancos oli Mestarien liigassa viimeksi päälle kymmenisen minuuttia ennen loppua kaksi maalia edellä, mutta ottelu PSG:tä vastaan meni numeroin 2-2. Lopun pienestä sulamisesta huolimatta nipun pelivire on ollut hyvä. Kakkonen tulee vähän yli 40 prosentilla, mutta kannatusta on selvästi liikaa. Suoraa ohitusta ei uskalla tehdä, mutta vähän pelattu risti tulee ilolla mukaan.

PSG – Galatasaray

Jalkapallon Mestarien liigassa PSG pyrkii kaatamaan Galatasarayn. Pariisilaiset ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, kun taas vierasjoukkue on saanut kasaan vain muutaman pisteen. Turkkilaiset voivat taistella vielä paikasta Eurooppa-liigaan. Ranskalaiset ovat olleet vahvassa pelivireessä, sillä kotimaan sarjassa on tullut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa ja Mestarien liigassakin yhtä pistejakoa lukuun ottamatta vain voittoja. Mestarien liigassa pelattiin viimeksi vauhdikas pistejako Real Madridin kanssa. Espanjassa ehdittiin olla vähän päälle kymmenisen minuuttia ennen loppua kaksi maalia perässä, mutta hetkessä noustiin kahden maalin takaa kiinni pistejakoon. Ranskan liigassa edelliset voitot on saatu Montpellieriä ja Nantesia vastaan. Cimbomilla Mestarien liiga on pelattu ilman voittoja. Miehistö on saanut sentään siis muutamia pistejakoja, mutta nollalla voitolla ollaan tällä haavaa jäämässä lohkossa viimeiseksi. Viimeisellä kierroksella on pakko venyä pisteille ja toivottava samalla, että Club Brügge ei menesty hyvin Real Madridia vastaan. Vieraat ovat ehtineet pelata Turkissa aiemmin joulukuun aikana kolme ottelua, joista yksi oli cupin puolella. Viimeksi kotimaan sarjassa tuli niukka voitto Alanyasporista. Mestarien liigassa miehistöjen avaustaisto meni maalilla patonkimaan jättiläiselle. Hurjasti parempi Les Parisiens voittaa kotonaan yli 80 prosentilla. Suurta pisteiden tarvetta ei ole, mutta vain vähän ylipelattu ykkönen on varma.

Bayern München – Tottenham

Jalkapallon Mestarien liigassa toisensa kohtaavat Bayern München ja Tottenham. Kummatkin ryhmät ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Kotijoukkue on ollut lohkon paras nippu, mutta vierasjoukkue menee myös selvästi kohti seuraavaa vaihetta. Saksalaiset ovat kärsineet kotimaansa sarjassa lähiaikoina kaksi yllättävää tappiota. Pisteittä jääminen tapahtui ensin Leverkusenille ja perään Mönchengladbachille. Numerot olisivat voineet olla toki erilaiset, mutta esimerkiksi Leverkusenia vastaan ei saatu hyödynnettyä toisella jaksolla vähän aikaa pelattua ylivoiman tilannetta. Saksan jättiläinen on ollut kotimaansa sarjassa yllättävän suurissa ongelmissa, mutta Mestarien liigassa menestystä on tullut vahvalla tavalla. Punapaidat murskasivat Spursin miehistöjen avaustaistossa peräti numeroin 2-7. Vieraat tekivät viimeksi Valioliigassa viisi maalia Burnleylle. Jose Mourinhon johdolla on ehditty pelata viisi ottelua, joista on saatu neljä voittoa. Varsinkin maalinteossa on saatu hyvin onnistumisia, mutta lontoolaisten otteet ovat olleet kauden mittaan kovin ailahtelevaisia. Sunnuntaina on iso ottelu Wolverhamptonia vastaan. Kummankin ryhmän poissaolot kannattaa vielä tarkistaa. Luultavasti useiden maalien ottelussa ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Ykkönen on yli viisi pinnaa alipelattu. Sen verran Der FCBkin on ailahdellut, että kaveriksi otetaan arvokas kakkonen.

Olympiakos – Crvena Zvezda

Jalkapallon Mestarien liigassa Olympiakos pelaa Crvena Zvezdaa vastaan. Molemmat miehistöt ovat ehtineet menettää mahdollisuutensa päästä lohkossa kahden joukkoon, mutta viimeiselle kierrokselle on vielä pelattavaa. Kummallakin ryhmällä on tavoitteena päästä kolmanneksi ja saada sitä kautta paikka Eurooppa-liigaan. Kreikkalaisten on saatava viimeiseltä kierrokselta kolme pistettä, sillä muuten vierasjoukkue on varmasti lohkon kolmas. Ryhmien ensimmäinen peli meni ansaitusti serbialaisille numeroin 3-1. Kotijoukkue on pelannut aiemmin joulukuussa kaksi kierrosta Kreikan liigassa. Niistä ensimmäinen meni vähämaalisen pistejaon merkeissä PAOKin kanssa ja toinen voitollisesti Panetolikosista. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kreikan liiga on käynnistynyt totutun komeasti, sillä kasassa on neljän tasapelin ohella vain voittoja. Punainen Tähti pelasi neljä päivää sitten Serbian liigassa voitollisesti numeroin 3-1 Spartak Suboticasta. Miehistö on ollut Serbian liigassa mainio. Mestarien liigassa kärsittiin viimeksi julma kuuden maalin tappio Bayern Münchenille. Sen jälkeen on päästy pelaamaan sarjassa kolme voitollista ottelua. Isäntien viimeisin ottelu Mestarien liigassa oli tappio Tottenhamille. Thrylos on päälle 60 pinnan ennakkosuosikki, mutta ykköstä on pelattu vain vähän yli 50 pinnaa. Vieraiden vaakakupissa tuntuu painavan paljon lohkon parhaille nipuille tulleet rumat tappiot, mutta otetaan alipelatusta ykkösestä tolppa.

Derby – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Derby ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella niukassa tappiossa Blackburnia vastaan. Rams pelasi toiseksi edellisellä kierroksella kotonaan vähämaalisen pistejaon QPR:n kanssa. Valkopaidat ovat pelanneet kotonaan yhä hyvin, mutta kokonaisuutena miehistön kausi on mennyt aika lailla vaisulla tavalla. Kolmeen edelliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu kerran. Kotona on tullut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa, mutta menestyminen on ollut liikaa juuri kotona pelattavien otteluiden varassa. Fulhamia vastaan pelattua ottelua lukuun ottamatta alakerta on antanut lähiaikoina mahdollisuuden menestyä, mutta ratkaisuvoiman kanssa pitäisi saada uutta potkua. Taustalla on yhä useampia poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Brentfordia vastaan. Pöllöt nappasi toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotin Charltonia vastaan. Owls on pelannut myös tuloksellisesti hyvän kauden, mutta miehistön peliesitysten valossa sijoitus voisi olla jopa hieman parempi. Reissussa päästiin viimeksi takaisin voittojen pariin. Siellä ehdittiin mennä neljä kierrosta ilman täyttä pistepottia. Vieraat ovat noin 40 prosentin voittajasuosikkeina. Taisto on rastittu pieleen, sillä kakkosta on pelattu vain noin 25 prosenttia. Kakkonen on oikein vahva tolppa.

Wigan – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan haastaa West Bromwichin. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Readingille ja Lutonille. Isäntien pelivire on ollut edelleen heikossa kunnossa, sillä miehistö on ehtinyt voittaa viimeksi hieman lokakuun puolen välin jälkeen. Sen jälkeen on pelattu kahdeksan kierrosta ilman juuri mitään ilonaiheita. Matkalle on mahtunut edes muutamia pistejakoja, mutta kokonaisuutena tilanne jatkuu hyvin haastavana. Varsinkin alakerran kanssa on merkittäviä haasteita. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi maalia. Kotonakin menestystä on saatu liian niukasti. Siellä oli aiemmin kolmen voiton putki, mutta nyt on menty taas useita kierroksia vain tappioiden merkeissä. Vierasjoukkue mätti viimeksi viisi maalia Swanseaa vastaan. Albion on pelannut mainion kauden ja löytyy sarjataulukon kärjestä. Baggies on omannut tulivoimaa hienolla tavalla, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Laadukas alakerta on ollut niin ikään kunnossa. Menestystä on tullut hyvin myös tien päällä. Kolmeen viimeiseen taistoon kahdesti maalinteossa on onnistuttu ainakin neljästi. Lepoaika jää päivän pienemmäksi. Vieraat ovat niin paljon edellä, että kakkonen tulee päälle 55 prosentilla. Kakkonen on selvästi ylipelattu, mutta mistään ykkösrististä ei puhuta. Vähäisen kannatuksen yllättävä risti on silti arvokas kaveri.

Barnsley – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley kohtaa Readingin. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Cardiffia vastaan. Tykes on pelannut voitollisesti vain muutamassa ottelussa, mutta niistä toinen pelattiin sentään toiseksi edellisellä kierroksella Hullia vastaan. Edellisellä kierroksella heti tauon jälkeen oltiin vielä maalin edellä, mutta vastustaja tuli ensin tasoihin ja meni ohi lisäajan lopussa. Sarjanousijan tarvitsee saada varsinkin alakertaansa pikaisesti parannusta. Alakerta on kovin epävarma ja virheherkkä. Heikoista numeroista huolimatta ainakin muutamassa ottelussa pisteitä olisi voinut tulla enemmän. Hullia vastaan tullut voitto oli hyvä juttu. Vierasjoukkue nappasi toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotin Wiganista, mutta viimeksi Royals pelasi tappiollisesti Birminghamia vastaan. Miehistön kausi on mennyt kaksikosta selvästi paremmin, mutta nipun perustaso ei ole myöskään alempaa keskikastia kummoisempi. Lokakuun jälkeen on ehditty napata sentään kolme voittoa, joten vierailla onnistumisia on tullut myös loppuvuodesta paremmalla tahdilla. Tien päällä äsken tullut voitto oli tosin ensimmäinen laatuaan sitten elokuun. Taustalla on yhdestä kahteen tärkeää poissaoloa. Hyvin tasaiseen otteluun mennään aika lailla tasabuukista. Mennään ennakkoon viihdyttävään otteluun ykköskakkosella.

Birmingham – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham pelaa QPR:ää vastaan. Kotijoukkue pääsi edellisellä kierroksella pitkästä aikaa voittojen pariin, kun koko pistepotti napattiin Readingia vastaan. Isännät ehtivät pelata lokakuun jälkeen ilman voittoja, mutta viimeksi saatu voitto toi itseluottamukselle uutta potkua. Koitoksessa oli myös hyvää onnea, sillä vastustaja teki ensimmäisen jakson lopussa yhden oman maalin. Neljällä edellisellä kierroksella on pelattu kolmesti vähämaalisia pistejakoja, mutta nyt maalinteossa onnistuttiin niin ikään useiden kierrosten jälkeen enemmän kuin kerran. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalinen pistejako Millwallin kanssa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella kahden maalin voitollisesti Prestonia vastaan. Koko pistepotti North Endistä oli itseluottamukselle hyvä juttu. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Derbyn kanssa. Viimeksi tullut voitto oli pitkästä aikaa koko pistepotin tuonut onnistuminen, sillä Ärrät ehti pelata seitsemän kierrosta putkeen ilman voittoja. Alakerrassa on yhä syytä tehdä tiivistystä. Alla on toki alakerrassa pari parempaa taistoa. Eberechi Eze on tehnyt kahteen edelliseen kertaan kolme osumaa, mutta niistä kaksi tehtiin pilkuista. Brum saa olla karvan yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Lähdetään iltaan ykköskakkosella, sillä risti on selvästi ylipelattu.

Swansea – Blackburn

Swansea isännöi Blackburnia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkueen vaisut peliesitykset jatkuivat viimeksi West Bromwichia vastaan. Viimeksi tullut tappio sisälsi omiin viisi maalia. Kotona on pelattu edellisen kerran niukasti tappiollisesti Fulhamille. Heikoista numeroista huolimatta puolustuksena on mahdollista sanoa, että lähiaikoina on pelattu tasokkaita nippuja vastaan. Viimeksi ensimmäisen jakson lopussa tullut vastustajan kolmas maali oli selkärangalle kova kolaus. Kotona on voitettu elokuun jälkeen vain kerran ja siellä maalinteon kanssa on ollut tukkoista. Fulhamia vastaan tauolla oltiin niin ikään kaksi maalia perässä. Kotona näyttöhalut ovat varmasti hyvät. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina niukasti voitollisesti Stokesta ja Derbystä. Rovers on ollut mainiossa iskussa, sillä nippu on voittanut neljällä edellisellä kierroksella. Itseluottamukselle voitot ovat tehneet selvästi hyvää, sillä onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Viimeksi hieman ennen tuntia tullut maali riitti koko pistepotille. Stokea vastaan ratkaiseva toinen maali tehtiin reilut viitisen minuuttia ennen loppua. Stokea vastaan tullut voitto oli myös tärkeä voitto sitä ajatellen, että vieraissa ehdittiin pelata useita kierroksia pisteittä. Lepoaika on päivän parempi. Molemmissa leireissä on yhä kahdesta kolmeen poissaoloa. Joutsenet on aika tarkkaan 45 prosentin voittajasuosikkeja. Vieraat ovat olleet sen verran hyviä, että mennään iltaan ykköskakkosella.

Brentford – Cardiff

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Brentford ja Cardiff. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella niukan tappion Sheffield Wednesdayta vastaan, mutta kotijoukkue on ehtinyt napata viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Edellisellä kierroksella tullut tappio olisi voinut päättyä hyvin myös toisella tavalla, mutta vastustaja teki toisella puoliajalla lyhyen ajan sisällä kaksi osumaa. Bees nappasi toiseksi edellisellä kierroksella peräti seitsemällä maalilla tulleen voiton Lutonia vastaan. Lontoolaisten tulivoiman pitäisi olla oikeasti hyvällä mallilla, mutta yhä osassa otteluista maalinteko on yllättävän tukkoista. Neljällä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kolmesti enintään kerran. Vierasjoukkueen vahva pelivire jatkui edellisellä kierroksella Barnsleyta vastaan. Voitto tuli heikosta nipusta, mutta walesilaiset ovat saaneet kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi ratkaiseva maali tuli lisäajalla. Toisen jakson alussa oltiin vielä maalin perässä. Lähiaikoina voittoja on ehditty saada myös Stokesta ja Nottinghamista. Forestia vastaan ottelun ainokainen tehtiin jo melkein illan alussa. Reissussa on yhä vaikeaa. Bluebirdsilla on yhä poissaoloja. Punavalkoiset voittavat päälle 55 prosentilla. Vajaat viisi pinnaa alipelattu ykkönen on laadukas tolppa, vaikka vieraiden lähiajat ovat menneet hyvin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu