kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 11.2.

Tiistaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannin Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Brentford – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Brentford ja Leeds. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Middlesbroughia ja Hullia vastaan. Isännät ovat tehneet kahdella edellisellä kierroksella yhteensä kahdeksan maalia. Lontoolaiset tunnetaan aktiivisena, rohkeana ja tulivoimaisena nippuna. Miehistöllä on kaikki mahdollisuudet taistella paikoista suoralle nousulle. Kotona menestystä on ehditty saada yhdeksästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Beesin otteissa on ollut myös ailahtelua, mutta kokonaisuutena tilanne jatkuu vahvana. Hieman aiemmin oltiin hävitty kotona Nottinghamille ja jääty ilman voittoa Huddersfieldiä vastaan. Vierasjoukkue on kiinni suorassa nousussa, mutta lähiaikojen hankaluudet jatkuivat edellisellä kierroksella Nottinghamia vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut tappio Wigania vastaan. Whites on taidoiltaan yksi sarjan parhaista miehistöistä, mutta viimeiset seitsemän kilpailullista ottelua ovat tuottaneet voittoja vain kerran. Tien päällä on jääty neljällä edellisellä kerralla kolmesti osumitta. Yksi niistä ei ollut sarjassa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut yllättävän suuria haasteita. Paremmassa iskussa olevat niin ikään tasokkaat punavalkoiset saavat olla kotonaan marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kohde on rastittu käytännössä oikein. Lähdetään otteluun ykkösristillä.

Nottingham – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Nottingham ja Charlton. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella mainion voiton Leedsiä vastaan. Edellisessä kamppailussa ehdittiin olla ehdottomia altavastaajia, mutta puolen tunnin kohdalla ja lisäajan alussa tulleet maalit mahdollistivat koko pistepotin. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalin tappio Birminghamia vastaan. Forestin kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti, mutta peliesitysten valossa sarjataulukossa voitaisiin olla hieman alempana. Kyseessä on ollut yksi sarjan suurimmista ylisuorittajista, mutta menestystä on tullut niin hyvin, että sijoitukset suoralle nousulle ovat hyvin mahdollisia. Hieman aiemmin oltiin saatu hieno voitto Brentfordista. Sarjassa on hävitty 21. joulukuun jälkeen vain mainittua Birminghamia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Barnsleyta vastaan ja tappiollisesti Stokelle. Voitto Barnsleyta vastaan oli itseluottamukselle tärkeä juttu, sillä Addicksin tilanne on edelleen vaikea. Viimeksi mahdollisuudet menestyä olivat heikot. Tapaninpäivän jälkeen on voitettu vain juuri yksi tärkeimmistä vastustajista ajatellen häntäpäätä. Tien päällä pisteitä on tullut kahdesta voitosta ja neljästä tasapelistä. Taustalla on edelleen tärkeitä poissaoloja. Kotijoukkue voittaa noin 60 pinnalla. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta se tulee piikiksi.

Swansea – QPR

Swansea isännöi QPR:ää, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut kuuteen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa voitollisesti kerran. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Derbyä vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Prestonin kanssa. Tasapeli Prestonia vastaan oli ansaittu, mutta edellisellä kierroksella varsinkin alakerran kanssa oli yllättävän suuria haasteita. Toisen puoliajan alussa noustiin maalin tappiolta kiinni koko pistepottiin, mutta vastustaja teki hetkeä myöhemmin tasoituksen ja kymmenisen minuuttia ennen illan päätöstä kolmannen maalinsa. Pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin. Sijoitukset nousukarsinnoissa ovat hyvin saatavilla, mutta yksi voitto tekisi Swansin itseluottamukselle hyvää. Viimeisin voitto on tullut tammikuun puolen välin jälkeen Wiganista. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Bristolille ja Huddersfieldille. Niitä olivat edeltäneet tappiot FA Cupissa Sheffield Wednesdaylle ja sarjassa Blackburnille. Ärrillä on ollut varsinkin vieraissa vaikeaa. Tien päällä on voitettu lokakuun jälkeen kerran. Alakerta on ollut kovin virheherkkä. Ratkaisuvoimaa on ollut myös niukasti. Walesilaiset ovat käytännössä kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Karvan ylipelattu ykkönen kelpuutetaan tolpaksi.

Barnsley – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan kamppailevat Barnsley ja Birmingham. Tykes on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Sheffield Wednesdayta vastaan ja niukasti tappiollisesti Charltonia vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata viisi edellistä kilpailullista otteluaan ilman voittoja, mutta esimerkiksi pistejako Sheffield Wednesdayta vastaan oli aivan hyvä onnistuminen. Ottelussa jouduttiin vartin kohdalla maalin tappiolle. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Punavalkoisten kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta sarjapaikan säilyttäminen on tehtävissä. Toki se vaatii aiempaa enemmän voittoja, sillä pisteissä eroa on päälle kahden voiton verran. Otteet ovat olleet silti sen verran hyviä, että sijoitus voisi olla nykyistä vähän parempi. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton ja teki kolme maalia Bristolille. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut voitto Nottinghamista. Siinä välissä oltiin menty FA Cupissa jatkoon uusinnassa Coventrysta. Brum on pelannut tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ilman tappioita. Vierailla tilanne poissaolojen suhteen pitäisi olla heikompi. Isännät saavat olla noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Kohde on rastittu surkeasti, sillä kakkosta on pelattu noin 45 pinnaa. Ykkösestä otetaan arvokas ja palkitseva tolppa.

Blackburn – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn pelaa Hullia vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin merkeissä Middlesbroughia vastaan ja tappiollisesti maalilla Fulhamia vastaan. Edellisellä kierroksella illan ainokainen tehtiin hieman ennen toisen jakson puolta väliä. Viidellä edellisellä kierroksella ainoa tappio on tullut Fulhamia vastaan. Edellisessä kamppailussa ilta oli lähes tasabuukki, mutta vastustaja sai olla minitason ennakkosuosikki. Lähiaikoina on ehditty saada voitot Sheffield Wednesdayta ja QPR:ää vastaan. Niistä toisessa ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse viisi kertaa. Kotona on voitettu seitsemän kertaa ja venytty pistejakoon kuudesti. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi tappiollisesti Brentfordille ja vähämaalisen pistejaon Readingia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse noin kymppi ennen taiston päätöstä. Toiseksi edellisessä kamppailussa homma lähti nopeasti väärille raiteille. Tiikereillä edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Tosin tien päällä on pelattu kuusi edellistä kilpailullista ottelua siten, että tappioita ei ole tullut kuin kerran. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Rovers voittaa käytännössä kerran kahdesta. Vahvasti ylipelattu ykkönen lienee pakko ohittaa, vaikka vieraiden tilanne aiheuttaa enemmän kysymyksiä.

Wigan – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough matkustaa Wiganin vieraaksi. Kotijoukkue ehti olla hetki sitten pienessä voittoputkessa, mutta se päättyi edellisellä kierroksella tappioon maalilla Prestonia vastaan. Isännät voittivat hieman aiemmin Leedsin ja Sheffield Wednesdayn. Varsinkin voitto Leedsiä vastaan oli itseluottamukselle hieno juttu. Edellisellä kierroksella jouduttiin nopeasti maalin tappiolle. Maalinteossa onnistuttiin itse vain toisella jaksolla ensimmäisellä vartilla. Athleticin kausi on ollut vaikea, sillä sarjapaikka on uhan alla. Erityisesti ratkaisuvoimaa tulisi olla lisää. Kotona menestystä on saatu viidestä voitosta ja neljästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Blackburnin kanssa ja tappiollisesti Brentfordia vastaan. Punapaitojen kausi on ollut myös haastava, mutta välillä näytti siltä, että pelaaminen olisi menossa kohti parempaa. Toisaalta olihan esimerkiksi edellisellä kierroksella tappiosta huolimatta myös hyviä juttuja. Maalinteossa ei ole onnistuttu liian montaa kertaa vähintään kahdesti. Tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen ei ole voitettu missään kilpailussa. Vieraissa on voitettu vain pari kertaa. Taidot ovat sijoitusta paremmat. Alakerta on toiminut monissa otteluissa aivan tarpeeksi hyvin. Ilta on lähes tasabuukki, mutta Tics on minitason ennakkosuosikki. Mennään otteluun ykkösristillä.

Coventry – Portsmouth

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa pisteistä taistelevat Coventry ja Portsmouth. Kotijoukkue on napannut kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot Boltonia ja Bristolia vastaan. Siinä välissä oli ehtinyt tulla FA Cupissa niukka putoaminen Birminghamia vastaan. Sky Bluesin tilanne on kuitenkin kokonaisuutena kunnossa. Edellisellä kierroksella vastassa oli vaisu nippu, mutta pelaajiston itseluottamuksen pitäisi olla hyvä ja sarjassa ollaan hyvissä asemissa. Mahdollisuudet ovat jopa suoraan nousuun. Kotona on oltu vahvoja. Kotona on tullut menestystä yhdeksästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Siellä on hävitty vain kerran. Sarjassa on hävitty viimeksi joulukuun puolessa välissä. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton Sunderlandista ja Tranmerestä. Miehistö on ollut niin ikään hyvässä iskussa. Viimeiseen viiteen taistoon on tullut myös muita voittoja. Alla on peräti yhdeksän kilpailullista ottelua siten, että on tullut vain voittoja. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Alakerta on ollut yhtä lailla vahva. Pompeyllakin fiilis on kunnossa. Tien päällä on tullut tulosta viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Hyvin tasainen ottelu on lähes tasabuukki, mutta isännille annetaan minitason voittajasuosikin asema. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liian niukasti, mutta myös ylipelattuna risti tulee mukaan.

Wimbledon – Ipswich

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Wimbledon ja Ipswich. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Fleetwoodia ja Accringtonia vastaan. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, joten viimeiset viikot eivät ole tuoneet mukanaan uutta. Edellisellä kierroksella matkassa oli myös huonoa onnea, sillä vastustajan ensimmäinen maali tehtiin omasta pelaajasta. Maalinteossa onnistuttiin itse vain noin puolen tunnin kohdalla. Taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Kotona menestystä on saatu viidestä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta kaikilla tavoilla paremman kauden. Miehistö taistelee paikoista nousukarsinnoissa, mutta aineksia on jopa suoraan nousuun. Nippu pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Sunderlandia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut yllättävän selvä tappio Peterboroughia vastaan. Tuolloin vastustaja onnistui maalinteossa neljä kertaa. Viiteen viimeiseen otteluun on saatu sentään muutama voittokin. Ne tulivat Lincolnia ja Tranmerea vastaan. Tractor Boys on ollut vieraissa isossa kuvassa laadukas, mutta suunta on ollut kohti laskua. Tulivoimaisempi ja paremman alakerran omaava tasokkaampi Town on aika tasan 50 prosentin voittajasuosikki. Sen verran paljon kakkosta on pelattu, että vähän kannatettu risti tulee rinnalle.

Burton Albion – Oxford

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Burton Albion pelaa Oxfordia vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella pistejaon merkeissä Gillinghamia vastaan ja tappiollisesti maalilla Rotherhamia vastaan. Sarjassa on pelattu kuluvan vuoden aikana tappiollisesti silti vain kerran. Voittaminen on ollut nipulle vaikeaa, mutta tappiotkin ovat olleet vähäisiä. Viimeisin voitto on saatu tammikuun puolessa välissä MK Donsia vastaan. Kotona on pelattu kuudesti voitollisesti ja pistejakoja viidesti. Tappioita on tullut kolme kertaa. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton Blackpoolia vastaan ja selvän tappion Peterboroughia vastaan. Edellisessä kamppailussa numerot olivat yllättävän selvät. Ottelussa ei oltu kuitenkaan merkittäviä altavastaajia. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto oli itseluottamukselle hieno juttu, sillä koitosta oli edeltänyt neljä kilpailullista kamppailua ilman voittoja. Tien päällä on oltu aivan kelvollisia. Hetki sitten pudottiin FA Cupissa Newcastlelle, mutta taisteltiin hienosti uusinnassa aina jatkoille saakka. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta hieman enemmän. Alakerta on myös ollut myös tuloksellisesti hieman edellä. Ottelu on vähemmän pelattuna. Perustasoissa ei ole juurikaan eroja, joten Brewers on vajaan 40 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu päälle viisi prosenttia liikaa. Suunnataan kohti ristikakkosta.

Shrewsbury – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Shrewsbury pyrkii voittamaan Accringtonin. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon MK Donsia vastaan ja tappiollisesti maalilla Rochdalea vastaan. Siinä välissä ehdittiin pelata FA Cupissa tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Kotijoukkue on pelannut pitkään ilman voittoja, sillä sarjassa viimeisin voitto on tullut hieman ennen joulua. Sen jälkeen on tullut voittoja vain kerran FA Cupissa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteko on ollut kovin tukkoista. Esimerkiksi kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kerran. Kotona on saatu menestystä viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta voiton Wimbledonia vastaan ja tappion Peterboroughille. Voitto Wimbledonista oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Peterboroughia vastaan tiedossa oli ottelu vahvaa nippua vastaan. Ilta ei ollut kuitenkaan kaukana tasabuukista. Sarjassa oli tullut ennen edellistä voittoa viimeksi sellainen hieman ennen vuodenvaihdetta. Tien päällä ei ole voitettu kuin muutaman kerran. Tosin siellä on tullut pistejakoja jo seitsemän kertaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta paremmin. Alakerta on ollut kuitenkin pykälän perässä. Lepoaikaa on hyvin, sillä edellisestä pelistä on aikaa. Salop on noin 40 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on liikaa ylipelattu ja tasapelikin on saanut vähän liikaa peliä. Otetaan rohkeasti vähän pelattu kakkonen yksin riville.

Sunderland – Rochdale

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Sunderland ja Rochdale. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella maalin voiton Ipswichiä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli ehtinyt tulla kahden maalin tappio Portsmouthia vastaan. Isäntien kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti, josta hyvä esimerkki saatiin viimeksi voitossa niin ikään vahvasti pelanneesta vastustajasta. Edellisessä kamppailussa illan ainokainen tehtiin kymmenisen minuuttia ennen taiston päätöstä. Black Cats on ollut varsinkin kotonaan vahvassa pelivireessä. Kotona menestystä on tullut kahdeksasta voitosta ja kuudesta tasapelistä. Kotona on hävitty vain kerran. Miehistö on perustasoltaan nippu, joka kuuluu mukaan taisteluun paikoista Mestaruussarjassa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Shrewsburya vastaan ja vähämaalisen pistejaon Doncasterin kanssa. Edellisessä kamppailussa ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja ehti päästä heti maalin edelle. Maalinteossa onnistuttiin itse noin kymppi ennen ottelun päätöstä. Sinimustat eivät ole kuin muutaman sijan putoamisviivan yllä, mutta sarjapaikka lienee tulossa omiin nimiin. Tien päällä on tullut kuudesta edellisestä ottelusta yksi voitto. Tasoeroa on selvästi. Ykkönen tulee aika tarkkaan 70 pinnalla. Ykköstä on kannatettu liikaa, mutta siitä tulee aivan hyvä piikki.

Wycombe – Fleetwood

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Wycombe ja Fleetwood. Isäntien vahvat otteet jatkuivat edellisellä kierroksella kahden maalin voitossa Bristolia vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut hienoa seurattavaa, sillä menestystä on tullut odotettua paremmin. Miehistö on ollut varsinkin kotonaan mainiossa pelivireessä. Edellisellä kierroksella puoliaikaan mennessä maalinteossa oltiin onnistuttu kolme kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kahden maalin tappio MK Donsia vastaan. Wanderers on yksi vahvoista ehdokkaista pelaamaan suorasta noususta, mutta jopa sarjan mestaruus ei ole isosti kaukana. Tosin pelaamista tien päällä olisi syytä parantaa. Siinä mielessä otteet saisivat olla tasaisempia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Doncasteria ja Wimbledonia vastaan. Molemmissa otteluissa voitot saatiin maalin erolla. Viimeksi mukana oli myös hyvää onnea, sillä ensimmäinen maali tehtiin vastustajan omasta pelaajasta. Joulukuun 7. päivän jälkeen sarjassa on hävitty vain kerran. Punapaitoja vastaan voittaminen on ollut vaikeaa. Fishermen on voittanut tien päällä neljä kertaa ja venynyt pisteille yhteensä seitsemän kertaa. Perustasoltaan niput ovat hyvin samaa luokkaa. Chairboys on kotonaan vain minitason voittajasuosikki. Aika tasan 15 pinnaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu