kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 11.6.

Tiistaina jalkapalloa pelataan EM-karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Liechtenstein – Suomi

Jalkapallon EM-karsinnoissa Suomi matkustaa Liechtensteiniin. Huuhkajilla on alla mainio voitto Bosnia-Hertsegovinasta. Sitä edelsi onnistuminen Armeniassa. Ensimmäisellä kierroksella tullut tappio Italiassa on saatu pyyhittyä mielestä. Edellisellä kierroksella peliesitys oli oikein hyvä. Markku Kanervan alaisuudessa peliesitykset ovat olleet muutenkin suureksi osaksi hyviä. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Nyt luvassa on hyvin erilainen koitos suhteessa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan käytyyn otteluun. Kotijoukkue on pelannut kolmesti ja kaikki niistä tappioiden muodossa. Isännät ovat jälleen tämänkin lohkonsa heikointa antia. Kolmeen kierrokseen maalinteossa ei ole onnistuttu kertaakaan. Vastustajat ovat onnistuneet toistakymmentä kertaa. Selvä altavastaaja on silti osoittanut, että väärällä asenteella pelaamiseen ei toden totta ole varaa. Viime vuoden lopulla pelattiin tasapeli Armenian kanssa. Viimeksi tuli samalle ryhmälle selvä tappio. Nyt maalivahtien osastolla on poissaoloja. Suomalaisille kokoonpanoon tulee muutoksia. Iso ennakkosuosikki saa poistua voittajana noin 80 prosentilla. Kannatus ei ole liikaa, joten otetaan se mukaan.

Belgia – Skotlanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Belgia ja Skotlanti. Isännät ovat voittaneet ensimmäisellä kolmella kierroksella Venäjän, Kyproksen ja Kazakstanin. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa, eikä vastustajien hyökkäyspelaaminen ole tuottanut heille yhtä maalia enempää. Viimeksi koitos oli käytännössä ohi tauolla. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata voittoisasti Kyprosta ja San Marinoa vastaan ja tappiollisesti Kazakstania vastaan. Voitto San Marinosta ei ollut tietenkään mikään suoritus. Peliesitys Kazakstania vastaan oli heikko. Nipulla on monella osa-alueella laadukkaita pelaajia, mutta tasoero De Rode Duivelsin hyväksi on silti valtava. Vierailijat ovat olleet liikkeellä vasta hetken nykyisen päävalmentajansa alaisuudessa. Kyprosta vastaan voitto irtosi vain juuri ja juuri. Punapaidat ovat varsinkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti pysäytettävissä. Kotona viimeisin tappio on monen vuoden takaa. Kansojen Liigassa jäätiin yllättäen ilman lohkon voittoa, mutta neljään otteluun kerättiin kuitenkin kolme voittoa. Suursuosikin voitto pyörii noin 80 prosentissa. Se ei ole saanut liikaa kannatusta, joten mukaan lähtee ilolla.

Italia – Bosnia-Hertsegovina

Italia isännöi Bosnia-Hertsegovinaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Saapasmaa on voittanut ensimmäisellä kolmella kierroksella ja onnistuen maalinteossa kaikkiaan 11 kertaa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi Kreikkaa vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt saada kaikilla osa-alueilla lukuisia onnistumisia, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin tehty kuusi maalia Liechtensteinin verkkoon. Vierasjoukkueella on alla pettymys Suomea vastaan. Miehistö esiintyi Tampereella kieltämättä melko ponnettomasti. Toisaalta se oli myös paljon suomalaisten hyvyyttä. Zmajevilta löytyy kokoonpanostaan paljon laatua Edin Dzekon johdolla, mutta myös poissaoloja on ollut taustalla. Miralem Pjanic on kärsinyt pelikieltoa. Isännillä ja Roberto Mancinilla paineet ovat kyllä suuret, joten hyvä alku EM-karsinnoissa on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Se tarkoittaa myös suurempaa kuvaa, sillä uskottavuus on palautettava. Vahva ennakkosuosikki juhlii voittoa aika lailla 70 prosentilla. Kannatus on hieman yli, joten isommissa riveissä hyvin maksava tasapeli on kiinnostava yllättävä peli-idea.

Saksa – Viro

Jalkapallon EM-karsinnoissa Viro matkustaa Saksan vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut ensimmäisellä kahdella kierroksella Valko-Venäjän ja Hollannin. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi odotetusti Valko-Venäjää vastaan. Isäntien tilanne on ollut MM-kisoista alkaen hieman ristiriitainen ja hankala, mutta timanttisen hyvä materiaali on edelleen tutun kokonaisvaltainen. Paineet saada menestystä ovat tietysti korkealla, mutta ensimmäisten kierrosten perusteella tekemisessä on ollut paljon hyvää. Kansojen Liigassa pelattiin neljä ottelua ilman voittoja, mutta toki lohkon taso oli kaikkiaan erittäin kova. Vierasjoukkueella on alla niukka tappio Pohjois-Irlantia vastaan. Miehistö hävisi sitä ennen samalle maalle myös tien päällä. Koitosten välissä pelattiin voittoisasti ystävyysottelu onnettoman Gibraltarin kanssa. Sinisärgid voi lähestyä iltaa vapautuneesti, sillä kukaan ei odota heiltä mitään. Nippu saa ajoittain yksittäisiä kelvollisia onnistumisia, mutta varsinkin maalinteko on vaikeaa ja pelaajien taitotaso jotain aivan muuta kuin jättimäisellä ennakkosuosikilla. Kotona voitto toteutuu päälle 90 prosentilla. Se ei ole vakiossa liikaa pelattu.

Islanti – Turkki

Jalkapallon EM-karsinnoissa vastakkain asettuvat Islanti ja Turkki. Sinipaidat ovat saalistaneet ensimmäisestä kolmesta ottelustaan kaksi voittoa ja tappion. Viimeksi täysi pistepotti tuli Albaniaa vastaan. Sitä edelsi pettymys Ranskaa vastaan. Tuolloin paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Ensimmäisessä koitoksessa voitto oltiin napattu Andorrasta. Vierasjoukkueella on kasassa ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Ranskasta. Se teki pelaajistolle enemmän kuin hyvää. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto irtosi Moldovasta. Punapaidat ovat voittaneet kaikkiaan viimeiset viisi otteluaan. Miehistön alakerta on ollut tasokas, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Kolmeen otteluun maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Ay-Yıldızlılarilla muutama kokenut pelaaja on sivussa, mutta pelaajisto on ollut mainio ja itseensä luottava. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Kansojen Liigassa kerättiin neljästä ottelusta yksi voitto, mutta se tuli Ruotsista kahden maalin takaa-ajon jälkeen. Vierailijat lähtevät iltaan pienenä ennakkosuosikkina. Voitto irtoaa noin 38 prosentilla. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Ilta on ennakkoon hyvinkin tasainen, mutta monet tekijät puoltavat ansaitun lievän voittajaehdokkaan menestystä. Isännät ovat voittaneet kotonaan kerran vuoden 2017 jälkeen.

Unkari – Wales

Jalkapallon EM-karsintoja, Unkari isännöi Walesia. Isännät ovat voittaneet ensimmäisestä kolmesta ottelustaan Kroatian ja Azerbaizhanin, kun taas ensimmäisellä kierroksella pelattu koitos Slovakiaa vastaan päättyi pettymykseen. Vierasjoukkueella on alla voitto Slovakiaa vastaan ja tappio Kroatialle. Miehistö on ehtinyt pelata vasta kahdesti. Kotijoukkueen itseluottamus on varmasti kunnossa, ja varsinkin koko pistepotti Kroatiaa vastaan teki fiilikselle enemmän kuin hyvää. Viimeksi tullut voitto sisälsi itse tehtynä kolme osumaa. Alla on edellisestä kuudesta kilpailullisesta ottelusta viisi peliä siten, että maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Kansojen Liigassa hyökkäyspelaaminen oli oman lohkon parasta antia. Vierailijoiden viimeisin taisto päättyi siis tappioon Kroatialle, mutta koitos oli hieman epäonnekas. Vastustajan ensimmäinen maali syntyi omasta pelaajasta. Kansojen Liigassa neljästä pelistä voitettiin kaksi ja hävittiin kaksi. Perustasoltaan The Dragons on sen verran parempi porukka, että kyseessä on myös tien päällä pikkuruinen ennakkosuosikki. Ottelu on kuitenkin ennakolta hyvin tasainen ja tiukka. Magyars on saanut liian suurta kannatusta. Kotivoitto menee ohitukseen. Arvokkaille riveille vierasvoitto tulee mukaan.

Valko-Venäjä – Pohjois-Irlanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa paremmuudestaan kamppailevat Valko-Venäjä ja Pohjois-Irlanti. Kotijoukkue on kärsinyt tappiot sekä Saksaa, Hollantia että juuri tulevaa vastustajaansa vastaan. Miehistö on vielä ilman ainuttakaan pistettä. Edellisellä kierroksella koettiin odotettu tappio Saksalle. Alakerran kanssa on ollut isoja haasteita, mutta myöskään maalintekovoimaa ei ole ollut. Vierasjoukkue on pelannut mainiot EM-karsinnat, sillä kasassa on ensimmäisestä kolmesta koitoksesta yhtä monta voittoa. Kaksi voitoista tuli Virosta ja yksi siis tosiaan isäntiä vastaan. Tuolloin ratkaisu syntyi lopussa. Voitto oli kuitenkin ansaittu. Vierailijoilla vastustajien taso ei ole ollut hääppöinen, mutta maalla jalkapallo on menossa parempaan suuntaan ja rutiini on mennyt niin ikään kehittyneempään päin. Edellisissä MM-karsinnoissa nippu oli komeasti lohkonsa toinen. Isännät pitivät äskettäin kotonaan maalinsa puhtaana kolmesti putkeen, mutta vastustajat olivat vähän mitä sattuu. Green and White Army kaipaisi tien päälle lisää ratkaisuvoimaa, mutta White Wingsia vastaan kyseessä on ansaittu ennakkosuosikki. Norn Ironin täysi pistepotti irtoaa vajaalla 40 prosentilla. Vakiossa se on saanut liikaa kannatusta. Vierasvoiton kaveriksi arvokasta tasapeliä on hyvä harkita mukaan.

Venäjä – Kypros

Jalkapallon EM-karsintoja, Kypros matkustaa Venäjälle. Kotijoukkue mätti viimeksi vaatimattomasti yhdeksän osumaa San Marinon verkkoon. Toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Kazakstania vastaan. Vastustajien taso on ollut mitä on, mutta kahteen koitokseen pitkälti toistakymmentä osumaa on siitä huolimatta mainio homma. Vierasjoukkueella on alla pettymys Skotlantia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti Belgiaa vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli melko raskas, sillä itse päästiin 87. minuutilla kiinni pistejakoon, mutta kaveri teki hetkeä myöhemmin oman toisen osumansa. Punavalkoiset ovat muutamista poissaoloista huolimatta perustasoltaan selvästi edellä, eikä vierailijoiden tien päällä menestyminen ota onnistuakseen. Vuoden 2015 jälkeen reissussa voittoihin on venytty kerran. Alakerta on varsinkin laadukkaita vastustajia vastaan herkästi ongelmissa. Kansojen Liigassa voitettiin kuudesta pelistä yksi. Vahvan voittajasuosikin täysi pistepotti tulee noin 80 prosentilla. Kannatus on mennyt hieman yli. Jos pelitili antaa myöten, kotivoiton ohelle alipelattua arvokasta tasapeliä voi miettiä.

Albania – Moldova

Albania ja Moldova pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta voiton ja kaksi tappiota. Kotijoukkueella on alla niukka tappio Islantia vastaan. Vierasjoukkue pelasi äskettäin voitollisesti onnettoman Andorran kanssa. Toisaalta peliesitys oli kaukana hohdokkaasta ja toivottu lopputulos tuli sen mukaisesti. Vastustaja sai pelata lähes koko toisen jakson miehen ylivoimalla. Artur Ionita lensi ulos 48. minuutilla. Isännät voittivat toiseksi edellisellä kierroksella mainitun Andorran ja hävisivät ensimmäisellä kierroksella Turkkia vastaan. Kansojen Liigassa neljästä koitoksesta voitettiin kerran ja hävittiin muuten. Hyökkäyspelaamisen kanssa oli vaikeaa. Maalinteossa onnistuttiin kerran. Viimeksi Islannissa mahdollisuudet venyä tasapeliin olivat täysin realistiset. Vierailijoiden alakerrasta on laatua sivussa. Ensimmäisellä kahdella kierroksella puolustuspelaamisen kanssa oli isoja ongelmia. Toki vastustajatkin olivat parempia. Kansojen Liigassa tehtiin vähemmän hyvässä lohkossa kuuteen peliin neljä osumaa. Punamustat voittavat kotonaan noin 65 prosentilla. Kannatus on silti noin 55 prosentissa. Kokonaisuutena parempi nippu saa paikkansa kupongilta.

Kreikka – Armenia

Jalkapallon EM-karsinnoissa toisensa kohtaavat Kreikka ja Armenia. Kotijoukkueella on kasassa ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta voitto, tasapeli ja tappio. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran voittoisasti ja kahdesti tappioiden merkeissä. Isännillä on alla pettymys Italiaa vastaan, kun taas punapaidat nappasivat odotetun voiton Liechtensteinin kustannuksella. Tuolloin kohtaaminen ratkesi taukoon mennessä. Pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei pitänytkään jäädä epäselvyyttä. Ethnikillä on ollut puolustuspelaamisensa kanssa hankaluuksia, mutta edelliseen koitokseen nähden vastustajan taso putoaa hurjasti. Vierailijoilla on alakerrassaan yhtä lailla ehdottomasti haavoittuvaisuutta. Siitä esimerkki saatiin aiemmin tänä vuonna Suomea vastaan. Reissussa on ollut vaikea menestyä. Sinivalkoisille on tehty omien kannattajien edessä vuoden 2017 jälkeen kerran enemmän kuin maali. Kansojen Liigassa kolmeen kierrokseen kotona omiin meni maali. Sky blue-white voittaa kotonaan noin 65 prosentilla. Kannatus on pysynyt kohdallaan. Tasokkaampi ja kokonaisuutena parempi Galanolefki napataan mukaan kupongille.

Andorra – Ranska

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Andorra ja Ranska. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tappiollisesti Islantia, Albaniaa ja Moldovaa vastaan. Edellisellä kierroksella koettiin pettymys viimeiseksi mainitulle nipulle. Isännät ovat perustasoltaan jälleen tämänkin lohkonsa surkein ja ilman todellisia menestymisen mahdollisuuksia. Vuoden 2017 jälkeen voittoihin on venytty kerran ja silloinkin se tapahtui ystävyysottelussa Liechtensteinia vastaan. Yksittäisissä koitoksissa on onnistuttu venymään omalla mittapuulla kelvollisiin onnistumisiin, mutta esimerkiksi hyökkäyspelaamisen kanssa tilanne on kurja. Vierasjoukkue koki edellisellä kierroksella yllättävän tappion Turkkia vastaan. Koitoksen molemmat maalit tulivat ensimmäisellä jaksolla. Sinipaidat ovat olleet muuten vahvassa pelivireessä, sillä ensimmäisellä kahdella kierroksella voitettiin odotetusti sekä Moldova että Islanti. Hallitseva maailmanmestari on kaikilla mittareilla täysin kääpiövaltion vastakohta. Paras motivoituminen ei ole varmasti helppoa, mutta kyseessä on jopa kierroksen todennäköisin voittaja. Turkki-ottelun jälkeen jättiläinen on toki ärsytetty. Täysi pistepotti irtoaa aika lailla 94 prosentilla.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu