kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 12.5.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Veikkausliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Brighton – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton ja Manchester City iskevät yhteen. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kahdeksan kierrosta ilman voittoja. Edellisessä kamppailussaan Lokit tasasivat kuitenkin pisteet Arsenalin kanssa. Kotijoukkue on voittanut sarjassa viimeksi yli kaksi kuukautta sitten. Sarjapaikka saadaan kuitenkin säilytettyä, mutta kausi on ollut vähintään pieni pettymys. Kotonakin on pelattu tänä vuonna sarjassa vain yksi voittoisa taisto ja sekin Huddersfieldiä vastaan. Vierasjoukkue on käynyt mestaruustaistelua yhdessä Liverpoolin kanssa, mutta nyt manchesterilaisilla on voitolla luvassa sarjalle haluttu päätös. Punapaidat ovat pisteen perässä, joten kyllä taivaansinisten tulee voittaa, jotta heille ei käy hassusti. Citizensin lähiaikojen tekeminen ei ole ollut voitoista huolimatta loisteliaan hyvää, mutta rutiini ja perustaso ovat niin kokonaisvaltaisia, että tulosta on tullut. Viimeksi kotona kaatui Leicester. Sitä edelsi voitto Burnleysta. Sarjakärki on pitänyt maalinsa puhtaana edellisellä neljällä kierroksella. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa. Albionille pelaaminen todennäköisesti tulevaa mestaria vastaan on tietysti sytyttävä ottelu, mutta jättiläinen hallitsee, kontrolloi ja on lähellä juhlia mestaruutta. Paineet ovat isot, mutta niin on myös tahtotila ratkaista taisto hyvissä ajoin.

Liverpool – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Wolverhampton matkustaa Liverpoolin vieraaksi. Isäntien tulee voittaa oma kamppailunsa ja toivottava samalla Brightonin venymistä Manchester Cityä vastaan. Kotijoukkueen tilanne on vaikea, sillä keskittyminen väkisinkin harhailee jossain määrin myös toisen kamppailun tapahtumissa. Punapaitojen mahdollisuudet mestaruuteen eivät ole hyvät, mutta tärkeintä on varmistaa omasta ottelusta täysi pistepotti. The Redsin itseluottamus on ainakin mainio, sillä Mestarien liigassa Barcelona kaatui todella upean nousun päätteeksi. Ensimmäisen koitoksen jälkeen isompaa toivoa ei annettu. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä, mutta fiilis ja pelivire ovat niin hyvät kuin voivat vain olla. Sarjassa on voitettu kymmeneen viimeiseen kamppailuun yhdeksän kertaa. Vierasjoukkueen kausi on sujunut hyvin, sillä sarjanousija on pelannut itsensä heti kuuden alapuolelle. Monesti juuri kärkipään nippuja vastaan Sudet ovat olleet hyviä. Kyseessä on hyvin organisoitu ryhmä, joka on voittanut toisaalta vieraissa kuuteen viimeiseen kierrokseen kerran. Tie lienee viemässä Euroopan kentille. Oranssimustat pääsevät peliin hyvin levänneinä, mutta vahvassa iskussa oleva suursuosikki aikoo varmasti hoitaa ruutunsa.

Tottenham – Everton

Tottenham ja Everton pelaavat vastakkain jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa. Kotijoukkue selvitti viikolla tiensä Mestarien liigan finaaliin nousemalla kuin ihmeen kaupalla Ajaxia vastaan. Sarjassa alla on pisteittä jääminen sekä Bournemouthia että West Hamia vastaan. Kummallakin kerralla Spurs jäi osumitta. Neljään edelliseen kierrokseen tappioita on tullut kolmesti. Toisaalta Mestarien liigan saavutus toi nipulle valtavasti hyvää buustia. Vierasjoukkueen kausi on sujunut paikoitellen hyvinkin ailahtelevasti. Perustasoltaan Toffees on laadukas, mutta osaamista ja resursseja on hyödynnetty vaihtelevasti. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Burnleysta. Sitä edelsi maaliton tasapeli Crystal Palacen kanssa ja selvä voitto Manchester Unitedista. Liverpoolilaiset ovat menestyneet loppukaudesta hyvin nimenomaan tasokkaita nippuja vastaan. Loppukaudesta alakerta on toiminut hienosti. Seitsemään viimeiseen kamppailuun kuudesti omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Isännät kärsivät yhä poissaoloista. Lilywhites lähtee koitokseen kyllä ennakkosuosikkina, mutta sinipaidat pystyvät antamaan vahvan haasteen ja ovat esiintyneet panoksettomanakin edukseen. Toisaalta vielä vähän aikaa sitten seiskasijaan oli mahdollisuus. Kyseessä on hyvinkin tasaiselta vaikuttava ilta, eikä näillä tiedoilla valkopaitojen jäämistä voitotta voi pitää juuri uutisena.

Leicester – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Leicester pelaa Chelseaa vastaan. Kettujen kausi on päättymässä sijoitukseen kymmenen joukossa ja ilman panosta päätöskierroksen otteluun. Isännät hävisivät viimeksi hyvän taistelun päätteeksi Manchester Cityä vastaan. Sitä edelsi kolmen maalin voitto Arsenalista. Nykyisellä valmennuksella Foxes on pelannut aiempaa aktiivisemmin ja rohkeammin. Tekemiseen on saatu muutenkin lisää virtaa. Lontoolaiset pelaavat ensi kaudella Mestarien liigassa, joten vierasjoukkueen ajoittaisista merkittävistä hankaluuksista huolimatta yksi tavoite saatiin maaliin. Sarjassa alla on kolmen maalin voitto Watfordista. Lisäksi Eurooppa-liigassa tie vie kohti finaalia. Torstaina voitettiin jatkojen jälkeen Frankfurt. Rasitusta on siis alla. Valmennus on saanut kauden mittaan jopa melko rajusti kritiikkiä. Reissussa on jääty kuuteen viimeiseen kilpailulliseen vierailuun viidesti korkeintaan maaliin. Perustasoltaan vierailijat ovat tietysti selvästi edellä, mutta kotijoukkueella tuskin on kannattajiensa edessä vaikea motivoitua. Heillä on alla kotona viiteen viimeiseen kertaan neljä voittoa. Kotona kymmeneen viimeiseen kierrokseen kahdeksan kertaa omiin on mennyt enintään maali. Kamppailu on ennakolta hyvinkin tasainen ja jopa ympäripyöreä.

Burnley – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Burnley ja Arsenal. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kolme kamppailuaan voitottomasti, mutta Clarets onnistuu kuitenkin säilyttämään sarjapaikkansa. Edellisellä kierroksella isännät jäivät pisteittä Evertonia vastaan. Sitä edelsi niukka tappio Manchester Citylle. Nippu on kärsinyt kieltämättä heikosta onnesta, sillä pisteitä voisi olla kerättynä enemmän. Kotona tuskin on vaikeuksia motivoitua näin hyvää vastustajaa vastaan. Vierasjoukkueella on vielä ohut mahdollisuus taistella Mestarien liigan sijoituksesta, mutta se edellyttää murskavoiton nappaamista ja samaan aikaan Spursin jäämistä pettymykseen. Lontoolaiset selvittivät viikolla tiensä Eurooppa-liigan finaaliin. Jälkimmäinen koitos pelattiin torstaina Espanjassa. Sarjassa punavalkoiset ovat pelanneet viimeiset neljä otteluaan voitoitta. Peliesitykset ovat olleet muutenkin kaukana hohdokkaista. Varsinkaan alakerta ei vakuuta. Vaikeuksia on ollut muutenkin. Heille tehtiin äsken kolmeen kierrokseen kaikkiaan yhdeksän maalia. Nyt on myös viikolta rasitusta. Poissaolojakin on yhä taustalla. Lancashirelaisilla on aidosti vahva mahdollisuus lievään yllätykseen. Aineksia löytyy viihdyttävään ja jopa runsasmaaliseen koitokseen.

Manchester United – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Manchester United ja Cardiff. Kotijoukkue on ollut pidemmän aikaa heikossa pelivireessä, eikä kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun kasassa ole muutamaa voittoa enempää. Punapaidat ovat tehneet maaliskuun jälkeen yhtä kertaa lukuun ottamatta aina korkeintaan yhden osuman. Edellisellä kierroksella Red Devils jäi tasapeliin onnettoman Huddersfieldin kanssa. Miehistön peliesitys oli jopa hengetön. Manchesterilaisilla on kuitenkin yhä pelattavaa, sillä Eurooppa-liigaan halutaan mukaan ilman karsintoja. Walesilaiset kärsivät edellisellä kierroksella tappion Crystal Palacelle ja sitä ennen Fulhamille. Viimeiseen seitsemään koitokseen ainoa voitto on tullut Brightonista. Sarjanousijalle maalinteko on ollut vaikeaa. Esimerkiksi reissussa on jääty viiteen edelliseen kertaan neljästi osumitta. Materiaali ja taidot muutenkaan eivät riitä säilyttämään sarjapaikkaa. Loukkaantumisiakin on ollut ja on yhä rasitteena. Pettymys on varmasti suuri, mutta vierailu Old Traffordille sytyttää kyllä. Varsin vapautuneesti ja paineitta voi pelata. Tasoero isäntien eduksi on luonnollisesti hurja, vaikka jättiläinen on ollut kaikkea muuta kuin hohdokas. Kyseessä on kuitenkin kierroksen isoimpia voittajaehdokkaita, ja kotonaan suursuosikki on varmasti näyttöhaluinen ja tahtotila voittaa on kohdallaan.

Watford – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Watford ja West Ham. Keltamustat kärsivät edellisellä kierroksella selvän tappion Chelsealle, kun taas vierasjoukkueella on alla vahva voittoisa peliesitys Southamptonia vastaan. Kotijoukkue ei ole voittanut viimeiseen viiteen kierrokseen kertaa enempää, mutta esimerkiksi viimeksi kotona tappiollinen taisto Wolverhamptonia vastaan olisi voinut hyvin päättyä pistejakoon. Suuressa kuvassa kausi on ollut varsin hyvä. Euroopan kentät seiskasijassa olivat vielä vähän aikaa sitten tähtäimessä. Lontoolaisten pelivire on ollut lähiaikoina kohdallaan, sillä kasassa on kolme tappiotonta peliä ja niistä yksi päättyi voittoon Tottenhamia vastaan. Hieman aiemmin Hammersista paistoi esille parhaan keskittymisen poissaolo, mutta viimeisille kierroksille fiilistä on saatu parannettua. Heilläkin kausi päättyy noin sijan kymmenen tuntumassa. Perustasoltaan kyseessä on kaksi lähes tasavahvaa nippua. Toisaalta United on voittanut vieraissa joulukuun jälkeen vain kerran. Koko alkuvuoden maalinteko on ollut siellä vaikeaa. Toisaalta lähiaikoina vastassa on ollut useita tasokkaita nippuja. Kummassakin leirissä on ainakin muutamia poissaoloja. Viihdyttävä ja jopa runsasmaalinen koitos on odotettavissa. Hornetsille viimeinen taisto kotona sytyttää todennäköisesti kaksikosta enemmän. Chelsea-ottelun jäljiltä faneille halutaan antaa kotona vielä onnistumisia. Kyseessä on koitokseen varsin ansaittu lievähkö ennakkosuosikki.

Crystal Palace – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Crystal Palace ja Bournemouth. Kotijoukkue on saalistanut kolmeen edelliseen kamppailuunsa kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Isäntien kevät sujui hyvin, joten sarjapaikka saatiin varmistettua jo joitain kierroksia sitten. Miehistö on menestynyt vieraissa hienosti viidenneksi parhaiten. Kotona on voitettu kuuteen edelliseen kertaan vain Huddersfield. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Tottenhamin ja sijoittuu sarjataulukossa lähelle Kotkia. Selvä ailahtelevaisuus on ollut Cherriersin haasteena. Ratkaisuvoimaa on ollut hieman enemmän, mutta alakerta ei ole ollut hyvä. Lisäksi reissussa on ollut koko kauden vaikeaa. Toisaalta toiseksi edellisellä kerralla tehtiin viisi maalia Brightonin verkkoon. Tien päällä on tehty kahdella edellisellä kerralla peräti kahdeksan osumaa, mutta alakerta on ollut taas haasteena. Poissaoloja on paljon rasitteena. Todennäköisesti monia tärkeitä pelaajia on yhä sivussa. Viihdyttävä ja aaltoileva vaikeasti ennakoitava koitos on edessä. Jopa runsasmaalisuus ei tulisi isona yllätyksenä. Nopeat hyökkäykset kuuluvat kummankin nipun vahvuuteen. Eagles lähtee iltaan kyllä ennakkosuosikkina, mutta kuten jo todettu, jos saldo antaa myöten, toista merkkiä on hyvä harkita mukaan.

Fulham – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Fulham ja Newcastle. Mökkiläiset ovat voittaneet viimeiseen neljään kamppailuunsa kolme kertaa. Edellisellä kierroksella lontoolaiset jäivät kuitenkin pisteittä Wolverhamptonia vastaan. Valkopaidat pelaavat ensi kaudella Mestaruussarjan puolella, mutta viimeiset viikot ovat menneet miehistöltä hyvin. Notkahdusta ei ole tapahtunut. Kotona viimeiseen kamppailuun halutaan syttyä. Materiaali ja osaaminen ylipäätänsä olisivat edellyttäneet parempaan, mutta varsinkin puolustuspelaaminen on ollut kauden mittaan heikolla pohjalla. Lähiaikoina alakerta on ollut kyllä aiempaa parempi. Vierasjoukkue on hävinnyt neljään viimeiseen peliinsä kerran ja senkin maalilla Liverpoolille. Toiseksi edellisellä kierroksella raitapaidat pelasivat vähämaalisen tasapelin Brightonin kanssa. Miehistön kausi on sujunut kaiken kaikkiaan kelvollisesti. Toisaalta vieraissa ei ole voitettu kolmea kertaa enempää. Viimeiseen koitokseen paras motivoituminen voi olla vaikeaa. Cottagersilla on muutamia poissaoloja, mutta Magpiesilla on myös useampi pelaaja poissa. Sarjanousija on kotonaan taistossa pieni ennakkosuosikki. Luultavasti paremmin motivoituneena nippu tarjoaa itselleen hyvän tilaisuuden päättää kausi voittoisasti.

Southampton – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Huddersfield matkustaa Southamptonin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kuuteen edelliseen kamppailuunsa kerran, mutta toiseksi edellisellä kierroksella varmistettiin kuitenkin sarjapaikka. Viimeksi punavalkoiset kokivat selvän tappion West Hamille. Kahteen viimeiseen kierrokseen omiin on mennyt kuusi osumaa. Miehistö on ollut kauden mittaan kieltämättä hieman epäonninen, sillä pistesaalis voisi olla suurempi. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hyvän onnistumisen, kun Manchester Unitedin kanssa pelattiin vähämaalinen tasapeli. Vaikka suursuosikki pelasi itse heikosti, Townille se oli kuitenkin edes yksi ilonaihe. Niitä ei ole muuten juuri ollut. Ensi kaudeksi tie vie kohti Mestaruussarjaa. Marraskuun jälkeen voittoihin on venytty vain kerran. Kyseessä on kuluvan vuosikymmenen yksi heikoimmista nipuista. Materiaali on liian huono, pallollinen tekeminen on kapealla pohjalla ja esimerkiksi vieraissa voittoja on saatu vain kerran. Maalinteko on ollut koko kauden tuskaa. Maalinteossa on onnistuttu hädin tuskin 20 kertaa. Lisäksi varsinkin reissussa puolustuspelaaminen on ollut suurissa ongelmissa. Kolmeen viimeiseen vierailuun omiin on mennyt 11 osumaa. Toki vastassa oli tasokkaita nippuja. Perustasoltaan Saints on selvästi laadukkaampi, pallollinen tekeminen on monipuolisempaa ja varmempaa sekä itseluottamuskin on parempi. Terriersin surkealle kaudelle on tulossa sille sopiva päätös.

IFK Mariehamn – FC Inter

IFK Mariehamn saa vastaansa FC Interin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Saarelaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin HIFK:ta vastaan. Sitä edelsi dramaattisesti tullut henkisesti kova tappio KuPSille. Isännät johtivat koitosta kolmella maalilla, mutta keltamustat tulivat rinnalle ja ohi. Kotijoukkueen ensimmäiset viikot ovat sujuneet silti pääasiassa positiivisissa merkeissä. Miehistö on halunnut olla aktiivinen ja pelaava, eikä ensimmäisen kierroksen jälkeen korkeintaan maaliin ole jääty kuin HIFK:ta vastaan. KuPS-taiston jälkeen oli tärkeää, että Helsingissä saatiin vähintään pistejako. Turkulaiset ovat voittaneet kahdella edellisellä kierroksella HJK:n ja RoPSin. Niissä vierasjoukkue onnistui maalinteossa seitsemän kertaa. Sinimustat ovat esiintyneet edellisillä kierroksilla kaikilla tavoilla vahvasti, mutta alakerran virhealttius on vielä ajoittain ongelmana. Itseluottamus on kuitenkin kunnossa, vaikka neljään ensimmäiseen reissupeliin alla ei ole voittoa enempää. Miehistö pääsee koitokseen hieman paremmin levänneenä. Muutama poissaolo on taustalla, mutta kummallakin lienee sama tilanne. Pelistä voi tulla hyvinkin viihdyttävä. Vihreävalkoiset nousevat kotonaan vain pieneksi ennakkosuosikiksi. Hyvän tulivoiman omaavat vierailijat ovat saaneet lähiaikoina sen verran vahvasti onnistumisia, että heidän menestystä on hyvä harkita.

RoPS – Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa toisensa kohtaavat RoPS ja Ilves. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella selvän tappion FC Interille, mutta sitä edelsi onnistuminen HIFK:ta vastaan. Toinen täysi pistepotti irtosi hieman aiemmin KPV:ta vastaan. Rovaniemeläiset ovat kärsineet läpi alkukauden loukkaantumisista, mutta viimeksi Turussa terveystilanne oli mennyt jo parempaan suuntaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut nihkeää. Kausi on alkanut kokonaisuutena hieman alle odotusten. Tamperelaisten ensimmäiset viikot ovat sujuneet mainiosti, sillä miehistö on edelleen tappioton. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin FC Hongan kanssa. Tupsukorvat ovat erittäin hyvän puolustuspelaamisen omaava organisoitu nippu, jolle kuitenkin maalinteko on vaikeaa. Tasokas alakerta antaa mahdollisuuden menestyä illasta toiseen, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt turhan kapealla pohjalla. Miehistöllä itseluottamus on kuitenkin kunnossa ja kyseessä on monilla tavoilla alkukauden parhaita onnistujia. Perustasoltaan nippu on hieman edellä. Miehistö on tien päälläkin pikkuinen voittajasuosikki. Ottelusta on lupa odottaa erittäin tiukkaa ja vähämaalista. Tasapelin todennäköisyys on näillä tiedoilla syytä napata tarkkaan harkintaan.

HIFK – KuPS

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät HIFK ja KuPS. Helsinkiläiset pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin IFK Mariehamnia vastaan, kun taas kuopiolaisilla on alla voittoisa kamppailu KPV:tä vastaan. Isännät eivät ole voittaneet ensimmäisestä kuudesta ottelustaan yhtä enempää, mutta varsinkin kotonaan punapaidat haluavat olla pelaavia ja aktiivisia. Kotona voitettiin toiseksi edellisellä kerralla FC Honka. Vierasjoukkueen ensimmäiset taistot olivat vaikeita, mutta sen jälkeen suunta on kääntynyt. Keltamustat saapuvat Helsinkiin kolmen ottelun voittoputkessa. Ennen KPV-peliä täysi pistepotti irtosi sekä RoPSia että IFK Mariehamnia vastaan. Toki edelleen puolustuspelaamisen kanssa on haasteita, mutta kahteen viimeiseen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu itse peräti seitsemästi. Materiaaliltaan miehistö on selvästi parempi ja pääsee koitokseen levänneenä. Vierailijat eivät pelanneet lainkaan viikolla, kun taas Rodalla viimeisin peli oli keskiviikkona. Hyvävireisellä ja kokonaisuutena paremmalla kukkoryhmällä on vahva edellytys ottaa neljäs voitto putkeen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu