kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 12.6.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Saksassa, Italiassa ja Portugalissa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 5:selle saa pelata itselle sopivalla tavalla.

Kannattaa myös muistaa että viikonlopun kierroksella uudet asiakkaat saavat korotettuja kertoimia otteluihin Bayern München – Mönchengladbach ja Mallorca – Barcelona. Lue niistä lisää tästä ja tästä!

Granada – Getafe

12/06/2020 – 20.30

Areena: Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada

Live Stream

Granada – Getafe Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
3,35 2,85 2,48
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22

Granada – Getafe Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 2,85 Aseta veto Unibetilla
Getafe voittaa 2,48 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Granada pelaa Getafea vastaan. Kotijoukkueen kausi on sujunut komeasti ja isännät taistelevat sarjataulukossa paikoista Euroopan kentille. Miehistö pelasi ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa siten, että niissä ei koettu yhtään tappiota. Espanjan La Ligassa pelattiin viimeksi maaliskuussa vähämaalinen tasapeli Levanten kanssa. Granadan vahvuus on ollut laadukas alakerran työskentely ja omiin ei ole mennyt kuin vähän yli 30 maalia. Kotona menestystä on ehtinyt tulla kahdeksan voiton ja muutaman tasapelin merkeissä. Puertas, Ruiz ja luultavasti Montoro ovat sivussa. Vierasjoukkue on pelannut myös hienon kauden ja taistelee sijoituksista jopa Mestarien liigaan. Miehistön vahvuus löytyy Granadan tavoin laadukkaasta alakerrasta. Madridilaisia vastaan maalinteko ja hyville maalipaikoille pääseminen on vaikeaa. Omiin on mennyt ryhmistä neljänneksi vähiten maaleja. Angel on onnistunut maalinteossa hyvät 10 kertaa. Mata on viimeistellyt kahdeksan kertaa, mutta hän kärsii pelikieltoa yhdessä Arambarrin ja Maksimovicin kanssa. Luvassa on erittäin tasainen ja vähämaalinen ottelu, johon Getafe lähtee noin 40 prosentin ennakkosuosikkina. Kakkosta on pelattu viitisen pinnaa liian vähän, mutta mennään otteluun ristikakkosella.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Granada – Getafe kertoimia

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,60 Unibet
Alle 1,5 maalia 2,35 Guts
Yli 2,5 maalia 2,88 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,42 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,63 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,23 LeoVegas
Granada voittaa tasapeli ei vetoa 2,28 Speedybet
Getafe voittaa tasapeli ei vetoa 1,67 Unibet
Granada voittaa maalin tasoituksella 1,56 LeoVegas
Getafe voittaa maalin tasoituksella 1,34 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,28 Unibet
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,61 Unibet

 

Valencia – Levante

12/06/2020 – 23.00

Areena: Estadio de Mestalla, Valencia

Live Stream

Valencia – Levante Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
1,73 4,10 4,50
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22

Valencia – Levante Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Valencia voittaa 1,73 Aseta veto Unibetilla
Levante voittaa 4,50 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Valencia ja Levante. Isännät löytyvät sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta ja omaavat vielä mahdollisuuden taistella paikoista Mestarien liigaan. Kotijoukkue on vahvoilla menemään vähintään Eurooppa-liigan puolelle, mutta Mestarien liigan sijoitukset ovat myös aivan mahdollisia. Lepakoille koronaviruksen aiheuttama keskeytys tuli luultavasti hyvään saumaan, sillä miehistöllä oli pelaamisensa kanssa haasteita. Helmikuun ensimmäisen päivän jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien ainoa voitto on tullut Real Betisiä vastaan. Viimeisin kilpailullinen ottelu on ollut Mestarien liigassa pettymykseen päättynyt kamppailu Atalantaa vastaan. Omiin meni kahteen peliin kahdeksan maalia. Sarjassa oli tullut vähän ennen sitä vähämaalinen tasapeli Alavesin kanssa. Puolustuksen kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Valencialta sivussa ovat ainakin Garay ja Kondogbia. Vierasjoukkue löytyy keskikastista ja on pelannut aivan kelvollisen kauden. Putoamisen uhkaa ei pitäisi juuri olla. Maaliskuussa ehdittiin pelata vähämaalinen tasapeli Granadan kanssa. Etenkin vieraissa on ollut hankaluuksia ja siellä alakerta on monesti ongelmissa. Reissussa tappioita on koettu jo 11 kertaa. Levantelta sivussa ovat Rochina ja Hernani. Valencian paikallisessa Los murcelagos voittaa päälle 55 prosentilla. Ykköselle on tullut liikaa kannatusta, mutta kokonaan ykköstä ei merkata sivuun. Napataan rinnalle vähän rastittu yllättävä kakkonen.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Valencia – Levante kertoimia

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,20 Unibet
Alle 1,5 maalia 4,50 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,66 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,23 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,27 Speedybet
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,50 Unibet
Valencia voittaa tasapeli ei vetoa 1,33 LeoVegas
Levante voittaa tasapeli ei vetoa 3,45 LeoVegas
Valencia voittaa maalin tasoituksella 1,22 LeoVegas
Levante voittaa maalin tasoituksella 2,14 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,64 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,23 LeoVegas

 

Juventus – AC Milan

12/06/2020 – 22.00

Areena: Allianz Stadium, Torino

Live Stream

Juventus – AC Milan Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
1,55 4,20 5,30
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22

Juventus – AC Milan Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Juventus voittaa 1,55 Aseta veto Unibetilla
Tasapeli 4,30 Aseta veto Unibetilla

 

Juventus isännöi AC Milania, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Coppa Italiassa. Kotijoukkue pelasi ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä punamustia vastaan miehistöjen ensimmäisessä kohtaamisessa vähämaalisen tasapelin. Ryhmien ensimmäisessä ottelussa milanolaiset menivät 60 minuutin kohdalla maalin edelle, mutta torinolaiset tulivat ottelun lopussa kiinni tasapeliin. Tasoitus viimeisteltiin rankkarista ja viimeiset noin 20 minuuttia saatiin pelata miehen ylivoimalla. Juventuksen tärkein tavoite Italiassa on taas saada Scudetto eli Serie A:n mestaruus yhdeksättä kertaa peräkkäin. Serie A:ssa käydään kova taistelu mestaruudesta Juventuksen ja Lazion välillä. Tärkeiden pelaajien loukkaantumisiin ei ole varaa. Vanha Rouva voitti aiemmin maaliskuussa sarjan edellisellä kierroksella Interin kahdella maalilla. Higuain on varmasti sivussa, kun taas kolhuista kärsiviä Chiellinia ja Ramseyta tuskin otetaan kentälle. Vierasjoukkue esiintyi miehistöjen ensimmäisessä kohtaamisessa hyvin, joten voiton nappaaminen ei olisi tullut juuri vääryytenä. Kova fyysisyys tarkoitti lukuisia varoituksia ja mainitusti myös siis ulosajon. AC Milan taistelee sarjassa paikoista Euroopan kenttien sijoituksille. Castillejon, Hernandez ja Ibrahimovic ovat sivussa pelikieltojen takia. La Vecchia Signoran haasteista saatiin osoitus esimerkiksi Lyonia vastaan, mutta jättiläinen voittaa silti päälle 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu liikaa, joten napataan risti ykkösen kaveriksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Juventus – AC Milan kertoimia

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,24 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,85 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,83 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,93 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,36 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,15 LeoVegas
Juventus voittaa tasapeli ei vetoa 1,19 Speedybet
AC Milan voittaa tasapeli ei vetoa 4,25 LeoVegas
Juventus voittaa maalin tasoituksella 1,12 LeoVegas
AC Milan voittaa maalin tasoituksella 2,38 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,92 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,81 LeoVegas

 

Hoffenheim – RB Leipzig

12/06/2020 – 21.30

Areena: PreZero Arena, Sinsheim

Live Stream

Hoffenheim – RB Leipzig Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
6,25 5,25 1,42
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22

Hoffenheim – RB Leipzig Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
RB Leipzig voittaa 1,44 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Hoffenheim ja RB Leipzig. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti maalilla Mainzia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin Düsseldorfin kanssa. Edellisellä kierroksella pelattiin pitkään miehen alivoimalla ja ottelusta olisi voinut tulla hyvin myös tappio, mutta vastustaja ei onnistunut muuttamaan tilannetta edukseen. Hoffenheim on pelannut viimeksi kotonaan voitollisesti kahdella maalilla FC Kölniä vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut tuolloin tapahtumia paremmin. Koronaviruksen aiheuttaman keskeytyksen jälkeen viidestä ottelusta on saatu neljä kertaa vähintään pistejako. Taistelua käydään sijoittumisesta kuuden joukkoon ja Eurooppa-liigan karsintoihin, mutta matkassa on ollut myös pientä ylisuorittamista. Päävalmentaja on saanut joka tapauksessa lähteä. Poissaoloja on yhä ja nyt siis Hübner on pelikiellossa. Vierasjoukkue kärsi edellisellä kierroksella ison pettymyksen, kun ottelu Paderbornia vastaan meni vähämaalisena tasapelinä. Heikko vastustaja sai tasoituksensa viimeisten hetkien aikana. Tölkkiseura joutui pelaamaan toisen jakson alivoimalla, mutta ottelusta olisi pitänyt saada voitto. RB Leipzig on yhä vahva ehdokas pelaamaan itsensä Mestarien liigaan. Sabitzer loukkaantui ottelussa FC Kölniä vastaan. Upamecano on sivussa pelikiellon takia ja Poulsen on ollut niin ikään poissa. Ampadu on epävarma tapaus. Vahva ja tulivoimainen Die Roten Bullen voittaa karvan yli 65 prosentilla. Kakkosta on pelattu viitisen prosenttia alakanttiin. Siitä otetaan hyvä piikki.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Hoffenheim – RB Leipzig kertoimia

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 22.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,09 LeoVegas
Alle 1,5 maalia 7,50 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1,33 LeoVegas
Alle 2,5 maalia 3,35 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,19 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 4,80 Unibet
Hoffenheim voittaa tasapeli ei vetoa 5,25 LeoVegas
RB Leipzig voittaa tasapeli ei vetoa 1,17 LeoVegas
Hoffenheim voittaa maalin tasoituksella 2,90 Unibet
RB Leipzig voittaa maalin tasoituksella 1,13 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,47 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,60 LeoVegas

 

Moreirense – Rio Ave

12/06/2020 – 21.00

Areena: Parque Joaquim de Almeida Freitas, Moreira de Conegos

Live Stream

Moreirense – Rio Ave Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
3,20 3,25 2,18
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Moreirense – Rio Ave Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Rio Ave voittaa 2,20 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa yhteen iskevät Moreirense ja Rio Ave. Kotijoukkue aloitti urakkansa keskeytyksen jälkeen nappaamalla voiton maalilla Boavistaa vastaan. Isäntien ensimmäinen ottelu tauon jälkeen olisi voinut mennä hyvin toisella tavalla, sillä vastustaja oli kentällä parempi miehistö, mutta omat maalipaikat käytettiin hyvällä prosentilla. Kamppailussa ainokainen viimeisteltiin lähes heti puoliajan jälkeen. Moreirensen kausi on sujunut kokonaisuutena laadukkaasti, sillä kotijoukkueella on hyvät edellytykset pitää sarjataulukossa paikkansa kympin sakissa. Ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä oli tullut voitto kahdella maalilla Maritimoa vastaan. Tammikuun 18. päivän jälkeen tappioita on tullut vain kerran. Vierasjoukkue on kerännyt viisi pistettä Moreirensea enemmän ja palasi tauolta kärsittyään tappion vauhdikkaassa ottelussa Pacos Ferreiraa vastaan. Kamppailussa tehtiin yhteensä viisi maalia ja pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Rio Aven kyvyistä kertoi hyvin aiemmin pelattu vähämaalinen tasapeli reissussa FC Porton kanssa. Reis on pelikiellossa. Jambor kärsii myös poissaoloista. Vilacondenses voittaa hippasen alle 45 prosentilla. Kakkosta on kannatettu selvästi liian vähän, joten otetaan siitä laadukas tolppa.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Moreirense – Rio Ave kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,29 LeoVegas
Alle 1,5 maalia 3,55 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1,97 LeoVegas
Alle 2,5 maalia 1,84 Guts
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,41 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,90 Unibet
Moreirense voittaa tasapeli ei vetoa 2,35 LeoVegas
Rio Ave voittaa tasapeli ei vetoa 1,58 LeoVegas
Moreirense voittaa maalin tasoituksella 1,66 Unibet
Rio Ave voittaa maalin tasoituksella 1,33 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,73 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,05 LeoVegas

 

Sporting – Pacos Ferreira

12/06/2020 – 23.15

Areena: Estádio José Alvalade, Lissabon

Live Stream

Sporting – Pacos Ferreira Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
1,40 4,90 6,25
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Sporting – Pacos Ferreira Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Sporting voittaa 1,47 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa vastakkain asettuvat Sporting ja Pacos Ferreira. Kotijoukkue palasi keskeytyksen jälkeen takaisin tositoimiin pelaamalla vauhdikkaan tasapelin Guimaraesia vastaan. Edellisessä ottelussa molemmat miehistöt ehtivät tehdä kaksi osumaa ja pistejakoon päätyminen ei kuvannut illan tapahtumia heikosti. Kamppailussa päästiin pelaamaan viimeiset noin 20 minuuttia miehen ylivoimalla. Ottelussa päästiin ensimmäisellä 20 minuutilla maalin edelle. Lissabonilaiset ovat kaudesta toiseen Portugalin parhaita miehistöjä ja yksi jättiläisten haastajista. Tällä kaudella sijoituksia metsästetään kahden parhaan alta ja viimeisiä Euroopan kenttien paikkoja. Sporting on saanut kotonaan menestystä kahdeksasta voitosta. Phellype on kärsinyt poissaoloista. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella hienon voiton Rio Avea vastaan. Maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin, sillä vastustaja oli kentällä parempi miehistö. Taistelua käydään sijoituksista putoamista vastaan. Heikomman viivan alapuolelle on matkaa viisi pistettä. Maalinteon kanssa on ollut monesti ongelmia, sillä siinä on onnistuttu vain vähän yli 20 kertaa. Tien päällä on voittoja saatu kolmesti. Teles on pelikiellossa. Murilo on myös poissa. Sporting voittaa yli 65 pinnalla. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta siitä tulee kelvollinen piikki.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Sporting – Pacos Ferreira kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,22 LeoVegas
Alle 1,5 maalia 4,40 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1,75 Guts
Alle 2,5 maalia 2,12 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,34 Speedybet
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,50 Unibet
Sporting voittaa tasapeli ei vetoa 1,15 LeoVegas
Pacos Ferreira voittaa tasapeli ei vetoa 5,40 LeoVegas
Sporting voittaa maalin tasoituksella 1,11 Unibet
Pacos Ferreira voittaa maalin tasoituksella 2,90 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,02 Unibet
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,83 Guts

 

Dynamo Dresden – HSV

12/06/2020 – 19.30

Areena: Rudolf-Harbig-Stadion, Dresden

Live Stream

Dynamo Dresden – HSV Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
6,00 4,10 1,50
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Dynamo Dresden – HSV Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
HSV voittaa 1,52 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa pisteistä taistelevat Dynamo Dresden ja HSV. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen neljällä ensimmäisellä kierroksella siten, että voittoihin on venytty yhdessä ottelussa, pistejakoja on tullut kerran ja tappioita on tullut kahdesti. Miehistö nappasi toiseksi edellisellä kierroksella voiton ja erittäin tärkeän onnistumisen Wiesbadenia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Isännät esiintyivät viime ottelussaan vähämaalisen tasapelin merkeissä Greuther Fürthia vastaan. Ottelussa oltiin vain miniluokan altavastaajia. Kamppailussa oltiin tauolla maalin tappiolla, mutta hieman toisen puoliajan alun jälkeen päästiin kiinni pistejakoon. Tilanne sarjataulukossa on edelleen vaikea. Vierasjoukkue esiintyi edellisellä kierroksella kuuden maalin tasapelissä Kieliä vastaan. Kamppailussa voitto oli hyvin lähellä, sillä vastustaja sai tasoituksensa viimeisten hetkien aikana. HSV:n kausi on sujunut kokonaisuutena hienosti ja miehistö taistelee pääsystä ensi kaudeksi Bundesliigaan. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on tullut hyvin onnistumisia. Toki viimeksi oli varmasti pettymys, kun voitto menetettiin aivan lopussa. HSV on kokonaisuutena selvästi parempi miehistö ja on myös nyt vahvoilla. Miehistö voittaa vähän alle 65 prosentilla. Hippasen ylipelattu kakkonen kelpaa piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Dynamo Dresden – HSV kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,19 Unibet
Alle 1,5 maalia 4,80 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1,64 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,28 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,29 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,50 Unibet
Dynamo Dresden voittaa tasapeli ei vetoa 4,90 LeoVegas
HSV voittaa tasapeli ei vetoa 1,18 LeoVegas
Dynamo Dresden voittaa maalin tasoituksella 2,55 Unibet
HSV voittaa maalin tasoituksella 1,12 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,73 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,08 LeoVegas

 

Sandhausen – Bielefeld

12/06/2020 – 19.30

Areena: Hardtwaldstadion, Sandhausen

Live Stream

Sandhausen – Bielefeld Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
3,25 3,20 2,20
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Sandhausen – Bielefeld Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Sandhausen voittaa 3,25 Aseta veto Unibetilla
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa toisensa kohtaavat Sandhausen ja Bielefeld. Isännät ovat esiintyneet varsinkin edellisten kierrosten aikana mainiolla tavalla. Kotijoukkue on voittanut kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta kertaa. Miehistö esiintyi edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Greuther Fürthia vastaan. Ottelussa tehtiin itse molemmat osumat ensimmäisen jakson aikana. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut voitto Hannoveria vastaan ja tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti. Ottelua oli edeltänyt voitto Wiesbadenista. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Pelaajiston itseluottamukselle edelliset viikot ovat tehneet varmasti hyvää. Putoamisen uhkaa ei pitäisi olla, sillä edelliset viikot ovat nostaneet Sandhausenin hyvin jo keskikastiin. Keskeytyksen jälkeen viidellä ensimmäisellä kierroksella ainoa pisteetön ottelu on ollut aivan alussa. Vierasjoukkue on pelannut upean kauden ja on sarjataulukossa edelleen kärjessä, mutta miehistöllä on ollut lähiaikoina jopa yllättävän suuria hankaluuksia. Ryhmä esiintyi viimeksi vähämaalisen tasapelin merkeissä FC Nürnbergia vastaan. Kamppailua oli edeltänyt niukka voitto Kielistä. Tauon jälkeen neljään otteluun on saatu yksi voitto. Laadukas alakerta toimii toki yhä hyvin. Bielefeld on päälle 40 prosentin voittajasuosikki. Etenkin ykköstä on ehditty kannattaa vähän ja kakkonen on jokusen pinnan ylipelattu. Otetaan illalle lievästi yllättäen ykkösristi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Sandhausen – Bielefeld kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,29 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,60 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1,96 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,84 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,40 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,88 LeoVegas
Sandhausen voittaa tasapeli ei vetoa 2,35 LeoVegas
Bielefeld voittaa tasapeli ei vetoa 1,58 LeoVegas
Sandhausen voittaa maalin tasoituksella 1,65 Unibet
Bielefeld voittaa maalin tasoituksella 1,33 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,71 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,08 LeoVegas

 

Malaga – Huesca

12/06/2020 – 20.30

Areena: Estadio La Rosaleda, Málaga

Live Stream

Malaga – Huesca Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
2,75 3,05 2,55
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Malaga – Huesca Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,05 Aseta veto Unibetilla
Huesca voittaa 2,70 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Espanjan La Liga 2:sessa pisteistä kamppailevat Malaga ja Huesca. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta ennen keskeytyksen tuomaa taukoa alemmasta keskikastista. Isännät olivat saaneet ennen otteluiden siirtymistä viidellä kierroksella kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Miehistö taistelee kuitenkin putoamista vastaan, sillä matkaa pahimman viivan alle ei ole kolmea pistettä enempää. Ratkaisuvoiman kanssa tarvitaan parannusta, sillä maalinteossa on onnistuttu 27 kertaa ja se on yksi koko sarjan heikoimmista lukemista. Alakerran toiminta on ollut paremmalla pohjalla. Malagan viimeisin ottelu on ollut maaliskuussa kotona käyty tappiollinen ilta Zaragozaa vastaan. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden ja taistelee sijoituksista kärjen tuntumassa. Miehistöllä on hyvä mahdollisuus pelata itsensä ensi kaudeksi Espanjan La Ligaan. Matkaa suoraan nousuun on viiden pisteen verran. Tällä hetkellä tie olisi viemässä nousukarsintaan. Huesca oli saanut ennen keskeytystä viidellä kierroksella kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Miehistö on ollut kotonaan mainio, mutta vieraissa on ollut selvästi vaikeampaa. Tien päällä onnistumiset ovat olleet paljon vähäisempiä. Ennakkoon hyvin vähämaalinen ja tiukka nihkeäkin ottelu on käytännössä tasabuukki. Malaga on selvästi ylipelattu, joten ristikakkonen on oikein hyvä peli-idea.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Malaga – Huesca kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,45 Unibet
Alle 1,5 maalia 2,63 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,50 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,50 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,59 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,43 Unibet
Malaca voittaa tasapeli ei vetoa 1,93 Unibet
Huesca voittaa tasapeli ei vetoa 1,79 Unibet
Malaga voittaa maalin tasoituksella 1,46 LeoVegas
Huesca voittaa maalin tasoituksella 1,40 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,08 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,68 Unibet

 

Elche – Extremadura

12/06/2020 – 20.30

Areena: Estadio Manuel Martínez Valero, Elche

Live Stream

Elche – Extremadura Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
2,05 3,10 3,60
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Elche – Extremadura Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,10 Aseta veto Unibetilla
Extremadura voittaa 3,75 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Espanjan La Liga 2:sessa Elche pelaa Extremaduraa vastaan. Kotijoukkue on pelannut laadukkaan kauden ja löytyy sarjataulukosta kuudennelta sijalta. Isännät omaavat hyvän mahdollisuuden mennä vähintään nousukarsintoihin, mutta miehistöllä voi olla mahdollisuudet taistella jopa suorasta noususta Espanjan La Ligaan. Elche voitti ennen keskeytystä kahdella kierroksella Numancian ja Vallecanon. Miehistö on ollut varsinkin tien päällä hyvässä pelivireessä, mutta kotona menestystä on tullut jopa yllättävän vaisusti. Vierasjoukkueen kausi on ollut haastava ja taistelua käydään putoamista vastaan. Onnistumisia on tullut sen verran heikosti, että ilman muutosta putoamisen uhka säilyy loppuun saakka merkittävänä. Maalinteossa on onnistuttu käytännössä aika tasan kerran ottelua kohden. Tien päällä voittoihin on venytty kolme kertaa. Miehistö pelasi ennen keskeytystä kahdella kierroksella vauhdikkaan tasapelin Huescan kanssa ja koki tappion maalilla Real Oviedoa vastaan. Vaikka Extremaduran tilanne on vaikea, yksi hyvä onnistuminen korjaisi tilannetta myös itseluottamuksen kannalta jo hyvin. Ennen keskeytystä ratkaisuvoimaa oli aivan hyvin. Vihreävalkoiset nousevat noin 45 prosentin voittajasuosikin asemaan. Ykköstä on pelattu lähes 75 pinnaa, joten se on pakko ohittaa, vaikka vieraiden tilanne on haastava.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Elche – Extremadura kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,37 Unibet
Alle 1,5 maalia 2,95 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 2,23 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,61 Unibet
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,53 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,60 LeoVegas
Elche voittaa tasapeli ei vetoa 1,45 Unibet
Extremadura voittaa tasapeli ei vetoa 2,60 Unibet
Elche voittaa maalin tasoituksella 1,24 Unibet
Extremadura voittaa maalin tasoituksella 1,68 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,92 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,81 LeoVegas

 

Real Oviedo – Ponferradina

12/06/2020 – 22.45

Areena: Estadio Nuevo Carlos Tartiere, Oviedo

Live Stream

Real Oviedo – Ponferradina Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
2,23 2,85 3,55
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Real Oviedo – Ponferradina Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Real Oviedo voittaa 2,30 Aseta veto Gutsilla

 

Real Oviedo isännöi Ponferradinaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Liga 2:sessa. Isännät löytyvät sarjataulukosta alemmasta keskikastista ja taistelevat viimeisten kierrosten aikana putoamista vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo ja hyvä, mutta ennen keskeytystä miehistö nappasi tien päällä tärkeän voiton ja onnistumisen Extremaduraa vastaan. Lisäksi viimeisin kotona pelattu ottelu on mennyt voitollisesti Tenerifeä vastaan. Piste-eroa putoamisviivan heikommalle puolelle ei ole silti edes pistettä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt paremmin kuin monilla muilla häntäpään porukoilla. Maalinteossa on onnistuttu vajaat 40 kertaa. Kotona menestystä on tullut neljästä voitosta ja kahdeksasta tasapelistä. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä viisi pistettä Real Oviedoa enemmän ja majailee sarjataulukossa hieman kympin alla. Miehistö esiintyi ennen taukoa kahdella kierroksella voitollisesti Sporting Gijonista ja ilman pisteitä niukasti Tenerifeä vastaan. Aiemmin ratkaisuvoiman kanssa oli hankaluuksia, mutta laadukas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Tosin tien päällä on ollut vaikeaa. Siellä on tullut kaksi voittoa. Carbayones on noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelattu ykkönen on kelvollinen tolppa.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Real Oviedo – Ponferradina kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,45 LeoVegas
Alle 1,5 maalia 2,65 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 2,50 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,50 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,59 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,38 Unibet
Real Oviedo voittaa tasapeli ei vetoa 1,50 Unibet
Ponferradina voittaa tasapeli ei vetoa 2,43 Unibet
Real Oviedo voittaa maalin tasoituksella 1,25 LeoVegas
Ponferradina voittaa maalin tasoituksella 1,60 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,02 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,73 LeoVegas

 

Fuenlabrada – Tenerife

12/06/2020 – 20.30

Areena: Estadio Fernando Torres, Fuenlabrada

Live Stream

Fuenlabrada – Tenerife Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
2,65 2,70 3,10
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10

Fuenlabrada – Tenerife Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Fuenlabrada voittaa 2,65 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Espanjan La Liga 2:aa, Fuenlabrada pelaa Tenerifeä vastaan. Molemmat miehistöt löytyvät sarjataulukosta hieman kympin heikommalta puolelta. Kotijoukkueelle keskeytys tuli luultavasti hyvään saumaan, sillä miehistön pelaaminen oli aiemmin ongelmissa ja menestystä tuli heikolla tavalla. Isännät esiintyivät kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Alcorconia ja Huescaa vastaan ja varsinkin alakerran kanssa oli aiemmin merkittäviä haasteita. Putoamistaisteluun tuskin ei liene vaaraa joutua, mutta se on täysin mahdollista, jos onnistumiset ovat ennen keskeytystä pelattujen otteluiden tavoin vaisulla pohjalla. Edellisestä voitosta on paljon aikaa. Fuenlabrada on saanut kotonaan menestystä viidestä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Vierasjoukkueen kausi on ollut kaksikosta hyvin samaa tyyliä, mutta miehistölle tauko ei tullut yhtä hyvään saumaan. Ryhmä oli aiemmin selvästi paremmassa pelivireessä. Tauolle lähdettiin voittamalla kotona Ponferradina. Alakerran toiminta jätti itsestään aiemmin hyvän vaikutelman. Tien päällä tulosta on tullut neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta hippasen enemmän. Sama tilanne on Fuenlabradan kannalta alakerran paremmuudessa. Fuenlabrada saa olla erittäin tasaisessa ottelussa minitason voittajasuosikki. Ilta on lähes tasabuukki. Ykköstä on pelattu selvästi liian vähän. Merkataan ykkösestä rohkeasti palkitseva tolppa. Sitä on kannatettu vain noin 25 prosentin edestä.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Fuenlabrada – Tenerife kertoimia

(Kertoimet vedettiin 12/06 klo. 10.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,57 Unibet
Alle 1,5 maalia 2,33 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 2,88 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,38 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,63 Speedybet
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,17 Unibet
Fuenlabrada voittaa tasapeli ei vetoa 1,73 Unibet
Tenerife voittaa tasapeli ei vetoa 2,02 Unibet
Fuenlabrada voittaa maalin tasoituksella 1,33 LeoVegas
Tenerife voittaa maalin tasoituksella 1,43 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,17 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,63 LeoVegas

 

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus