kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 13.12.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Espanjassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 10:selle saa pelata itselle hyvällä tavalla.

SC Heerenveen – Willem

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä toisensa kohtaavat SC Heerenveen ja Willem. Kotijoukkue on napannut neljältä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Waalwijkia ja Vitesseä vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Sparta Rotterdamia ja jopa Ajaxia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto Ajaxia vastaan oli yksi kauden parhaista onnistumisista. Toki siinä oli matkalla myös paljon hyvää onnea. De Superfriezen on pelannut kotonaan ilman yhtään pisteetöntä ottelua. Siellä ensimmäisillä kierroksilla voittaminen oli tukkoista, mutta niiden jälkeen on omien kannattajien edessä alettu voittaa. Tricolores on tehnyt kolmella edellisellä kierroksella yhdeksän osumaa, mutta heillä otteet kaipaavat ehdottomasti tasaisuutta. Ryhmältä tulivoimaa on löytynyt hienolla tavalla, mutta sitä on tehty välillä liikaa alakerran kustannuksella. Tosin kahteen viimeiseen taistoon omiin ei ole mennyt yhtään maalia. Molemmat miehistöt ovat olleet siis laadukkaassa pelivireessä ja kummassakin leirissä itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Ottelusta on lupa odottaa yhtä kierroksen viihdyttävintä taistoa. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ykkönen on viitisen prosenttia alipelattu, mutta hyvinkin aktiiviset vieraat ovat olleet sen verran hyviä, että otetaan illalle ykköskakkonen.

Alaves – Leganes

Alaves isännöi Leganesia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Real Madridia ja Granadaa vastaan. Maalin tappio Real Madridia vastaan ei ollut odotuksiin nähden heikko peliesitys tai suuri epäonnistuminen, mutta edellisellä kierroksella selvässä tappiossa olisi ollut aineksia parempaan. Edellisessä ottelussa oltiin tauolla vielä maalittomassa. Marraskuun aikana ehdittiin napata sentään pari voittoakin, jotka irtosivat Valladolidia ja Eibaria vastaan. Kotona on napattu kahdeksasta ottelusta neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Otteet kaipaavat kokonaisuutena ehdottomasti tasaisuutta. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hyvän onnistumisen, kun koko pistepotti irtosi Celta Vigoa vastaan. Lähiaikoina on ehditty pelata myös maalin tappiollisesti Sevillaa vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli pelaajiston itseluottamukselle tärkeä juttu, sillä se oli kuuteen viimeiseen taistoon laatuaan ensimmäinen. Ratkaisuvoiman kanssa on edelleen selviä haasteita, sillä maalinteossa on onnistuttu vain 11 kertaa. Tien päällä ensimmäinen voitto on vielä saamatta. Kummassakin leirissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Babazorros on kotonaan marginaalinen ennakkosuosikki. Rajusti ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa. Ykköstä on pelattu lähes 30 prosenttia liikaa.

Charlton – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull matkustaa Charltonin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Middlesbroughia ja Huddersfieldiä vastaan. Addicks on pelannut yhdeksällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Lähiaikoina varsinkin maalinteon kanssa on ollut tukkoista. Kahdessa edellisessä ottelussa alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä, mutta hieman aiemmin alakerran kanssa oli myös haasteita. Kotona on pelattu neljällä edellisellä kerralla ilman voittoja. Pelaajiston itseluottamukselle yksi hyvä onnistuminen tulisi mainioon paikkaan, mutta tällä hetkellä hyvät asiat ovat kovin vähissä. Taustalla on useita poissaoloja. Vierasjoukkue kärsi viimeksi kahden maalin tappion Leedsiä vastaan, mutta Tiikerit on ehtinyt napata lähiaikoina myös muutamia voittoja. Ne ovat tulleet tosin kotona. Toiseksi edellisellä kierroksella kotona tuli voitto Stokesta. Tulivoimaisempien oranssimustien sesonki on mennyt kaksikosta paremmin, vaikka punapaitojen kausi alkoi vahvasti. Vierailla alakerta kaipaa kuitenkin tiivistystä ja Tigersillakin on ainakin muutamia poissaoloja. Muuten kyseessä on ehdoton ennakkosuosikki. Kakkonen tulee päälle 45 prosentilla. Oikein pelattu kakkonen poimitaan tolpaksi.

Hoffenheim – FC Augsburg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Hoffenheim pelaa FC Augsburgia vastaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Düsseldorfin kanssa ja kahden maalin tappioon päättyneen ottelun RB Leipzigiä vastaan. Kotijoukkue oli vielä hieman aiemmin viiden ottelun voittoputkessa, mutta sen jälkeen on menty vaisumman ajanjakson keskellä. Esimerkiksi toiseksi edellisessä kotona pelatussa koitoksessa omiin meni peräti viisi maalia. Edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut mikään vääryys tai yllätys. Maalinteossa onnistuttiin itse vain viimeisten hetkien aikana. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon FC Kölnin kanssa ja voitollisesti Mainzia vastaan. Miehistö on ollut laadukkaassa pelivireessä, kun huomioon otetaan nipun kauden kulku. Neljään edelliseen kierrokseen kasassa on kolme voittoa ja yksi pistejako. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi 15 minuutin kohdalla maalin edelle, mutta avausjakson lopun ja toisen jakson kaksi osumaa käänsivät illan omaksi eduksi. Se ei ollut väärin. Taustalla on ainakin pari poissaoloa. Die Kraichgauer on kotonaan vähän yli 50 pinnan ennakkosuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen on syytä ohittaa. Ykköstä on kannatettu 65 pinnaa.

Lille – Montpellier

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Lille saa vastaansa Montpellierin. Kotijoukkue on napannut kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Brestiä vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut niukka voitto Lyonia vastaan. Miehistö pelasi viikolla Mestarien liigassa niukasti tappiollisesti Chelsealle, mutta kotimaan sarjassa pelivire on ollut kunnossa. Sarjassa viiteen viimeiseen otteluun neljästi omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Ratkaisuvoiman kanssa on vain syytä tehdä parannusta, sillä myös lähiaikoina maalinteko on ollut haastavaa. Tasokas alakerta antaa silti hyvät puitteet saada menestystä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Dijonin kanssa ja kahden maalin tappioon päättyneen ottelun PSG:lle. Kolmeen viimeiseen otteluun omiin on mennyt seitsemän maalia, mutta edellisellä kierroksella tullut tappio oli laatuaan ensimmäinen sitten lokakuun 19. päivän. Viimeksi vastustaja teki lyhyessä ajassa kolme maalia. Ratkaisuvoiman kanssa on tullut hyvin onnistumisia. Reissussa ei ole ehditty saada tosin vielä voittoa. Les Dogues voittaa noin 55 pinnalla. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että vähän pelattu pistejako tulee rinnalle.

Kortrijk – Mouscron

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa yhteen iskevät Kortrijk ja Mouscron. Kotijoukkue on pelannut seitsemällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä KV Mechelenin kanssa ja kahden maalin tappioon päättyneessä ottelussa Gentiä vastaan. Edellisellä kierroksella päästiin 76. minuutin kohdalla maalin edelle, mutta hetkeä myöhemmin vastustaja tuli tasoihin. Monesta voitottomuudesta huolimatta aiemmin tässä kuussa ehdittiin saada sentään yksi voitto cupin merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Club Brüggelle ja pistejaon St. Liegen kanssa. Les Hurlus on voittanut syyskuun puolen välin jälkeen yhdellä kierroksella. Reissussa on tullut yhdeksällä kierroksella vain yksi voitto. Tosin lähiaikoina vastustajien taso on ollut kovaa luokkaa. Esimerkiksi Club Brüggea vastaan menestyksen mahdollisuudet olivat heikot. St. Liegea vastaan tappion välttäminen oli hyvä juttu, mutta voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Tuolloin vastustaja sai toisella jaksolla kaksi punaista. Alakerta kaipaa kyllä tiivistystä. De Kerels on kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on kymmenisen prosenttia alipelattu. Ykkösestä napataan rohkea tolppa.

Wisla Krakova – Pogon Szczecin

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa pisteistä kamppailevat Wisla Krakova ja Pogon Szczecin. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella, kun koitoksista tuli tappio Lechiaa ja Gornikia vastaan. Alla on kymmeneen viimeiseen kierrokseen yhtä monta tappiota. Miehistöltä löytyy potentiaalia huomattavasti nähtyä enemmän, mutta tilanne on sellainen, että yhden voiton tai edes hyvän pistejaon olisi tultava nopeasti. Sijoitus on sarjataulukon lopussa, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella ottelussa oli tappiosta huolimatta myös useita hyviä asioita. Ottelussa mentiin nopeasti maalin edelle. Homma repesi toisen jakson lopussa, kun vastustaja teki lyhyessä ajassa kolme osumaa. Vierasjoukkue on pelannut laadukkaan kauden ja heillä on alla kahdelta edelliseltä kierrokselta vähämaalinen pistejako Arkan kanssa ja voitto Piastia vastaan. Miehistö on pelannut viidellä edellisellä kierroksella ilman tappioita. Ratkaisuvoimaa ei ole ollut kuitenkaan samalla tavalla kuin muilla kärkipään porukoilla. Alakerta on ollut sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Tien päällä on jääty pisteittä vain yhdellä kierroksella. Portowcy on vieraissakin vajaat 50 pinnan voittajasuosikki. Kakkonen on sen verran paljon ylipelattu, että vähän pelattu risti otetaan mukaan.

Portimonense – Rio Ave

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa Portimonense pelaa Rio Avea vastaan. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella kahden maalin tappion Guimaraesia vastaan, mutta toiseksi edellisellä kierroksella ehdittiin saada koko pistepotti Famalicaoa vastaan. Neljään viimeiseen otteluun kasassa ei ole yhtä tappiota enempää, mutta erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on edelleen kovin vaikeaa. Saaliina on edelleen vasta muutamia voittoja, mutta niistä toinen tuli siis aivan äskettäin. Kotona on pelattu kuudella kierroksella voitollisesti kerran, kahdesti pistejakoja ja kolmesti tappioiden merkeissä. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina niukasti voitollisesti Gil Vicentestä ja tappiollisesti SC Bragaa vastaan. Miehistön kausi on ollut kaksikosta monella osa-alueella parempi. Tien päällä maalinteon kanssa on ollut tosin vaikeaa. Siellä on jääty kolmella edellisellä kierroksella ilman osumia. Laadukas alakerta antaa kyllä hyvät puitteet saada menestystä. Taustalla lienee muutamia tärkeitä poissaoloja. Ainakin heidän paras maalintekijänsä on sivussa pelikiellon vuoksi. Vilacondenses on vieraissakin marginaalinen voittajasuosikki. Ottelu on rastittu lähes täysin oikein. Sen verran vierailla on mennyt paremmin, että lähdetään liikkeelle ristikakkosen merkeissä.

Chievo Verona – Juve Stabia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Chievo Verona ja Juve Stabia. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella vähämaalisen voiton Cremonesea vastaan. Kotona toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut koko pistepotti Entellaa vastaan. Siinä välissä ehdittiin pelata niukasti tappiollisesti Trapania vastaan. Veronalaisten kausi on sujunut kokonaisuutena aivan hyvin, mutta varsinkin maalinteon kanssa kaivataan vielä lisää terävyyttä. Viidellä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu neljästi enintään kerran. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Entellaa ja Frosinonea vastaan. Miehistö on voittanut viidellä edellisellä kierroksella kerran. Ensimmäinen puolisko kaudesta on sujunut haastavasti ja se koskee varsinkin otteluita vieraissa. Ratkaisuvoimaa löytyy kovin vähän. Kahdessa edellisessä ottelussa on jääty osumitta. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi johtoon jo aikaisessa vaiheessa. Perustaso ei ole kummoinen. Sarjapaikan säilytyksen kanssa tulee olemaan vielä vaikeuksia. Materiaaliltaan kotonaan vahva Gialloblu on sen verran paljon edellä, että ykköselle tulee vähän yli 60 pinnaa. Isosti ylipelattu ykkönen on syytä pelata ristin kanssa, sillä ykköstä on pelattu reilut 80 pinnaa.

Numancia – Girona

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa vastakkain asettuvat Numancia ja Girona. Kotijoukkueen hankaluudet jatkuivat edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneessä ottelussa Las Palmasia vastaan. Isännät ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotona tuli toiseksi edellisellä kierroksella maaliton pistejako Malagan kanssa. Täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Miehistö oli vielä hieman aiemmin selvästi paremmassa pelivireessä. Kotona ei ole tullut sentään ensimmäisen kierroksen jälkeen kuin yksi pisteetön ottelu. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina hyvinkin vauhdikkaan pistejaon Zaragozan kanssa ja voitollisesti Lugoa vastaan. Maalinteossa on onnistuttu kahdella edellisellä kierroksella kuusi kertaa. Alla on seitsemän edellistä koitosta ilman tappioita. Tosin kotona menestystä tulee selvästi paremmin kuin otteluista vieraissa. Tien päällä alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä ongelmia. Edellisessä tien päällä pelatussa ottelussa oltiin lähellä menettää kahden maalin johto tappioksi. Iltaan mennään lähes tasabuukista, mutta Numantinos on myös kotonaan miniluokan altavastaaja. Kohde on rastittu heikosti, sillä ykköstä on pelattu vain noin 20 prosenttia. Otetaan ykkösestä rohkeasti arvokas tolppa.

Clermont – Le Havre

Clermont isännöi Le Havrea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Isännät ovat pelanneet kuudella edellisellä kierroksella vähintään pistejakojen arvoisesti viisi kertaa. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Grenoblen kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka voitto Niortia vastaan. Miehistöllä laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet saada menestystä, mutta ratkaisuvoimaa pitäisi olla lisää. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on onnistunut syyskuun jälkeen vain yhdellä kierroksella. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä koitoksessaan voitollisesti Rodezia ja Le Mansia vastaan. Niitä edelsi vielä koko pistepotti ja neljä osumaa Guingampia vastaan. Miehistön pelivire on mennyt kohti loppuvuotta hyvään iskuun, mutta aiemmin pelivire oli selvästi heikommassa jamassa. Pelaajiston itseluottamukselle voitot ovat tehneet varmasti hyvää. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kauden mittaan kaksikosta paremmalla otteella. Punapaidat voittavat kotonaan aika tarkkaan 40 prosentilla. Kakkosen kannatus on matalalla, mutta suoraa kakkosta ei uskalla napata. Mennään taistoon ristikakkosen merkeissä.

Lorient – Auxerre

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Lorient ja Auxerre. Kotijoukkueen mainiot peliesitykset ovat jatkuneet myös kahdella edellisellä kierroksella. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella koko pistepotin Orleansia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa kolme pistettä poimittiin Grenoblea vastaan. Miehistö on Ligue 2:sen paras nippu, vaikka sarjataulukossa Lens ei ole yhtä voittoa alempana. Menestystä tulee kovalla tahdilla ja se koskee sekä otteluita kotona että vieraissa. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu yhdeksän kertaa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina pistejakojen merkeissä Valenciennesin ja Orleansin kanssa. Nippu on pelannut lokakuun viidennen päivän jälkeen ilman voittoja. Edellisessä ottelussa päästiin juuri ennen taukoa maalin edelle, mutta toisen jakson viimeisellä noin vartilla vastustaja pääsi tasoihin. Vieraissa on ehditty voittaa kerran. Reissussa ei ole tehty kolmella edellisellä kerralla yhtään maalia. Tasokas ja vahva Les Merlus on kotonaan pikkuisen yli 60 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta se tulee aivan hyväksi varmaksi. Miehistöt ovat matkalla täysin eri suuntiin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu