kasinosankarit

Kohteita 32750

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 13.12.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

MOL Vidi – Chelsea

Jalkapallon Eurooppa-liigassa MOL Vidi saa vastaansa Chelsean. Kotijoukkueella on edelleen mahdollisuudet taistella lohkon kakkossijasta, kun taas vierasjoukkueella ei ole ollut suurempaa panosta enää vähään aikaan. Lohkon kärkipaikka tulee säilymään lontoolaisilla loppuun saakka. Unkarilaisten ongelmana on ollut hyökkäyspelaaminen, sillä miehistö on onnistunut maalinteossa vasta kolme kertaa. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluun omiin ei ole mennyt osumia, mutta vastustajien taso on nyt aivan toista luokkaa. Ryhmien edellinen kohtaaminen päättyi sinipaitojen niukkaan voittoon, mutta pelitilanteiden valossa selvä voitto ei olisi ollut vääryys. Taisto oli pääasiassa yhtä maalia. Englantilaisilla on alla erinomainen voitto Manchester Cityn kustannuksella, eikä sen merkitystä jatkoa ajatellen sovi yhtään vähätellä. Pelaajiston itseluottamukselle voitto maan ykkösnipusta tuli hyvään saumaan. Neljään edelliseen kilpailulliseen peliin alla on muutenkin kolme voittoa. Kokoonpanoon lienee luvassa kierrättämistä, mutta paperilla ero suursuosikin eduksi on valtava. The Blues on ollut lohkon ylivoimaisesti paras miehistö, eikä ensimmäistä kautta olevan uuden päävalmentajan alaisuudessa puolivaloilla pelaamista ole nytkään luvassa.

Rapid Wien – Rangers

Jalkapallon Eurooppa-liigassa yhteen iskevät Rapid Wien ja Rangers. Lohkon tilanne on loppuun saakka erittäin jännittävä, sillä kolme miehistöä on vain yhden pisteen sisällä. Molemmat ryhmät ovat saalistaneet viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan kaksi voittoa. Heidän viimeisin kohtaamisensa päättyi skotlantilaisten ansaittuun voittoon. Tuolloin itävaltalaisten hyökkäyspelaaminen jätti itsestään kovin vaisun kuvan. Miehistö ei ole tehnyt kolmeen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluunsa maaliakaan. Kyseessä on kotonaan vahvasti puolustussuuntaan pelaava nippu, mutta lohkossakin hyökkäyspelaaminen on ollut selvästi heikointa kastia. Viimeksi he pelasivat kotonaan maalittoman tasapelin Sturm Grazin, mutta pelitilanteiden valossa voiton nappaaminen ei olisi ollut vääryys. Vierailijoilla on alla sen sijaan yllättävä vähämaalinen tasapeli heikon Dundeen kanssa. Skotlantilaisten puolustustyöskentely on ollut loppuvuoden aikana kunnossa, vaikka alla onkin muutama pettymys. Kummallakin nipulla on edelleen ongelmia loukkaantumisten ja pelikieltojen kanssa. Varsinkin wieniläisten terveystilanne kannattaa tarkistaa vielä uudelleen. Villarreal todennäköisesti voittaa oman ottelunsa, joten kyse lienee toisesta jatkopaikasta. Näillä tiedoilla lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa, sillä lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Isäntien hyökkäyspelaaminen on ollut kotona sen verran huonoa, että vaikeaa suuresta kotiedustakaan on puhua.

Lazio – Frankfurt

Lazio saa vieraakseen Frankfurtin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigassa. Molemmat miehistöt pääsevät kamppailuun vapautuneesti ja ilman suurempia paineita, sillä kumpikin ryhmä on selvittänyt tiensä pudotuspeleihin. Nippujen edellinen kohtaaminen oli saksalaisten näytöstä, sillä tuolloin italialaiset murskattiin lukemin 4-1. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat kuitenkin melko rajut. Taivaansinisten pelivire on ollut pitkään vaatimaton, sillä missään kilpailussa voittoihin ei ole kyetty moneen viikkoon. Viimeksi jäätiin runsasmaaliseen tasapeliin Sampdorian kanssa. Lohkossa viimeksi tuli puolestaan kahden maalin tappio niin ikään yllättäen Apollonille. Saksalaiset ovat olleet sen sijaan hyvässä pelivireessä, sillä alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta kolme voittoa. Kotkien hyökkäyspelaaminen on ollut lohkon selvästi parasta antia. Viimeksi vierailijat kokivat niukan tappion Hertha Berlinille, mutta pelitilanteiden vastaisesti. Syyskuun jälkeen vieraissa on tullut lähes pelkästään voittoja. Molemmat ryhmät kierrättävät varmasti kokoonpanoaan, jonka ohella myös loukkaantumisia ja pelikieltoja löytyy. Roomalaisten kotietu tekee lähtökohdat kihariksi, mutta monet tekijät puoltavat mustapaitojen menestymistä. Heillä on löytynyt kiitettävän maalintekovoiman ohella myös kotiyleisön suosikeita laadukkaampi puolustuspelaaminen.

Besiktas – Malmö

Jalkapallon Eurooppa-liigassa yhteen iskevät Besiktas ja Malmö. Lohkon tilanne on loppuun saakka erittäin jännittävä, sillä monella miehistöllä on vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin. Kotijoukkue on ollut edellisten viikkojen aikana hyvässä pelivireessä, sillä alla on viidestä viimeisestä kilpailullisesta ottelusta neljä voittoa. Viimeksi istanbulilaiset tosin jäivät vieraissa maalittomaan tasapeliin huomattavasti heikompaa vastustajaa vastaan. Vierasjoukkue pelasi lohkovaiheen edellisessä kamppailussaan runsasmaalisen tasapelin Genkin kanssa, mutta belgialaisilla olisi ollut hyvä mahdollisuus napata täysikin pistepotti. Taivaansinisten pelituntuma on kaksikosta varmasti heikompi, sillä heillä ei ole alla moneen viikkoon kuin lohkovaiheen ottelu ja yksi Ruotsin cupin kamppailu. Black Eagles on pelannut normaalisti myös oman maansa sarjassa. Ruotsalaiset voittivat ryhmien aiemman kohtaamisen kahdella maalilla, mutta pelitapahtumien valossa turkkilaisten menestyminen ei olisi ollut vääryys. Tällaisessa isojen panosten illassa Turkin illassa vierailijoille pelaaminen on vaikeaa. Heidän valmistautumisaikansa on hyvä, mutta kovan kotiedun valkopaidat lähtevät otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina. Muutamasta poissaolosta huolimatta laadukkaampi materiaali, parempi pelituntuma ja hyvä pelivire antavat odottaa heidän menestymistään.

Celtic – Salzburg

Jalkapallon Eurooppa-liigan ottelutarjontaa, vastakkain asettuvat Celtic ja Salzburg. Kotijoukkue ei ole varmistanut vielä paikkaansa pudotuspeleissä, kun taas itävaltalaiset ovat varmistaneet lohkon ykköspaikkansa. Skotlantilaisilla on vielä hieman jännitettävää, sillä lohkon kolmantena oleva RB Leipzig omaa mahdollisuuden nousta samoihin pisteisiin. Suurin eroavaisuus miehistöjen välillä on löytynyt hyökkäyspelaamisesta, sillä vierasjoukkue on onnistunut maalinteossa jo 15 kertaa. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut selvästi lohkon parasta antia. Vierailijoilta löytyy kolme pelaajaa, jotka ovat tehneet mieheen vähintään kolme osumaa. Glasgowlaisten pelivire on hyvä, sillä alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Edellisessä taistossaan vihreävalkoiset murskasivat Kilmarnockin. Alakerta on toiminut hyvin, mutta nyt vastustajaksi asettuu aiempaa tulivoimaisempi nippu. Punapaidatkin ovat olleet myös loppuvuoden aikana vahvoja, vaikka viimeksi miehistö jäi yllättäen runsasmaaliseen tasapeliin Admiran kanssa. Molemmilla miehistöillä on muutamia poissaoloja. Kotiyleisön suosikit ovat olleet kotonaan lähes pysäyttämättömän hyviä, mutta toisaalta Itävallan ylpeys on menestynyt vieraissakin kiitettävästi. Vaikeasti ennustettava ilta kyllä on luvassa, mutta ehkä The Celts on hieman niskan päällä.

FC Kööpenhamina – Bordeaux

Jalkapallon Eurooppa-liigan kamppailussa vastakkain asettuvat FC Kööpenhamina ja Bordeaux. Lohkon tilanne on jännittävä, sillä vielä kummallakin nipulla on mahdollisuus selvittää tiensä pudotuspeleihin. Se kuitenkin tarkoittaa, että lohkon toisena oleva Slavia Praha ei saisi menestyä Zenitin vieraana. Paremmat mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat tanskalaisilla, mutta vierailijoillakin on mahdollisuus nousta tshekkiläisten kanssa samaan pistemäärään. Kööpenhaminalaiset ovat tehneet kahteen edelliseen kamppailuunsa sarjassa yhdeksän osumaa. Lisäksi viimeksi lohkovaiheessa tullut tappio Zenitille olisi ollut vältettävissä. Kotonaan valkopaidat ovat olleet erinomaisessa pelivireessä, sillä heinäkuun jälkeen vain Slavia Praha on pystynyt nappaamaan Kööpenhaminasta täyden pistepotin. Vierasjoukkueella valmistautumisaikaa on jäänyt runsaasti, mutta pelituntuma ei ole varmasti parhaimmillaan. Ranskalaiset ovat tehneet kolmeen viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa seitsemän osumaa, ja yksi alkukauden parhaimmista onnistumisista oli pistejako PSG:tä vastaan. Miehistö alkaa muutenkin saamaan materiaalistaan irti enemmän, sillä alkukausi oli pitkään heikkoa tekemistä. Viimeisin tappio on tullut lokakuussa. Reissussa ei ole tullut kuitenkaan voittoja vasta kuin kerran. Muutamia poissaoloja löytyy kummaltakin nipulta. Kumpikaan ryhmä ei tee tasapelillä mitään, joten tarvittaessa isojakin riskejä on otettava. Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta parempi pelituntuma, hyvä kotietu ja vierailijoiden reissutaistojen vaikeudet tekevät juuteista lievän ennakkosuosikin.

Slavia Praha – Zenit

Jalkapallon Eurooppa-liigan ottelutarjontaa, Zenit matkustaa Slavia Prahan vieraaksi. Kotijoukkue on lohkon kakkospaikalla vielä jatkopaikkaa varmistamatta, kun taas venäläiset ovat jo aiemmin selvittäneet tiensä pudotuspeleihin. Motivaatiotekijät ovat vahvasti tshekkiläisten puolella, sillä voitolla paikka pudotuspeleihin tulisi varmaksi. Kotijoukkueen selvänä vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, mutta toisaalta hyökkäyspelaamisensa kanssa prahalaiset ovat olleet vaatimattomia. Maalinteossa ollaan onnistuttu vasta kahdesti. Vierasjoukkue tulee varmasti kierrättämään kokoonpanoaan, jonka ohella heillä on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa. Sitä suuremmalla syyllä avainpelaajille annetaan huilia. Isännät ovat olleet kotonaan erinomaisessa pelivireessä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien alla on kymmeneen edelliseen kotiotteluun yhdeksän voittoa. Siellä vastustajat ovat tehneet heille elokuun jälkeen vain kerran enemmän kuin yhden maalin. Muutama poissaolo löytyy myös punavalkoisilta, mutta isompia terveysmurheita ei pitäisi olla. Vaikka pietarilaiset ovat pelanneet lohkovaiheen ilman ainuttakaan tappiota, nyt sellainen on todennäköisesti luvassa. Vahvaa Tshekin jättiläisen hallintaa on odotettavissa, ja lisäksi heillä on myös päivä enemmän valmistautumisaikaa. Vierailijoiden keskittyminen ei ole välttämättä terävimmillään, jonka ohella kahteen edelliseen sarjan kamppailuun miehistölle on tehty kuusi osumaa.

Spartak Trnava – Fenerbahce

Jalkapallon Eurooppa-liigassa pisteistä taistelevat Spartak Trnava ja Fenerbahce. Molemmat miehistöt pääsevät kamppailuun vapautuneesti ja ilman suuria paineita, sillä kummallakaan nipulla ei ole enää paljoa pelattavaa. Kotijoukkueen urakka ei tule jatkumaan tämän illan jälkeen, kun taas vierasjoukkue menee varmuudella pudotuspeleihin. Slovakialaisten ongelmana on ollut maalinteko, sillä miehistö on onnistunut maalinteossa vasta kolmesti. Heidän pelivireensä ei ole ollut muutenkaan kummoinen, vaikka viimeksi kotimaan sarjassa voitettiin Trencin. Lohkovaiheessa edellinen kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin Anderlechtin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa tappion kokeminen olisi ollut oikeutettua. Vierasjoukkueenkaan pelivire ei ole ollut lainkaan parhaimmillaan, sillä alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta yksi voitto. Sekään ei tullut Turkin sarjasta, vaan kamppailu pelattiin cupissa. Materiaaliltaan istanbulilaiset ovat kaksikosta toki laadukkaampi nippu ja reissussakin pieni ennakkosuosikki, mutta seuraavaksi puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan vaikeuksia. Siitä hyvä esimerkki saatiin viime viikonloppuna, jolloin omiin meni kolme osumaa. Isäntien alakerta on myös kärsinyt virheherkkyydestä. Muutamia loukkaantumisiakin on taustalla. Mikäli vierailijoilla on paremman perustason miehistönä tahtotila kunnossa, heillä pitäisi olla hyvä mahdollisuus päättää lohkovaihe menestyksekkäästi.

Dinamo Zagreb – Anderlecht

Jalkapallon Eurooppa-liigassa kohtaavat lohkon kärkisijalla oleva Dinamo Zagreb ja Anderlecht. Kotijoukkue on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä, kun taas vierasjoukkueen urakka tulee päättymään tämän illan jälkeen. Heillä on kasassa vasta kaksi pistettä. Kroatialaiset ovat voittaneet kolme edellistä kilpailullista otteluaan, kun taas belgialaiset ovat olleet jälleen heikossa pelivireessä. Viimeksi miehistö jäi vähämaaliseen tasapeliin Charleloin kanssa. Hyökkäyspelaamisen kanssa ongelmat jatkuvat entisestään. Lohkovaiheessa maalinteossa ollaan onnistuttu vain kahdesti. Hyökkäyspelaaminen on ollut kaukana lohkokärjen tekemisestä. Pelaajiston itseluottamuskaan ei ole toki hyvä. Isäntien vahvuutena on puolustuspelaaminen, sillä omiin menee harvoin edes pieniä maalimääriä. Siitä hyvänä osoituksena syyskuun jälkeen heille ei ole tehty kertaakaan yhtä maalia enempää. Kotonaan nippu on ollut myös erinomaisessa pelivireessä. The Blues on monella osa-alueella Belgian jättiläistä edellä, eikä ennusmerkkien valossa vierailijoiden menestyminen ole näillä tiedoilla odotettavissa. Toki edellisten viikkojen aikana isännillä on ollut otteluruuhkaa, mutta materiaalista saadaan tehoja irti kiitettävästi, eikä pelaajiston hyvää itseluottamustakaan sovi aliarvioida. Vierailijoiden perustasolla pitäisi menestyä ihan eri tavalla, mutta usko omaan tekemiseen ei ole kunnossa.

Dudelange – Real Betis

Jalkapallon Eurooppa-liigan kamppailussa toisistaan mittaa ottavat lohkon jumbona majaileva Dudelange ja Real Betis. Isännät ovat napanneet viidestä ottelustaan yhtä monta tappiota, joten kansainväliset pelit tulevat päättymään tähän pisteeseen. Luxemburgilaiset ovat kärsineet suurista puolustuspelaamisen vaikeuksista, mutta toisaalta maalintekovoimaakin on ollut niukasti. Omiin on mennyt jo 16 maalia, eikä hyökkäyspäässäkään maalintekoon ole pystytty kolme kertaa enempää. Edellinen taisto lohkovaiheessa päättyi rumaan tappioon AC Milanille. Kotimaansa rajojen sisäpuolella miehistö on menestynyt hyvin, mutta kansainvälisillä kentillä tilanne on täysin toinen. Perustaso ei vain riitä. Vierasjoukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä, mutta heillä lohkovoiton saaminen ei ole vielä varmaa. Vaikka pudotuspeleihin matka vie varmuudella, eiköhän lohkovoittokin kiinnosta hyvässä pelivireessä olevaa nippua. Espanjalaiset omaavat varmasti hyvän itseluottamuksen, sillä alla on neljästä edellisestä kilpailullisesta ottelusta yhtä monta voittoa. Heidän puolustuspelaamisensa on ollut mainiota, mutta toisaalta vastustajien taso on ollut kaukana hyvästä. Lohkovaiheessa edellinen voitto napattiin vähämaalisesti Olympiakoksesta, mutta pelitilanteiden valossa selväkään voitto ei ollut kaukana. Mikäli andalucialaisten keskittyminen pysyy muutamasta poissaolijasta huolimatta kohdallaan, monet tekijät puoltavat taas heidän menestymistään.

Arsenal – Qarabag

Hyvässä pelivireessä oleva Arsenal isännöi Qarabaghia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigassa. Kotijoukkue pääsee kamppailuun vapautuneesti ja ilman suurempia paineita, sillä jatkopaikka on jo varmistettu aiemmilla kierroksilla. Vierasjoukkueellakaan ei ole juurikaan pelattavaa, sillä matka tulee päättymään tänään. Miehistöjen välinen tasoero on valtava, mutta Tykkimiehet tulevat kierrättämään kokoonpanoaan. Punavalkoisten otteluohjelma on loppuvuoden aikana vielä hankala, joten lepuutuksia on varmasti luvassa. Toisaalta Lontoossa kilpailu pelipaikoista on jälleen kovaa, joten minkäänlaista puolivaloilla pelaamista ei ole odotettavissa. Gunners on ollut taas hyvässä pelivireessä, sillä alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailusta neljä voittoa. Viimeksi sarjassa napattiin vähämaalinen voitto Huddersfieldistä, mutta voitto ratkesi vasta yllättävän myöhään. Varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa isännät ovat saaneet kiitettävästi onnistumisia. Azerbaizhanilaisten lohkovaiheen edellinen ottelu päättyi lukemin 1-6 tulleeseen murskatappioon Sportingille, mutta sen jälkeen vierailijat ovat mättäneet kahteen seuraavaan sarjassa pelattuun otteluunsa toistakymmentä maalia. Kotimaansa liigassa miehistö on mättänyt maaleja kovaan tahtiin, mutta kansainvälisissä otteluissa materiaali ei riitä. Lohkovaiheen ainoa voitto tuli Vorkslaa vastaan, eikä silloinkaan pelitilanteiden valossa voitotta jääminen olisi ollut lainkaan suuri vääryys.

Olympiakos – AC Milan

Jalkapallon Eurooppa-liigassa vastakkain asettuvat Olympiakos ja AC Milan. Lohkossa kärjessä oleva Real Betis on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä, mutta toisesta sijasta kamppaillaan isäntien ja vierailijoiden välillä. Heillä piste-eroa on kolme pistettä. Kreikkalaisten pelivire on ollut yllättävän heikko, josta esimerkki saatiin viimeksi Kreikan liigassa, kun kotijoukkue jäi vähämaaliseen tasapeliin Xanthin kanssa. Lohkovaiheessa edellinen kierros päättyi puolestaan tappioon Real Betisille. Milanolaisilla on alla maaliton tasapeli Torinoa vastaan, mutta sitä edelsi kuitenkin voitot lohkovaiheen ja sarjan otteluista. Niissä vierailijat tekivät yhteensä seitsemän osumaa, joskin yksi tekijä oli vastustajien heikkouskin. Miehistöjen aiempi kohtaaminen päättyi italialaisten ansaittuun voittoon, eikä pelitilanteiden valossa paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä. Molemmilla nipuilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, ja varsinkin punamustien terveystilanne kannattaa vielä tarkistaa. Rossoneri on elokuun jälkeen pystynyt vieraissa vain kerran tekemään enemmän kuin yhden maalin. Toisaalta siellä omiin ei ole mennyt elokuun jälkeen kertaakaan maalia enempää. Todennäköisesti punavalkoiset lähtevät hallitsemaan illan pelitapahtumia, mutta on toki hyvä huomioida, että maalin voitolla jatkopaikka menisi silti kaverille. Panetolikos kaadettiin toiseksi edellisessä kamppailussa onnistuen maalinteossa kahdesti, mutta tuolloinkin hyökkäyspelaaminen jätti paljon parantamisen varaa. Näillä tiedoilla lievänkin ennakkosuosikin löytäminen on erittäin haastavaa.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu