kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 13.2.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Ajax – Real Madrid

Jalkapallon Mestarien liigassa Real Madrid matkustaa Ajaxin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi viimeksi yllättäen Heraclesille, eikä miehistön pelivire ole ollut muutenkaan terävimmillään. Alkuvuoden aikana puolustuspelaamisen kanssa on ollut selviä hankaluuksia. Siitä hyvä esimerkki saatiin muutama viikko sitten, kun amsterdamilaiset kokivat yhden historiansa suurimman tappion. Lisäksi epätasaisuus on paistanut otteista. Madridilaiset ovat heräämässä omalle tasolleen, kun tärkeimmät ottelut ovat alkamassa. Vierasjoukkueen pelivire on ollut vahva, eikä Copa del Reyssä Barcelonan jättäminen maaliin ainakaan heikentänyt itseluottamusta. Heti perään voitettiin paikallispelissä Atletico Madrid. Tammikuun kuudennen päivän jälkeen ainoa kilpailullinen tappio on tullut Copa del Reyssä Leganesille. Ei rutiini ja pelivarmuus ole kuitenkaan vielä aiempien kausien tasolla. Heillä on toki isoista otteluista enemmän kokemusta. Molemmilla nipuilla lienee vähän poissaoloja. Toisaalta Hollannin jättiläiset tiedottivat aiemmin, että muutama tärkeä epävarma tapaus on todennäköisesti pelikunnossa. Punavalkoiset eivät varmasti lähde muuttamaan omia selviä vahvuuksiaan. Viihdyttävään ja varsin ympäripyöreään iltaan Los Blancos on silti ennakkosuosikki.

Tottenham – Dortmund

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Tottenham ja Dortmund. Spurs on voittanut sarjassa edelliset kolme kamppailuaan ja pelivire on muutenkin ollut hyvä, vaikka loukkaantumisia on ollut rasitteena ja muutenkin on menty melko kapealla rosterilla. Muutama tärkeä avainpelaaja on palannut takaisin tositoimiin hieman aiottua nopeammin, mutta pelikunto on arvoitus. Edellisessä taistossaan valkopaidat voittivat Leicesterin tehden kolme maalia. Englantilaisten kotietu on ollut totutun vahva. Vierasjoukkue on pelannut kotimaassaan kolme viimeistä kilpailullista otteluaan voitoitta, vaikka viimeksi Hoffenheimia johdettiin kolmella maalilla. Loppuhetkien sulaminen oli nipulle kova paikka. Alakerrassa on ollut haavoittuvaisuutta. Tekemisen taso on muutenkin hieman laskussa. Kyseessä on erittäin tulivoimainen ja tehokas ryhmä, jolla itseluottamus on muutamasta epäonnistumisesta huolimatta kunnossa. Keltamustillakin on loukkaantumisia, mutta päivä enemmän lepoaikaakin. Sivussa on esimerkiksi huipputärkeä Marco Reus. Viihdyttävä ja ympäripyöreä ottelu on odotettavissa. Tuskinpa kumpikaan ryhmä haluaa muuttaa vahvuuksiaan. Kotonaan hyvävireisiä lontoolaisia on pidettävä lievinä ennakkosuosikkeina.

Reading – Blackburn

Reading saa vastaansa Blackburnin, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Royalsilla on alla maaliton tasapeli Sheffield Wednesdayn kanssa, eikä edelleenkään tiukkoja maalin pelejä saada voitettua. Voittoihin on pystytty marraskuun alun jälkeen kerran. Kasassa on vain viisi voittoa. Alakerta toimii tarpeeksi hyvin, mutta maalinteko on tuskaa. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on onnistunut joulukuun alun jälkeen yhdessä pelissä. Kotietukin on ollut liian heikko. Ratkaisuvoiman puuttuminen on suurimpia tekijöitä sille, miksi kyseessä on yksi ehdokkaista putoamaan. Vierasjoukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä taistoaan, mutta sitä aiemmat kamppailut sujuivat Roversilta hyvin. Sarjanousija hävisi vieraissa rumasti Brentfordille, mutta ei tien päällä pelaaminen ole muutenkaan ollut hääppöistä. Lokakuun jälkeen vieraissa on voitettu vain Millwall. Kummankaan nipun terveystilanne ei ole ihanteellinen. Riversiders on pelannut toki paremman kauden ja omaa enemmän ratkaisuvoimaa, mutta vieraissa onnistumiset ovat selvästi kotitaistoja harvemmassa. Isännät ovat pelanneet useita tiukkoja otteluita myös tasokkaita nippuja vastaan. Siitä esimerkki saatiin kotona Aston Villaa vastaan. Erittäin tasainen kohtaaminen on tiedossa.

Sheffield United – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Sheffield United ja Middlesbrough. Isännät menettivät viimeksi kolmen maalin johtonsa, kun Aston Villan kanssa pisteet tasattiin tapahtumarikkaan illan päätteeksi. Kotonaan Blades voitti viimeksi heikon Boltonin. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Leedsin kanssa, mutta voitto olisi ollut vain pienen hetken päässä. Voiton menettäminen lopussa oli tietysti takaisku. Miehistö omaa yhden sarjan parhaimman puolustuspelaamisen, mutta maalinteko on selvästi haastavampaa kuin monella muulla kärkipään nipulla. Sheffieldiläiset ovat onnistuneet maalinteossa lähes parikymmentä kertaa enemmän. Nippu omaa myös yhden sarjan parhaimman kotiedun. Siellä heidän puolustuspelaaminen on ollut mainiota. Boro on hävinnyt vieraissa syyskuun jälkeen ennen joulua vain kerran, mutta lisää maalintekovoimaa olisi saatava. Tekeminen on liian alakerran vahvuuteen painottuvaa, vaikka West Bromwichin vieraana tehtiinkin kolme maalia. Heillä on päivä vähemmän lepoaikaa. Materiaaliltaan molemmat niput kuuluvat taisteluun paikoista heti kärjen alla. Tulivoimaisemmat ja vahvan kotiedun omaavat ärsytetyt raitapaidat ovat lieviä ennakkosuosikkeja.

Preston – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Preston ja Norwich. Isäntien hyvä pelivire jatkui viimeksi Boltonia vastaan. North End oli yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, mutta suunta on mennyt selvästi kohti parempaa. Miehistö on pelannut sarjassa tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen tappioitta. Materiaaliltaan kotijoukkue voisi taistella jopa paikoista nousukarsinnoissa. Kotona edellisestä voitosta on kuitenkin aikaa kaksi kuukautta. Vierasjoukkueen kausi on ollut pientä ylisuorittamista, sillä todellinen taso ei ole niin hyvä mitä sarjataulukko kertoo. Kanarianlinnut ovat pääsemässä heikomman ajanjakson jälkeen takaisin hyvään pelivireeseen. Viimeksi miehistö nappasi voiton heikosta Ipswichistä. Kyseessä on yksi sarjan viihdyttävimmistä ja hyökkäysvoimaisimmista nipuista. Sarjakärki on tehnyt neljään edelliseen kierrokseen toistakymmentä maalia. Teemu Pukki on ollut mainiossa iskussa. Terveystilanne ei ole edelleenkään parhaimmillaan. Vierailijoilla on päivän pienempi valmistautumisaika. Tiedossa on monella tavalla yksi kierroksen mielenkiintoisimmista kamppailuista. Lilywhites on nostanut tekemisensä tasoaan niin, että heitä on vaikeaa nähdä kotonaan kuin minimaalisena altavastaajana. Toisaalta Yellows on hävinnyt vieraissakin vain kerran ja senkin alkukaudella. Tulivoimainen Canaries on nähtävä olevan hieman edellä.

Leeds – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Leeds isännöi Swanseaa. Kotijoukkue pelasi viimeksi laadukkaan kamppailun Middlesbroughia vastaan, mutta tuomisina oli vain pistejako. Siihen venyttiin lisäajalla. Neljään viimeiseen kierrokseen sarjakakkonen ei ole voittanut kertaa enempää. Kotona alla on tappio Norwichille, mutta tuolloinkin menestymiseen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Muutenkaan suurempaa aihetta huoleen ei ole, vaikka loppuvuoden kaltaista pelivirettä ei ole ollut. Kyseessä on yksi vahvimmista ehdokkaista nousemaan ensi kaudeksi Valioliigaan. Näyttöhalut tällaisenaan ovat kotona korkealla. Joutsenet pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin kaatamalla Millwallin. Peliesitykset eivät ole vieläkään varsinkaan alakerran suhteen ihan tasapainossa. Tammikuu meni Swansilta hyvissä merkeissä, mutta sitten tekemisen taso on hieman laskussa. Terveystilanne ei ole ollut ihan parhaimmillaan. Perustasoltaan walesilaiset ovat heikompia ja kohtaavat nyt yhden sarjan parhaimman kotiedun omaavista nipuista. Rohkean ja aktiivisen pelitavan isännät ovat keränneet kotonaan pisteitä kolmanneksi eniten. Laadukkaampi kokonaisuus, kotietu ja varmuudella korkea motivaatio päästä takaisin voittojen pariin tekevät Whitesista kyllä ennakkosuosikin.

Brentford – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford isännöi Aston Villaa. Lontoolaiset hävisivät viimeksi pitkästä aikaa, kun Nottinghamin vieraana jäätiin pisteittä. Kotijoukkue on ollut muuten erinomaisessa pelivireessä, eikä Nottinghamia vastaankaan voittoon yltäminen olisi ollut väärin. Peliesitys oli sielläkin pääasiassa vahva. Bees on omannut hurjasti maalintekovoimaa, sillä miehistö on tehnyt viimeiseen kuuteen kilpailulliseen kamppailuunsa viidesti vähintään kolme osumaa. Vierasjoukkueella on alla runsasmaalinen tasapeli Sheffield Unitedin kanssa, vaikka vastustaja johti ennen loppuhetkiä kolmen maalin erolla. Nouseminen lähes mahdottomasta paikasta tuli itseluottamuksen kannalta hyvään saumaan. Toisaalta birminghamilaisten pelivire ei ole edelleenkään hääppöinen, sillä tapaninpäivän jälkeen ainoa voitto on tullut onnettomasta Ipswichistä. Puolustuspelaaminen on ollut virhealtista. Esimerkiksi alkuvuoden neljässä ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa omiin meni kaikkiaan 10 osumaa. Terveystilanne ei ole myöskään hyvä, sillä edelleen loukkaantumisia on rasitteena. Beesin alkukausi oli heikko, mutta sittemmin tulivoimainen nippu on hyödyntänyt materiaaliaan aivan toisella tavalla. Nykyisellään heillä on hyvä mahdollisuus nousta taistelemaan sijoituksista kärkikymmenikköön. Päivän pienemmästä lepoajasta huolimatta kyseessä on ehdottomasti ennakkosuosikki. Monella osa-alueella raitapaidat ovat edellä.

Ipswich – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Ipswich ja Derby. Kotijoukkueella on alla selvä tappio Norwichille, eikä tilanne muutenkaan ole menossa parempaan suuntaan. Pettymyksiä ja epäonnistumisia tulee lähes järjestäen. Puolustuspelaaminen on vain hetkittäin voittavalla tasolla, eikä maalinteon kanssa ole vieläkään löytynyt ratkaisuvoimaa. Yhdenkin maalin tekeminen on tuskaa. Vierasjoukkue on voittanut edellisestä viidestä kilpailullisesta kamppailustaan neljä, ja varsinkin Ramsin puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti. Viimeksi Hullia vastaan peliesitys oli vahva. Riesana on useampia loukkaantumisia, mutta myös päivä enemmän lepoaikaa. Olisi selvä pettymys, jos matka ei veisi nousukarsintoihin. Townin itseluottamus on odotetusti maassa, eikä pelaajiston usko omaa tekemiseen ole hääppöinen. Joulukuun puolen välin jälkeen ainoa voitto on tullut Rotherhamista. Tällaisenaan kyseessä on yksi sarjan helpoimmista ja sopivimmista vastustajista. Kyseessä on entistäkin vahvempi ehdokas putoamaan. Pässit ovat materiaaliltaan useamman pykälän parempi ja tien päälläkin vahva ennakkosuosikki.

Wigan – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Wigan ja Stoke. Isännillä on alla vähämaalinen tasapeli Rotherhamin kanssa, mutta tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Kotona voitettiin viimeksi QPR, mutta hieman pelitapahtumien vastaisesti. Athletic on ollut melko kotiriippuvainen miehistö. Loppuvuonna ja tammikuun alussa olleita alakerran vaikeuksia on saatu korjattua, mutta ailahtelevaisuus on yhä haasteena. Toisaalta tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen vain kerran omiin on mennyt enemmän kuin maali. Pottersin vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiolla West Bromwichille. Punavalkoiset ovat voittaneet joulun jälkeen vain kerran. Hyökkäyspelaaminen on ollut jälleen vaikeaa. Perustasoltaan nippu voisi taistella paikoista nousukarsintoihin. Materiaalista ei vain saada irti lähellekään sitä mitä pitäisi. Vieraissa voittoihin on pystytty viimeksi kuukausia sitten. Varsinkin siellä maalinteon ongelmat ovat vahvasti esillä. Pelaaminen on liian hidasta, eikä nykyisellään selvää parannusta liene luvassa. Valmennukseen tehtiin vähän aikaa sitten muutoksia, mutta tilanteeseen ei ole tullut suurempaa helpotusta. Alisuorittaminen jatkuu. Odotettavissa on yksi kierroksen tasaisimmista koitoksista. Näillä tiedoilla kohtaamiseen on vaikeaa saada ennakkosuosikkia.

St. Etienne – Strasbourg

St. Etienne saa vastaansa Strasbourgin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkueen pelivireen laskeminen jatkui viimeksi Rennesiä vastaan. Loppulukemat olivat kuitenkin turhan kovat. Alakerrassa on ollut epävarmuutta ja peliesityksissä muutenkin selvää ailahtelua. Itseluottamuskaan ei ole varmasti parhaimmillaan. Sarjassa voittoihin on pystytty viimeksi noin kuukausi sitten. Yhdessä Coupe de Francen taistossa omiin meni kuusi maalia. Kyseessä on vahvan kotiedun omaava nippu, vaikka alla on kotonakin muutama epäonnistuminen. Keskikenttä on kokenut heikennystä, mutta tärkeä hyökkääjä palaa takaisin tositoimiin. Vierasjoukkueella alla on niukka tappio Angersille, mutta miehistö on ollut muuten yhä vahvassa pelivireessä. Nippu on voittanut sarjassa viiteen edelliseen kierrokseen neljästi. Angersia vastaan menestymiseen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Tien päälläkin onnistumisia on tullut hyvin, sillä alla on kuuteen viimeiseen kilpailulliseen matkaotteluun viisi voittoa. Le Racingilla on päivä enemmän lepoaikaa. Terveystilanne ei ole ihanteellinen. Kamppailulla on sarjataulukon neljännen sijan kannalta tärkeä painoarvo. Tiukka ja tasainen koitos on odotettavissa. Laadukkaammat vihreävalkoiset nousevat kotonaan lieviksi ennakkosuosikeiksi, mutta tekeminen on ollut sen verran laskusuunnassa, että hyvän itseluottamuksen omaavat sinivalkoiset tulevat olemaan inhottava vastustaja.

Caen – Nantes

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:n ottelussa yhteen iskevät Caen ja Nantes. Isännät hävisivät viimeksi Amiensille, kun taas vierasjoukkueella alla on tapahtumarikkaasti tullut tappio Nimesille. Kotijoukkue on voittanut sarjassa viimeksi hieman joulukuun puolen välin jälkeen. Sitä aiempi voitto tuli syyskuussa. Moni asia pitäisi kehittyä, jotta putoamisviivan tuntumasta voisi päästä kuiville. Kasassa on vasta kolme voittoa, joten pelaajiston itseluottamus on odotetusti heikko. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut kapealla pohjalla. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Punasiniset eivät ole nauttineet juuri minkäänlaisesta kotiedustakaan, sillä syyskuun jälkeen kotona on voitettu kerran. Sentään ilonaihetta saatiin Coupe de Francessa. Les Canaries on voittanut vieraissa lokakuun jälkeen vain kerran Coupe de Francessa. Vieraissa maalinteko on tuskaa. Maalinteossa on onnistuttu vain kahdeksan kertaa. Toisaalta alakerta on toiminut monesti hyvin. Viimeksi Nimes-taistossa omiin meni pitkästä aikaa enemmän kuin yksi maali. Lisäksi tappion välttäminen olisi ollut hyvin tehtävissä. Heilläkin Coupe de Francessa on tullut menestymistä, mutta mikäli sarjassa onnistumiset ovat näin harvassa, putoamisen uhka on hyvin mahdollinen. Emiliano Salan myötä paljon maalintekovoimaa on poissa. Perustasoltaan paremmat keltapaidat ovat vieraissakin silti ennakkosuosikkeja. Kahdesta heikosta kyseessä on vähemmän heikompi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu