kasinosankarit

Kohteita 32843

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 13.3.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää vapaalla tavalla.

Bayern München – Liverpool

Jalkapallon Mestarien liigassa Bayern München ja Liverpool kohtaavat toisensa. Saksalaisten pelivire ottelun alla on mainio, sillä kasassa on kuuteen viimeiseen kilpailulliseen peliin viisi voittoa. Viimeksi miehistö murskasi kotonaan Wolfsburgin. Sitä ennen kyytiä tien päällä sai Mönchengladbach. Vierasjoukkue voitti viimeksi Burnleyn onnistuen maalinteossa neljästi, mutta vieraissa on pelattu viimeiset kolme kilpailullista ottelua voitoitta. Tien päällä maalinteko on ollut vähän aikaa yllättävän hankalaa. Muutenkin suoritustaso on hieman heittelehtinyt. Toisaalta viimeksi saadut onnistumiset ovat parantaneet hyökkäyspään itseluottamusta. Nippujen avauspeli päättyi maalittomaan, mutta englantilaisilla olisi ollut parempi mahdollisuus voittaa. Heidän alakertansa toimi ilman Virgil Van Dijkiakin hyvin. Nyt hän toki pelaa. Nipulle maaliton ilta oli avaustaistossa isompi pettymys. Lepoaikaa on päivän vähemmän. Alakerta toimii muuten edelleen hyvin. Ainakin kotijoukkueella on merkittäviä poissaoloja. Isännät tuskin ottavat yhtä rohkeaa lähestymistapaa kuin monesti muuten. Tiedossa on äärimmäisen tiukka ilta kahden huippuryhmän välillä.

Barcelona – Lyon

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Barcelona ja Lyon. Kotijoukkue hallitsi miehistöjen ensimmäistä kohtaamista vahvasti, mutta jäi ilman vieraissa tehtyä osumaa. Etenkin toisella jaksolla mentiin yhtä maalia. Katalonialaiset ovat hyvässä pelivireessä, sillä alla on toistakymmentä kilpailullista ottelua tappioitta. Itseluottamus on varmasti kunnossa, sillä viimeiset viikot ovat sisältäneet muun muassa Real Madridin kaatamisen sekä sarjassa että Copa del Reyssä. Viimeksi täysi pistepotti napattiin odotetusti Vallecanosta. Sarjassa etumatkaa on sen verran hyvin, että nyt voidaan laittaa keskittyminen aidosti vain tähän hetkeen. Ranskalaiset ovat tehneet kolmeen viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa kymmenen osumaa, mutta myös alakerran kanssa on ollut epävarmuutta. Siellä on ollut myös vähän terveyshuolia, mutta ei pitäisi olla enää. Tärkeä Nabil Fekir on nyt käytettävissä. Tasoero espanjalaisille on suuri, mutta vierailijat voivat pelata vapautuneemmin. Aineksia löytyy vauhdikkaaseen iltaan, mutta mikäli Blaugrana pystyy rakentamaan maalipaikkoja aiemmin nähdyllä tavalla, selvänumeroinenkaan kotivoitto ei ole kaukana.

West Bromwich – Swansea

Äskettäin valmennukseensa muutoksia tehnyt West Bromwich saa vastaansa Swansean, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kolme kierrosta voitoitta, mutta hieman paremmalla onnella matkaan olisi voinut tarttua enemmän pisteitä. Viimeksi Albion joutui tyytymään vähämaaliseen tasapeliin Ipswichin kanssa, vaikka etukäteen kyseessä piti olla kierroksen helpoimpia kohtaamisia. Isäntien ongelmana on ollut ailahtelevaisuus, mutta kyseessä on toki edelleen tulivoimainen nippu. Lähiaikoina hyökkäyspelaaminen on ollut normaalia vaisumpaa. Vierasjoukkue on voittanut viiteen edelliseen kierrokseen kahdesti, mutta menestyminen on tullut vain omien kannattajien edessä. Reissussa on ollut selvästi vaikeampaa. Alakerta ei ole ollut myöskään vapaa virhealttiudesta. Nousukarsintoihin olisi vielä pieni sauma, mutta ei nykyisillä vierasesityksillä. Muutama loukkaantuminen on rasitteena. Yksi niistä lienee paras maalintekijä. Albion ei ole voittanut kotonaan sarjassa sitten tapaninpäivän, mutta nyt siihen avautuu hyvä mahdollisuus. Ainoa realistinen tavoite on yhä nouseminen Valioliigaan. Perustasoltaan tulivoimainen Baggies on laadukkaampi ja kotona näyttöhalut ovat korkealla.

Norwich – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Norwich isännöi Hullia. Kanarianlinnut ovat jälleen hyvässä pelivireessä, sillä alla on neljä voitollista kamppailua. Viimeksi miehistö nappasi hieman nihkeästi tulleen voiton Swanseasta. Sitä edelsi kolme ottelua, jolloin sarjakakkonen onnistui maalinteossa aina vähintään kolmesti. Kotietu on ollut edelleen vahva, sillä kotona on voitettu alkuvuodesta kaikki sarjan ottelut yhtä pistejakoa lukuun ottamatta. Tiikereiden pieni voittoputki katkesi ansaittuun selvään tappioon Nottinghamille. Tien päällä oranssimustat ovat pelanneet edelliset kuusi kamppailua voitoitta. Reissussa puolustuspelaaminen on ollut useasti virheherkkää. Kotona alakerta on toiminut paremmin. Vierailijoilla on mahdollisuus taistella jopa paikoista nousukarsinnoissa, mutta perustasoltaan nippu ei ole ihan sijoituksensa veroinen. Taustalla on vielä hieman terveyshuolia. Kotijoukkue on myös ylisuorittanut, mutta sarjan paras maalintekovoima, kotietu ja korkea itseluottamus nostavat heidät jälleen merkittäväksi voittajaehdokkaaksi.

Nottingham – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham kohtaa Aston Villan. Kotijoukkue on pelannut kuuteen viimeiseen kierrokseen viidesti vähintään pistejaon arvoisesti, ja viimeksi Hullia vastaan toinen puoliaika oli hyökkäyspelaamisen osalta vahvaa tekemistä. Tien päällä hävittiin Stokelle, mutta se olisi ollut hyvin vältettävissä. Forestin vahvuutena on yhä laadukas puolustuspelaaminen. Kotona on voitettu edelliset neljä ottelua ja vastustajat ovat jääneet siellä lähes järjestäen enintään maaliin. Vierasjoukkue on saamassa itseluottamustaan takaisin, sillä alla on putkeen kaksi voittoa. Toinen niistä tuli hieman onnekkaasti. Ennen kahta aiempaa kierrosta birminghamilaiset pelasivat tapaninpäivän jälkeen voitoitta lukuun ottamatta Ipswichin kaatamista. Kyseessä on isossa kuvassa tulivoimainen nippu, mutta maalintekovoimaa on hyödynnetty jonkin aikaa monesti heikosti. Etenkin reissussa tulivoimaa on puuttunut. Toisaalta alakerran virhealttiutta on saatu hallintaan. Miehistöillä on merkittävä pisteiden tarve, mutta myös poissaoloja. Isännillä on pikkuisen enemmän lepoaikaa. Aineksia löytyy yhteen kierroksen tasaisimpaan koitokseen.

Derby – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke matkustaa Derbyn vieraaksi. Isännät ovat saalistaneet sarjassa kuuteen viimeiseen kierrokseen yhden voiton. Viimeksi miehistö pelasi melko ansaitusti vähämaalisen tasapelin Sheffield Wednesdayn kanssa. Erityisesti hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut haasteita. Moneen viikkoon vain Wigania vastaan on onnistuttu maalinteossa enemmän kuin kerran. Tuolloinkaan ei oltu edes oleellisesti parempia. Alakerta on ollut ongelma vain hetkittäin. Vierasjoukkueella on alla jälleen pistejako, kun QPR:n kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Miehistö on edelleen sarjan suurimpia pettymyksiä, sillä materiaali pitäisi riittää nousukarsintoihin. Hyökkäyspelaaminen jatkuu vaikeana. Toisaalta alakerta on toiminut pitkään järjestäen hyvin. Omiin ei ole mennyt helmikuun toisen päivän jälkeen kertaakaan maalia enempää. Itseluottamus ei varsinkaan hyökkäyspäässä ole silti hyvä. Valmennuksen vaihtamisella pyrittiin muutokseen, mutta se on jäänyt toteutumatta. Kummallakin nipulla on muutamia poissaoloja. Miehistöillä varsinaista tasoeroa ei ole. Tiukka ja vähämaalinen koitos on edessä.

Middlesbrough – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Middlesbrough ja Preston. Kotijoukkueella on alla kaksi voitotonta ottelua, vaikka molemmissa peleissä olisi ollut mahdollisuus parempiin lopputuloksiin. Viimeksi Brentfordia vastaan matkalla oli myös huonoa onnea. Vierasjoukkue on ollut pitkään yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista, eikä edelliseen kymmeneen otteluun alla ole tappioita. Erityisesti laadukas puolustuspelaaminen on mahdollistanut pitkän tappiottoman jakson. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Blackburnilta, mutta se tuli hieman pelitilanteiden vastaisesti. Kotona on puolestaan alla melko ansaittu vähämaalinen tasapeli Bristolin kanssa. Omiin on mennyt viimeksi enemmän kuin maali ihan alkuvuodesta. Kasassa on viiteen edelliseen matkaotteluun yhtä monta voittoa, joten myös tien päällä itseluottamus on kunnossa. Alakerrassa on poissaoloja. Isäntien alakerta on koko sarjan parhaimmistoa ja heille on tehty keskimäärin alle yksi maali ottelua kohden. Moniin kärkinippuihin nähden ratkaisuvoimaa on löytynyt vähän. Kotietu on ollut yllättävänkin heikko. Erittäin tasainen ja vähämaalisuuteen kallistuva ilta on edessä.

Birmingham – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham ja Millwall taistelevat paremmuudestaan. Kotijoukkueen heikko pelivire jatkui viimeksi tappiollisesti Aston Villaa vastaan. Viiteen edelliseen kamppailuun kasassa on yksi voitto, mutta toisaalta se tuli hyvin pelanneesta Bristolista. Viimeksi paikallisottelussa olisi ollut hyvä mahdollisuus venyä pistejakoon. Myös Hullia vastaan olisi ollut sauma saada jotain mukaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut hieman aiempaa vaikeampaa. Pikkuisen myös ailahtelu on ollut haasteena. Vierasjoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen myös yhden voiton. Alla on neljä voitotonta peliä. Viimeksi tappio koettiin heikolle Boltonille. Leijonien ongelmana on ollut reissussa pelaaminen. Bolton-vierailu ei ainakaan parantanut itseluottamusta. Erityisesti reissuun tarvitsisi lisää ratkaisuvoimaa. Lisäksi alakertaan tarvitaan tasaisuutta. Se on ollut isossa kuvassa haavoittuvainen. Miehistöillä on hieman terveyshuolia. Vierailijoilla on päivä enemmän lepoaikaa. Perustasoissa ei ole mitenkään isoa eroa. Pisteiden tarvetta löytyy. Tulivoimaisempi City on ansaitusti kotonaan vähän edellä.

QPR – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham matkustaa QPR:n vieraaksi. Ärrät ovat voittaneet sarjassa kymmeneen viimeiseen kierrokseen vain kerran, mutta viimeksi pelattu maaliton tasapeli Stoken kanssa olisi ollut voitettavissa. Miehistö on jäänyt neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti maaleitta. Helmikuun lopulla napattiin itseluottamukselle hyvää tehnyt voitto Leedsistä. Vierasjoukkue hävisi viimeksi pitkästä aikaa, kun Sheffield Unitedia vastaan jäätiin pisteittä. Sitä edelsi kaikkiaan kuusi vähintään pistejakoon päättynyttä taistoa. Perustasoltaan United on yksi sarjan heikoimmista nipuista, mutta viimeiset viikot ovat tarjonneet useita hyviä onnistumisia. Otteluohjelma ei ole ollut tosin vaikeasta päästä. Heidän kaatamisensa ei ole ollut kuitenkaan helppoa, vaikka viimeksi paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Tien päälle olisi myös saatava lisää ratkaisuvoimaa. Putoamistaistelun kannalta pisteiden tarve on merkittävä. Alakerrassa on ainakin yksi tärkeä poissaolo, mutta poissaoloitta eivät ole isännätkään. Hoops on voittanut sarjassa kuuteen viimeiseen kotipeliinsä kerran. Millersin lievää yllätystä kannattaa ehdottomasti miettiä.

Cruzeiro – Deportivo Lara

Jalkapallon Copa Libertadoresissa toisensa kohtaavat Cruzeiro ja Deportivo Lara. Kotijoukkue nappasi ensimmäisessä ottelussaan voiton Huracanista, mutta voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Isännät ovat olleet muuten hyvässä pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien 11 ottelua ilman tappioita. Sarjassa ei ole vielä hävitty kertaakaan. Sinivalkoisten vahvuutena on jälleen mainio puolustuspelaaminen. Heille tehdään lähes jatkuvasti enintään yhtä osumaa. Toisaalta muutamalla kerralla maalintekovoimaa on löytynyt odotettua heikommin. Kyseessä on kuitenkin lohkon parhaimmistoa ja vahva ehdokas menestymään. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella maalittoman tasapelin Emelecin kanssa, mutta vastustajalle tarjottiin parhaimmillaan rangaistuspotkukin. Rojinegron vahvuutena on yhtä lailla laadukas puolustuspelaaminen, mutta maalintekovoimaa löytyy kovin rajoitetusti. Erityisesti tien päällä hyökkäyspelaaminen kaipaisi lisää potkua. Alakerta joutuu nyt aiempaa isompaan testiin. Materiaaliltaan miehistö on selvästi brasilialaisia perässä. Punamustilla on vähän enemmän lepoaikaa, mutta muut tekijät ovat suursuosikin puolella. Tasoero, kotietu ja itseluottamus nostavat Raposan vahvaksi voittajasuosikiksi.

Cerro Porteno – Zamora

Cerro Porteno ja Zamora taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Copa Libertadoresissa. Isännät ovat voittaneet viimeiset kolme kilpailullista peliään ja yksi niistä tuli lohkovaiheen avauskierroksella Atletico MG:stä. Pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa, sillä alla on kaikkiaan tammikuun jälkeen vain yksi tappio. Alkuvuodesta kotona on voitettu kolmesti ja pelattu kerran pistejako. Alakerta toimii siellä hyvin. Vierasjoukkue hävisi avauskierroksella tasaisen kamppailun Nacionalille. Päivää myöhemmin sarjassa pelattiin runsasmaalinen pistejako Atletico Venezuelaa vastaan, mutta tappiokaan ei ollut kuin pienen hetken päässä. Materiaaliltaan El Blanquinegro on selvästi heikompi osapuoli ja tunnetaan myös vaisuna vierailijana. Nytkin alla on lähes toistakymmentä voitotonta matkaottelua. Niissä maalinteko on tuottanut lähes kaikkina kertoina vaikeuksia. Kolmeen edelliseen peliin ei ole tehty maalia. El Ciclónilla on pikkuisen vähemmän lepoaikaa ja vähän terveyshuolia, mutta kyseessä on silti kierroksen todennäköisimpiä voittajia.

San Lorenzo – Junior

Jalkapallon Copa Libertadoresissa yhteen iskevät San Lorenzo ja Junior. Kotijoukkue pelasi avauspelissään maalittoman Melgarin kanssa ja sarjassa alla on selvä tappio Boca Juniorsille. Miehistö on voittanut viimeksi missä tahansa kilpailussa lokakuun loppupuolella. Lähtökohdat eivät ole hyvät. Erityisesti hyökkäyspelaaminen on ollut monesti vaatimatonta. Myös alakerran kanssa on ollut välillä ongelmia ja epävarmuutta. Matkalle on mahtunut useita tasapelejä, mutta niiden kääntäminen omaan nimiin on tuskaa. Viimeksi lopullisetkin pyristelyt katkaisi punainen kortti. Vierasjoukkue on voittanut viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa kerran, mutta heillä onnistumisia on tullut muuten kuitenkin enemmän. Erityisesti tammikuun loppupuolella ja helmikuun alussa pelivire oli hyvä. Avauskierroksella tullut tappio Palmeirasille oli ensimmäinen tappio missä tahansa kilpailussa sitten tammikuun 24. päivän. Ratkaisuvoimaa on silti usein kovin rajallisesti. Viimeksi nippu jäi sarjassa maalittomaan, mutta voitto olisi ollut hyvinkin saatavilla. Ainakin muutamia poissaolijoita löytynee. Vähämaalinen ja puolustuspelaaminen edellä oleva ilta on luvassa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu