kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 13.9.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjan La Ligassa ja Saksan Bundesliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 6:seen saa käyttää vapaasti.

Düsseldorf – Wolfsburg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Düsseldorf pelaa Wolfsburgia vastaan. Isännät ovat pelanneet kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti ja kahdesti pettymysten merkeissä. Tappiot ovat tulleet Frankfurtia ja Leverkusenia vastaan. Voitto irtosi ensimmäisellä kierroksella Werder Bremeniä vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata voitollisesti FC Kölniä ja Hertha Berliniä vastaan ja pistejakona Paderbornia vastaan. Viimeksi vähämaalinen tasapeli Paderbornia vastaan oli pettymys. Kotijoukkueen tulee parantaa alakertansa toimintaa, sillä ensimmäisten kierrosten aikana virhealttiutta on ollut liikaa. Toisaalta esimerkiksi ensimmäisellä kierroksella itse kolme maalia Werder Bremeniä vastaan oli hyvä juttu. Kummallakin ryhmällä on ainakin muutamia loukkaantumisia. Perustasoltaan vihreäpaidat ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee vähän yli 40 pinnalla. Ykköstä on pelattu selvästi liian vähän, tasapeliä liikaa ja kakkosta lähes oikein. Melko haastavaan ja samalla viihdyttävään otteluun on syytä mennä ykköskakkosella.

Mallorca – Athletic Bilbao

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Mallorca isännöi Athletic Bilbaota. Kotijoukkue on pelannut kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti ja kahdesti tappioiden merkeissä. Isännät esiintyivät viimeksi tappiollisesti Valenciaa vastaan, mutta toisaalta vastustajan molemmat maalit tulivat rangaistuspotkuista. Kotona pelattiin edellisellä kerralla maalin tappioon päättynyt koitos Real Sociedadia vastaan. Tuolloin pistejako ei ollut kaukana, sillä vastustaja sai ainokaisensa 83. minuutilla. Kotietu on saarelaisille jopa poikkeuksellisen tärkeä. Vierasjoukkue on kerännyt kolmesta ottelustaan kaksi voittoa ja yhden pistejaon. Baskimaalaiset pelasivat viimeksi voitollisesti Real Sociedadia vastaan. Molemmat osumat tehtiin ensimmäisen 30 minuutin aikana. Kolmella kierroksella omissa verkot ovat soineet kerran. Itse maalinteossa on onnistuttu neljästi. Taustalla on yhdestä kahteen tärkeää poissaoloa. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että kakkoselle on annettavissa vähän yli 40 prosenttia. Kyse on hyvästä nipusta, mutta heidän kannatuksensa on aivan liikaa. Selvästi liian vähän pelattua ykkösristin yhdistelmää on vaikea olla ottamatta.

Derby – Cardiff

Derby pelaa Cardiffia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan kuuteen ensimmäiseen otteluunsa vain kerran. Täysi pistepotti napattiin ihan alussa Huddersfieldiä vastaan. Viimeksi pelattiin selvästi tappiollinen ottelu Brentfordia vastaan. Iltaa edelsi vähämaalinen tasapeli West Bromwichin kanssa. Ensimmäiset viikot ovat olleet kokonaisuutena pettymys. Alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä ongelmia. Siitä esimerkki saatiin viimeksi Brentfordia vastaan. Vierasjoukkue on voittanut kaksi kertaa, pelannut kahdesti pistejakoja ja hävinnyt kahdesti. Viimeksi ottelu Fulhamia vastaan päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Tuolloin koitoksen maalit tehtiin ennen puoliaikaa. Walesilaisilla alakerta oli ihan ensimmäisillä kierroksilla ongelmissa, mutta sittemmin sitä on saatu paremmaksi. Kummallakin ryhmällä on yhä muutamia poissaoloja. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että heistä on vaikea saada näinkään päin edes pikkuisia altavastaajia. Ottelua lähestytään aika tasabuukista. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa, joten parhaat pelivalinnat löytyvät ristikakkosen muodossa.

Amiens – Lyon

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Amiens pyrkii yllättämään Lyonin. Isännät ovat pelanneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti ja kolmesti tappioiden merkeissä. Kotijoukkue esiintyi viimeksi tappiollisesti Toulousea vastaan. Kotona napattiin aiemmin maalin voitto Lillestä, mutta muuten alkukausi on ollut vaikea. Neljään ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse kolme kertaa, ja vaikka vasta alkukausi on kyseessä, ratkaisuvoima on huolenaihe. Vierasjoukkue on liikkeellä jälleen laadukkaalla materiaalilla, jolla tavoitellaan menestystä heti kärjen alta. Miehistön ensimmäiset viikot ovat menneet hyvin, sillä kasassa on kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Voitot ovat irronneet Monacosta ja Angersista. Viimeksi ottelu Bordeauxia vastaan päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Voittoon olisi ollut ennakkoon hyvä mahdollisuus, mutta toisella jaksolla saatiin punainen kortti. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja, sillä esimerkiksi Bakaye Dibassy ja Prince-Desir Gouano ovat Les Licornesilta poissa. Perustasoltaan selvästi paremmat vieraat voittavat vajaalla 60 prosentilla. Kannatusta on tullut kuitenkin liikaa, mutta mitään suoraa ohitusta ei inspiroi ajatella. Vain 10 prosenttia pelattu risti tulee silti kaveriksi.

Charleroi – Genk

Jalkapallon Belgian Jupiler Leaguessa yhteen iskevät Charleroi ja Genk. Kotijoukkue pelasi viimeksi mainiosti onnistuen maalinteossa neljä kertaa ja voittaen selvästi Waasland-Beverenin. Viimeksi kaikki maalit merkattiin eri pelaajien nimiin. Koitos ratkesi aika lailla tunnin kohdalla tulleeseen kolmanteen osumaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty maalein 3-1 tullut tappio Waregemia vastaan. Kotona on ehditty pelata pari kertaa ja siellä on voitettu kerran ja pelattu kerran pistejako. Kotona tuli viimeksi niukka voitto Antwerpiä vastaan, vaikka koitos oli vielä ihan lopussa tasoissa. Vierasjoukkue on voittanut kolme kertaa, pelannut pistejakoja kerran ja hävinnyt kahdesti. Viimeksi koitos Club Brüggea vastaan päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Pistejako oli tuolloin onnistuminen. Ottelua edelsi niukka voitto Anderlechtistä. Lähiaikoina vastustajien taso on ollut vaikea. Mbwana Samata on tehnyt jo viisi osumaa. Tosin hänellä on vähän terveyshuolia. Perustasoltaan Blauw-Wit on sen verran edellä, että kakkoselle tulee noin 40 prosenttia. Pinnat ovat kohdallaan. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta ristikakkosesta saadaan sopivaa peli-ideaa.

Jagiellonia – Legia

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa toisistaan mittaa ottavat Jagiellonia ja Legia. Kotijoukkue on pelannut ensimmäisellä seitsemällä kierroksella neljä kertaa voitollisesti, kahdesti pistejakoina ja kerran tappioiden merkeissä. Vierasjoukkue on napannut omista otteluistaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Isännät voittivat viimeksi Koronan numeroin 0-2. Sitä edelsi täysi pistepotti Wisla Krakovaa vastaan. Jesus Imaz on ollut hyvässä pelivireessä. Kahteen edelliseen koitokseen Imaz on onnistunut maalinteossa neljästi. Varsovalaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella odotusten mukaisesti voittojen merkeissä Rakowia ja LKS Lodzia vastaan. Jaroslaw Niezgoda on ollut alkukaudesta niin ikään hyvässä iskussa. Hän teki viimeksi kaikki kolme osumaa. Vieraat putosivat niukasti Eurooppa-liigan karsinnoissa Rangersia vastaan, mutta itseluottamuksen pitäisi olla silti kunnossa. Taustalla on kylläkin pari poissaoloa. Wojskowia on syytä arvostaa paremmaksi nipuksi, joten kakkoselle on annettavissa noin 40 prosenttia. Ottelua on rastittu selvästi väärin, sillä punakeltaiset ovat saaneet liikaa peliä. Merkataan kakkosesta maistuva varma.

Rayo Vallecano – Racing Santander

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa Rayo Vallecano saa vastaansa Racing Santanderin. Kotijoukkue on pelannut neljällä ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti, kahdesti pistejakoina ja kerran tappiollisesti. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä kaksi tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Isännät pelasivat viimeksi tappiollisesti Gironaa vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat kolme kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu menestyksekäs koitos Deportivoa vastaan. Kaksi ensimmäistä kierrosta menivät pistejakoina sekä Gironaa että Mirandesia vastaan. Viime kaudella pelattiin vielä La Ligassa, mutta siellä jäätiin viimeiseksi. Kyseessä ei ole nyt yksi sarjan parhaista nipuista, mutta kuitenkin ylempää keskikastia. Los Racinguistas pelasi viimeksi niukasti tappiollisesti Cadizia vastaan. Ottelu oli dramaattinen, sillä vastustaja sai toisen maalinsa ajassa 90+11. Itse oltiin tultu tasoihin 85. minuutilla. Abraham Minero Fernandez sai lopussa punaisen kortin. Perustasoltaan vieraat kuuluvat osaksi häntäpäätä. Ykköselle annetaan noin 55 pinnaa. Kannatusta on tullut vajaat 80 pinnaa. Aika vaikea on olla ohituskaistaa ottamatta.

Pordenone – Spezia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä toisensa kohtaavat Pordenone ja Spezia. Molemmat miehistöt ovat keränneet ensimmäiseltä kahdelta kierrokselta yhden voiton ja tappion. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan Frosinonen maalein 3-0 ja kokenut tappion perään Pescaraa vastaan. Jälkimmäisessä koitoksessa itse tehtiin kaksi maalia, mutta omiin meni peräti neljä osumaa. Viimeksi tauolla oltiin kuitenkin maalin edellä. Ottelussa nähtiin useampi rankkari. Vierasjoukkue on ehtinyt voittaa Cittadellan numeroin 0-3 ja kärsiä tappion Crotonea vastaan. Viimeksi ensimmäinen puoli tuntia oli vaikeaa aikaa, sillä vastustaja pääsi pikaisesti kaksi maalia edelle. Juuri ennen taukoa tultiin vielä maalin päähän. Ottelussa oltiin ehdottomia ennakkosuosikkeja, joten pisteittä jääminen oli yllätys. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Kummatkin ryhmät kuuluvat tasaiseen keskikastiin. Tehoja on kuitenkin jo saatu. Neroverdi saa olla kotonaan marginaalinen pieni ennakkosuosikki. Ottelua lähestytään melkein tasabuukista. Vieraiden kannatus on yli viisi prosenttia liian pientä. Risti on sen verran ylipelattu, että mennään ykköskakkosella.

Le Havre – Paris FC

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Le Havre pelaa Paris FC:tä vastaan. Kotijoukkue on ollut heti alkukaudesta vahvassa pelivireessä. Isännät ovat keränneet kuudesta ensimmäisestä ottelustaan neljä voittoa ja muutaman tasapelin. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Caenia vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Grenoblea vastaan. Kahteen viimeiseen koitokseen maalinteossa on onnistuttu itse kuusi kertaa. Kyseessä on yksi sarjan parhaista porukoista. Vierasjoukkue on kerännyt kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta tasapelin ja viisi tappiota. Alkukaudella onnistumiset ovat olleet hyvin vähissä. Siinä mielessä pieni tauko tuli hyvään saumaan. Ensimmäinen voitto on saamatta ja se näkyy itseluottamuksessa. Viimeksi kotona tuli selvä tappio Chamblya vastaan. Omissa verkot ovat soineet jo 11 kertaa. Itse maalinteossa ei ole onnistuttu kahta kertaa enempää. Osaamista ja kykyjä olisi ehdottomasti parempaan. Näin heikosta nipusta ei ole kyse. Le club doyen saa olla kotonaan noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu jopa noin 85 prosenttia. Suoraa ohitusta ei uskalla tehdä, mutta hurjasti alipelattu risti otetaan ilman muuta kaveriksi.

Chambly – Auxerre

Chambly isännöi Auxerrea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Kotijoukkue on ollut alkukaudesta hyvässä iskussa, sillä kasassa on ensimmäiseen kuuteen otteluun kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Paris FC:tä vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa ja peliesityksessä oli muutenkin paljon hyviä ominaisuuksia. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu maaliton tasapeli Chateaurouxia vastaan. Ensimmäiseen kuuteen otteluun omissa verkot eivät ole soineet kertaakaan. Ratkaisuvoimaa saisi olla lisää, vaikka viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Sitä edelsi neljä kilpailullista koitosta siten, että itse ei tehty yhtään osumaa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina pistejaon Clermontin kanssa ja voitollisesti AC Ajacciota vastaan. Kasassa on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viimeksi voitolle oli kaikki perusteet. Yanis Merdji on ollut alkukaudesta hyvässä iskussa. Ottelu on ennakolta lähes tasabuukki. Pinnatkin ovat kohdallaan. Erityisesti sinimustien alakerta on ollut sen verran vahva, että lähdetään liikkeelle ykkösristillä.

Troyes – Caen

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa vastakkain asettuvat Troyes ja Caen. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella voiton Chateaurouxia vastaan. Tuolloin Yoann Touzgharin maali jo ensimmäisellä kympillä riitti voittoon saakka. Pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Lensiä vastaan. Alla on siis kaksi voittoa. Lensiä vastaan ensimmäinen osuma tehtiin juuri ennen taukoa ja toinen hieman ennen illan päättymistä. Ensimmäisellä kierroksella oltiin voitettu vieraissa Niort. Vierasjoukkue on kerännyt yhden voiton, kolme tasapeliä ja pari tappiota. Edellisellä kierroksella tuli selvä tappio Le Havrea vastaan. Tuolloin varsinkin alakerta oli ongelmissa, mutta ilta oli numeroita tasaisempi. Ainoa voitto on napattu kolmannella kierroksella AC Ajacciosta. Uusi kausi on alkanut yllättävän vaisusti. Perustasoltaan ESTAC ei ole lainkaan paljoa edellä. Molemmat niput kuuluvat taidoiltaan osaksi ylempää keskikastia. Ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Liikaa ylipelattu ykkönen on syytä laittaa ohitukseen.

Sochaux – Valenciennes

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Sochaux ja Valenciennes. Kotijoukkue on kerännyt kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on ehtinyt napata neljä voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen koitoksen Le Mansia vastaan. Pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Iltaa edelsi kotona kolme maalia ja täysi pistepotti Nancyn kustannuksella. Les Athéniens on voittanut viimeiset neljä otteluaan, joten miehistö pääsee iltaan hyvästä tilanteesta. Edellisellä kierroksella voitto tuli Clermontia vastaan. Sitä edelsi voitto Guingampista. Kolme edellistä voittoa on tullut aina numeroin 1-0. Ratkaisuvoimaa saisi olla vielä lisää, mutta alakerta on toiminut hyvin. Perustasoltaan nipuilla ei ole merkittäviä eroavaisuuksia. Les Lionceaux saa olla kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Ottelua on rastittu pahasti pieleen, sillä vieraista on tehty yli 50 pinnan voittajaehdokkaita. Ykkösristi on hyvä peli-idea.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu