kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 14.1.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjassa, Englannissa ja Italiassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Arabiemiraatit – Thaimaa

Jalkapallon Aasian Cupissa vastakkain asettuvat Arabiemiraatit ja Thaimaa. Isännät ovat kotiturnauksessaan kahden kierroksen jälkeen lohkon kärkipaikalla. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Intiasta. Ensimmäisellä kierroksella jäätiin vähämaaliseen tasapeliin Bahrainin kanssa, mutta mahdollisuudet voittoon olivat hyvät. Lopulta itse onnistuttiin maalinteossa vain lopussa tulleesta rangaistuspotkusta. Thaimaalaisilla alla on vähämaalinen voitto Bahrainista ja avauskierroksella tullut selvä tappio Intialle. Ensimmäisellä kierroksella puolustuspelaaminen jätti selviä kysymysmerkkejä. Toisaalta pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat rajut. Miehistö sai loppuvuonna useita onnistumisia ja itseluottamus ennen lohkovaihetta olikin varmasti kunnossa. Tosin juuri uudenvuoden jälkeen hävittiin parilla maalilla Omanille. Suzuki Cupissa selvittiin semifinaaleihin. Materiaaliltaan Valkoinen jersey on kaksikosta tasokkaampi ja ehdoton ennakkosuosikki nappaamaan lohkon ykkössija. Toisaalta jatkopaikka on jo varmistettu, joten pelaaminen lienee vapautuneempaa. Sinipunaiset omaavat mahdollisuuden nousta kiinni parhaimmillaan suoraan jatkopaikkaan, mutta se vaatisi selvää yllätystä. Alakerran toimivuus lohkon kärkeä vastaan on epävarmaa.

Intia – Bahrain

Jalkapallon Aasian Cupissa yhteen iskevät Intia ja Bahrain. Blue Tigers voitti lohkovaiheen avauskierroksella Thaimaan onnistuen maalinteossa neljästi, mutta viimeksi sinipaidat hävisivät odotetusti Arabiemiraateille. Tuolloin lopullinen ratkaisu nähtiin kuitenkin vasta juuri lopussa. Kaikki kilpailut mukaan lukien intialaiset ovat tehneet kuuteen edelliseen kamppailuunsa vain kerran enemmän kuin maalin, mutta esimerkiksi uudenvuoden alla pelattu maaliton tasapeli Omanin kanssa oli puolustuspelaamisen itseluottamukselle hyvä onnistuminen. Thaimaata vastaan miehistö viimeisteli osumansa kovalla prosentilla, sillä pelitapahtumien valossa loppulukemat olivat kovat. Punapaidoilla on alla vähämaalinen tasapeli Arabiemiraattien kanssa ja niukka tappio Thaimaalle, mutta varsinkin Thaimaata vastaan menestymiseen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Miehistö voitti ennen vuodenvaihdetta pelaamansa kolme taistoaan yhteismaalein 10-0, joten vastustajien heikkoudesta huolimatta itseluottamus ennen lohkovaihetta oli kunnossa. Suurempi pisteiden tarve on The Redsillä, joka on lohkossa viimeisenä. Omiin on mennyt toissa vuoden lokakuun jälkeen vain kerran enemmän kuin maali, joten tekemistä ohjaa vahvasti puolustuspelaaminen. Miehistö on hieman laadukkaampi, mutta pakkovoitosta huolimatta vaikeaa nähdä kamppailusta tulevan avointa. Hankalasti ennustettava ottelu on kyseessä, eikä vasta maalin tehneitä bahrainilaisia voine saada kuin piensuosikiksi.

Cagliari – Atalanta

Cagliari pyrkii menestymään Atalantaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Coppa Italiassa. Kotijoukkueella on alla parin maalin tappio Udineselle, kun taas vierasjoukkue onnistui maalinteossa Sassuoloa vastaan peräti kuudesti. Tuolloin hyökkäyspelaaminen ja muutkin osa-alueet tuottivat valtavasti onnistumisia. Pelivire on miehistöllä muutenkin ollut hyvä, sillä toiseksi edellisessä taistossaan bergamolaiset nappasivat pisteen Juventusta vastaan. Joulukuun viidennen päivän jälkeen ainoa tappio on tullut Genoalle, mutta silloinkin sinimustilla olisi ollut mahdollisuus menestymiseen. Sardinialaiset ovat tehneet kotonaan keskimäärin noin maalin ottelua kohden, kun taas vierailijat ovat olleet reissupeleissään Italian pääsarjan neljänneksi menestyksekkäin. Siellä maalinteossa on onnistuttu 24 kertaa. Kumpikaan nippu ei ole pelannut vielä alkuvuoden aikana, joten pelituntuma ei ole parhaimmillaan. Materiaaliltaan Rossoblu on kaksikosta toki heikompi osapuoli ja omaa vähemmän ratkaisuvoimaa. Esimerkiksi Udineseä vastaan hyökkäyspelaaminen jätti itsestään vaisun kuvan. Hieman terveysmurheitakin löytyy. Kuuteen edelliseen matkapeliinsä kerran enintään maaliin jäänyt La Dea on kyllä ennakkosuosikki.

Hapoel Tel Aviv – Maccabi Tel Aviv

Jalkapallon Israelin Ligat ha’Alissa toisensa kohtaavat Hapoel Tel Aviv ja Maccabi Tel Aviv. Paikallisotteluun vierasjoukkue lähtee suurena ennakkosuosikkina. Isännillä on alla vähämaalinen tappio Shmonaa vastaan, kun taas sarjakärki nappasi täyden pistepotin Maccabi Netanyaa vastaan. Miehistö on ollut muutenkin erinomaisessa pelivireessä, sillä kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen koitokseen saalistettuna on yhdeksän voittoa. Pelaajiston itseluottamus on korkealla ja ryhmä saa materiaalistaan irti kiitettävästi tehoja. Keltasiniset ovat jääneet edellisen kerran alle kahden maalin joulukuun alussa Maccabi Petach Tikvaa vastaan. Tuolloin vastustaja pääsi kiinni tasapeliin lisäajan osumallaan. Kotijoukkue on voittanut kotonaan vain muutaman kerran, eikä siellä ole maalintekoon pystytty kuin viidesti. Se on keskimäärin alle maalin ottelua kohden. Maalinteko tökkii pahasti muutenkin. Tosin viimeksi kotona tuli onnistuminen Sakhninia vastaan, mutta vastustajana oli sarjataulukon häntäpään porukka, kun taas nyt vastustajan taso nousee toiseen ääripäähän. Historian valossa vierailijat ovat olleet täysin niskan päällä lukuun ottamatta viimeksi tullutta maalitonta tasapeliä. Punapaidat ovat nostaneet hieman päätään ja saaneet muutamia onnistumisia, mutta olisi kierroksen suurin yllätys, mikäli miehistö voisi horjuttaa sarjataulukon ylivoimaista ykköstä.

Red Star – Lens

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Red Star saa vastaansa Lensin. Kotijoukkue on voittanut vasta kolmesti ja on yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Edellisessä kamppailussaan miehistö hävisi kotonaan cupissa Caenille. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut tuskaa, sillä maalinteossa on onnistuttu 14 kertaa. Sarjassa alla on vähämaalinen tasapeli FC Parisin kanssa, mutta matkalla oli onnea. Tasoituskin tuli vasta lisäajan lopulla. Viiteen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluun kolmesti omiin on mennyt vähintään kolme maalia. Vierasjoukkueen asetelmat ovat monella tavalla päinvastaiset, sillä sarjataulukon kakkospaikka on iskuetäisyyden päässä, hyökkäyspelaaminen on tuottanut maaleja kolmanneksi parhaiten yhdessä Troyesin kanssa, eikä vieraspelitkään ole olleet ongelmana. Viimeksi reissussa jäätiin tosin maaleitta cupin pelissä Reimsiä vastaan ja sarjassa Clermontin kanssa. Molemmilla miehistöillä saattaa olla pieniä terveyshuolia. Vierailijat lähtevät otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina, sillä monella osa-alueella punakeltaiset ovat edellä. Sang et Orilla on ollut myös käytössään lähes kymmenen maalia tehnyt hyökkääjä, kun taas vihreäpaidoilla sellainen on loistanut poissaolollaan. Sarjajumbo on tehnyt kotonaan maaleja lokakuun alun jälkeen vain Sochauxille.

Manchester City – Wolverhampton

Wolverhampton pyrkii yllättämään Manchester Cityn, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Taivaansiniset ovat olleet pienen heikomman ajanjakson jälkeen mainiossa pelivireessä, ja Englannin Liigacupin semifinaalissaan isännät latoivat Burton Albionille lähes toistakymmentä maalia. Kotijoukkue on voittanut neljä viimeisintä kilpailullista kamppailuaan tehden vain Liverpoolille alle kolme maalia. Vierasjoukkueella on alla FA Cupissa tullut voitto Liverpoolista, mutta Sudet pääsivät pelaamaan normaalia heikompaa vastustajaa vastaan, sillä heillä oli monta avauksen pelaajaa sivussa. Oranssimustat ovat menestyneet hyvin montaa suurseuraa vastaan, mutta vastapainona on tullut yllättäviä notkahduksia. Varsinkin vierailijoiden reissupelaaminen on ollut vahvaa, josta osoituksena hyvät onnistumiset Old Traffordilla, Wembleyllä ja Emirates Stadiumilla. Miehistö on napannut vajaan kolmanneksen pisteistään kuutta parasta nippua vastaan. Manchesterilaisilla lienee edelleen muutamia loukkaantumisia, kun taas sarjanousija on terveenä. Sergio Agüerolla on ollut flunssaa, mutta hän on palannut harjoituksiin. Miehistöjen ensimmäinen taisto päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta ilta oli Sky Bluesin selvää hallintaa. Wanderers on todistanut olevansa yksi 2000-luvun kovatasoisimmista sarjanousijoista, mutta monet tekijät tulivoiman eroavaisuuden ja merkittävä kotiedun johdolla tekevät sarjakakkosesta silti ison ennakkosuosikin.

Real Sociedad – Espanyol

Jalkapallon Espanjan La Ligassa kohtaavat Real Sociedad ja Espanyol. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan yhden voiton, mutta se tuli itseluottamukselle hyvään saumaan Real Madridista. Viimeksi pelattiin maaliton tasapeli Copa del Reyssä Betisin kanssa, mutta vastustajan voitto ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkueella on alla sarjasta niukka voitto Leganesista ja Copa del Reystä runsasmaalinen tasapeli Villarrealin kanssa. Isännät ovat kärsineet maalinteon vaikeuksista, vaikka Real Madridin vieraana maalinteossa onnistuttiin kahdesti. Esimerkiksi Alavesin ja Getafen kanssa jäätiin ilman maaleja. Miehistöllä on myös terveystilanteen kanssa ongelmia. Loukkaantumisia lienee haittana. Alakerta on ollut edelleen kunnossa, eikä omiin ei ole mennyt l0kakuun jälkeen kuin kerran vähintään kaksi maalia. Katalonialaiset ovat voittaneet vieraissa viimeksi lokakuun puolen välin jälkeen, eikä siellä ole onnistunut maalinteossa keskimäärin edes kertaa ottelua kohden. Vierailijoillakin on poissaoloja. Heillä on päivän lepoetu. Ryhmällä oli alakerran kanssa joulukuun puolen välin aikoihin isoja ongelmia, mutta sittemmin puolustuspää on ollut enemmän tasapainossa. Baskimaalaiset ovat voittaneet kotonaan sarjassa vain kerran. Materiaaleissa pieni etu on toki heidän puolellaan. Lähtökohdat viittaavat tiukkaan ja tasaiseen koitokseen.

AS Roma – Entella

Jalkapallon Coppa Italiassa Entella matkustaa AS Roman vieraaksi. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin Parmasta, kun taas kotona on alla voitto Sassuolosta. Roomalaiset ovat alkaneet pelaamaan enemmän todellisella tasollaan, sillä loppuvuoden aikana oli selviä vaikeuksia. Edelliseen kolmeen kotipeliinsä miehistö on onnistunut maalinteossa kaikkiaan kahdeksan kertaa. Vierasjoukkue on pelannut sarjassaan neljä edellistä kierrosta ilman tappioita, ja Coppa Italian edellisellä kierroksella pudotettiin pääsarjassa pelaava Genoa. Puolustuspelaaminen on toiminut omassa sarjassa laadukkaasti, mutta nyt miehistö on joutumassa aivan uudenlaisen haasteen eteen. Loppuvuosi päätettiin pettymyksen merkeissä Gozzanoa vastaan. Ryhmällä on alla vierailuja lähes pari kuukautta ilman tappioita, mutta Giallorossin hyväksi palautumassa oleva pelivire ja kotietu tekevät heistä tasoeron ohella jättiläismäisen ennakkosuosikin. Tasoero on julma. Suurseurakaan ei ole pelannut vielä alkuvuonna, joten pelituntuma ei ole terävimmillään ja isoja otteluita on tulossa, mutta rotaation kanssakin asetelmat ovat yksipuoliset. Biancocelestilla on vain voitettavaa, mutta kaikilla osa-alueilla alasarjojen ryhmä on perässä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu