kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 14.10.

Maanantaina ja tiistaina jalkapalloa pelataan EM-karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet alkuviikolle, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää vapaasti.

Bulgaria – Englanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Bulgaria pyrkii yllätykseen Englannin kustannuksella. Isäntien EM-karsinnat ovat menneet pieleen, sillä kuuteen otteluun on kasassa vain kolme pistettä. Kotijoukkue ei ole onnistunut voittamaan vielä kertaakaan, joten vaikeuksia on riittänyt. Edellisellä kierroksella tuli maaliton tasapeli Montenegron kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella kärsittiin neljän maalin tappio juuri Three Lionsia vastaan. Kuuteen otteluun maalinteossa on onnistuttu vain viisi kertaa. Kotona on pelattu tappiollisesti Kosovolle ja vähämaalinen pistejako Montenegron kanssa. Miehistöllä ei ole yhtään vähintään kahden maalin pelaajaa. Vaikeuksista huolimatta edellisissä MM-karsinnoissa tuli kotona voitto Hollannista. Vierasjoukkue kärsi viimeksi yllättävän tappion Tshekille. Alku oli illalle hyvä, mutta tappio ei ollut väärin. EM-karsinnat ovat menneet lohkon kärjeltä muuten oikein hyvin. Harry Kanen ja Raheem Sterlingin johdolla on ratkaisuvoimaa aivan toisella tavalla. Ennen viikonloppua kahdessa edellisessä EM-karsintojen ottelussa tehtiin yhdeksän maalia. Pisteiden tarvetta on vielä hyvinkin, vaikka tilanne näyttää vahvalta. Tasoero on myös vieraissa pelatessa iso. Kakkonen tulee melkein 80 pinnalla ja se on oikein pelattuna varma.

Ranska – Turkki

Jalkapallon EM-karsinnoissa Ranska pelaa Turkkia vastaan. Kotijoukkueen mainiot EM-karsinnat jatkuivat edellisellä kierroksella voitollisesti Islantia vastaan. Sinipaidat ovat keränneet seitsemällä kierroksella kuusi voittoa. Ainoa pettymys tuli aiemmin kesällä juuri vierasjoukkuetta vastaan. Punapaidat ovat pelanneet niin ikään laadukkaat EM-karsinnat, sillä miehistö on kerännyt seitsemästä ottelustaan myös kuusi voittoa. Ainoa voitoton ottelu tuli kesällä Islantia vastaan. Ay-Yıldızlılar on ollut ehdottomasti koko EM-karsintojen parhaita onnistujia. Viimeksi nippu sai voiton Albaniaa vastaan, mutta ainokaista piti odotella loppuun asti. EM-karsinnoissa on omiin mennyt vain kaksi maalia. Perustasoltaan erittäin vahva, monipuolinen ja ison yksilötaidon Les Bleus on toki vahvasti edellä, mutta taustalla on yhä pari tärkeää poissaoloa ja vieraiden itseluottamus ja fiilis ovat varmasti kunnossa. Kummatkin niput pääsevät otteluun ilman suuria paineita, sillä lohkon tilanne on molemmissa leireissä hieno. Ykköselle annetaan aika tasan 70 prosenttia. Lähes oikein pelattua ykköstä voisi miettiä sellaisenaan tolpaksi, mutta hieman alipelattu risti on kylkeen herkullinen idea.

Ukraina – Portugali

Jalkapallon EM-karsinnoissa Portugali matkustaa Ukrainan vieraaksi. Sinikeltaisten urakka EM-karsinnoissa on mennyt komeasti, sillä kotijoukkue on napannut viisi voittoa ja yhden tasapelin. Isännät voittivat viimeksi Liettuan numeroin 2-0. Ottelua edelsi voitto niin ikään Liettuasta. Miehistö voitti viimeksi Kansojen Liigassa oman lohkonsa, eikä EM-karsinnoissa menestys ole jäänyt lainkaan puoleen väliin. Vastustajat ovat tehneet heille vain yhden maalin. Toisaalta kahdella edellisellä kierroksella vastassa ollut Liettua ei ollut mittari. Vierasjoukkue on pelannut myös hyvät EM-karsinnat. Nippu voitti viimeksi Luxemburgin numeroin 3-0. Ottelua edelsi voitto Liettuaa vastaan. Hallitseva Euroopan mestari on voittanut kolmesti ja pelannut pistejakoja kahdesti. Alku oli vaikeaa aikaa, mutta sittemmin on tullut vain voittoja. Yellow-Blue on hyvässä iskussa ja omaa vahvan itseluottamuksen, mutta A Seleção das Quinas on sen verran parempi porukka, että kakkonen tulee noin 45 prosentilla. Kummallekin ryhmälle pistejako sopisi hyvin. Molemmat niput ovat myös alakertojen osalta vahvoja. Lähdetään otteluun ristin ja kakkosen yhdistelmällä.

Kosovo – Montenegro

Jalkapallon EM-karsinnoissa Kosovo ja Montenegro kohtaavat toisensa. Kotijoukkue on ehtinyt napata EM-karsinnoissa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Englantia vastaan, mutta tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Toiseksi edellisessä ottelussa napattiin voitto Tshekkiä vastaan. Kotona edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa. Muutenkin EM-karsinnat ovat menneet miehistöltä hyvin. Englantia vastaan omiin meni viisi maalia, mutta kuten jo todettu, kolme maalia niin vahvaa nippua vastaan oli vieraissa hyvä juttu. Neljä päivää sitten otettiin valmistavassa ottelussa voitto onnettomasta Gibraltarista. Vierasjoukkue on pelannut EM-karsinnoissa ilman yhtäkään voittoa. Kasassa on sentään kolme pistejakoa, mutta voittoihin ei ole vielä pystytty. Viimeksi tuli maaliton Bulgarian kanssa. Maalinteon kanssa on ollut tuskaa, sillä siinä on onnistuttu vain kolmesti. Kolmeen viimeiseen kierrokseen itse ei ole tehty osumia. Ison pisteiden tarpeen Dardanët on kotonaan aika tasan 60 pinnan voittajaehdokas. Ykkönen on vähän ylipelattu, joten otetaan karvan alipelattu risti kylkeen.

Liettua – Serbia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Liettua isännöi Serbiaa. Isäntien EM-karsinnat ovat menneet onnettomasti, sillä kotijoukkue on saanut vasta yhden pisteen. Edellisellä kierroksella tappio tuli Ukrainaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella kärsittiin neljän maalin tappio Portugalille. Vihreäkeltaisten tilanne on ollut jo pitkään heikko, joten huonot EM-karsinnat eivät ole tulleet uutisena. Varsinkin alakerran kanssa on merkittäviä haasteita. Neljään viimeiseen koitokseen omiin on mennyt kolmesti ainakin kolme maalia. Lisäksi itsellä on ollut ratkaisuvoimaa vähän. Kotona kolmesta ottelusta on saatu yksi piste. Vierasjoukkue omaa vielä mahdollisuuden nousta lohkossa toiseksi, mutta nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin voittaa. Piste-eroa Portugaliin on neljän pisteen verran. Orlovi voitti viimeksi Luxemburgin vieraissa numeroin 1-3. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli tappio Portugalia vastaan. Äskettäin pelattiin myös voitollisesti valmistava ottelu Paraguayta vastaan. Fulhamissa pelaava Aleksandar Mitrovic on tehnyt hyvät viisi maalia. Tasoero on vieraille niin iso, että kakkonen tulee noin 80 pinnalla. Oikein pelattua kakkosta ei tarvitse perustella lisää.

Moldova – Albania

Jalkapallon EM-karsinnoissa Moldova pelaa Albaniaa vastaan. Kotijoukkueen surkeat EM-karsinnat jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Andorraa vastaan. Seitsemään otteluun yksi voitto ja kuusi tappiota kertovat paljon isäntien tekemisestä. Edellisellä kierroksella tullut tappio Andorraa vastaan oli hyvä osoitus monista vaikeuksista ja niitä löytyy useilla osa-alueilla. Andorraa vastaan jouduttiin olemaan osa toisesta jaksosta miehen alivoimalla, mutta kyseisessä koitoksessa se ei saanut olla syy hävitä. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut neljän maalin tappio Turkkia vastaan. Neljään viimeiseen otteluun itse ei ole tehty yhtään osumaa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Turkkia vastaan. Ottelu oli lähes loppuun asti maalittomassa tilanteessa, mutta vastustaja sai ainokaisensa juuri lisäajan kynnyksellä. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti ja komeat neljä osumaa Islantia vastaan. Perustasoltaan punamustia on helppo arvostaa sen verran reippaasti paremmaksi ryhmäksi, että kakkonen tulee yli 50 pinnalla. Kakkosta on rastittu liian vähän, joten alipelatut vieraat on suotavaa poimia kupongille.

Suomi – Armenia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Suomi kohtaa Armenian. Huuhkajat koki viikonloppuna selvän tappion Bosnia ja Hertsegovinalle. Suomalaiset olivat kärsineet ennen viikonloppua Tampereella niukan tappion Italialle, mutta jo ennakolta oli tiedossa, että kyseiset kaksi ottelua tulisivat olemaan erittäin vaikeita. Kotijoukkueen urakka EM-karsinnoissa on mennyt muuten oikein hienosti. Markku Kanerva ja koko tiimi on tehnyt hienoa työtä ja on menty taitojen ja osaamisen ylärajoilla. Tosin viimeksi oli laajasti haasteita. Kotona sinivalkoiset ovat keränneet kaksi voittoa ja yhden tappion. Se tuli siis Italialle. Vierasjoukkue on pelannut niin ikään hyvät EM-karsinnat. Punapaidat voittivat hieman aiemmin Bosnia ja Hertsegovinan maalein 4-2, mutta viimeksi tuli hyvin yllättävä pisteeseen jääminen Vaduzissa. Siellä voitotta jääminen oli Suomelle hieno juttu. Vierailla on tien päällä kolmesta ottelusta tullut yksi voitto, tasapeli ja tappio. Nipulla erittäin tärkeä Henrikh Mkhitaryan kärsii yhä terveysmurheista. Suomi on Turussa aika tasan 60 pinnan voittajasuosikki. Pinnat ovat melko hyvin kohdallaan, mutta suoraa ykköstä ei uskalla ottaa. Pikkuisen alipelattu risti tulee kylkeen.

Kreikka – Bosnia-Hertsegovina

Jalkapallon EM-karsinnoissa Kreikka isännöi Bosnia ja Hertsegovinaa. Kotijoukkueen EM-karsinnat ovat menneet pahasti pieleen, sillä isännät ovat keränneet vain yhden voiton, muutaman tasapelin ja neljä tappiota. Viimeksi tuli tappio Italialle. Ottelua edelsi vähämaalinen pistejako Liechtensteinin kanssa. Se kuvasti hyvin monia vaikeuksia, joita maan jalkapallossa käydään läpi. Italiassa päästiin tauolle maalittomassa, mutta toisella jaksolla parempi vastustaja meni menojaan. Vierasjoukkueen EM-karsinnat ovat menneet niin ikään alisuorittaen, mutta viimeksi napattiin vahva voitto Suomesta. Viimeksi itse tehtiin neljä maalia. Iltaa edelsi heikko peliesitys Armeniassa. Edin Dzeko on kärsinyt terveyshuolista, mutta Lohikäärmeillä on laatua ja ratkaisuvoimaa myös ilman häntä. Tarve pisteille on suuri. Vieraat ovat vähän päälle 40 prosentin voittajasuosikkeja. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, silä Ethnikillä on osaamista selvästi nähtyä enemmän ja Dragonsilla on varsinkin alakerrassa ajoittaisia selviä haasteita. Otetaan ykköskakkonen.

Liechtenstein – Italia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Liechtenstein saa vastaansa Italian. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion onnistumisen, kun ottelu Armeniaa vastaan meni vähämaalisen pistejaon merkeissä. Vaikka isäntien taidot ja kyvyt ovat mitä ovat, menestystä on tullut vähintäänkin kelvollisesti. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli vähämaalinen tasapeli Kreikan kanssa. Seitsemään otteluun maalinteossa on onnistuttu itse vain kaksi kertaa, mutta ne ovat tulleet juuri kahdella edellisellä kierroksella. Vierasjoukkue jatkaa edelleen lohkon kärjessä, kun viimeksi tuli täysi pistepotti Kreikkaa vastaan. Saapasmaa on ollut selvästi lohkon paras porukka. Voittoja on tullut voittojen perään. Vähän aiemmin voitot tulivat Suomea ja Armeniaa vastaan. Maalinteossa on onnistuttu komeat 20 kertaa, eikä omissa verkot ole soineet kolmea kertaa enempää. Tietysti jättiläinen tulee Vaduzin illassa jättämään kääpiövaltion pisteittä ja voi hyvin latoa isotkin numerot, mutta Blues-Redsin kaltaisia nippuja ei voi aliarvioida. Toki nyt oikein pelattu kakkonen on aivan selvä asia.

Ruotsi – Espanja

Ruotsi pyrkii yllätykseen Espanjan kustannuksella, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Sinikeltaiset ovat pelanneet vahvat EM-karsinnat, sillä miehistö löytyy lohkosta toiselta sijalta. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Maltaa vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa pelattiin vähämaalinen pistejako Norjan kanssa ja saatiin neljän maalin voitto Färsaaria vastaan. Isäntien pelivire on jälleen hyvä ja itseluottamus on kunnossa. Maltalla kaksi maaleista tehtiin rankkarista ja yksi osuma tuli vastustajan omasta pelaajasta. Blågult on hävinnyt vasta kerran, mutta se tuli selvästi juuri vierailijoita vastaan maalein 3-0. La Roja on ollut lohkon paras porukka, vaikka viimeksi Norjassa jäätiin vähämaaliseen pistejakoon. Tuolloin vastustaja tuli tasoihin lisäajan lopussa. Varsinkin jättiläisen alakerta on ollut vahva, sillä omiin on mennyt vain neljä maalia. Kasassa on kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Punapaitojen voiton todennäköisyys on vieraissakin päälle 50 prosenttia. Kannatusta on päälle viisi pinnaa liian vähän. Naapurimme on ollut hyvä ja heillä pisteiden tarve on yhä merkittävä, mutta kakkonen napataan tolpaksi.

Sveitsi – Irlanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Sveitsi kohtaa Irlannin. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Tanskaa vastaan. Ottelussa tehtiin yksi maali ja se tuli lähes lopussa. Alppimaa pelasi toiseksi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti onnetonta Gibraltaria vastaan. Kasassa on viiteen otteluun kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yllä mainittu tappio. Kokoonpanosta löytyy vain yksi vähintään kahden maalin pelaaja. Lohko pysyy erittäin tasaisena, sillä kolme nippua on neljän pisteen sisällä. Yksi niistä on vierasjoukkue, joka pelasi äsken maalittoman Georgiassa. Pistejakoon jääminen oli miehistölle pieni pettymys. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli vähämaalinen tasapeli juuri punapaitojen kanssa. Boys in Green on onnistunut maalinteossa keskimäärin vain kerran ottelua kohden, mutta alakerta on ollut tasokas. Omiin on mennyt vain pari maalia. Vihreäpaitojen perustasolla ei silti olla kotijoukkueen luokkaa, sillä ykköseen päädytään vähän yli 60 prosentilla. Tasoeroa on siis kuitenkin sen verran, että parempi ja tasokkaampi Nati on ehdoton ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu alle 50 prosenttia. Vieraiden alakerta on ollut niin hyvä, että tekisi mieli ottaa risti kylkeen, mutta risti on liikaa ylipelattu. Otetaan ykkönen tolpaksi.

Romania – Norja

Jalkapallon EM-karsinnoissa Romania pelaa Norjaa vastaan. Kotijoukkue on saalistanut seitsemästä ottelustaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Färsaaria vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Maltaa vastaan. Maaliskuun jälkeen tappioita on koettu vain Espanjaa vastaan. Neljään viimeiseen otteluun kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään maalia, mutta vastassa on ollut tosiaan Maltan ja Färsaarten kaltaisia nippuja. Miehistöltä löytyy kaksi vähintään viiden maalin pelaajaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Espanjan kanssa. Piste oli todella tärkeä. Ottelussa oltiin pitkään tappiolla, mutta lisäajalla tullut rankkari mahdollisti pistejaon. Koitosta edelsi vähämaalinen tasapeli Ruotsissa. Vuonomaa on lohkossa kolme pistettä Tricoloriia perässä. Kummallakin ryhmällä pisteiden tarvetta riittää. Keltapaidat ovat vain pikkusuosikkeja, mutta vieraat ovat saaneet peliä vain noin 20 prosentilla. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta risti on sen verran ylipelattu, että mennään iltaan ykköskakkosella. Varsinkin Løvene tarvitsee voittoa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu