kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 14.2.

Perjantaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa pelata tselle hyvällä tyylillä.

Wolverhampton – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Wolverhampton ja Leicester. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Manchester Unitedin kanssa ja niukasti tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Sudet on voittanut alkuvuonna Southamptonin. Kahdessa edellisessä taistossa on pelattu aivan hyvin tasokkaita nippuja vastaan, mutta niistä tuli vain piste. Kahdeksaan edelliseen kilpailulliseen otteluun on tullut yksi voitto. Viimeksi pistejako ei ollut suurempi vääryys. Ottelussa ei oltu merkittäviä altavastaajia. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut murheita. Southamptonia vastaan maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa, mutta Manchester Cityä vastaan käydyn taiston jälkeen maalinteossa ei ole onnistuttu muissa kertaa enempää. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Adama Traoré sai viimeksi vamman, mutta hän lienee nyt mukana. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vauhdikkaan pistejaon Chelsean kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut selvä voitto West Hamista maalein 4-1. Kahden ottelun välissä ehdittiin pelata Englannin Liigacupia ja FA Cupia. Ketuilla on ollut ratkaisuvoimaa hienolla tavalla. Molemmat miehistöt ovat saaneet levätä rauhassa. Wanderers saa olla marginaalinen ennakkosuosikki. Ykkönen on useita pinnoja alipelattu, mutta sitä ei uskalla ottaa ilman ristiä.

Dortmund – Frankfurt

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Dortmund ja Frankfurt. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella hurjan seitsemän maalia sisältäneen ottelun Leverkusenia vastaan, mutta keltamustien voitot eivät jatkuneet viimeksi käydyssä kamppailussa. Kotijoukkue on ollut muuten mainiossa pelivireessä. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto Union Berliniä vastaan. Kuluvan vuoden aikana on ehditty saada neljältä kierrokselta kolme voittoa. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu paljon onnistumisia. Maalinteko on ollut kiitettävällä tasolla. Alkuvuonna maalinteossa on onnistuttu sarjassa yhteensä 18 kertaa. Edellisessä ottelussa oltiin vielä toisella jaksolla kiinni voitossa, mutta vastustaja tuli kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa ensin tasoihin ja meni myös ohi. Vierasjoukkue pelasi viimeksi selvästi voitollisesti Augsburgista. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Düsseldorfin kanssa. Siinä välissä oltiin pelattu voitollisesti Saksan Cupissa RB Leipzigiä vastaan. Kotkat taistelee pääsystä Euroopan kenttien sijoituksille. Tien päällä ei ole tullut tosin kuin pari voittoa. Alkuvuodesta on oltu muuten hyvässä pelivireessä ja viimeksi onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Molemmissa leireissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Ykkönen tulee päälle 65 pinnalla. Ykkönen on jokunen pinna ylipelattu, mutta se tulee piikiksi.

Monaco – Montpellier

Monaco pelaa Montpellieriä vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Amiensia ja Angersia vastaan. Isännät ehtivät pelata hetki sitten neljällä kierroksella ilman voittoja, mutta lähiaikoina tulleet voitot ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Vähän aiemmin kahdessa ottelussa omiin meni kaikkiaan kuusi osumaa. Niitä edelsi kaksi ottelua PSG:tä vastaan. Edellisellä kierroksella jopa tappio ei ollut kaukana, mutta viimeisen noin kympin aikana maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella yksi maali riitti koko pistepottiin. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Metzin kanssa ja voitollisesti St. Etienneä vastaan. Tien päällä on ehditty pelata helmikuussa vain selvästi tappiollisesti PSG:tä vastaan. Vieraissa on ollut myös muuten vaikeaa. Siellä on voitettu kerran. Miehistöt ovat sarjataulukossa toisistaan vain parin pisteen sisällä. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Kummatkin ryhmät ovat saaneet levätä tarpeeksi hyvin. Punavalkoiset saavat olla käytännössä kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Kohde on rastittu lähes oikein. Mennään taistoon ykkösristillä.

Hull – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pyrkii voittamaan Swansean. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet lähiaikoina selvissä tappioissa Brentfordia ja Blackburnia vastaan. Edellisellä kierroksella ottelu oli pitkään ilman osumia, mutta ensimmäisen maalin jälkeen homma lähti saman tien väärille raiteille. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin saatu sentään vähämaalinen tasapeli Readingin kanssa, mutta Tigersin tilanne on kokonaisuutena selvässä luisussa. Onnistumisia on tullut heikolla tahdilla. Viimeisin voitto on ehditty napata tammikuun alussa Sheffield Wednesdayta vastaan. Sen jälkeen on pelattu voitollisesti vain yhdessä FA Cupin taistossa. Oranssimustat ovat saaneet kotonaan menestystä kuudesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina maalilla tappiollisesti Derbyä vastaan ja maalittoman merkeissä QPR:n kanssa. Edellisellä kierroksella ilman voittoa mennyt ottelu oli varmasti pettymys. Kamppailussa oltiin aika tarkkaan kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Tien päällä on pelattu viimeksi vähämaalinen pistejako Prestonin kanssa. Terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta parempi. Perustasoltaan Swans on sen verran laadukas, että Joutsenet saa olla vieraissa noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Kakkosta on pelattu viitisen prosenttia liian vähän. Napataan kakkosesta hyvä tolppa.

Setubal – Gil Vicente

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa pisteistä taistelevat Setubal ja Gil Vicente. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti FC Portoa vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Moreirensea vastaan. Edellisellä kierroksella voitto ei ollut kuin hetken päässä, sillä vastustaja onnistui maalinteossa lisäajalla. FC Portoa vastaan menestyksen mahdollisuudet olivat jo valmiiksi hyvin vähäiset, mutta edellisessä taistossa saatiin itseluottamukselle arvokasta onnistumista. Toki voiton menettäminen lopussa oli pettymys. Kotona menestystä on ehditty saada kolmesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut merkittäviä haasteita, sillä maalinteossa on onnistuttu vain 14 kertaa. Se on sarjassa jaetusti toiseksi vähiten. Alakerta on antanut monena iltana mahdollisuuden saada menestystä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Moreirensea vastaan ja vauhdikkaan pistejaon SC Bragan kanssa. Edellisellä kierroksella molemmat miehistöt tekivät kaksi maalia. Pistejako selvästi parempaa nippua vastaan oli itseluottamukselle hyvä juttu. Toiselle jaksolle mentiin kahden maalin takaa, mutta toisaalta vastustaja oli osan ottelusta miehen alivoimalla. Tien päällä pisteitä on tullut yhdestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vihreävalkoiset voivat olla kotonaan vain marginaalisia voittajasuosikkeja. Varsinkin ykköstä on ehditty pelata aivan liikaa. Napataan taistoon rohkeasti kakkonen.

Eupen – Gent

Jalkapallon Belgian Jupiler Leaguessa Eupen saa vastaansa Gentin. Kotijoukkue on ehtinyt pelata alkuvuoden aikana neljällä kierroksella. Niistä on napattu kaksi voittoa, yksi pistejako ja yksi selvä tappio. Viimeisin ottelu meni kolmella maalilla tappiollisesti St. Truidenia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Cercle Brüggea vastaan. Tuolloin pistejakokaan ei ollut kaukana, sillä vastustaja sai lopussa hyvän mahdollisuuden rankkarista. Kotona menestystä on saatu kolmesta voitosta ja neljästä tasapelistä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita, mutta lähiaikoina tulleet onnistumiset ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Lisäksi alakerta on ollut monessa ottelussa aivan voittavalla tasolla. Vierasjoukkue on pelannut kokonaisuutena laadukkaan kauden ja on ollut myös edellisten kierrosten aikana hyvässä pelivireessä. Kahdella edellisellä kierroksella on saatu vähämaalinen pistejako Anderlechtin kanssa ja voitto Mechelenistä. Edellisellä kierroksella molemmat maalit tehtiin ensimmäisellä jaksolla 30 minuutin sisällä. Ottelussa oltiin vähän yli kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Neljällä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kolmesti vähintään kolme kertaa. Taidoiltaan selvästi paremmat, vahvemmat ja tulivoimaisemmat vieraat ovat muutamista poissaoloista huolimatta noin 65 prosentin ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu useita prosentteja liikaa, mutta napataan kakkonen silti tolpaksi.

Lechia Gdansk – Piast Gliwice

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa Lechia Gdansk pelaa Piast Gliwicea vastaan. Kotijoukkue pelasi kuluvan vuoden ensimmäisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Slaskin kanssa. Päättyneen vuoden kahdella viimeisellä kierroksella oli ehtinyt tulla kaksi selvää tappiota Jagiellonia ja Ragowia vastaan. Edellisellä kierroksella molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kaksi kertaa. Maalinteossa onnistuttiin itse heti ottelun alussa ja nopeasti toisen puoliajan avaushetkillä. Hyvää tuntumaa pidettiin yllä aiemmin kuuden harjoitusottelun merkeissä. Kausi on mennyt Gdańskie Lwyilta aivan kelvollisesti, sillä sarjataulukossa ollaan seitsemäntenä. Vierasjoukkue pelasi viimeksi kahdella maalilla voitollisesti Zaglebieta vastaan. Viimeksi ottelussa päästiin 17. minuutin kohdalla johtoon rankkarista. Toinen maali tehtiin jälkimmäisellä jaksolla noin vartti ennen taiston päätöstä. Sarjassa ollaan pykälän isäntiä edellä. Tien päällä on saatu kymmenestä ottelusta kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Ainakin vihreävalkoisilla pitäisi olla muutamia poissaoloja. Harjoitusotteluissa saatiin varsinkin alakerran osalta onnistumisia. Lepoaikaa on jäänyt myös ihan tarpeeksi. Perustasoltaan Piastunki on sen verran laadukas, että Lechiści ei ole kotonaan kuin marginaalinen voittajasuosikki. Ykkönen on selvästi ylipelattu, joten siitä otetaan ohitus. Ristiäkin on pelattu jokunen pinna liikaa, joten eiköhän tehdä niin, että otetaan vähän kannatetusta kakkosesta palkitseva tolppa.

Pescara – Cittadella

Jalkapallon Italian Serie B:tä, Pescara kohtaa Cittadellan. Kotijoukkue on esiintynyt edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti Cosenzaa vastaan ja kahdella maalilla tappiollisesti Entellaa vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan molemmat maalit tehtiin rankkareista. Jälkimmäinen maaleista tehtiin lähes toisen jakson alussa. Illassa oltiin viimeksi lieviä altavastaajia. Toiseksi edellisessä kamppailussa koitoksen kaikki maalit tehtiin toisella jaksolla. Molemmat miehistöt pelasivat osan ottelusta miehen vajaalla. Dolphinsilla voittoon vienyt maali tehtiin lisäajalla. Hieman aiemmin oltiin epäonnistuttu rankkarista. Vähän aiemmin tien päällä oli tullut voitto Pordenonea vastaan. Kotona menestystä on ehditty saada neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Trapania vastaan ja tappiollisesti Empolia vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa maalinteossa onnistuttiin itse komeasti kolme kertaa. Viimeksi ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. Tauolle mentiin kuitenkin tasoissa. Viidellä edellisellä kierroksella ainoa voitto on tullut mainittua Trapania vastaan. Tien päällä on saatu pisteitä viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Reissussa on oltu jopa yllättävän vahvoja. Kotona on ollut vaikeampaa. Sinivalkoiset ovat kotonaan aika tarkkaan 40 prosentin voittajasuosikkeja. Tasapeliä on ehditty pelata viitisen pinnaa liikaa, joten mennään iltaan ykköskakkosella.

Deportivo – Girona

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa yhteen iskevät Deportivo ja Girona. Kotijoukkue on ollut jo pidemmän aikaa mainiossa pelivireessä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Las Palmasia ja Alcorconia vastaan. Niitä olivat edeltäneet voitot Albaceteä ja Cadizia vastaan. La Coruna on ehtinyt pelata kymmenellä edellisellä kierroksella voitollisesti seitsemän kertaa. Nipun tilanne oli pitkään vaisu ja vaikea, mutta sen jälkeen pelaaminen on mennyt kokonaisuutena selvästi parempaan suuntaan. Se on näkynyt myös onnistumisten merkeissä. Edellisellä kierroksella lisäajalla tullut maali tarkoitti koko pistepottia. Voitto oli kyllä onnekas. Pistejako olisi ollut sopivampi lopputulos. Toiseksi edellisellä kierroksella ratkaiseva maali tehtiin reilut vartti ennen taiston päätöstä. Ryhmällä varsinkin alakerta on ollut viimeiset viikot kunnossa. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot Fuenlabradaa ja Huescaa vastaan. Edellisessä kamppailussa ainokainen tehtiin lisäajalla. Ottelussa saatiin pelata vähän aikaa miehen ylivoimalla. Tammikuun viidennen päivän jälkeen sarjassa ei ole hävitty kuin kerran. Katalonialaisilla laadukas alakerta on ollut niin ikään kunnossa. Kausi on mennyt myös muuten sen verran hyvin, että mahdollisuuksia voi olla jopa kahden parhaan joukkoon. Ottelussa on kyse käytännössä tasabuukista. Rankasti ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa. Ykköstä on pelattu peräti päälle 60 prosenttia.

Dundalk – Derry

Dundalk kohtaa Derryn, kun ottelut alkavat jalkapallon Irlannin Premier Divisionissa. Isäntien edellinen kausi päättyi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä miehistö pääsi juhlimaan sarjan mestaruutta. Nippu pelasi kokonaisuutena mainion kauden ja on myös alkavalla kaudella sarjan suurimpia mestarisuosikkeja. Viime kaudella eroa toiseksi tulleeseen ryhmään kertyi 11 pistettä. Alkuvuoden aikana on ehditty valmistautua kuuden harjoitusottelun merkeissä. Niissä pelattiin muun muassa TsSKA Moskovaa ja Clujta vastaan. Miehistö oli viime kaudella varsinkin kotonaan lähes mahdoton pysäytettäväksi. Kamppailuista tuli kahta tasapeliä lukuun ottamatta vain voittoja. Vierasjoukkue lähtee alkavaan kauteen yhtenä kärjen päähaastajista. Ryhmä on perustasoltaan laadukas, mutta materiaaliltaan Town on ilman muuta edellä. Vieraat ovat pelanneet alkuvuoden aikana kolme harjoitusottelua. Niistä tuli kaikista voitot. Ryhmät pelasivat viime vuoden aikana vastakkain kuusi kertaa, mutta osa niistä mentiin cupin merkeissä. Sarjassa viimeisin kohtaaminen on ollut lokakuun alussa, jolloin kotijoukkue oli maalin verran parempi. Sarjan paras Lilywhites lähtee otteluun noin 65 prosentin voittajasuosikkina. Ensimmäisillä kierroksilla todellisten voimasuhteiden määritys on vähän haastavaa, mutta oikein pelattu ykkönen otetaan aivan hyväksi piikiksi.

St Patricks – Waterford

Jalkapallon Irlannin Premier Divisionissa toisensa kohtaavat St Patricks ja Waterford. Kotijoukkue lähtee uuteen kauteen yhtenä muutaman parhaan nipun suurena haastajana. Isännät olivat päättyneellä kaudella sijalla viisi, eikä alkavalla kaudella perustasoltaan ryhmä kuulu ainakaan sitä alemmaksi. Miehistö on esiintynyt alkuvuodesta yhteensä neljässä harjoitusottelussaan vahvalla otteella. Kahdessa viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa saatiin voitot Galwayta ja Droghedaa vastaan. Kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa maalinteossa oltiin onnistuttu yhteensä 11 kertaa. Toki se oli osittain myös vastustajien huonoutta. Vierasjoukkue oli viime kaudella sarjassa kuudentena. Miehistö on perustasoltaan sarjan alempaa keskikastia. Nippu on ehtinyt pelata alkuvuodesta kolmessa harjoitusottelussa. Niistä viimeisin mentiin voitollisesti Brayta vastaan. Toiseksi viimeisin oli maaliton laadukasta Shamrockia vastaan. Ryhmät pelasivat vastakkain viime kaudella neljä kertaa ja niistä kolme voittoa kirjattiin Bluesin nimiin. Esimerkiksi miehistöjen edellisessä kohtaamisessa dublinilaiset olivat noin 60 prosentin voittajasuosikkeja. Perustasoltaan Saints on sen verran edellä, että ykkönen tulee taas noin 60 prosentilla. Todelliset voimasuhteet ovat alussa vähän epävarmoja, mutta otetaan vähän alipelatusta ykkösestä ihan sopiva tolppa.

Valencia – Atletico Madrid

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Valencia ja Atletico Madrid. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Celta Vigoa vastaan ja tappiollisesti Getafea vastaan. Edellisessä ottelussa tauolla oltiin vielä ilman osumia, mutta toisella jaksolla homma alkoi mennä väärille raiteille. Osa toisesta jaksosta oltiin miehen alivoimalla. Koitosten välissä oltiin pelattu Copa del Reyssä tappiollisesti Granadaa vastaan. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Lepakot on ollut kotonaan vahvassa iskussa, sillä kotona on pelattu ilman yhtään tappiota. Vahvasta kotona pelaamisesta saatiin hieno osoitus voitossa Barcelonaa vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Real Madridia vastaan ja odotetusti voitollisesti Granadaa vastaan. Voitto oli tosin yllättävän nihkeä, vaikka vastustaja oli pelannut hyvän kauden. Maalinteossa onnistuttiin tosin jo ottelun alussa. Madridilaisilla ratkaisuvoiman kanssa on ollut yhä murheita, mutta tasokas alakerta jatkaa laadukkaana. Omiin menee vähän maaleja, mutta maalintekoa pitäisi kehittää. Viidellä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kolme kertaa. Alakerta antaa kuitenkin hyvät puitteet hankkia menestystä. Kummatkaan leirit eivät ole liikkeellä ilman poissaoloja. Vieraat lähtevät iltaan marginaalisina voittajasuosikkeina. Ristiä on pelattu liikaa ja kakkosta vähän liian niukasti. Otetaan illalle ykköskakkonen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu