kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 14.4.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannissa, Italiassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Crystal Palace – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace saa vastaansa Manchester Cityn. Lontoolaiset voittivat edellisellä kierroksella Newcastlen ja kotona hieman aiemmin Huddersfieldin. Siinä välissä pelattiin tappiollinen kamppailu Tottenhamia vastaan. Sky Blues pelasi viikolla Mestarien liigassa Tottenhamia vastaan, jolloin avauskoitos päättyi vastustajalle maalin erolla. FA Cupissa selvitettiin tie finaaliin, kun Brighton kaatui hyvästä taistelusta huolimatta. Sarjassa manchesterilaiset ovat olleet jälleen erinomaisessa pelivireessä. Kymmeneen edelliseen kierrokseen alla on yhdeksän voittoa. Tasoero vierasjoukkueen eduksi on julma, eikä mestaruustaistelun kannalta turhaa pistemenetystä voi ottaa. Eaglesin kotietu ei ole hyvä. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Citizens pelaa pian huipputärkeän toisen koitoksen Tottenhamia vastaan, mutta nyt keskittyminen ei saa karata pois Valioliigasta. Suurta vierailijoiden hallintaa on edessä.

Liverpool – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Liverpool ja Chelsea. Punapaidat ovat voittaneet kuusi edellistä kilpailullista kamppailuaan, mutta lontoolaiset ovat olleet yhtä lailla vahvassa pelivireessä. Kotijoukkue voitti edellisellä kierroksella Southamptonin. Ottelussa oli aineksia pettymykseen. Mestarien liigassa napattiin hyvät asetelmat FC Portoa vastaan. Vierasjoukkue pelasi kahta päivää myöhemmin voittoisasti Tshekissä. Sinipaitojen kausi on ollut pieni pettymys, mutta kolmas sija on tähtäimessä. Siitä kilpailua käydään useiden seurojen kanssa. Suuressa kuvassa isäntien hyökkäyspelaaminen ja alakerta ovat olleet vierailijoita edellä. Sarjakärjelle on tehty vain 20 maalia, mutta yhtä lailla maalinteko on toiminut parhaiten Manchester Cityn jälkeen. Kotietu on odotetusti mainio. Siellä vastustajat jätetään lähes jatkuvasti enintään maaliin. The Bluesin materiaali ja taitotaso ovat korkealla, mutta varsinkin reissussa vastapainona on tullut heikkoja peliesityksiä. Nyt lepoaika jää myös vähemmälle. Tosin Tshekissä osa avainpelaajista sai huilata. Tiedossa on odotettu taisto. Kotivoitto on vahvana lähtökohtana, sillä iso osa tekijöistä puoltaa sitä.

Sampdoria – Genoa

Jalkapallon Italian Serie A:n paikallisessa Sampdoria ja Genoa iskevät yhteen. Sinivalkoiset ovat hävinneet kahdella edellisellä kierroksella AS Romalle ja Torinolle, kun taas Rossoblulla on alla ruma tappio Interille ja itseluottamukselle hyvää tehnyt tasapeli Napolissa. Miehistö voitti maaliskuun puolen välin tuntumassa Juventuksen, ja vaikka suursuosikki pelasi tuolloin varamiehisenä, voitto sarjan parhaasta ryhmästä teki enemmän kuin hyvää. Varsinkin maalinteko on ollut muuten vaikeaa. Kymmeneen edelliseen kamppailuun kahdeksan kertaa maalinteossa on onnistuttu korkeintaan kerran. Napolissa tasapeli oli melko onnekas. Toisaalta Napolin ja Juventuksen pitäminen yhteensä maalissa oli kaiken kaikkiaan vahva suoritus. Blucerchiatille tappio viimeksi AS Romalle olisi ollut vältettävissä, sillä tasapeli ei olisi ollut merkittävä vääryys. Heiltä on löytynyt isossa kuvassa enemmän maalintekovoimaa. Materiaaleissa mitään isoja eroja on vaikea nähdä. Pisteiden tarvetta löytyy, sillä toinen pelaa Euroopan kentistä ja toinen puolestaan sarjapaikasta. La Samp’ on aavistuksen niskan päällä, mutta hyvin tiukka erityislaatuinen koitos on edessä.

Fiorentina – Bologna

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Fiorentina kohtaa Bolognan. Isännät ovat pelanneet viimeiset seitsemän kierrosta ilman voittoja, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella tappion välttäminen Frosinonea vastaan olisi ollut hyvinkin tehtävissä. Viiteen edelliseen kierrokseen matkalle on tarttunut kolme tasapeliä, joten pelivire ei ole ollut täysin kadoksissa. Esimerkiksi äsken pelattiin AS Roman kanssa tasapeli. Valmennusta silti vaihdettiin. Vierasjoukkueen mainio pelivire jatkui edellisellä kierroksella Chievo Veronaa vastaan. Vaikka vastustaja oli huono, miehistö on ollut jo jonkin aikaa hyvässä iskussa. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Toisaalta Atalantaa vastaan jäätiin jalkoihin. Materiaaliltaan Rossoblu on heikompi, mutta itseluottamus ja moni muukin asia on heidän puolellaan. Pisteiden tarve on merkittävä. Kumpikaan nippu ei ole poissaoloitta. La Viola on pelannut kotonaan kuuteen edelliseen kilpailulliseen peliinsä viidesti tasapelin. Kotona sarjassa on voitettu viimeksi joulukuussa. Laadukkaammat lilapaidat ovat kyllä lieviä ennakkosuosikkeja, mutta vierailijoilla on nyt mainio tilaisuus saada reissusta kotiinviemisiä.

Sassuolo – Parma

Naapurit Sassuolo ja Parma taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella viihdyttävän tasapelin Laziota vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla maaliton tasapeli Torinon kanssa. Vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus voittaa. Kotijoukkue on voittanut kymmeneen edelliseen kierrokseen kerran, mutta sarjanousijan pelivire on ollut myös samassa kuvassa vaatimaton. Kumpikin ryhmä on kärsinyt lähiaikoina puolustuspelaamisen vaikeuksista. Vierailijoille tehtiin ennen Torino-ottelua kolmeen peliin kaikkiaan toistakymmentä osumaa. Tien päällä alakerta on usein ongelmissa. Miehistöt ovat sarjataulukossa toistensa tuntumassa, mutta vihreämustilta on löytynyt enemmän ratkaisuvoimaa. Materiaaliltaan Neroverdia voidaan pitää hieman parempana. Toisaalta yhdeksään edelliseen kotona pelattuun taistoon ei ole voitettu kahta enempää. Viimeksi Roomassa voitto ei ollut kuin hetken päässä, mutta tasapelikin oli melko onnekas. Ainakin Crociatilla on poissaoloja. Peli on haastava, mutta Black and Greens on kotonaan ennakkosuosikki.

Chievo Verona – Napoli

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Napoli matkustaa Chievo Veronan vieraaksi. Kotijoukkue on hävinnyt kolmella edellisellä kierroksella siten, että omissa verkot ovat soineet kymmenen kertaa. Edellisellä kierroksella miehistö hävisi selvin lukemin Bolognaa vastaan. Veronalaiset ovat materiaaliltaan heikkoja ja pelaavat ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Kaudella voittoja on kerätty vain kerran, joten sarjapaikan kanssa tilanne on synkkä. Hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan heikointa, mutta yhtä lailla alakerta on vuotanut pahasti. Vierasjoukkue on jäänyt pettymyksiin kahdella edellisellä kierroksella. Viimeksi miehistö jäi tasapeliin Genoan kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Viikolla Eurooppa-liigassa hävittiin kahdella maalilla avaustaisto Arsenalille. Turkoosipaidat ovat perustasoltaan, maalintekovoimaltaan ja muiltakin ominaisuuksiltaan selvästi sarjajumboa edellä. Vierailijat ovat yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista, josta osoituksena neljään edelliseen kierrokseen AS Romalle ja Udineselle tehtiin kummallekin neljä osumaa. Viikolla pelanneenakin kyseessä on erittäin vahva ennakkosuosikki.

Frosinone – Inter

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Frosinone saa vastaansa Interin. Kotijoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Parman ja Fiorentinan, joten miehistö on saanut pitkästä aikaa muutamia onnistumisia. Isännät pelasivat aiemmin kuusi kierrosta ilman voittoja. Varsinkin Fiorentinaa vastaan käyty ottelu oli melko onnekas, sillä voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Vierasjoukkue on voittanut viimeiseen viiteen kierrokseen kolmesti. Milanolaiset voivat keskittyä nyt vain sarjaan, sillä Eurooppa-liigassa urakka päättyi hieman aiemmin Frankfurtia vastaan. Sinimustat pelasivat viimeksi maalittoman tasapelin Atalantaa vastaan, kun taas tien päällä alla on neljän maalin tekeminen Genoalle. Mauro Icardi on ollut edellisillä kierroksilla mukana. Alakerta on toiminut sarjan parhaiten heti Juventuksen jälkeen. Keltasinisten kotietu on ollut onneton, sillä voittoihin on siellä venytty kerran. Sekin tuli lisäajalla. Materiaaliltaan ja myös tulivoimaltaan Milanon ylpeys on isosti edellä. Toisenlainen lopputulos kuin vierasvoitto olisi selvä yllätys.

Real Sociedad – Eibar

Jalkapallon Espanjan La Ligan baskiderbyssä Real Sociedad isännöi Eibaria. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion Celta Vigolle, kun taas vierasjoukkueella on alla odotettu tappio Real Madridille. Kamppailu oli kuitenkin siinä mielessä yllättävänkin tasainen, että ratkaisu nähtiin maalin erolla. Isännät ovat voittaneet seitsemään viimeiseen kierrokseen kerran, mutta kotona on jääty pisteittä tänä vuonna vain Atletico Madridia vastaan. Celta Vigoa vastaan punainen kortti esti laadukkaan kirin. Peliesitys ei ollut muutenkaan kummoinen. Vierailijat ovat olleet reissussa pitkään vaikeuksissa. Tien päällä on voitettu edellisen ja ainoan kerran lokakuussa. Puolustuspelaaminen on reissussa paikoitellen liian virheherkkää. Matkaotteluissa maalinteossa on onnistuttu vain 13 kertaa. Toki tasapelejä on tullut useita, joten ihan tyhjin käsin ei ole oltu. Peliesitykset ovat yleisesti ailahtelevia. Kumpikin nippu omaa mahdollisuuden taistella seitsemännestä sijasta. Molemmilla ryhmillä on poissaoloja. Varsinkin vierailijoilta voi olla monta tärkeää pelaajaa sivussa. Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta sinivalkoiset ovat kotonaan ansaitustikin niskan päällä.

Girona – Villarreal

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Girona ja Villarreal. Kotijoukkue on hävinnyt viiteen edelliseen kierrokseen neljästi. Edellisessä kamppailussaan miehistö hävisi Espanyolille. Maaliskuun ensimmäisen päivän jälkeen ainoa voitto on tullut Leganesista. Tekeminen on ollut kapealla pohjalla. Kotona on voitettu sarjassa viimeksi lokakuussa. Kotietu on ollut sarjan heikoin. Kotona on jääty lähes jatkuvasti korkeintaan maaliin. Vierasjoukkueen kausi on ollut selvä pettymys, mutta sittemmin keltapaitojen pelivire oli vähän aikaa kohti parempaa. Viikolla miehistö hävisi Eurooppa-liigan avauspelissä Valencialle. Sarjassa on pelattu kolme edellistä kierrosta ilman voittoja, mutta niitä edelsi voitollisesti neljä kilpailullista peliä. Toiseksi edellisellä kierroksella tehtiin neljä osumaa Barcelonalle, mutta katalonialaiset tulivat lopussa kahden maalin takaa tasoihin. Puolustuspelaaminen ja peliesitykset muutenkin kaipaavat tasaisuutta. Kummallakin ryhmällä on sekä tärkeä pisteiden tarve että poissaoloja. Hankalasti ennakoitava melko ympäripyöreä taisto on edessä. Normaalisti viihdyttävä koitos ei yllättäisi, mutta isojen panosten illassa tilanne muuttui entistä tiukemmaksi. Tappion välttäminen etenkin vierailijoille on nyt ensisijaisen tärkeää.

Valencia – Levante

Jalkapallon Espanjan La Ligan paikallistaistossa Valencia saa vastaansa Levanten. Kotijoukkue voitti viikolla Eurooppa-liigan avauspelissä Villarrealin, kun taas sarjassa on alla pettymys Vallecanoa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Real Madridilta. Vierasjoukkue on pelannut kolmeen edelliseen kierrokseen kaksi viihdyttävää tasapeliä ja kokenut yhden tapahtumarikkaan tappion Athletic Bilbaolle. Hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tulleet tarpeeseen, mutta alakerrassa on ollut paikoitellen merkittäviäkin haasteita. Reissussa maalinteko on monesti vaikeaa. Seitsemään viimeiseen matkapeliin viidesti on tehty korkeintaan yksi osuma. Materiaaliltaan ja perustasoltaan isännät ovat selvästi edellä. Heidän puolustuspelaamisensa on sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Vaikka kotiedun merkitys ei ole normaali, Los Ches on hävinnyt kotonaan viimeksi marraskuussa. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa. Pisteiden tarve on tärkeä. Rajallisesta lepoajasta huolimatta valkoisten täysi pistepotti on vahva lähtökohta.

Düsseldorf – Bayern München

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Düsseldorf pyrkii yllättämään Bayern Münchenin. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen kolme voittoa, ja varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Hertha Berliniltä. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin voittoisasti pisteet Mönchengladbachilta. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut kuitenkin ajoittain suuriakin ongelmia. Viimeiseen neljään kierrokseen omiin on mennyt kahdesti vähintään kolme osumaa. Vierasjoukkue murskasi viimeksi kärkiottelussa Dortmundin. Tien päällä pelattiin sitä ennen pettymykseen päättynyt taisto Freiburgia vastaan. Kymmeneen edelliseen kamppailuun alla on kuitenkin kahdeksan voittoa. Materiaaliltaan, tulivoimaltaan ja muiltakin ominaisuuksiltaan münchenilaiset ovat isäntiä edellä, mutta isolle altavastaajalle on tiedossa hyvinkin sytyttävä koitos. Poissaoloja lienee tosin rasitteena. Useita tärkeitä pelaajia saattaa olla sivussa. Vierailijat pelaavat mestaruudesta, joten pisteiden tarvetta löytyy. Flingeraner on yllätysvalmis, mutta sarjakärki on kierroksen todennäköisimpiä voittajia.

Frankfurt – FC Augsburg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat Frankfurt ja valmennustaan vaihtanut FC Augsburg. Kotijoukkue on ollut pitkään hyvässä pelivireessä, vaikka torstaina Eurooppa-liigan kamppailu Portugalissa päättyi pettymykseen. Kaksi vierasmaalia tarkoittavat kuitenkin sitä, että jatkopaikka on vielä saatavilla. Miehistö on voittanut sarjassa viimeiset kuusi otteluaan. Edellisellä kierroksella Kotkat nappasivat täyden pistepotin Schalkesta. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella rumasti Hoffenheimille. Pelivire ei ole ollut muutenkaan hyvä. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt seitsemän osumaa. Sarjassa viiteen edelliseen matkaotteluun on tehty kaikkiaan yksi osuma. Vieraissa on voitettu muutenkin pari kertaa. Lukuisat poissaolot eivät helpota tilannetta. Eaglesilla poissaoloja lienee niin ikään rasitteena. Perustasoltaan mustapaidat ovat ehdottomasti edellä, vaikka torstain ottelun vuoksi lepoaikaa on jäänyt melko rajallisesti. Sarjassa viiteen edelliseen peliin omiin on mennyt kaikkiaan kolme osumaa, joten isomman tulivoiman ohella alakerta on ollut laadukas. Kummallakin miehistöllä pisteiden tarve on merkittävä. Hyvin kotonaan esiintynyt tulivoimainen ja kokonaisuutena vahvempi Die Adler on ottelussa merkittävä ennakkosuosikki.

Rennes – Nice

Rennes ja Nice taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue on voittanut kuuteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuunsa kerran, kun taas vierasjoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Dijonin ja Montpellierin. Isäntien hyökkäyspelaaminen on ollut kaksikosta selvästi parempaa, mutta alakerta on ollut välillä merkittävissäkin ongelmissa. Viimeksi omiin meni tappiollisessa Nimes-ottelussa kolme osumaa. Sitä edelsi niin ikään alakerran haasteet taistossa Angersia vastaan. Kotona on jääty pisteittä joulukuun alun jälkeen vain kerran. Lisäksi kotona alakerta on toiminut usein hyvin. Nizzalaiset tunnetaan organisoituna ja mainion puolustuspelaamisen omaavana nippuna. Heitä vastaan maalinteko on vaikeaa, mutta toisaalta oma hyökkäyspelaaminen ei ole vahvaa. Miehistö on tehnyt yhdeksään edelliseen kierrokseen aina korkeintaan maalin. Maalinteossa on onnistuttu koko kaudella vain 23 kertaa. Euroopan kenttien sijoitukset ovat vielä tähtäimessä. Kumpikaan ryhmä ei ole liikenteessä poissaoloitta. Erittäin tasainen ja tiukka koitos on edessä. Vähämaalisuus ei yllättäisi. Les Rouges et Noirs lähtenee viemään kohtaamista, mutta vierailijoiden tiivistä alakertaa on vaikea murtaa.

Montpellier – Toulouse

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Montpellier ja Toulouse. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella tasaisessa kamppailussa tappion Nicelle, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Nantesista. Le Téfécélle maalinteko on ollut läpi kauden vaikeaa. La Paillade on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa enemmän onnistumisia. Lisäksi alakerta on toiminut paremmin. Tasokkaampi kotijoukkue on pelannut ylipäätänsä paremman kauden ja omaa mahdollisuuden taistella Euroopan kenttien sijoituksista. Miehistö on tehnyt kotonaan viiteen edelliseen kierrokseen aina vähintään kaksi osumaa. Lähiaikoina alakerrassa on ollut hieman normaalia isompaa haavoittuvaisutta. Vierailijat venyivät edellisessä reissupelissään tasapeliin Nizzassa, mutta tappio ei ollut kuin hetken päässä. Merkittävää pisteiden tarvetta ei ole. Muutamia poissaoloja on rasitteena. Tulivoimaisempi ja motivoitunut MHSC tarvitsee nyt voittoja. Les Violets saa pelata melko vapautuneesti, mutta toisenlainen lopputulos kuin kotivoitto olisi jopa selvä yllätys.

St-Etienne – Bordeaux

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa yhteen iskevät St-Etienne ja Bordeaux. Kotijoukkue on napannut kolmeen edelliseen kierrokseen kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Edellisessä kamppailussaan miehistö jäi viihdyttävään tasapeliin Amiensin kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Toisaalta pisteeseen venyttiin vasta lisäajalla tulleella osumalla. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Marseillen, mutta miehistö on ollut muuten melko vaatimattomassa pelivireessä. Hyökkäyspelaamisen kanssa olisi syytä saada lisää ratkaisuvoimaa. Alakerta toimii pääasiassa aivan hyvin, mutta sarjassa enemmän kuin maali on tehty seitsemään edelliseen kierrokseen kerran. Lisäksi viiteen viimeiseen matkapeliin neljästi on jääty osumitta. Itseluottamus ei ole hyvä. Kausi on ollut muutenkin pettymys. Lukuisat poissaolot eivät helpota tilannetta. Pisteiden tarve ei ole merkittävä, kun taas vihreäpaidat pelaavat tärkeistä asioista. Kolmanteen sijaan on eroa kuusi pistettä. Hyvän kotiedun omaava tulivoimaisempi Les Verts on jopa merkittäväkin ennakkosuosikki.

Lille – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa PSG matkustaa Lillen vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen kolme voittoa. Viimeksi isännät pelasivat Reimsin kanssa vähämaalisen tasapelin. Miehistön selvä vahvuus löytyy laadukkaasta puolustuspelaamisesta ja hyvästä organisoinnista. Varsinkin alakerta on sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Toisaalta monessa ottelussa maalintekovoimaa saisi olla enemmän. Sarjan hallitsija vierasjoukkue on ollut jälleen hyvässä pelivireessä. Viimeksi pariisilaiset jäivät tosin viihdyttävästi tulleeseen tasapeliin Strasbourgin kanssa. Vastustajalle tappion välttäminen oli hyvin onnekasta. Materiaaliltaan sarjakärki on kaikkia muita jo turhan paljon edellä. Maalintekovoima on aivan omaa luokkaa. Maalinteossa on onnistuttu lähes hurjat 90 kertaa. Erittäin vahva alakerta on yhtä lailla sarjan paras. Nyt nipulla on tilaisuus ratkaista mestaruus lopullisesti. Toki se on sitä käytännössä muutenkin. Punapaidat ovat etenkin kotonaan puolustaneet mainiosti, mutta nyt alakerta joutuu aivan toiseen testiin. Terveystilanne jättiläisellä ei ole parhaasta päästä, mutta kyseessä on myös tien päällä vahva voittajasuosikki.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu