kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 15.1.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 8:selle saa käyttää itselle sopivalla tavalla.

Manchester United – Wolverhampton

Jalkapallon FA Cupissa Manchester United pelaa toisen kerran Wolverhamptonia vastaan. Miehistöt ehtivät kohdata jo kerran, mutta silloin ottelu meni maalittomana. Punapaidat ovat pelanneet tammikuussa neljä kilpailullista ottelua, joista on tullut tappio Arsenalille ja Manchester Citylle, maaliton mainitusti FA Cupissa ja selvä voitto Norwichista. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin neljästi. Ottelu oli ratkennut toisen jakson ensimmäisellä kympillä. Ennen edellistä ottelua maalinteossa oltiin onnistuttu kolmessa viimeisessä kilpailullisessa kamppailussa yhteensä kerran. Peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena silti aivan hyviä, mutta esimerkiksi Manchester Cityä vastaan paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Tulossa on iso ottelu Liverpoolin kanssa. Vierasjoukkue jäi viimeksi sarjassa vähämaaliseen tasapeliin Newcastlen kanssa. Ilta käynnistyi heikosti. Tien päällä ehdittiin pelata tammikuun alussa niukasti tappiollisesti Watfordia vastaan. Sudet on ollut kärkipään nipuille monesti vaikea vastustaja. Joulukuun lopussa noustiin pahasta paikasta voittoon Manchester Citystä ja Anfieldillä taisteltiin myös aidosti komealla tavalla. Molemmissa leireissä rotaatiota on luvassa. Red Devils on noin 50 pinnan ennakkosuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Carlisle – Cardiff

Jalkapallon FA Cupissa Carlisle isännöi Cardiffia. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen ei tuonut nipuille paremmuutta, sillä ottelu meni vauhdikkaan tasapelin merkeissä. Kummatkin ryhmät onnistuivat viimeksi maalinteossa kahdesti. Walesilaiset olivat ennakkoon selvästi parempi miehistö, mutta ensimmäisessä ottelussa Cumbrians oli yksi koko kierroksen parhaista onnistujista. Ensimmäisessä ottelussa nippu pääsi tauolle peräti kaksi maalia edellä, mutta toisen jakson lähes alussa tuli synkkä noin viisi minuuttia, jolloin omiin meni kaksi maalia. Blues on pelannut viimeksi Kakkosliigassa selvästi tappiollisesti Plymouthia vastaan. Kausi on ollut Kakkosliigan ryhmälle myös muuten haastava. Tammikuu oltiin avattu selvällä tappiolla Creweä vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Mestaruussarjassa maalittoman Swansean kanssa. Otteluun mentiin lähes tasabuukista. Tammikuu oltiin avattu rumalla viiden maalin tappiolla QPR:lle. Sarjassa tien päällä on ehditty saada vain kaksi voittoa. Potentiaalisesti kyseessä on hyvinkin vaikea ilta, sillä isännille ottelu on enemmän sytyttävä. Tasoeroa on silti sen verran reippaasti, että paljon laadukkaampi Bluebirds on päälle 60 pinnan ennakkosuosikki. Lähes oikein kannatettu kakkonen on aivan sopiva tolppa.

Juventus – Udinese

Juventus kohtaa Udinesen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Coppa Italiassa. Isännät ovat ehtineet pelata tammikuussa kaksi sarjassa käytyä ottelua ja niissä saatiin voitot Cagliaria ja AS Romaa vastaan. Tammikuun kahdessa ottelussa maalinteossa onnistuttiin yhteensä kuudesti. Edellisessä AS Romaa vastaan käydyssä kamppailussa ehdittiin olla jo ensimmäisen kympin kohdalla kaksi maalia edellä. Torinolaisten kausi on sujunut kokonaisuutena vahvasti, mutta otteet eivät ole olleet mitään dominointia. Peliesitykset ovat olleet ajoittain jopa yllättävän hapuilevia, mutta sarjassa ollaan kärjessä ja menestystä on tullut myös muuten. Joulukuu päätettiin myös tuloksellisesti hyvin, vaikka Italian Super Cupissa tuli lievästi yllättävä tappio Laziota vastaan. Vierasjoukkue lähtee taistoon kolmen ottelun voittoputkessa. Kaikki voitot on saatu sarjassa ja vastustajina ovat olleet Cagliari, Lecce ja Sassuolo. Kahdessa edellisessä kamppailussa omiin ei ole mennyt palloja. Nyt luvassa on toki täysin erilainen ilta ja menestyksen mahdollisuudet ovat vähäiset. Bianconerilla fiilis on silti kunnossa ja alla siis useita onnistumisia. Jättiläinen on varmasti osittaisesta rotaatiosta huolimatta noin 75 pinnan ennakkosuosikki. Ykkönen on jokusen pinnan ylipelattu, mutta se on silti varma.

Nimes – Rennes

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Nimes pelaa Rennesiä vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata alkaneen vuoden puolella Ranskan cupissa jatkopaikan arvoisesti Toursia vastaan ja sarjassa kahdella maalilla voitollisesti Reimsiä vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin jo ensimmäisen vartin kohdalla. Illan toinen osuma tehtiin viimeisten hetkien aikana. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on riittänyt haasteita, sillä maalinteossa on onnistuttu vain 15 kertaa. Kotona menestystä on tullut kolmen voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Kaikki kolme voittoa on ehditty saada kotona. Vierasjoukkue on pelannut kaikilla mittareilla selvästi paremman kauden. Miehistö starttasi alkaneen vuotensa niukkaan tappioon Marseillea vastaan. Alla on myös Ranskan cupin ottelu, jossa tuli jatkoilla paikka tulevalle kierrokselle Amiensista. Punamustilla varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Tosin tulivoimaa on ollut monessa ottelussa hyvinkin rajallisesti. Les Rennais on noin 40 prosentin voittajasuosikki. Kakkonen on rajusti ylipelattu, joten ykkösristiä on vaikea olla ottamatta. Etenkin ykkösen kannatus on todella vähäistä.

Amiens – Reims

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa pisteistä taistelevat Amiens ja Reims. Kotijoukkue on pelannut tammikuun aikana kolmessa kilpailullisessa kamppailussa. Sarjassa pelattiin niukasti tappiollisesti Montpellieriä vastaan, kun taas kahdessa Ranskan cupissa ehdittiin kokea kaksi tappiota. Pettymykset tulivat Lilleä ja Rennesiä vastaan. Sarjassa voittoihin on venytty neljä kertaa ja sarjataulukossa ollaan putoamisviivan tuntumassa. Varsinkin alakerran kanssa on syytä tehdä pikaista parannusta, sillä alakerta on ollut yksi sarjan heikoimmista. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin karvan yli kerran ottelua kohden. Kotona menestystä on tullut kolmen voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Viimeksi ottelulle saatiin hyvä alku, mutta se ei kantanut pitkälle. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella kahdella maalilla Nimesiä vastaan. Coupe de la Liguessa mentiin aiemmin tammikuussa neljän parhaan joukkoon. Kausi on mennyt kaksikosta muuten kyllä paremmin. Ratkaisuvoimaa on ollut vähän, mutta tasokas alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Tien päällä on saatu pisteitä neljän voiton ja yhden pistejaon merkeissä. Jacques-Alaixys Romao sai viimeksi punaisen kortin. Ottelu on ennakolta todella tasainen ja marginaalit pienet. Ilta on käytännössä tasabuukki. Kakkosta on pelattu viitisen prosenttia liikaa, joten otetaan koitokseen ykkösristi.

Monaco – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa vastakkain asettuvat Monaco ja PSG. Miehistöt ehtivät kohdata toisensa vain hetkeä aiemmin, jolloin ottelussa tehtiin kaikkiaan kuusi maalia ja ilta päättyi runsasmaaliseen tasapeliin. Niput kohtaavat toisensa vain kolmea päivää myöhemmin. Syy on siinä, että ryhmillä on kasassa vähemmän kuin 20 ottelua. Miehistöjen edellisessä ottelussa maalinteossa oltiin onnistuttu ensimmäisen vartin kohdalla jo kolmesti. Punavalkoiset löytyvät sarjataulukosta kahdeksannelta sijalta ja neljänteen sijaan ei ole matkaa kuin voiton verran. Joulukuu päätettiin neljän maalin voittoon Lilleä vastaan. Edellisen kierroksen ja Lille-voiton välissä saatiin Ranskan cupissa jatkopaikka Reimsistä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kyllä aivan hienosti, mutta alakertaa pitäisi tiivistää. Kotona on tullut kuusi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Valmennukseen tehtiin joulukuussa muutoksia. Vierasjoukkue on ollut jälleen mainio, vaikka viimeksi jäätiin siis maali-iloittelussa ilman voittoa. Menestystä on tullut muuten vahvasti. Joulukuu päätettiin selvään voittoon Amiensista. Sen jälkeen ehdittiin saada kaksi voittoa Ranskan cupissa. Pariisilaiset ovat kaikilla tavoilla sarjan paras ryhmä. Ratkaisuvoima on omilla lukemilla. Vauhdikas ilta on taas tiedossa. Jättiläinen saa olla vajaan 65 pinnan ennakkosuosikki. Kakkosta on pelattu sen verran paljon, että risti tulee mukaan.

Alcorcon – Numancia

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa toisensa kohtaavat Alcorcon ja Numancia. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tammikuussa yhden ottelun, jossa tuli maaliton tasapeli Extremaduran kanssa. Kamppailussa saatiin pelata lähes koko toinen puoliaika miehen ylivoimalla. Viime vuoden lopussa isännät pelasivat pistejakoja Fuenlabradan ja Teneriffen kanssa. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa, mutta sarjassa viimeisin tappio on tullut joulukuun alussa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa tarvitaan parannusta. Laadukas alakerta on antanut puitteet menestyä, mutta esimerkiksi kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kerran. Kotona menestystä on tullut kolmen voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut tänä vuonna niukasti tappiollisesti Deportivoa vastaan. Koko toinen puoliaika oltiin miehen alivoimalla. Vastustaja teki ainokaisensa 54. minuutilla. Viime vuoden lopussa saatiin voitot Cadizia ja Gironaa vastaan. Varsinkin voitto ja neljä osumaa Cadizia vastaan oli hyvä juttu. Tien päällä on ehditty saada kaksi voittoa ja viisi pistejakoa. Los Alfareros saa olla kotonaan vajaan 45 prosentin ennakkosuosikki. Kohde on rastittu päin mäntyä, sillä vieraista on tehty lähes 50 pinnan ennakkosuosikki. Napataan ykkösestä tolppa.

Huesca – Tenerife

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa Huesca pelaa Teneriffeä vastaan. Kotijoukkue aloitti kuluvan vuotensa pelaamalla vähämaalisen tasapelin Elchen kanssa. Sen jälkeen isännät ovat ehtineet pelata Copa del Reyn merkeissä niukasti tappiollisesti Leonesaa vastaan. Sarjataulukossa ollaan edelleen kärkisijojen tuntumassa, mutta sarjassa on pelattu neljällä edellisellä kierroksella voitollisesti vain Zaragozaa vastaan. Kotona menestystä on saatu kahdeksan voiton ja yhden tasapelin merkeissä. Tappioita on tullut vain kahdesti. Tien päällä menestyminen on ollut selvästi heikompaa, joten ryhmän kotietu on ollut yksi sarjan parhaista. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi vaisumman kauden. Miehistö avasi kuluvan vuotensa voittamalla Albaceten siten, että maalinteossa onnistuttiin ilahduttavasti neljä kertaa. Copa del Reyssä oli tullut jatkopaikka Rayo Majadahondasta. Ratkaisuvoimaa on ollut yhtä paljon, mutta alakerta on ollut selvästi heikompi ja epävarmempi. Viimeiseen kymmeneen taistoon voitot ovat jääneet kahteen kertaan. Tien päällä on saatu kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Oscenses saa olla kotonaan päälle 55 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on ehditty kannattaa sen verran paljon, että otetaan kaveriksi vähän pelattu risti.

Rayo Vallecano – Lugo

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa yhteen iskevät Rayo Vallecano ja Lugo. Kotijoukkue ehti pelata aiemmin tammikuussa voitollisesti sarjassa Gironaa vastaan. Sen jälkeen on saatu Copa del Reyssä jatkopaikka Barakaldoa vastaan. Alla on viisi edellistä kilpailullista ottelua ilman tappioita, mutta ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita. Tosin sarjassa kolmeen edelliseen kamppailuun omiin ei ole mennyt yhtä osumaa enempää. Voitossa Gironaa vastaan illan ainokainen tehtiin noin vartti ennen taukoa. Kotona menestystä on tullut neljän voiton ja neljän tasapelin muodossa. Vierasjoukkue ei pelannut hetki sitten Copa del Reytä, joten heidän viimeisin kamppailunsa oli tammikuun alussa. Tuolloin koettiin selvä tappio Almerialle. Kausi on mennyt myös muuten heikosti. Menestystä on tullut kovin vähän. Tien päällä on ehditty saada vain yksi voitto. Pistejakoja on tullut tosin kuudesti. Muutenkin pistejakoja on pelattu merkittävissä määrin. Voittaminen on vain yhä vaikeaa. Ratkaisuvoimaa kaivataan ilman muuta lisää, mutta myös alakertaa pitää saada vähemmän epävarmaksi. Alla on kahdeksan edellistä kilpailullista ottelua ilman voittoja. Los Franjirrojos saa olla noin 65 prosentin voittajasuosikki. Ylipelattu ykkönen napataan ristin kera.

Cadiz – Mirandes

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa Cadiz pyrkii voittamaan Mirandesin. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kolme kilpailullista otteluaan ilman voittoja, mutta isäntien kausi on mennyt muuten komeasti. Miehistö löytyy edelleen sarjataulukosta kärjen sijoituksilta. Sarjassa tammikuu ehdittiin saada käyntiin maalittoman merkeissä. Viimeksi vastassa oli Ponferradina. Copa del Reyssä tuli sen jälkeen hieman yllättävä putoaminen UD Logronesille. Koitoksessa oltiin tosin vain lieviä ennakkosuosikkeja. Kotona menestystä on tullut seitsemän voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Ainoa tappio on ehditty kokea hieman ennen joulua Numanciaa vastaan. Tuolloin vastustaja onnistui maalinteossa neljästi. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukon ylemmästä keskikastista ja on pelannut tammikuussa sarjassa maalittoman Racing Santanderin kanssa. Sen jälkeen tuli Copa del Reyssä menestystä Murciaa vastaan. Sarjassa viidellä edellisellä kierroksella omiin on mennyt maaleja yhdessä illassa. Joulun alla tien päällä tuli selvä voitto Gironasta. El Submarino Amarillo on aika tasan 50 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu hieman liian vähän. Alakertaansa parantaneita vieraita vastaan menestyminen on alkanut olla sen verran vaikeaa, että karvan alipelattu risti tulee mukaan.

Pacos Ferreira – Famalicao

Pacos Ferreira ja Famalicao iskevät yhteen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Taça de Portugalissa. Isännät ovat ehtineet esiintyä tammikuussa kaksi kertaa. Sarjassa tuli niukka voitto Moreirensea vastaan ja maaliton Portimonensen kanssa. Vierasjoukkue on ehtinyt saada tammikuussa voiton kolmella maalilla Setubalia vastaan ja kokea vastaavaa menestystä tien päällä Boavistaa vastaan. Miehistö on pelannut upean kauden. Sarjataulukossa ollaan kolmansia. Kotijoukkueella on ollut paljon vaikeampaa, sillä heillä tärkein tehtävä on sarjapaikassa. Os Castores on kärsinyt merkittävistä maalinteon vaikeuksista. Nippu on tehnyt sarjassa 11 osumaa. Ryhmällä alakerta on kestänyt kyllä vertailua, mutta maalintekoon kaivataan pikaisesti kehitystä. Edellisessä ottelussa tekeminen hyökkäyspäässä oli jälleen kovin ponnetonta. Toiseksi edellisessä ottelussa voittoon vienyt osuma tehtiin jo aikaisin. Nyt kun isoin työ on sarjapaikassa, tärkein motivaatio ei ole cupissa. Tosin nyt voisi olla yksi mahdollisuus saada jotain menestystä. Famalicenses saa olla myös vieraissa marginaalinen voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu pikkuisen liikaa, joten merkataan risti mukaan.

Kanada – Islanti

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa Kanada pelaa Islantia vastaan. Kamppailu pelataan Irvinessä, joten kummallakaan miehistöllä ei ole kotietua. Canuks on ehtinyt pelata tammikuussa kahdessa ottelussa Barbadosia vastaan. Niissä saatiin selvät voitot, jotka molemmat merkattiin numeroin 1-4. Omassa Nations Leaguen lohkossa tuli loppuvuodesta neljän ottelun jälkeen sijoitus USA:n takana. Neljässä ottelussa maalinteossa onnistuttiin kymmenen kertaa. Ainoa tappio koettiin juuri USA:ta vastaan. Sen perusteella lohkon ykkössija meni Yhdysvalloille. Barbadosia vastaan ratkaisuvoimaa ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla, mutta se oli toki myös vastustajan huonoutta. Strákarnir okkar on pelannut edellisen kerran marraskuun puolessa välissä voitollisesti Moldovaa vastaan. Omassa karsintojen lohkossa ehdittiin saada kymmenestä ottelusta pisteitä kolmanneksi eniten. Lohkossa kaksi kärjen sijoitusta menivät Ranskalle ja Turkille. Hieman ennen Moldova-voittoa ehdittiin pelata tien päällä juuri Turkkia vastaan, jolloin ottelu meni ilman maaleja. Iltaan mennään lähes tasabuukista, mutta sinipaidat saavat olla marginaalisia voittajasuosikkeja. Kakkosta on pelattu liikaa, mutta suoraa ohitusta ei tehdä, vaan risti otetaan mukaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu